Exclusiv: Tiktok Parent Bytedance pentru a permite personalului american să încaseze acțiuni, spun surse

Schimbarea regulilor are un dezavantaj pentru unii angajați, au spus sursele. Vestirea acțiunilor va fi considerată acum un u.S. eveniment impozabil, chiar și pentru angajații care nu și -au vândut acțiunile, potrivit surselor. .

Tiktok IPO: Cum să cumpărați stocul Tiktok în 2023?

Tiktok IPO: Cum să cumpărați stocul Tiktok în 2023?

În prezent, nu puteți cumpăra stoc Tiktok, deoarece bytedance -ul companiei -mamă a Tiktok nu este tranzacționat public. Cu toate acestea, există încă câteva modalități prin care puteți obține parțial expunerea la Tiktok ca investiție. Tiktok este o platformă de socializare extrem de populară, unde utilizatorii pot înregistra și edita videoclipuri scurte și le pot împărtăși cu o audiență globală. Tiktok este deținut de Bytedance, o companie cu sediul central în China. . În special, Tiktok are o „aplicație twin” numită Douyin, care este axată pe piața chineză. Având în vedere succesul uriaș al lui Tiktok, nu este surprinzător faptul că mulți oameni se întreabă cum să cumpere stocul Tiktok sau cum să investească în Tiktok. În acest articol, vom explica de ce în prezent este dificil pentru investitorul mediu să investească în Tiktok, deoarece Bytedance este o companie privată. Totuși, vă vom arăta câteva metode despre cum puteți obține o expunere indirectă la succesul Tiktok.

Cine deține Tiktok?

.. ByteDance a fost fondată de Zhang Yiming și Liang Rubo în martie 2012. . . Cu toate acestea, în trecut a atins o evaluare și mai mare evaluări, deoarece a fost evaluată peste 400 de miliarde de dolari la vârful său.

Puteți cumpăra stoc tiktok?

  • KKR & Co Inc este o companie globală de investiții cu sediul în Statele Unite. Compania a investit în două ocazii, în 2018 (la o evaluare de 75 de miliarde de dolari pentru bytedance) și în 2020 (la o evaluare de 180 de miliarde de dolari pentru bytedance). KKR & Co Inc este tranzacționat public la Bursa de Valori din New York, sub ticălosul KKR.
  • Softbank este o companie de investiții cu sediul în Japonia. . SoftBank este tranzacționat public la Bursa de Valori din Tokyo.

.

Tiktok este o investiție bună?

Cu 1 miliard de utilizatori activi lunar, potențialul în susținerea investițiilor în Tiktok este cu siguranță semnificativ. Conform datelor de la Business of Apps, veniturile anuale ale Tiktok au crescut de la 63 milioane dolari în 2017 la 9 dolari..

Aplicația Tiktok a văzut 3.3 miliarde de descărcări cumulate de la lansarea sa în 2017. În prezent, este cea de-a 5-a cea mai mare aplicație de socializare în urma Facebook, YouTube, WhatsApp și Instagram.

Cu toate acestea, investitorii din Tiktok se confruntă, de asemenea, cu riscuri semnificative, dintre care mulți sunt înrădăcinați în bytedance fiind o companie chineză.

Tiktok este o aplicație controversată, cu mai multe țări care adoptă sau cel puțin luând în considerare restricționarea sau interzicerea aplicației. Tiktok este interzis direct în India, Iran, Pakistan și în alte câteva țări. Între timp, Belgia și Canada au interzis Tiktok de la toate dispozitivele de muncă utilizate de lucrătorii guvernamentali.

Statele Unite au avut în vedere, de asemenea, interzicerea Tiktok și a făcut presiuni asupra deprinderilor. De exemplu, fostul u.S. Președintele Donald Trump a semnat un ordin în 2020, care a stipulat că Tiktok ar fi interzis dacă bytedance nu s -ar vinde sau nu ar fi scos pe Tiktok într -o perioadă de timp specificată. Ordinul a fost revocat ulterior de Joe Biden.

Mai mult de 30 u.S. Statele interzic lucrătorilor guvernamentali și contractorilor să instaleze aplicația Tiktok pe dispozitive emise de guvern.

De asemenea, este important să rețineți că, deși succesul lui Tiktok este foarte impresionant, competiția nu doarme. .

Va exista un IPO Tiktok?

. . În august 2022, CFO BYDEDANȚĂ Julie Gao le -a spus angajaților că compania nu are de gând să facă public public.

Momentan, nu există niciun motiv să credem că bytedance intenționează să meargă pe ruta IPO în sine sau chiar să efectueze un IPO Tiktok separat. .

Concluzia – Investitorul mediu în prezent nu are o modalitate bună de a investi în Tiktok

În timp ce Tiktok este potențial o investiție foarte atractivă, investitorul mediu nu îl poate accesa în acest moment, deoarece bytedance nu este o companie tranzacționată public. .

Dacă sunteți interesat și să investiți în alte acțiuni, consultați articolul nostru care explorează cele mai bune 10 stocuri de cumpărat chiar acum.

Întrebări frecvente

Cum se cumpără stocul tiktok?

În prezent, investitorul mediu nu poate cumpăra stocuri Tiktok, deoarece Tiktok nu este tranzacționat public și nici compania sa mamă nu este bytedance. .

Care este prețul acțiunilor Tiktok?

Prețul acțiunilor Tiktok este în prezent necunoscut, deoarece Tiktok și compania sa mamă pe care nu sunt tranzacționate public. .

Care este Tiktok Stock Ticker?

În prezent, Tiktok nu este tranzacționat public, deci nu are un ticker de stoc.

?

.

Exclusiv: Tiktok Parent Bytedance pentru a permite personalului american să încaseze acțiuni, spun surse

Logo -ul Bytedance este văzut la una dintre clădirile de birouri ale companiei din Shanghai

.S. Angajații să se învețe fără a aștepta ca compania să fie lista pe piața bursieră, permițându -i astfel să încaseze, potrivit persoanelor familiarizate cu problema.

Mutarea are ca scop aplicarea angajaților neliniștiți care au așteptat ca o ofertă publică inițială (IPO) să profite de acțiunile pe care le -au primit ca parte a compensării lor.

.

Bytedance va permite acum acțiunile restrânse deținute de u.S. . Compania a stabilit anterior un „eveniment de lichiditate”, cum ar fi un IPO sau vânzarea companiei, ca condiție pentru ca învestirea să se producă, au adăugat sursele. Odată învestite, acțiunile pot fi schimbate de către angajați pentru numerar într -unul dintre programele de răscumpărare a acțiunilor Bytedance.

Angajații au fost informați despre modificări marți, au spus sursele. .

„Scopul nostru este să oferim recompense competitive angajaților noștri. ..-.

.. angajați, care includ aproximativ 7.000 de angajați Tiktok.

Schimbarea regulilor are un dezavantaj pentru unii angajați, au spus sursele. Vestirea acțiunilor va fi considerată acum un u.S. . Angajații vor trebui să plătească impozitul din propriile buzunare sau să vândă o parte din acțiunile lor pentru a acoperi cheltuielile respective, au spus sursele.

. Procesor de plăți, care așteaptă să devină public, a folosit o parte din veniturile sale de la 6 dolari.5 miliarde de fonduri de strângere de fonduri la începutul acestui an pentru a acoperi cheltuielile fiscale pentru sine și angajații săi asociați cu eliminarea dublei declanșatoare.

ByteDance a inițiat programe de răscumpărare a stocurilor pentru angajați la nivel mondial în 2017 și a lansat cel mai recent unul în aprilie, potrivit surselor. .S. .

Compania intenționează să lanseze un alt program de răscumpărare în al patrulea trimestru din 2023, au spus sursele.

Angajații dețin 20% din bytedance, în timp ce 60% sunt deținute de investitori globali și 20% de fondatorii săi.

U.. Angajații s -au confruntat cu un control politic și de reglementare sporit din cauza u.S. îngrijorări că bytedance ar putea împărtăși datele utilizatorilor Tiktok cu autoritățile chineze.

Tiktok, care este folosit de peste 150 de milioane de americani, insistă că „nu a împărtășit și nu ar împărtăși, u.. Datele utilizatorilor cu guvernul chinez și au luat măsuri substanțiale pentru a proteja confidențialitatea și securitatea utilizatorilor Tiktok.

. .

Raportare de Echo Wang în New York Raportare suplimentară de Krystal Hu în New York Editare de Greg Roumeliotis și Anna Driver