Cele mai bune ochelari inteligenți și specificații AR 2023: alegeri testate de la Snap, Meta și Amazon

.

Cei mai buni ochelari inteligenți din 2023

Viitorul este atât de deștept, trebuie să porți nuanțe – și o pereche de ochelari inteligenți vă va face viața mai ușoară și mai strălucitoare.

Hardware -ul audio principal Bose oferă previzibil cel mai bun sunet în ochelari inteligenți.

.

.

Putem obține venituri din produsele disponibile pe această pagină și să participăm la programe de afiliere.

! ! . Așteptările a ceea ce „ochelarii inteligenți” pot și/sau ar trebui să nu se cristalizeze încă, astfel încât capacitățile pe care le oferă variază foarte mult – așa cum își fac prețurile de preț. .

.. . .

Deși majoritatea ochelarilor inteligenți nu se încadrează pe visul stabilit de Google Glass în urmă cu aproape un deceniu – repackarea funcțiilor de la telefoanele și căștile noastre într -o nouă formă – există încă standout -uri care se căsătoresc cu distracție și funcție. . Am compilat crema culturii pentru a vă ajuta să găsiți perechea perfectă de specificații inteligente de ultimă oră, indiferent de nevoile sau bugetul dvs.

Cel mai bun în general: BOSE FRAMES TEMPO

O pereche de tempo -uri Bose în cadrul unui fundal albastru și alb

De ce a făcut tăierea: .

Specificații

 • Timp de joc de 8 ore, 1 oră de încărcare
 • Audio:
 • 2 microfon
 • Conectivitate:
 • IPX4

 • Strâns pe capete mari

. . Vă recomandăm ritmul, stilul atletic, din cele trei, deoarece are cei mai buni difuzoare, obține o durată de viață mai lungă a bateriei și se încarcă prin USB-C generice, mai degrabă decât un cablu de proprietate. .

De ce a făcut tăierea: .

Specificații

 • Obiectiv: Culori, lumină albastră, non-polarizată, protecție UV, tranziții (opțiuni de prescripție medicală disponibilă)
 • Urechea deschisă
 • Microfon:
 • Rezistenta la apa: N / A

 • Vorbitori excelenți și calitatea apelurilor
 • Caz de încărcare

Facebook/Meta este un părți interesate verticale tehnologice evidente pentru ochelari inteligenți, indiferent dacă fac fotografii sau livrează „Metaverse” prin AR. Pentru prima sa incursiune în ochelari inteligenți, a făcut echipă cu Ray-Ban pentru a crea o pereche elegantă de nuanțe pe care oamenii vor dori să le poarte. . . . După cum am remarcat în recenzia noastră completă, această conexiune poate lăsa unii oameni în conflict. În cele din urmă, însă, sunt nuanțe solide, cu aspect ascuțit, atât cu funcționalitatea audio, cât și cu camera foto.

Cel mai bun buget:

De ce a făcut tăierea: .

Specificații

 • Microfon:
 • N / A

PRO

 • Ieftin
 • Durată de viață excelentă a bateriei

Contra

. . Apoi, din nou, au costat 16 USD față de 100 USD-300 USD pentru orice opțiune de la un producător major. .

Ce să luați în considerare atunci când cumpărați cele mai bune ochelari inteligenți

. . .

. .

Conducție audio și osoasă

.„În loc să acopere sau să introducă ceva la ureche, acești ochelari au mici difuzoare încorporate în cadre care îndreaptă spre urechi, cântând muzică pe care o puteți auzi clar, permițându -vă să mențineți conștientizarea împrejurimilor dvs.

. . . Cu toate acestea, nu se stabilește așteptările pentru calitatea audio, în special în niciun caz. .

. . De asemenea, majoritatea ochelarilor inteligenți au depozitare internă foarte limitată. .

Rezistenta la apa

. Standardul menținut de Comisia Electrotehnică Internațională, sau IEC, se numește rating IP, care este scurt pentru „Protecția împotriva intrării.”Evaluarea de rezistență la apă/praf prezintă două numere, pe care le veți vedea pe o foaie specifică ca parte a unui rating IP -„ IPXX.. Al doilea, evaluat între 0 și 9, indică cât de bine păstrează lichidele. .

Fiecare pereche de ochelari de pe lista noastră maximizează oricare dintre elementele „4”, ceea ce se traduce prin protecția împotriva obiectelor fizice mai mari de 1mm și împotriva lichidelor de stropire, dar nu a fost scufundată. Acesta pare a fi standardul actual, deși există excepții. .

. Ochelarii AR sunt încă prea noi, complicate și scumpe pentru utilizarea largă a consumatorilor. . Am inclus o opțiune pe lista noastră, lama Vuzix, care împarte diferența dintre funcție și costuri mai bine decât majoritatea pentru cei mai entuziaști adoptatori timpurii. .

!

Mulți oameni au nevoie de ochelarii lor inteligenți pentru a funcționa, de asemenea, ca ochelari vechi obișnuiți, care oferă o corecție a viziunii în partea de sus a suitei lor de bord A/V. . . În orice caz, fiți pregătiți să plătiți semnificativ mai mulți bani pentru o pereche de ochelari inteligenți cu rețeta dvs.

Întrebări frecvente

Î: Cât costă ochelarii inteligenți?

. . .

?

. Unele prezintă, de asemenea, camere încorporate în cadre, permițându -vă să înregistrați imagini și videoclipuri. .

?

Durata de viață a bateriei variază, de asemenea, destul de larg între paharele inteligente. Chiar și într -o anumită pereche poate varia destul de mult, în funcție de cât de puternic le folosiți. . .

. . Indiferent dacă doriți doar să ascultați mai convenabil muzică din mers, sau sunteți încântat de viitorul postuman al îmbunătățirii tehnologice, există probabil o pereche de ochelari inteligenți pentru tine, sau vor fi în curând în curând.

De ce să ai încredere în noi

Știință populară . Nu a existat niciun fel de „scriere gadget” când am publicat primul nostru număr în 1872, dar dacă ar exista, misiunea noastră de a demitifica lumea inovației pentru cititorii de zi cu zi înseamnă că am fi fost peste tot. Aici, în prezent, Popsci se angajează pe deplin să ajute cititorii să navigheze din ce în ce mai intimidant de dispozitive de pe piață chiar acum.

Scriitorii și editorii noștri au combinat decenii de experiență care acoperă și revizuirea electronicelor de consum pentru consumatori. Fiecare avem propriile noastre specialități obsesive-de la audio de ultimă generație la jocuri video la camere și nu numai-dar atunci când trecem în revistă dispozitive în afara caselor noastre de rot cele mai bune recomandări. .

. .

Warable este alimentat cu cititorul. .

 1. . ?
 2. 2.
 3. 3. Doar în: Apple Vision Pro
 4. .
 5. . Vuzix Blade 2
 6. 6.
 7. . Povești Ray-Ban
 8. 8.
 9. .
 10. . Vue Lite 2
 11. 11.
 12. .
 13. 13. Ochelarii inteligenți viitoare
 14. . Oppo Air Glass
 15. .
 16. .

Ochelarii inteligenți și gadgeturile de realitate augmentată sunt considerate următoarea mare descoperire pentru purtabile – iar iterațiile timpurii ale multor ochelari sunt deja aici.

. .

Interesant este că conceptul Smart Glasses este acum dezvoltat atât de startup-uri, cât și de giganti tehnologici, de asemenea, cu ochelari de la Meta/Ray-Ban, Snap și Amazon, toate disponibile pentru a cumpăra.

. .

 • Push AR de la Meta’s AR: Proiectul ARIA a explicat
 • Cele mai bune ochelari audio și ochelari de soare pentru a cumpăra

?

.

.

.

.

Aceste iterații timpurii ale ochelarilor tind să se concentreze pe suport pentru asistenți inteligenți, redare muzicală sau captură video – și nu oferă cu adevărat nicio tehnologie AR.

Le vom specifica mai jos în lista noastră de opțiuni încercate și testate.

Cele mai bune ochelari inteligenți pe care îi puteți cumpăra

Mai jos, vom evidenția unele dintre cele mai bune ochelari inteligenți disponibili pe care îi puteți cumpăra în 2023. .

.

Doar în: Apple Vision Pro

.

Preț la 3.499 de dolari, pare orientat către dezvoltatori și entuziaști. Cu toate acestea, căștile promite progrese inovatoare în spațiul VR/AR.

Vision Pro este elegant, asemănător cu o cască VR standard. . .

. . .

. . .

. În ciuda prețului puternic, Vision Pro deschide noi posibilități pentru tehnologia AR/VR.

Vuzix Blade 2

..

.

Credem că sunt prima pereche de ochelari AR comerciale cu adevărat utile, care arată de fapt o pereche de ochelari. Și, deși, evident, nu sunt la fel de elegante ca Ray-Bans, nu sunt la fel de la fel de asemănătoare cu ochelari de protecție și ca alții ca și alții din această listă.

. .

Cea mai recentă versiune utilizează tehnologia de ghidare de undă pentru a proiecta un afișaj HD de culoare completă peste obiectivul drept, cu o cameră de 8 megapixeli, memorie internă de 40 GB, urmărirea capului, difuzoare stereo și suportul de control al vocal al lui Vuzix, toate în remorcă.

. De atunci, s-au prezentat unele nume de mare anvergură. .

..

NREAL AIR

pahare de aer nreal

Ochelarii de aer NREAL sunt una dintre cele mai impresionante perechi pe care le puteți cumpăra astăzi, cu Smarts AR, casting și capacitatea de a acționa ca un desktop virtual, toate oferte aici.

.

Dacă este tehnologia AR de care vă interesează, aplicația Nebula Nreal vă permite să vă scufundați într -o tonă de jocuri 3D și experiențe AR.

.

.

Împachetează camere duble de 5 megapixeli pentru a capta și partaja videoclipuri pentru prima persoană, incluzând totodată difuzoare și microfoane pentru a asculta muzică și a gestiona apelurile telefonice.

. .

. Și, pe partea de ascultare, ochelarii au două difuzoare cu urechea deschisă pentru a se descurca cu ascultarea audio care se redă de pe telefon sau manipularea apelurilor.

. .

Nu există o tehnologie AR aici, evident, dar CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, a spus că parteneriatul Ray-Ban este destinat să producă specificații AR în viitor. .

Cadre Amazon Echo (gen 2)

Cadre Amazon Echo

.

.

.

Ochelarii înșiși sunt confecționați din fibre de carbon și titan, ceea ce le fac o pereche ușoară de pahare de purtat și sunt, de asemenea, evaluate IPX4 pentru a elimina transpirația și apa și sunt rezistente la splash.

.

.

Snap Spectacles 3

SNAP are specificații mai noi, 4, pe care le-am detaliat mai jos, dar ochelarii de a treia generație sunt încă cea mai recentă ediție pe care o puteți cumpăra efectiv.

Cu camere duale HD și caracteristici 3D AR, spectacolele 3 sunt disponibile în două culori – cobalt (negru) și mineral (aur de trandafir). .

.

Aceste fotografii se vor sincroniza automat cu telefonul dvs. și puteți face și fotografii 3D.

Între timp, camerele vor înregistra imagini 3D la 60FPS, cu 4 GB de stocare la bord stocând în jur de 100 de videoclipuri (sau 1.200 de fotografii).

Cu toate acestea, la timid de 400 de dolari, acestea sunt o pereche de specificații inteligente care nu vin ieftine.

.

.

Rapid înainte în 2023, iar specificațiile conectate de al doilea gen al companiei sunt acum disponibile sub formă de ochelari și ochelari de soare, cu o serie întreagă de stiluri și rețete confortabile din care să fie alegeți din.

Totuși, nu există AR aici. În schimb, difuzoarele direcționale ale lui Vue Lite 2 pentru a vă permite să puneți căștile într-o parte și să ascultați muzică sau să primiți apeluri mai mult de un stil de urechi deschis.

Durata de viață a bateriei este prevăzută la cinci ore în utilizare continuă și trei zile în modul de așteptare, cu opțiunea de a cumpăra o carcasă de încărcare care va stoca și specificațiile.

Puteți citi recenzia noastră Vue Lite 2 pentru a vedea cum am continuat cu cea mai recentă pereche de ochelari inteligenți Vue.

Lenovo Thinkreality A3

ochelari inteligenți Lenovo

Cumpărați acum: Lenovo.com | Preț: 1.499 USD / 1.430 £

Aceste ochelari inteligenți Lenovo au fost dezvăluite în ianuarie 2021 și sunt făcute să fie pe fețele oamenilor la serviciu, fie că este într -un laborator sau într -un magazin.

Atunci când este conectat la un telefon sau un computer, se afișează rezoluția STEREOSCOPIC 1080P a proiectului A3S cu aspect chunky și poate oferi asistență pentru lucrul sau vizualizarea până la 5 afișaje virtuale.

Acest lucru este alimentat de platforma Snapdragon XR1 a Qualcomm pentru a oferi acea experiență augmentată.

Cadrele de pe ochelari pot fi modificate pentru a le face mai potrivite mediilor de lucru, unde aveți nevoie de un design mai robust și, de asemenea, găsește loc pentru o cameră RGB de 8 megapixeli pentru filmare.

Când am testat ochelarii de la MWC 2023, am constatat că putem vedea în continuare – sau cel puțin ar putea fi vag conștienți – o mare parte a lumii din jurul nostru. Dacă cineva ar merge până la biroul tău în timp ce folosim asta la serviciu, ai fi conștient.

Cu toate acestea, în ceea ce privește construcția, a fost extrem de greu pe podul nasului și nu ceva bine potrivit pentru perioade lungi de uzură.

Dacă doriți o pereche în scopuri de întreprindere, va trebui să cheltuiți și o sumă importantă pentru a le obține pe față.

Engo 1

Realitatea augmentată Engo

Cumpără acum: ENGOEYEWEAR.com | Preț: 400 USD / 330 £

.

Aceste date vin prin capacitatea de a le asocia cu dispozitive, inclusiv ceasuri Garmin, senzori de biciclete precum contoarele de putere și smartphone -uri.

Acest lucru poate include distanța acoperită, viteza, puterea și ritmul cardiac și puteți, de asemenea, să vă legați cu ecrane de date pentru a vă asigura că vedeți datele de care vă pasă cel mai mult atunci când ieșiți sau călăriți.

Există chiar și controale de gesturi pentru a vă permite să schimbați ecranele cu un val de mână – toate susținute cu 12 ore de durată de viață a bateriei și protecție 100% UV pentru a vă asigura că ochii dvs. sunt păziți atunci când vă antrenați în Sunshine Glorious.

Mai ieftin Engo 2 este acum disponibil pentru a cumpăra, și vom actualiza această secțiune când am avut șansa să o testăm.

Ochelarii inteligenți viitoare

După cum am menționat în sus, aceasta este în prezent o zonă foarte experimentală a industriei tehnologice, iar piața de ochelari inteligenți se dovedește a fi destul de mică.

Totul înseamnă că mărcile sunt în mare parte doar joacă doar cu concepte, progresând încet tehnologia lor și încearcă să evalueze interesul. Toate acestea înseamnă că există o mulțime de pahare care nu sunt pregătite pentru rafturile magazinelor.

Mai jos, vom parcurge câteva dintre conceptele oficiale care, în esență, deschid calea pentru ca un produs de consum mai dezvoltat să ajungă în următorii câțiva ani.

Oppo Air Glass

Data lansării: TBC

În urma originalului Oppo Air Glass care s -a lansat în 2021, am avut șansa de a testa a doua iterație a acestui concept de ochelari la scurt timp după ce a fost anunțat la MWC în februarie 2023.

În ceea ce privește designul, nu credem că devine mult mai bun în acest moment. Oppo Air Glass 2 arată ca o pereche de specificații adecvate și, deși sunt un pic prea mari și grele, cu siguranță ar putea trece pentru ochelari normali.

Cu toate acestea, nu se potrivește destul de mult ca dispozitiv AR, totuși. În demo-ul nostru, zona de vizionare s-a simțit destul de departe și dificil de concentrat, iar textul în sine pe care îl citisem era destul de scăzut.

Controlul a funcționat cel puțin bine, cu glisarea pe brațul stâng al ochelarilor mișcând textul.

Nici unul despre care nu suntem complet convinși după un scurt test, dar totuși o pereche de ochelari ne interesează să vedem dezvoltarea în următorul an.

Este posibil să vedem chiar o lansare completă anul viitor – dar nu vă puneți speranța.

Xiaomi Ediția de descoperire a sticlei wireless AR

Cele mai bune ochelari inteligenți și specificații AR 2022: Snap, Meta, Amazon Photo 14

Data lansării: TBC

Xiaomi și -a dezvăluit cel mai recent concept la MWC 2023 și este un pic de gură – acestea sunt Xiaomi Wireless AR Glass Discovery Edition.

Au trecut doar în jur de 18 luni de când am fost martorii companiei dezvăluit ultimul său concept AR Glasses – Xiaomi Smart Ochelarii – iar urmărirea de aici sunt ochelari ușori care se construiesc în Qualcomm Snapdragon XR2 Gen 1.

Dispozitivul 126G este, de asemenea, wireless, după cum sugerează și numele, Xiaomi construind-o din aliaj de magneziu-titanium și fibră de carbon. De asemenea, este vorba de afișaje micro -oled „la nivel de retină” – unul pentru fiecare ochi – care poate livra imagini la o luminozitate maximă de 1.200 de nits.

Acestea par a fi doar un concept deocamdată, cu toate acestea, fără nicio linie oficială privind prețurile sau disponibilitatea. .

Snap Spectacles AR (al 4 -lea gen)

SPRINS SPECTACLE AR

Data lansării: nu pentru vânzare generală

.

Sub capotă, există performanța procesorului Snapdragon XR1 de la Qualcomm. Și în timp ce câmpul vizual este doar 26.3 grade, motorul spațial SNAP permite șase grade de libertate. Acest lucru vă permite să vă deplasați și vizualele suprapuse în spațiul dvs.

Există, de asemenea, două camere RGB și un touchpad pe brațe, iar ochelarii cântăresc doar 134g. Cu toate acestea, durata de viață a bateriei este limitată la doar 30 de minute, ceea ce este probabil unul dintre motivele pentru care acesta nu este de vânzare.

În schimb, li se oferă dezvoltatorilor și creatorilor SNAP pentru a -și da seama pentru ce pot fi folosiți cel mai bine.

Aproape doi ani de la dezvăluirea lor inițială, cu toate acestea, nu am auzit nimic semnificativ despre ei.

Cei mai buni ochelari inteligenți din 2023: stil și substanță

Om care poartă ochelari de scut negru

Freepik

Om care poartă ochelari de scut negru

Vreau să știu care sunt cei mai buni ochelari inteligenți din 2023? .

În timp ce căștile VR și ochelarii inteligenți se joacă în diferite arene, acesta din urmă își propune să aducă magia realității augmentate direct în plimbarea ta zilnică sau în cafeneaua de cafea.

Imaginați-vă că balansați ochelari de soare ultra-eleganți care vă aruncă piesele preferate, gestionați apelurile și conținutul de flux; Ochelarii inteligenți le pot face pe toate.

Cue Google Glass. A introdus un pic prea devreme, dar acea pereche de ochelari inteligenți a pictat o imagine vie a puterii din spatele unei perechi aparent obișnuite de specificații. În timp ce Google Glass 2 a luat ruta corporativă și a dispărut de pe rafturile consumatorilor, moștenirea sa rămâne.

Articolul continuă după anunț

Spectacolele lui Snap? Aproape geniu. Captarea momentelor vieții fără bagajul de gadgeturi suplimentare.

Lovirea magazinelor dvs. online preferate vă poate inunda cu purtabile care se laudă cu caracteristici de bază, dar ochelari inteligenți efectivi? Discutăm despre cele care au oomph în spatele lor și sunt pline de caracteristici.

Cele mai bune ochelari inteligenți pe care îi puteți cumpăra chiar acum

 • Ochelari Rokid Max AR
 • Ochelari de aer xreal AR
 • Cadre Amazon Echo
 • Povești Ray-Ban

Ochelari Rokid Max AR

Revizuirea stației Rokid Max și Rokid

Specificații cheie Rokid Max AR

 • Ecran: OLED
 • Rezoluție: 1920 × 1080 pixeli RGB pe ochi cu srgb 106% gamă de culori
 • Luminozitate: până la 600 de nits
 • Raport de contrast: 100.000: 1
 • Câmpul de vedere: 50 de grade
 • Rata de actualizare: 120Hz
 • Imagine proiectată: 215-inch
 • Reglarea diopterului: 0.00d până la -6.00D
 • Doi vorbitori de urechi deschise
 • Matricea duală de microfon, difuzoare direcționale duale HD
 • 3DOF Urmărirea capului

.

Articolul continuă după anunț

Vorbește despre aruncarea smartphone -ului, laptopului sau afișajului Steam Deck; Rokid Max poate face totul. . Puteți viziona filme, seriale web, jocuri de jocuri sau chiar să lucrați la mers.

Articolul continuă după anunț

În timp ce stația Rokid oferă depozitare și baterie și poate alimenta Rokid Max, este un accesoriu suplimentar care vă poate permite să vă bucurați de un televizor Android masiv din mers.De asemenea, are caracteristici inteligente similare cu celelalte ochelari AR; Cu toate acestea, în recenzia noastră, am considerat că AR este probabil cea mai slabă parte a ochelarilor Rokid Max AR. Oriunde altundeva, strălucesc.

Legate de:

Top 10 cele mai scumpe NFT -uri vândute vreodată

Articolul continuă după anunț

Ochelari de aer xreal AR

Ochelari AR de aer xreal pe un fundal gradient

Specificații cheie

 • Ecran: OLED
 • Rezoluție: 3840 cu 1080 pixeli cu srgb 108% gamă de culori, adâncime pe 8 biți pentru 16.773 milioane de culori
 • Luminozitate: până la 400 de nits
 • Raport de contrast: 100.000: 1
 • Câmpul de vedere: 45 de grade
 • Imagine proiectată: 130 ″ la 4m (ecran oglindit), 201 ″ la 6m (în aplicație)
 • Doi vorbitori de urechi deschise
 • Microfoane MEMS duble, microfoane Omnidirecționale MEMS
 • 3DOF Urmărirea capului

Ochelarii XReal Air AR sunt un bun exemplu de ceea ce căutăm în ochelari Smart AR. Este un ochelari care pare aproape de ochelari de soare obișnuiți, dar are un panou OLED încorporat pentru a imita un ecran HD de 130 inci oriunde. Acest afișaj poate proiecta conținut de pe telefon sau laptop, să joace videoclipuri YouTube sau mai multe.

Articolul continuă după anunț

Este livrat cu 3DOF pentru urmărirea capului – o tehnologie similară cu căștile VR și ajută ochelarii să urmărească mișcarea capului pentru a proiecta corect conținutul. .

Articolul continuă după anunț

Compania face modificări, inclusiv numele mărcii, care a fost schimbat de la NREAL la XREAL imediat după ce revizuirea noastră a fost live. Deși redenumirea s -ar putea să nu îmbunătățească performanța, sperăm că actualizările viitoare ale software -ului o vor îmbunătăți.

Snap Spectacles 3

Specificații cheie

 • Stocare flash de 4 GB
 • Patru microfon audio
 • GPS și GLONASS încorporat
 • Două camere HD
 • .
 • Bluetooth 5.0

. .

Articolul continuă după anunț
Articolul continuă după anunț

.

.

Obțineți 4 GB de stocare încorporată, care este capabilă să depoziteze până la 100 de videoclipuri 3D Snaps sau peste 1000 de fotografii 3D. .

Articolul continuă după anunț

Amazon Echo Frames (2 gen)

Specificații cheie

 • IPX4 rezistent la splash
 • Cântărește 34 g
 • .0

.

Articolul continuă după anunț

Acești ochelari de soare inteligenți vă permit să vă transmiteți muzica preferată, să răspundeți la apeluri, să vă controlați dispozitivele inteligente pentru casă și să luați Alexa cu voi. Aceste ochelari ar putea fi ideale pentru a asculta podcast -uri sau pentru a răspunde la apeluri în timp ce conduc la birou. De asemenea, este potrivit pentru o persoană care folosește în mod regulat Asistent Smart Alexa, deoarece aceste ochelari funcționează ca o extensie la aplicație.

Articolul continuă după anunț

Cu toate acestea, cu un caz de utilizare limitată și un preț ridicat, aceste ochelari inteligenți alimentate cu Alexa sunt cu siguranță destinate pentru câțiva curioși.

Povești Ray-Ban

Povești Ray-Ban pe un fundal de gradient

Specificații cheie

 • Difuzoare în aer liber 2x
 • Două camere de 5MP
 • Cântărește 49 g
 • Bluetooth 5.

Poveștile Ray-Ban sunt răspunsul Facebook sau Meta la spectacolele Snap. Aceste ochelari de soare aproape deștepți vin cu camere de 5MP și câteva difuzoare în aer liber care trag în jos pentru a asculta muzică, podcast-uri sau apeluri. .

Articolul continuă după anunț

Ray-Ban a făcut ca aceste pahare să vină în Wayfarer, Round și Meteor. . De asemenea, vă va lipsi să obțineți caracteristici inovatoare reale precum AR, proiecție de conținut și multe altele la acest punct de preț.

Mențiuni demne

. Acestea includ noile și îmbunătățite Vue Lite 2 ochelari, rame Bose, ochelari inteligenți Razer Anzu, Lenovo Thinkreality A3, Vuzix Blade 2 și Engo 1.

Ochelarii inteligenți viitoare

Zte Nubia Neovision Glass pe un fundal gradient

. Cu direcția prezentată de Google Glass și sosirea căștilor Vision Pro VR de la Apple, ne putem aștepta să sosească multe ochelari inteligenți noi și puternici. În afară de Apple, diverși alți producători de smartphone -uri lucrează la ochelarii lor AR în diferite etape de dezvoltare. Să ne uităm rapid la unele dintre viitoarele ochelari inteligenți.

Zte Nubia Neovision Glass

Anunțat recent, ZTE NUBIA Neovision Glass este un sticlă inteligentă AR care va începe cu amănuntul în scurt timp. Are afișaje micro-oled care imită un ecran de 120 inch cu 3500 PPI și o rezoluție HD binoculară 1080p. Glass Neovision oferă un câmp larg de vedere de 43 de grade și o luminozitate de până la 1800 de nits.

Articolul continuă după anunț
Articolul continuă după anunț

Glass Neovision a fost dezvăluit pentru prima dată la MWC 2023 și va fi disponibil în diferite regiuni.

Oppo Air Glass 2

Un alt producător de smartphone-uri chinezesc Oppo și-a demonstrat sticla de aer inspirată de Google Glass la INNO Day 2021 și a rămas în mare parte un experiment. A deschis calea pentru Air Glass 2, o sticlă AR ușoară și compactă. Are un afișaj ascuns în ochelari și poate suprapune conținut deasupra a ceea ce vedeți prin ochelari. Deși este încă în stadiul său de concept, Air Glass 2 arată mai promițător decât orice alt produs din categoria sa.

Articolul continuă după anunț

Spectacole 4

După trei iterații de ochelari de soare pentru camere centrate pe Snap, este potrivit doar ca a patra iterație să primească superputeri AR. Acest viitor ochelari inteligent de la SNAP arată ca un produs din ochelarii futuriste de altădată. .

Articolul continuă după anunț

Dacă faceți clic pe un link de produs pe această pagină, este posibil să câștigăm o mică comisie de afiliere.