Call of Duty®: Modern Warfare® II

Infinity Ward va cufunda fanii în jocul următor, de ultimă generație, de ultimă generație. Luptă alături de prieteni într -o experiență cu adevărat imersivă cu un sunet uimitor de realist, iluminare și grafică care produc cel mai avansat Call of Duty in History. . Viitorul francizei este plin de inovații de traseu și pune bazele jocului de generație viitoare.

Call of Duty Modern Wafre 2

. Modern Warfare® II se va lansa cu o campanie cu un singur jucător care trotează globul, o luptă cu multiplayer imersiv și un mod de joc special evoluat cu jocul tactic co-oplay

Cross Gen Bundle of Call of Duty®: Modern Warfare® II – Include versiunile PS4 ™ și PS5 ™ ale jocului

Bine ați venit la noua eră a Call of Duty®

Call of Duty®: Modern Warfare® II este continuarea blockbusterului Modern Warfare® din 2019. Prezentând întoarcerea iconicului, căpitanul echipei, John Price, The Fearless John „„ Soap ”„ MacTavish, sergentul experimentat Kyle ”„ Gaz ”Garrick și singurul lup, favoritul fanului Simon„ Ghost ”Riley, jucătorii vor fi martori Ce face grupul de lucru 141 Echipa legendară este astăzi.

De la tactici de infiltrare la scară mică, cu miză mare până la misiuni extrem de clasificate, jucătorii vor trebui să utilizeze noi arme, vehicule și echipamente de ultimă oră pentru a-și asuma inamicii. Crește-te și ia lupta în timp ce asedi dușmanii sub apă, încălcați o bază inamică extrem de fortificată, infilați-vă de-a lungul canalelor și eliberați aliați atât de necesare pe un loc negru ascuns în munți.

Infinity Ward va cufunda fanii în jocul următor, de ultimă generație, de ultimă generație. Luptă alături de prieteni într -o experiență cu adevărat imersivă cu un sunet uimitor de realist, iluminare și grafică care produc cel mai avansat Call of Duty in History. Modern Warfare® II va avea un sistem AI reconstruit, avansat, o redare îmbunătățită și o tehnologie de fotogrammetrie, un nou sistem de armă, permițând mai multă personalizare ca niciodată și o suită de alte inovații de joc și grafice care ridică franciza la noi înălțimi noi înălțimi. Viitorul francizei este plin de inovații de traseu și pune bazele jocului de generație viitoare.

.

În plus, Modern Warfare II se conectează cu New Warzone Experience care a lansat anul acesta, iar cu aceasta, evoluția în Battle Royale cu un nou spațiu de joc și modul Sandbox. Așteptați-vă la un calendar masiv de conținut gratuit post-lansare, cu joc în evoluție cu hărți noi, moduri, evenimente sezoniere, sărbători comunitare și multe altele.

Call of Duty®:

 Call of Duty®: Modern Warfare® II este continuarea blockbusterului Modern Warfare® din 2019. Prezentând revenirea iconicului, căpitanul echipei John Price, The Fearless John John „SOAP” Mactavish, sergentul experimentat Kyle „Gaz” Garrick și singurul lup singur, favoritul fanului Simon „Ghost” Riley, jucătorii vor asista ceea ce face ca sarcina Forța 141 Echipa legendară este astăzi.

Remorci și gameplay

Campania de trotare a globului

De la tactici de infiltrare la scară mică, cu mize mari până la misiuni extrem de clasificate, jucătorii se vor desfășura alături de Task Force 141 într-o campanie cu un singur jucător care trotează globul.

Un elicopter se ridică deasupra ca o echipă de operatori să avanseze pe o poziție în Call of Duty: Modern Warfare II

Combatere multiplayer imersivă

Infinity Ward aduce înapoi moduri de joc multiplayer semnăturii, precum și introducerea de hărți și moduri noi. Modern Warfare II va lovi terenul în prima zi, gata să -i întâmpine pe nou -veniți și veterani deopotrivă.

Doi operatori procedează cu atenție prin poalele pustie ale deșertului în Call of Duty: Modern Warfare II

Ops speciale evoluate

Experimentați un mod de joc Ops Special Evolved, cu jocul tactic Co-oplay.

Imaginea hârtiei arse de la Call of Duty: Modern Warfare II

Detalii despre joc

Bine ați venit la noua eră a Call of Duty. . De la OP-uri tactice de infiltrare la scară mică, cu miză mare, la misiuni extrem de clasificate, jucătorii se vor desfășura alături de prieteni într-o experiență cu adevărat imersivă. Infinity Ward aduce fani gameplay de ultimă generație, cu totul nou manipulare a armelor, sistem AI avansat, un nou armsmith și o suită de alte inovații de joc și grafice care ridică franciza la noi înălțimi. .

Evaluare in asteptare

  • Poate conține conținut necorespunzător pentru copii. .org pentru informații de evaluare.