5 cele mai bune jocuri de cooperare pentru Android și iOS (septembrie 2023)

Această serie a fost în jur de aproape atâta timp cât smartphone -urile în sine și este încă o modalitate excelentă de a petrece câteva ore bune. Da, cuvintele cu Friends 2 sunt ca acel alt joc clasic de masă, dar există și delicioasa subtext de Who-Spells-ce-when-when.

Cele mai bune jocuri de cooperare mobilă 2023

Găsiți cele mai amuzante două titluri de jucători cu lista noastră cu cele mai bune jocuri de cooperare mobilă

O siluetă pe un fundal galben

Publicat: 17 iulie 2023

Fie că sunteți în căutarea strategiei, a construirii de punte sau a unui joc distractiv indie, Cele mai bune jocuri de cooperare mobilă Disponibil pe iPhone și Android sunt cu adevărat surprinzător în ceea ce privește diversitatea și genul.

De asemenea, se deschid mult mai multe oportunități: poate că nu doriți să stați în interior și să jucați jocuri? Cu Mobile, tu și prietenul tău ai putea juca într -o cafenea, un bar, în parc sau oriunde! Aceasta este bucuria mobilului. Ghidul nostru pentru cele mai bune jocuri de cooperare mobilă este plin de acele mici experiențe distractive pentru tine și un prieten să te bucuri.

Aici sunt Cele mai bune jocuri de cooperare mobilă.

RAID: Legendele Shadow

În timp ce RAID s-ar putea să nu prezinte cooperare în timp real, vă recompensează absolut că ați lucrat împreună. Vrei să creezi sau să te alături, un clan cu prietenul tău, apoi să lucrezi împreună pentru a -i învinge pe șefi în PVE. Este excelent pentru cei limitați la timp, care vor doar să apară într -un joc în fiecare zi, să îndeplinească câteva sarcini și apoi să meargă mai departe.

Impactul Genshin

În timp ce Impactul Genshin face o experiență solo superbă, datorită respirației sale din lumea deschisă inspirată în sălbăticie, este construită pentru experiența de cooperare. Sistemul de luptă vă răsplătește pentru efectuarea combosului elementar și cel mai provocator conținut, dar vă cere să faceți echipă cu prietenii. Nu numai că este unul dintre cele mai bune jocuri de cooperare de pe mobil, dar unul dintre cele mai bune jocuri online în general.

Un tablou vibrant Santorini

Santorini

Problema cu multe jocuri dedicate cu doi jucători este că uneori te pot distra doar atât de mult timp; În fața aceleiași persoane înseamnă constant că sfârșești să înveți stilul lor de joc, iar în loc de treburi, extrase, poate fi ușor să prezicem cine va câștiga. Santorini, Un port excelent al unui joc de masă cu același nume, etapele laterale majoritatea acestor probleme nu numai că oferă un joc de bază care se implică tactic, ci și redare aproape infinită sub formă de puteri.

Scopul tău în joc este să încerci să construiești un turn la al treilea nivel, plasând unul dintre cei doi pioni pe el, dar adversarul tău face același lucru. Fiecare pion trebuie să se miște și să construiască la fiecare rând, iar turnurile cu trei etaje pot fi acoperite de un adversar, negându-vă mișcarea câștigătoare. Devine un dans complex și un concurs de pricepere tactică, în timp ce încercați să vă manevrați pe tine și pe adversarul dvs. până la exact unde le doriți. Vrei mai multe jocuri pe masă? Consultați ghidul nostru despre cele mai bune jocuri de masă digitale de pe mobil.

Un tablou de joc Fort Sumter

Fort Sumter

. Treaba ta este să te poziționezi pentru cea mai politică influență posibilă, pe măsură ce te pregătești pentru focarul inevitabil al războiului. Dar Fort Sumter gestionează toate acestea într-un mic joc elegant, care simplifică intriga bazată pe cărți a luptei Twilight, creând o experiență cu doi jucători care este ușor de învățat și surprinzător de nuanțat. Vreau mai mult conflicte istorice realizate cu atenție? .

Unele dintre cărți de la morels

Morels

Versiunea fizică a lui Morels este un joc de cărți foarte casual, dar distractiv pentru două persoane. Singurul său dezavantaj este că ocupă o cantitate corectă de cameră, dar datorită excelentelor adaptare digitală a lui Mossbark Games, aceasta nu mai este o preocupare.

Toate cele mai bune trăsături ale lui Morels au supraviețuit portului mobil. Este deosebit de bun pentru cupluri, fiind foarte relaxate, dar și bine ritmate și ușor de jucat. Nu va trebui să vă amintiți nimic prea complex și este un moment excelent de timp dacă călătoriți împreună sau căutați doar un divertisment rapid și ușor acasă.

Boardul de joc Uniwar

Uniwar

Acest joc de strategie ambițios bazat pe ture își poartă cu mândrie influențele pe mânecă. Uniwar are tensiunea de cucerire a hărții de război avansate, precum și asimetria creativă a diferitelor rase de jucători: terranii cărnoși, insectoidii chitinoși și roboții metalici. Abilitățile și interacțiunile din aceste unități sunt destul de pline de viață și variate, mergând linia între interesant și dezechilibrat. Găsiți mai multe triumfuri tactice pe lista noastră cu cele mai bune jocuri de strategie mobilă!

Miniatură YouTube

Această serie a fost în jur de aproape atâta timp cât smartphone -urile în sine și este încă o modalitate excelentă de a petrece câteva ore bune. Da, cuvintele cu Friends 2 sunt ca acel alt joc clasic de masă, dar există și delicioasa subtext de Who-Spells-ce-when-when.

Funcționează doar pe mai multe niveluri, dintr-o perspectivă pură a jocului, dar și în ceea ce privește plata socială și conexiunea. Pe fața jocului, merită remarcat faptul că jocul avansat implică cu atât mai mult decât să marchezi cel mai impresionant un singur cuvânt pe o dată dată. Înseamnă, de asemenea, să te gândești la poziționare, la trageri de scrisori și la ritm. Vedeți lista noastră cu cele mai bune jocuri de puzzle mobile pentru mai multe acțiuni de tașare a creierului.

Un tablou de joc Burgle Bros

Burgle Bros.

Jocurile de cooperare sunt grozave, dar chiar și greșelii tind să fie cel mai bine jucat pur solo sau cu numărul maxim de jucători. Burgle Bros, însă, este unic prin faptul că strălucește în cooperare. Cu doar doi jucători, articulația este înregistrată de două ori mai repede, dar ascunderea este, de asemenea, mult mai grea. Jucătorii explorează plăcile fiecărui etaj până când descoperă seiful, crăpa combinația, recuperează prada și avansează la nivelul următor.

Patrulând paznicii și alarmele îngreunează lucrurile, iar dacă vreun jucător rămâne fără puncte furtive, riscă să fie prins și trimiși la slammer. Unele dintre tactica și interacțiunile mai avansate ale jocului vin într -adevăr doar cu un duo dinamic, ceea ce îl face o piesă perfectă pentru doi.

Un tablou de joc Onitama

Onitama

Sună amuzant, dar Onitama este un joc în primul rând despre a nu pierde. Ceea ce înseamnă acest lucru în practică este să te gândești cu mulți pași în avans, să mă gândesc la fiecare mișcare, ceva care este surprinzător de dificil. Onitama este un joc abstract cu doi jucători jucat pe o grilă pătrată bidimensională, la fel ca șahul.

Jucătorii câștigă fie prin surprinderea piesei regelui adversarului lor, fie prin mutarea propriului rege respectiv pe spațiul de pornire al celuilalt jucător. Răsucirea este modul în care funcționează modelele de mișcare, deoarece sunt dictate de cărți care pot fi folosite o singură dată, dar, în cele din urmă, devin redabile pentru adversarul tău. Aplicația este gratuită și la fel de bine lustruită ca oricare dintre versiunile lui Asmodee.

Un tablou de jocuri Neuroshima Hex

Neuroshima Hex

Acesta prezintă fracțiuni asimetrice care încearcă să controleze o placă selectând două din trei plăci la fiecare rând. Setarea post-apocaliptică și stilurile de joacă ale facțiunilor sălbatic divergente fac din el un joc de strategie neobișnuit de colorat, dar aceste înfloriri ale soiului nu fac nimic pentru a distrage echilibrul jocului. Jocul de bază include doar patru curse, dar asta este mult pentru a începe, iar restul sunt disponibile ca DLC plătit.

Patchwork

Acest joc poate fi de dimensiuni mari în comparație cu unii dintre vecinii săi jonglernaut de pe această listă, dar ceea ce îi lipsește în numărul de jucători, sau angajamentul de timp, care face față în farmec și strategie de ras-clare, ascuțită de ras. Patchwork este un joc de informații perfecte cu setare variabilă pentru doi: jucătorii lucrează pentru a-și completa plăcile goale, adăugând patch-uri la ele, cu scopul final de a umple întreaga Swath și de a colecta cât mai multe butoane prețioase pe parcurs.

Este aproape instantaneu intuitiv, dar perplex și sofisticat, chiar și după zeci de jocuri. Un joc dulce care poate ajunge și la o luptă hardcore a lui Wits.

Regatul două coroane

Ne place Regatul Two Crowns, o iubire pe care o exprimăm pe lung în Regatul nostru Recenzie Two Crowns. Este un joc inteligent micro-strategie despre guvernarea unui regat, prin predarea aurului și traversarea lungimii sale pe un stejar nobil. Dar are, de asemenea, o cooperare excelentă a ecranului și, cu doi conducători, provocarea de a lupta împotriva monștrilor lacomi care atacă în fiecare seară și de a-ți construi infrastructura, devine mult mai ușoară.

Badland

Acest joc de aventură cu defilare laterală atmosferică ar putea să le amintească jucătorilor de Limbo într-un fel mic, dar Badland are, de asemenea, o cooperare cu ecran divizat, lăsându-vă și până la trei prieteni să vă lucrați prin 23 de niveluri diferite. După ce ați terminat cu ei, puteți chiar să vă construiți propriul dvs. pentru a juca, cu editorul de nivel al jocului.

Drum intersectat

Toată lumea își amintește de Classic Mobile, Crossy Road, dar știați că are multiplayer local pe ecran despărțit? Puteți concura împotriva prietenilor și familiei, alergându -vă puii pentru a traversa drumul, în timp ce încercați să evitați obstacolele întâmplătoare strecurate în calea voastră.

O.N.U

Jocul clasic de cărți sărbătorește în prezent 50 de ani de la aniversare! UNO Mobile include un mod 2v2 care vă permite să faceți echipă cu un prieten pentru a vă da jos adversarii. Pe lângă modul 2v2, puteți concura în meciuri în timp real, încercați diverse moduri de joc și concurați în turnee pentru a ajuta la menținerea spiritului competitiv în funcțiune.

Monopol

Monopoly este jocul clasic de masă imobiliară redus pentru a se potrivi pe dispozitivul dvs. mobil. Pentru a câștiga, va trebui să cumpărați, să vindeți și să construiți case strategice pentru a deveni un proprietar de succes, cu mai multe bogății decât ceilalți jucători.

Trebuie să fim sinceri cu tine, monopolul nu este pentru cei slabi de inimă. Dacă alegeți să vă jucați cu un prieten competitiv sau un membru al familiei, ei pot încerca să vă arunce dispozitivul, deoarece nu există o placă pe care o pot flip. Ai fost avertizat.

Și acesta este toate jocurile pe care le avem! Dacă doriți câteva recomandări pentru alte jocuri pentru a juca cu prietenii, atunci cea mai bună listă de jocuri multiplayer mobile poate fi pentru dvs. De asemenea, merită să verificăm lista noastră cu cei mai buni trăgători mobili și cei mai buni MMORPG -uri mobile.

Mai multe din tactica de buzunar

Tactică de buzunar destinația dvs. pentru toate lucrurile Mobile, Nintendo Switch și Roblox. Furnizarea de ghiduri pentru cele mai mari și mai bune jocuri iOS și Android, recenzii despre toate cele mai recente titluri și știri pentru a vă ține la curent. De ce să mergi oriunde altundeva?

5 cele mai bune jocuri de cooperare pentru Android și iOS (septembrie 2023)

Cele mai bune jocuri mobile de cooperare pentru Android și iOS

Jocurile mobile nu mai sunt doar pentru a trece timpul pe cont propriu. În zilele noastre, multe jocuri vă permit să faceți echipă cu prietenii și să vă distrați o mulțime de distracții, chiar de pe telefon! Deci, dacă îți place să joci jocuri și să faci echipă cu amicii, avem un tratament pentru tine. Iată lista noastră cu cele mai bune cinci jocuri mobile de cooperare pe care le puteți juca cu prietenii, atât pentru jucătorii Android, cât și pentru iOS. Gata să se scufunde? Să începem!

5. Rocket League Sideswipe

Rocket League Sideswipe este o versiune mobilă a popularului joc de fotbal vehicular Rocket League. Este dezvoltat și publicat de Psyonix. Jocul a fost descărcat de peste 10 milioane de ori pe Play Store și a primit 4.1 stele din 5 stele.

În Rocket League Sideswipe, jucătorii controlează supervehicles -urile echipate cu impulsuri și au sărit pentru a marca goluri pe un teren de fotbal. Cine va înscrie cele mai multe goluri în timpul acordat va câștiga runda. Jocul poate fi jucat în moduri cu un singur jucător și multiplayer. Jucătorii își pot invita prietenii să formeze o echipă pentru a se ciocni cu adversarii lor. Jocul este foarte simplu și similar cu versiunea sa pentru PC, dar cu grafică 2D și controale de glisare, alte lucruri sunt similare și nu veți fi confuz cu privire la nimic.

De asemenea, are diverse moduri de joc, cum ar fi meciuri casual, meciuri clasate și turnee. Jucătorii își pot personaliza vehiculele pentru a -și crește statisticile. Există diverse vehicule disponibile în joc, pe care le puteți debloca completând obiective sau cumpărând cu monedă în joc. Jocul a primit laude pentru imaginile sale de înaltă calitate și pentru jocul rapid. Toate acestea îl fac unul dintre cele mai bune jocuri mobile de cooperare disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS în 2023.

4. Pokémon Go

Următorul pe lista noastră cu cele mai bune jocuri mobile de cooperare este popularul joc Pokemon. Toată lumea își amintește de desenele animate Pokémon cu acele creaturi drăguțe pe care am vrut cu toții să le prindem. Transformând acest vis în realitate, Niantic a lansat „Pokémon Go!”, Un joc de realitate augmentată (AR) realizat cu Pokémon Company și Nintendo. Acest joc a devenit rapid o senzație globală. Cu toate acestea, popularitatea sa a dus la unele probleme, cum ar fi accidentele, iar câteva locuri chiar au interzis -o din cauza problemelor de dependență.

În „Pokémon Go!”, Jucătorii se plimbă în lumea reală cu smartphone -urile lor pentru a prinde Pokémon virtual. Folosind GPS -ul și aparatul foto al telefonului, jucătorii găsesc Pokémon în locuri precum parcuri, lângă râuri și chiar în sus pe cer. Pentru a prinde unul, mai întâi trebuie să -l luptați sau să folosiți obiecte pentru a -l slăbi. Odată gata, aruncă un Pokéball. Dacă aveți succes, Pokémonul este al vostru!

Cu toate acestea, jocul strălucește cu adevărat în modul său de cooperare. Echiparea cu prietenii face misiuni și bătălii împotriva liderilor de gimnastică mai interesant. În plus, jocul împreună te ajută să progresezi mai repede. Cu peste 100 de milioane de descărcări, jocul rămâne un favorit pentru mulți.

3.

Printre noi se află un joc de strategie multiplayer realizat de Innersloth. Proiectat inițial pentru computer, popularitatea sa în creștere a dus la lansarea versiunilor atât pentru Android, cât și pentru iOS. Este un joc captivant de care să vă bucurați cu prietenii și familia și este evident din eșalonarea celor 500 de milioane de descărcări pe care le -a obținut pe Google Play Store, împreună cu o mulțime de recenzii pozitive.

În noi, jucătorii intră într -o cameră care găzduiește 4-10 utilizatori și sunt apoi clasificați în două roluri: colegi de echipaj sau impostori. Colegiul de echipaj se agită pentru a finaliza sarcinile pe hartă, în timp ce impostorii sunt în misiune de a -i sabota și de a le elimina. .

Strategia și munca în echipă sunt în centrul jocului; Colaborarea îți sporește șansele de a câștiga. Fiecare rundă începe cu o fază de discuție, permițând jucătorilor să converseze și să deducă identitățile impostorilor. În urma discuțiilor, există o sesiune de vot în care jucătorii decid pe cine să ejecteze. Dacă jucătorul eliminat se dovedește a fi un impostor, colegii de echipaj sărbătoresc o victorie. .

2. Sky: Copii de lumină

La numărul 3 lista noastră cu cele mai bune 5 jocuri de cooperare de pe mobil este Sky: Children of the Light, dezvoltat de ThatgameCompany. Jocul a fost descărcat de peste 10 milioane de ori pe Google Play Store și a primit un rating de 4.7 din 5 stele. Este un MMORPG setat într -o lume misterioasă, unde trebuie să completați povestea jucând jocul cu un însoțitor.

În Sky: Copiii Luminii, jucătorii își asumă rolul unui copil al luminii care a fost ales să restabilească stelele căzute la constelațiile lor. Explorați povestea plină de inimă cu imagini fascinante atunci când jucați această capodoperă. Povestea este împărțită în diverse capitole, pe care trebuie să le completați.

Jocul a fost lăudat pentru imaginile sale estetice și pentru jocul interactiv. Bucurați -vă de experiența multiplayer ca niciodată, prin explorarea terenurilor vaste și rezolvarea misterelor împreună. Puteți, de asemenea, să vă faceți prieteni în interiorul jocului pe măsură ce completați puzzle -uri și provocări. Vă recomandăm să încercați acest lucru dacă vă plac jocurile aventuroase.

1. Impactul Genshin

Genshin Impact se remarcă ca unul dintre cele mai bune jocuri de cooperare pentru Android și iOS. Este mai mult decât un joc obișnuit de joc de acțiune; Oferă o lume deschisă extinsă plină de o distribuție diversă de personaje. .

Situat pe tărâmul vast al Teyvat, jucătorii își asumă rolul călătorului, în căutarea de a -și găsi gemenul pierdut. . Înălțând mai adânc în misterele lui Teyvat, obligațiunile sunt falsificate cu acești aliați noi.

Mai mult decât atât, Genshin Impact este actualizat în mod regulat cu evenimente în timp limitat, oferind oportunități pentru jucători să obțină recompense substanțiale. Pentru cei care doresc să-și urmărească rapid progresul în povestea principală, a face echipă cu un prieten poate fi atât strategic, cât și plăcut. Deci, este ușor să spunem de ce este cea mai bună alegere a noastră pentru cele mai bune jocuri mobile de cooperare din 2023.

? Partajați în secțiunea de comentarii de mai jos!

15 cele mai bune jocuri multiplayer locale pentru Android

Cele mai bune jocuri multiplayer locale pentru Android

Jocul multiplayer este un moment bun. Trebuie să împărtășiți emoția, să vă provocați prietenii și să vă distrați împreună. Jocurile sociale sunt relativ ușoare pe Android. . . .

Iată o listă cu cele mai bune jocuri multiplayer locale pentru Android pe care le puteți juca cu amicii dvs. chiar lângă voi.

De asemenea, am dori să acordăm o mențiune onorabilă seria Jackbox Party Pack (Google Play). . Cu toate acestea, funcționează excelent ca joc de petrecere. .

Cele mai bune jocuri multiplayer locale pentru Android

  1. Jocuri limitate AI Factory
  2. Printre noi
  3. Bătălia de la Polytopia
  4. Eroii din Flatlandia

2 jocuri de jucători

Preț: GRATUIT / 1 $.99

2 jocuri de jucători este un simplu joc multiplayer local. Prezintă mai multe jocuri în stil arcade în care doi prieteni îl pot duce. Lista de jocuri include ping pong, hochei aerian, tic tac toe și alte câteva. Nu este cel mai uimitor joc cu doi jucători, dar este stabil, rapid și îți oferă ceva de făcut. De asemenea, jocul este rezonabil de ieftin, așa că vorbind un prieten pentru a -l obține nu ar trebui să fie mare lucru..

AI Factory Limited

GRATUIT / 3 USD.99 (fiecare)

Captură de ecran limitată pentru fabrică AI de șah

. Au o varietate de jocuri multiplayer locale și sunt jocuri cu care ar trebui să vă familiarizați. Acestea includ șah, dame, picade, inimi, gin Rummy, Euchre, Reversi și alte câteva. Acestea sunt câteva dintre opțiunile mai bune în acest spațiu. Toate sunt opțional jocuri premium, așa că nu există abonamente. Grafica și mecanica sunt ceea ce te -ai aștepta. Opțiunea multiplayer locală funcționează și în majoritatea jocurilor.

Printre noi

GRATUIT / Până la 2 USD.99

Printre noi s -a numărat unul dintre hiturile virale fugite din 2020. . Un grup între cinci și zece jucători pregătesc o navă spațială pentru plecare. Cu toate acestea, un cuplu din echipajul navei sunt impostori. Câțiva jucători încearcă să ucidă toată lumea pe navă, în timp ce restul jucătorilor își dau seama cine ar putea fi. Există câteva mecanici de joc distractive și este chiar distractiv de urmărit pe Twitch. .

Badland

Preț: Gratuit / până la 3 USD.99

Badland este un joc clasic de platformă. . Acceptă până la patru jucători pe același dispozitiv. Jocul are, de asemenea, o grafică distractivă, un editor de nivel, suport complet al controlerului, salvare în cloud și suport pentru Android TV. Acest lucru face ca acesta să fie unul dintre marile jocuri multiplayer locale, indiferent de dispozitiv. Jocul suficient de ușor pentru a -ți intra prietenii și elementul platformei este un pic unic pentru jocurile multiplayer locale. Se ridică acolo la vârstă. .

Bătălia de la Polytopia

Preț: Gratuit / până la 4 USD.49

Bătălia pentru Polytopia este un joc de strategie bazat pe rânduri. Alegeți dintr -una din câteva triburi diferite, construiți o armată, dușmani cuceritori și multe altele. Se joacă ca majoritatea jocurilor de strategie similare. Vă extindeți domeniul, utilizați resursele pentru a depăși și continuați să câștigați. Jocul are destul de multe moduri de joc, inclusiv multiplayer online și local. Chiar joacă offline dacă doriți să jucați în modul un singur jucător. Jocul se desfășoară chiar pe majoritatea telefoanelor Android moderne, datorită graficii sale Poly scăzute. Este, de asemenea, unul dintre puținele jocuri de strategie cu un element multiplayer local.

Citeşte mai mult:

Trupa de geniști

Preț: Gratuit

. Este un joc în stil de petrecere, cu o grămadă de explozii și fizică de păpuși de zdrență. Jocul permite până la opt participanți simultan. Toți încearcă să se bombardeze reciproc pentru a revendica supremația. Jocul acceptă controlerele hardware, precum și Android TV. Există, de asemenea, o aplicație de control la distanță, astfel încât jucătorii să poată juca fără a cumpăra un controler pe Android TV. .

Drum intersectat

Preț: Liber să joci

Crossy Road este unul dintre cele mai populare jocuri multiplayer locale vreodată. Este ca broasca acestei generații. Navigați un pui prin trafic, prin pâraie și alte locuri evitând obstacolele. Jocul prezintă suport pentru controler, suport Android TV și suport local multiplayer. Fiecare jucător are nevoie de propriul dispozitiv. De acolo, conectați -vă doar printr -o rețea WiFi locală. Există un motiv pentru care acesta este atât de popular. . .

Eroii din Flatlandia

Preț: .99

Heroes of Flatlandia este un joc de strategie cu o anumită mecanică decentă. Se bazează pe rând, astfel încât toată lumea primește o întorsătură. În plus, jocul se mândrește cu 30 de unități diferite, opt eroi redabili, o AI inteligentă decent și multe altele. Există un mod de un singur jucător în care puteți juca jocul. O altă opțiune este multiplayer-ul cu scaunul la cald, unde treceți telefonul către prietenul dvs. atunci când le duel. Acesta este unul dintre acele jocuri care ar trebui probabil să fie puțin mai populare decât este. Rulează pentru 1 dolar.99 fără achiziții sau reclame în aplicație.

Preț: 6 dolari.99 cu achiziții în aplicație

Minecraft este unul dintre cele mai populare jocuri multiplayer locale vreodată, pe orice platformă. Știi cum funcționează Minecraft. . Are opțiuni cu un singur jucător și multiplayer. Jucătorii își creează propriile servere în care prietenii pot juca și ei. În plus, pot achiziționa un server de la Microsoft și toată lumea joacă acolo. Acest lucru are, de asemenea, suport multiplă platformă cu versiunile Windows și Xbox ale jocului. Ne place asta. Acest lucru este cu ușurință printre cele mai bune jocuri multiplayer locale, deoarece puteți juca lumi întregi acolo în mai multe sesiuni de jocuri, fără a vă plictisi.

Riptide GP: Renegade

$ 2.99

Riptide GP: Renegade este cel mai bun joc multiplayer local pentru fanii cursei. Acesta este prevăzut. . Multiplayerul cu ecran divizat permite până la patru jucători să joace pe același dispozitiv. Cu toate acestea, aveți nevoie de patru controlere pentru a -l face să funcționeze. În afară de asta, acest joc este o alergare la domiciliu. Grafica și mecanica sunt fantastice și, de asemenea, nu este un joc gratuit pentru a juca. Este disponibil și prin Google Play Pass dacă îl aveți. Asphalt 8: Airborne are, de asemenea, multiplayer local dacă doriți să încercați și acel joc de curse.

Citeşte mai mult:

Robotek

Preț: Gratuit / până la 3 USD.99

Robotek este cam ca un joc de luptă. Tu și un adversar pătrați să vedeți cine îl poate învinge pe celălalt. Există misiuni, multiplayer online și multiplayer local. Tu și adversarul te întorci lovindu -se unul pe celălalt până când unul dintre voi coboară. Aspectul multiplayer local este practic asta și poate fi un moment bun. Este suficient de lent că strategia contează mai mult decât orice, așa că este o experiență destul de relaxantă în general.

Bătălia pe mare 2

Preț: Liber să joci

Sea Battle 2 este practic o clonă a clasicului joc de luptă. Astfel, majoritatea oamenilor știu cum funcționează jocul. Dispune de o varietate de moduri de joc, inclusiv două tipuri de multiplayer local. Opțiunile includ conexiunea pe Bluetooth sau un stil de trecere și joc. Unele alte moduri de joc includ moduri multiplayer cu un singur jucător și online. . Este un joc freemium și nu este optim. Cu toate acestea, altfel este un joc foarte competent. Fleet Battle este un alt joc de stil de luptă cu multiplayer local atât pe Bluetooth, cât și la WiFi. Acesta este disponibil pe Google Play Pass gratuit, dacă doriți.

Lovitura zdrobitoare

Preț: GRATUIT / 1 $.99