.

Cele mai bune căști wireless costă de obicei între 200 și 400 USD, cu 249 USD (coincidență prețul Apple AirPods Pro 2) fiind locul dulce. . . Vorbim Sony, Sennheiser, Apple, Technics și JBL.

. . Compania mică, sub-radar, din New York, construiește căști și căști impresionante, dar accesibile, din 2014. Acesta a lansat recent între 3anc-un set de muguri care folosește aceeași configurație triplă șofer ca și popularul brandului dintre căștile Wireless Pro Pro. Dar, după cum sugerează și numele, adaugă anularea activă a zgomotului (ANC).

. ? .

 • Recenzie hands-On Nuraratrue Pro: O privire strălucitoare la viitorul fără pierderi al sunetului wireless

Trebuie să acordați un credit audio de stare pentru abordarea sa estetică între 3anc. .

. .

. . .

. Fiecare parte care vine în contact cu urechea este înfășurată în silicon. . . .

Stare audio între 3 și accesorii incluse

.

. Este aproape la culoare până la vârful căștii și este foarte mic, ceea ce face dificilă clic pe clic. .

Din păcate, nu există nicio opțiune în aplicația între 3anc (iOS sau Android) să personalizeze oricare dintre controale sau gesturi, așa că va trebui doar să te obișnuiești cu ei așa cum sunt, ceea ce am făcut -o în cele din urmă. . .

.

Căștile sunt ușor de intrat și de ieșit din cazul lor de încărcare-care poate fi încărcat fără fir sau prin intermediul cablului USB-C inclus. .

.. Cu toate acestea, spre deosebire de majoritatea căștilor din această gamă de prețuri, (cu excepția AirPods Pro), între 3anc nu oferă codecuri Bluetooth de înaltă calitate-numai SBC și AAC.

. . Cu toate acestea, dacă ați făcut încadrează celelalte ingrediente, așa cum susține că audio, un codec de înaltă calitate vă poate permite să beneficiați la maxim de hardware.

Între aplicația 3NC pentru iOS, presetările EQ Între aplicația 3NC pentru iOS, ecran EQ personalizat

Totuși, codec -uri avansate sau nu, între 3anc sună excelent. Au o reproducere solidă cu frecvență completă. . Teren mai înalt. Unul dintre beneficiile sistemului triplu de drivere al statutului audio este faptul că nu există prea puțin în calea de a se încurca între frecvențe. Pe pistele în care coexiștii de bas profund cu mijloacele și maximele superioare – Billie Eilish .

. Pe de o parte, acest lucru oferă podcast -uri și alte conținut de cuvinte rostite în plus energie și inteligibilitate, dar, pe de altă parte, creează sibilanță și asprime vizibile. . Acest proces are o anumită răbdare. Spre deosebire de egalizatorii multiband din alte aplicații, nu puteți auzi ajustările dvs. în timp real în timp ce mutați glisoarele-trebuie să apăsați butonul de modificări de aplicare de fiecare dată-ceea ce este un pic enervant. Din fericire, după ce ajungeți la un amestec care vă place, vă puteți economisi formula pentru data viitoare.

Oricât de mult mi-a plăcut să ascult între 3anc, prefer în continuare sunetul celor mai apropiați concurenți, de 249 de dolari Technics EAH-AZ60M2 (care sună aproape identic cu EAH-AZ60) și de 249 USD Sennheiser Momentum Trueless 3 Wireless 3.

Stare audio între 3Anc în fața cazului de încărcare

. . Este puțin mai eficient atunci când aveți de -a face cu un singur sunet de droning ca un fan zgomotos sau un vid. Totuși, având în vedere că acesta este primul set de căști ANC al Status Audio, rezultatele sunt impresionante.

. .

. Anularea zgomotului de mediu pe cele șase microfoane este atât de puternică, încât șterge aproape total sunetele de fundal – chiar și cele destul de puternice. . Acest lucru înseamnă că pot exista momente în care apelantul dvs. nu vă poate auzi destul de mult, dar pentru că nici ei nu pot auzi celelalte sunete, s -ar putea să creadă.

Sincer, aceasta va fi doar o problemă pentru rarele ocazii în care trece un camion de gunoi. Restul timpului, fie în interior sau în exterior, între 3anc oferă vocii tale o reproducere aproape asemănătoare cu studioul. .

Stare audio între caz de încărcare 3An, capacul închis Stare audio între caz de încărcare 3NA, Capacul închis, Vizualizare din spate

. Acestea oferă opt ore de joc și asta este cu ANC On, care bate cu ușurință AirPods Pro 2 (șase ore), Jabra Elite 7 Pro (7.5 ore) și Sennheiser Momentum True Wireless 3 (6 (6.5 ore). De fapt, între 3anc sunt gât și gât cu Sony WF-1000XM4, pe ANC și longevitate non-INC (respectiv 8 și 12 ore), plus capacitatea de caz de încărcare (două taxe complete), oferind întreprinderilor 24 sau 36 de ore de total timp de joaca.

În mod normal, acesta este locul în care emit un avertisment și spun că aceste vremuri se bazează pe niveluri de volum de 50%, pe care probabil că veți dori să le depășiți. Dar am descoperit că volumul de 50% era tot ce aveam nevoie, mai ales cu ANC pornit.

. La 249 USD, nu pot evita comparațiile cu cele mai mari și cele mai bune mărci din afaceri și, totuși, în mare parte, se îndepărtează de această comparație foarte favorabil.

. Există, de asemenea, câteva suplimente lipsă, cum ar fi senzori de uzură și codecuri avansate, iar aplicația ar putea folosi unele modificări pentru a-l face mai ușor de utilizat.

.

 • Actualizarea recenziei noastre Sony WF-1000XM5
 • Calenele Evo ANC din 1 fac audio wireless Hi-Res pentru 170 USD
 • Beats are 3 culori noi pentru muguri de studio, noi instrumente Android
 • Recenzii despre căști
 • Căști
 • Recenzii despre produse

Stare între revizuirea 3Anc: cele mai bune căști wireless din 2023?

Stare audio între 3anc triplu driver activ activ activare a căștilor wireless

Stare audio între 3anc triplu driver activ activ activare a căștilor wireless

Ce săpăm

 • Sunet detaliat cald, cu o adâncime bună

La ce să te gândești

 • Accentul la bas poate fi prea mult pentru unii

În căutarea celor mai bune căști wireless? Consultați audio -ul nostru de stare între 3NAnc Review și vedeți de ce ar putea fi doar cea mai bună alegere pentru 2023.

În lumea cu ritm rapid de astăzi, a rămâne conectat și distrat din mers este o afacere mare pentru o mulțime de oameni. Acesta este motivul pentru care căștile wireless au devenit un accesoriu obligatoriu pentru mulți oameni. Dar cu atât de multe opțiuni pe piață, alegerea perechii potrivite poate fi copleșitoare.

Acolo este locul . .

Sunt o actualizare la flagship-ul anterior al statutului, tripla șofer între pro. Căștile a ridicat peste 1 dolar.4mm pe Indiegogo în 2020. .

Între 3NA Review

 • Cablu de încărcare USB-C
 • S/m/l silicon fitwings
 • Manualul utilizatorului

Între recenzia 3Anc: design și confort

Starea audio dintre căștile wireless 3NC au un design elegant și modern, care este atât elegant, cât și practic. În plus, căștile sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aluminiu și policarbonat, ceea ce le fac durabile și ușoare.

De asemenea, vin cu trei dimensiuni diferite de sfaturi pentru urechi din silicon și suporturi suplimentare din silicon, numite „Fit-Wings”, astfel încât să puteți alege cea mai bună combinație care se potrivește urechilor.

Calenele în sine sunt puțin mai mari decât media, dar cea mai mare parte a cascălor este perfect echilibrată în afara urechii, așa că se potrivesc destul de bine. Carcasa de încărcare este, de asemenea, puțin mai mare decât majoritatea căștilor wireless pe care le -am folosit, dar este subțire și ușoară, așa că este ușor de transportat. Profilul alungit face, de asemenea, ușor de deschis și de închidere, ceea ce este frumos. În plus, căștile se prind strâns în loc magnetic, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru ca ei să cadă din caz.

În ceea ce privește confortul, audio de stare între cască wireless 3NC sunt unele dintre cele mai confortabile căști pe care le -am purtat vreodată. Sfaturile urechii sunt moi și flexibile și se potrivesc perfect în urechile tale, fără a provoca niciun disconfort.

„Fit-Wings” oferă, de asemenea, un echilibru de bun venit și asistență, astfel încât căștile să rămână ferm pe loc. Căștile sunt, de asemenea, nominale „impermeabile” IPX5, ceea ce le face perfecte pentru a lucra sau a alerga în ploaie.

Caracteristică de anulare a zgomotului activ (ANC)

Între 3NA Review

. Fiecare cască are trei microfoane cu formă de fascicul pe fiecare cască care lucrează împreună pentru a anula zgomotul extern atunci când ascultați muzică și în timpul apelurilor telefonice.

Am testat funcția ANC în baia mea cu un fan de evacuare foarte zgomotos și a fost capabil să blocheze aproximativ 75% -80% din zgomot, permițându-mi să aud o cantitate corectă de detalii în muzica mea.

. Din păcate, nu există nicio modalitate de a ajusta puterea de anulare a zgomotului, așa cum puteți pe alte modele; Ai o singură intensitate. Modul de transparență vă permite să vă auziți împrejurimile în timp ce vă ascultați muzica. .

. Sunt la egalitate cu referința mea pentru telefoanele Android, Samsung Galaxy Buds Pro.

Între revizuirea 3Anc: durata de viață a bateriei și încărcarea

. Calea de cască au o durată de viață a bateriei de până la 12 ore la o singură încărcare cu ANC OFF și 8 ore cu anularea zgomotului.

Aceste căști au, de asemenea, o caracteristică de încărcare wireless, care vă permite să încărcați carcasa și căștile pe orice tampon de încărcare wireless compatibil Qi. Cazul de încărcare poate fi perceput și prin cablul USB-C inclus.

Audio de stare între căștile wireless 3NC au Bluetooth 5.2 conectivitate, care oferă o conexiune rapidă și fiabilă. .

. .

. Controalele tactile din partea fiecărei cască vă vor permite să redați/să întrerupeți muzică, să săriți piese, să răspundeți/apeluri finale și să controlați volumul. În plus, butoanele deasupra fiecărei căști activează modurile ANC/Transparență și asistentul vocal.

În plus, cu un buton triplu apăsată pe oricare dintre căști, puteți obține un anunț de stare a bateriei, o caracteristică mișto pe care o văd pentru prima dată.

. Cu noua aplicație între 3anc (iOS și Android), puteți comuta setările ANC, puteți modifica EQ-ul căștilor pentru a se potrivi preferințelor dvs. sau puteți opta pentru una dintre cele trei semnături audio prestabilite. Puteți face, de asemenea, actualizări de firmware în aer.

.

După cum puteți vedea, aceasta este o pereche de căști bogate în caracteristici, oferind majoritatea funcțiilor pe care le-ați aștepta la acest punct de preț. Cu toate acestea, există și alte caracteristici pe care mi -ar fi plăcut să le văd, cum ar fi un senzor de uzură pentru a întrerupe redarea atunci când căștile sunt eliminate de la ureche și suport pentru codec -uri BT mai mari de date BT, cum ar fi LDAC sau APTX HD.

Între recenzia 3Anc: Calitatea sunetului

Între 3NA Review

Pentru această recenzie, am conectat între 3anc la Samsung Galaxy S23 Ultra și am jucat o grămadă de piese de testare de la Tidal. În afara cutiei, aveau un sunet curat, plin de viață, în formă de V, cu mult accent pe bas și treble.

Accentul pe capătul scăzut nu a fost o surpriză, întrucât compania face reclamă pe sub-bass, și anume partea muzicii care te scoate din scaun la un concert.

Această reglare a sunat cel mai bine cu genuri precum hip-hop și muzică electronică, unde basul este mai proeminent. Cu toate acestea, au sunat în continuare excelent cu alte genuri, cum ar fi rock și pop. Cu siguranță au acel concert ritmic, live, care amintește de o pereche de boxe mari de monitor JBL.

.

. .

În acest scop, statutul a împărțit copilul, ca să zic așa, oferind trei semnături audio prestabilite, pe care le puteți schimba prin intermediul aplicației. Semnătura de sunet „audiofilă” este cea mai neutră reglare și cea care îmi place cel mai mult. Încă nu l-aș considera plat, deoarece mai aveți un accent în sub-bas, dar este destul de echilibrat în general.

Există, de asemenea, semnătura „originală între pro”, care este menită să imite reglarea caldă și basculantă a originalului dintre căști, iar acesta este cu siguranță un cadru pentru basul de bas.

În cele din urmă, există setarea „semnăturii de stare”, care este practic între aromele audiofile și originale și este cea pe care majoritatea oamenilor o vor ateriza probabil. Din nou, se pune încă un accent pe capetele spectrului sonor, cum ar fi reglarea originală, dar nu la fel de extremă, așa că ar trebui să joace frumos cu majoritatea genurilor de muzică.

În afară de opțiunile de reglare prestabilită, aveți și un EQ complet personalizabil, care ar trebui să vă mulțumească audiofililor cărora le place să se modifice într-un grad mai fin. Puteți salva, de asemenea, mai multe setări EQ diferite, fiecare cu propriul său nume selectat de utilizator.

Ascultând una dintre piesele mele de testare preferate, „Este lumea unui om” de Abraham Rodriguez Jr. și Avishai Cohen (din albumul „Iroko”), folosind setarea sunetului audiofil, am găsit între 3anc pentru a avea o prezentare drăguță, bogată, aerisită, cu multe detalii în toată Audioband.

Congasul și basul vertical au fost un pic prea vibrant, cu accentul la bas inerent al echilibrului tonal al 3Canc, dar asta a adăugat și o greutate și o bogăție plăcută la prezentarea infecțioasă. .

Nu numai că, amestecul de sunet care trece de la driverele duale BA la șoferul dinamic a fost impecabil. .

În plus, am fost impresionat și de rezoluția acestor căști, mai ales că nu folosesc codec-uri BT cu bitrate ridicat. Cu toate acestea, au făcut o treabă excelentă în transmiterea diferitelor personaje ale fiecărui instrument, împreună cu separarea tuturor elementelor mixului.

Starea dintre 3anc este singurul căști wireless adevărate pe care le cunosc cu trei șoferi și cred că au făcut o treabă excelentă de a -i folosi pentru a extrage detalii și profunzime din muzică.

Aș dori doar să pună un pic mai puțin accent pe sub-bas și să permită vocalelor să strălucească prin ceva mai mult.

Concluzie: Merită să cumpărați audio de stare între 3Anc Wireless Calbuds?

După testarea Status audio între cască wireless 3Anc, Pot spune că sunt unele dintre cele mai bune căști wireless cele mai bune din punct de vedere wireless, în ceea ce privește separarea și detaliile. De asemenea, sunt unele dintre cele mai bune căști, iar confortul/potrivirea lor este, de asemenea, printre cele mai bune. S -ar putea să fie cele mai confortabile și sigure căști pe care le -am folosit vreodată.

Deși nu acceptă la fel de multe codecuri BT ca și alte căști wireless, aceasta este o problemă minoră pentru majoritatea oamenilor. De asemenea, este greu de spus pentru că sună destul de bine. Acestea fiind spuse, mi -aș dori să fie ceva mai echilibrat, dar asta poate fi rectificat oarecum cu aplicația EQ. În plus, mulți oameni le va plăcea prezentarea „stil de concert” plin de viață, dinamică.

Dacă ANC este principalul motiv pentru care cumpărați aceste căști, știți că veți găsi probabil ANC mai puternic în liderii clasei precum Sony, Bose, Samsung sau chiar Apple, dar rețineți că niciunul dintre aceștia nu va avea detaliile generale sau Rezoluția dintre 3anc datorită creșterii sale magistrale de triplu șoferi.

În cele din urmă, dacă sunteți în căutarea unei perechi de căști wireless care oferă o calitate a sunetului de top cu o mulțime de capabilități de anulare a basului și a zgomotului, atunci starea audio între 3 ANC, cu siguranță, merită luată în considerare.

Acest Revizuirea utilizează noul nostru sistem de evaluare a revizuirii produselor:

.

Sistemul nostru de rating este format din patru categorii: slab, nu este rău, bun și foarte bun. Un rating slab este orice sub 2.5, ceea ce înseamnă că produsul nu este recomandat și trebuie evitat. Un not-bad . și 5 . Un rating bun este orice între 5 și 7.5, ceea ce înseamnă că produsul este recomandat. Un rating foarte bun este orice peste 7.5, ceea ce înseamnă că produsul este foarte recomandat.

Înțelegem că cititorii noștri se bazează pe evaluările și recenziile noastre pentru a lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la produsele pe care le achiziționează. Acesta este motivul pentru care avem mare grijă în furnizarea de recenzii și evaluări exacte și utile pentru fiecare produs pe care îl revizuim. Sperăm că acest nou sistem de rating va facilita cititorii noștri să stabilească ce produse merită timpul și banii lor.

Vă mulțumim pentru citire și cumpărături fericite!

Hifitrends este susținut de cititor. Este posibil să câștigăm o comisie de afiliere atunci când achiziționați prin link -uri de pe site -ul nostru. Prețurile pot fi modificate în orice moment.

Sunt un scriitor audio care a început ca un tânăr vânzător audio/profesionist pentru consumatori electronici la sfârșitul anilor 90. Acolo am descoperit magia sunetului cu 2 canale. Foamea mea de sunet mare m -a condus într -o căutare de muzică încântătoare care continuă astăzi.

Imparte asta:

 • Faceți clic pentru a partaja pe Twitter (se deschide în fereastră nouă)
 • Faceți clic pentru a partaja pe Pinterest (se deschide în fereastră nouă)