Seria Xbox X

Sunt prezentate mai multe informații, inclusiv lucruri pe care Microsoft și -ar dori, fără îndoială, private, cum ar fi volumele de vânzări proiectate, marjele, finanțarea și multe altele. De exemplu, Microsoft observă că „viziunea completă a produsului seBile nu este aprobată în prezent din cauza GM % (procent de marjă brută) și pare să plaseze această minge în instanța de judecată„ finanțe ”. De asemenea, prezintă o „cale către conducere în jocuri”, cu o viziune a numerelor din primul cloud, PC-First și Console-First Game Pass Pass Pass. Scurgerea pare a fi o înșurubare masivă care va provoca probabil o cădere severă, așa că rămâneți la curent.

Seria Xbox X

Introducerea Xbox Series X, cea mai rapidă, cea mai puternică Xbox vreodată. Joacă mii de titluri din patru generații de console – toate jocurile arată și joacă cel mai bine pe . Seria Xbox X. Limitați 1 achiziție de consolă pe client.

De ce să cumpărați de la Microsoft Store

Oferim transport gratuit de 2-3 zile, returnări de 60 de zile și ajutor unu la unu cu cumpărături, configurare și instruire. În plus, dacă ne reducem prețul pe un produs fizic în termen de 60 de zile de la livrare, contactați -ne și vom onora o ajustare a prețurilor. Aflați mai multe despre de ce să cumpărați din magazinul Microsoft Rezervați o întâlnire la cumpărături

Plăți flexibile disponibile cu PayPal și Citizens Pay®. Află mai multe
Transport gratuit de 2-3 zile. Returnări gratuite.
Tranzacționați și obțineți bani înapoi. Află mai multe
Pele de top pentru jucători – accesorii Xbox, cărți cadou, jocuri, abonamente și multe altele.

Putem -ți visează visele

Cea mai rapidă și mai puternică consolă a noastră este concepută pentru o generație de consolă care te are, jucătorul, în centrul său.

12

Adevărat 4k

120 fps

1 TB

„Diapozitiv anterior” „Următorul diapozitiv”

Cel mai puternic Xbox vreodată

Explorați lumi noi bogate și bucurați -vă de acțiune ca niciodată cu 12 teraflop -uri de neegalat de putere de procesare grafică brută.

Mai mult joc, mai puțin în așteptare

În centrul seriei X se află arhitectura Xbox Velocity, care împerechează un SSD personalizat cu un software integrat pentru un joc mai rapid și simplificat, cu timp de încărcare semnificativ redus. Experiență lumi mai bogate și mai dinamice, spre deosebire de orice lucru văzut până acum.

Schimbați jocul

Cu CV -ul rapid – o nouă caracteristică alimentată de capacitățile tehnice și de arhitectura inovatoare a vitezei Xbox – vă puteți teleporta perfect între patru titluri diferite și reluați instantaneu unde ați plecat ultima dată.

Mii de jocuri pe patru generații

Joacă pe patru generații de Xbox, inclusiv Xbox One, Xbox 360 și titluri Xbox originale cu compatibilitate înapoi. Odată cu puterea și viteza Xbox Seria X, multe dintre aceste jocuri vor arăta și vor juca mai bine ca niciodată.

Placă de bază împărțită

O placă de bază împărțită menține internatele consolei controlate uniform de temperatură, permițând o putere și mai mare de putere.

Arată, sunete, se joacă mai bine

Direcx Ray Tracing oferă o experiență senzorială intensă-și avantaj-cu lumi vii hiper-dinamice, pline de iluminare adevărată, umbre, reflecții și acustice.

Șasiul chiuvetei de căldură

Această componentă unică, non-electronică, îmbină răcirea paralelă cu un design inovator pentru a crește fiabilitatea și performanța seriei Xbox X.

Xbox Game Pass Ultimate

Fii primul care joacă jocuri noi în prima zi. În plus, bucurați-vă de sute de jocuri de înaltă calitate cu prietenii pe consolă și PC. Atingeți în inima comunității Xbox și alăturați -vă milioane de jucători gata să joace împreună.

Faceți cunoștință cu noul controler wireless Xbox

Experimentați controlerul wireless Xbox modernizat, conceput pentru un confort îmbunătățit în timpul jocului. 2

A se stapani

Rămâneți pe țintă cu mânere texturate pe declanșator și bare de protecție.

Cerc complet

Hybrid D-PAD oferă jucătorilor o răsucire familiară, dar rafinată, pe clasicul Controller Wireless Xbox.

Mergeți mai departe, arătați

Atingeți butonul dedicat de partajare pentru a capta perfect și eternalizarea cuceririi voastre.

Controlere wireless Xbox în diferite culori

Echipament de schimbare a jocului

Îmbunătățiți -vă experiența cu controlerele, căștile și multe altele.³

De ce să cumpărați de la Microsoft Store

De la transport gratuit și revenirea la asistență expertă, suntem aici pentru a vă ajuta să faceți mai mult cu dispozitive, software, jocuri și resurse din cele mai bune clase.

Transport gratuit de 2-3 zile

Bucurați -vă de expediere rapidă gratuită cu orice comandă. Pentru emisii mai mici de carbon decât transportul aerian standard, oferim, de asemenea, opțiunea de transport la sol (3-7 zile lucrătoare) la comenzi eligibile în SUA contigu.

Returnări gratuite de 60 de zile

Întoarceți aproape orice produs fizic în termen de 60 de zile în condiții asemănătoare în ambalajul său original pentru o rambursare completă. Se aplică unele excluderi.

Opțiuni de plată flexibile

Magazinul Microsoft și partenerii vă aduc noi modalități de a plăti la finalizare. Sunt opțiuni mai simple, mai sigure, pentru a obține ceea ce doriți atunci când doriți.

Promisiunea noastră de 60 de zile cu preț redus

Dacă cumpărați un produs fizic de la Microsoft Store și reducem prețul în termen de 60 de zile, contactați -ne și vă vom rambursa diferența. Se aplică termeni.

  • [1] Xbox Game Pass: vândut separat; Catalogul de joc variază în timp. Consultați Xbox Game Pass și EA Play Termeni și EA Joacă pentru detalii.
  • [2] Compatibilitatea depinde de versiunea dispozitivului și a sistemului de operare. Experiențele pot varia. Accesați funcționalitatea controlerului wireless Xbox pentru mai multe informații. Disponibilitatea și vânzarea seriei Xbox X este supusă aprobării (a) reglementărilor necesare în jurisdicția dvs.
  • [3] Căști wireless Xbox, Baterie reîncărcabilă Xbox + USB -C®, Controller wireless Xbox – Negru de carbon, Controler wireless Xbox – ROSC DEPEN, Controler wireless Xbox – Velocity Green, Xbox Wireless Controller – Robot White, Xbox Wireless Controller – Pulse Red Red Control , Controller wireless Xbox – Controller Wireless Xbox Blue, Xbox – Electric Volt vândut separat.
  • În timp ce livrările durează. Disponibil în Microsoft Store numai în țări selectate. Nu este valabil la comenzile sau achizițiile anterioare; nu poate fi transferat sau răscumpărat altfel pentru numerar sau coduri promoționale. Reducerea prețurilor nu include impozite, transport sau alte taxe. S -ar putea să nu fie combinabil cu alte oferte. Se aplică politica de returnare a magazinului Microsoft Store. Produsele cu reducere cumpărate cu un produs calificat trebuie returnate dacă produsul calificat este returnat. Rambursările vor lua în considerare reducerea. Microsoft își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe ofertele în orice moment în măsura permisă de legea aplicabilă. Se pot aplica alte excluderi și limite.
  • Se intoarce: Disponibil cu produse fizice eligibile achiziționate de la Microsoft Store Online și Microsoft Experience se concentrează pe piețe selectate. Procesul de returnare trebuie început în termen de 60 de zile după ce clientul primește produsul. Limitați 5 Returnări de produs pe achiziție eligibilă a clienților. Exclude butucul de suprafață, holoLens și Windows Devkit. Se aplică politica de returnare aplicabilă. Pentru achizițiile efectuate la Microsoft Store, consultați Termenii de vânzare aplicabile Microsoft pentru mai multe informații. Pentru achizițiile efectuate la un centru de experiență Microsoft, consultați primirea pentru mai multe informații. Microsoft își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe ofertele în orice moment.
  • Promisiune de preț: Valabil pentru achiziționarea de produse fizice făcute la Microsoft Store Online cu un cont Microsoft valabil, iar la Microsoft Experience se centrează pe piețe selectate timp de 60 de zile de la data la care clientul primește produsul („Perioada de ofertă”). Exclude butucul de suprafață, holoLens și Windows Devkit. Clientul este eligibil numai dacă prețul produsului achiziționat este redus în perioada de ofertă și în stoc. Pentru cumpărături de la Microsoft Store, contactați vânzările și asistența Microsoft Store cu informațiile despre contul dvs. Microsoft și orice alte informații solicitate de un reprezentant. Pentru achiziții de la un centru de experiență Microsoft, clientul trebuie să revină la locație cu chitanță. Ajustarea prețurilor va fi furnizată în același mod ca și metoda de cumpărare. Limita 1 ajustarea prețurilor pe produs. Reglajele prețurilor se aplică numai la prețul de achiziție și nu includ impozite, transport sau alte taxe. Microsoft își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe ofertele în orice moment.
  • Orice oferte afișate sunt pentru o perioadă limitată de timp, în timp ce consumabilele durează. Vezi termeni.

Procesor

CPU: 8x nuclee @ 3.8 GHz (3.66 GHz W/SMT) CPU ZEN 2
GPU: 12 Tflops, 52 cus @1.825 GHz RDNA personalizată 2 GPU
SOC Die Dimensiune: 360.45 mm
Proces: 7NM îmbunătățit

Memorie și stocare

Memorie: 16 GB GDDR6 cu autobuz cu 320 bit-lide
Lățime de bandă de memorie: 10 GB @ 560 GB/s, 6 GB @ 336 GB/s
Depozitare internă: 1TB SSD personalizat NVME
I/O debit: 2.4 GB/s (brut), 4.8 GB/s (comprimat, cu bloc de decompresie hardware personalizat)
Depozitare extensibilă: suport pentru cardul de expansiune Seagate de 1 TB pentru seria Xbox X | S se potrivește cu spațiul de stocare intern exact (vândut separat). Suport pentru USB 3.1 HDD extern (vândut separat).

Capabilități video

Rezoluție de jocuri: True 4K
Interval dinamic ridicat: până la 8K HDR
Unitate optică: 4K UHD Blu-ray
Obiectiv de performanță: până la 120 fps
Caracteristici HDMI: Mod de latență automată. Rata de actualizare variabilă HDMI. AMD FREESYNC.

Capabilități sonore

Dolby Digital 5.1
DTS 5.1
Dolby Truehd cu atmos
Până la 7.1 L-PCM

Porturi și conectivitate

HDMI: 1x HDMI 2.1 port
USB: 3x USB 3.1 porturi gen 1
Wireless: 802.11ac bandă duală
Ethernet: 802.3 10/100/1000
Accesorii Radio: Radio wireless dedicat cu bandă dublă Xbox

Seria Xbox X

Introducerea Xbox Series X, cea mai rapidă, cea mai puternică Xbox vreodată. Joacă mii de. Selectați Xbox Series X pentru mai multe informații.

Seria Xbox X – Bundle Diablo® IV

Alăturați -vă bătăliei interminabile dintre cerurile înalte și Hells Burning cu Xbox. Selectați Xbox Series X – Diablo® IV Bundle pentru mai multe informații.

Xbox Series X – Forza Horizon 5 Bundle

Kickstart -ți aventura finală cu Xbox Series X și Forza Horizon 5 Premium. Selectați seria Xbox X – Forza Horizon 5 Bundle pentru mai multe informații.

Xbox Series X (Certified Recondition)

De la 449 USD.99 de la 449 USD.99

Introducerea Xbox Series X (Certified Recondition), cel mai rapid, cel mai puternic Xbox. Selectați Xbox Series X (Certified Recondition) pentru mai multe informații.

Scurgerea uriașă dezvăluie Microsoft va lansa un seria Xbox All-Digital X și un nou controler Haptics

‘Ftc v. Documentul de judecată Microsoft sugerează că noua consolă ar putea ajunge în noiembrie 2024.

Steve Dent

Actualizat Tue, 19 septembrie 2023, 17:56 · 3 min citit

Microsoft plănuiește o actualizare a generației medii a seriei X Xbox cu un nou design cilindric fără disc, potrivit unui document [Actualizare: de atunci șters] dezvăluit accidental din accidental din Ftc v. Microsoft Bătălia în instanță. De asemenea, a scurs existența unui nou Cod de controler Cod SeBile, un serial Xbox reîmprospătat, specificații cheie pentru noile dispozitive și o cronologie. Nu este clar cum documentele au intrat în viziunea publică, dar ar putea deteriora pentru afacerea de jocuri Xbox, deoarece arată strategia companiei cu peste un an în avans.

Microsoft a declarat anterior că nu are planuri pentru o actualizare a consolei de la mijlocul genului, dar acest lucru nu pare să fie adevărat conform documentului. De fapt, compania lucrează la trei noi console. Primul, denumit cod Ellewood, este o actualizare ușoară a serialului Xbox S (setat să ajungă în jurul lunii septembrie 2024), în timp ce „Brooklin”, planificat tentativ pentru aproximativ noiembrie 2024, este o nouă versiune fără disc a serialului Xbox X. Un alt model, numit XDL, se potrivește cu specificațiile lui Brooklin, dar probabil că va oferi personalizarea laboratorului de design Xbox.