!

Iată unde veți găsi spa -ul în „The Sims 4”

. .

. 24 2023, publicat 4:35 p.m.

Sims 4 personaje care se relaxează pe scaune la un spa

. Indiferent dacă doriți să începeți o carieră medicală, să vă confruntați cu artele întunecate sau să săriți într -o aventură care vă duce într -o junglă misterioasă, EA le -a oferit fanilor o mulțime de modalități de a -și trăi viața fantezistă. Dar dincolo de toate pachetele de joc interesante, Sims 4 De asemenea, oferă jucătorilor acces la o escapadă spa relaxantă.

Articolul continuă mai jos

Dar unde este spa -ul în Sims 4? ? .

Unde este spa -ul în „Sims 4”?

, ceea ce înseamnă că nu există o destinație stabilită la care va trebui să călătoriți dacă doriți să vă bucurați. .

O clasă de yoga în Sims 4

. . Sims 4

 • Luxe Health Club

După ce ați decis care doriți să construiți, vi se va cere pur și simplu să alegeți unde să îl așezați. . Amintiți -vă – acestea pot fi construite în majoritatea cartierelor și, din moment ce nu veți găsi unul premad nicăieri în joc, construirea unuia este singura modalitate de a accesa tot ceea ce trebuie să ofere spa -urile.

?

. .

. .

Rotunjirea pachetului de jocuri este o nouă aspirație (pace interioară) care îl are pe Sim dornic să se răsfățeze, tone de noi modele de unghii și o grămadă de articole noi atât pentru crearea unui mod SIM cât și pentru construcție.

. .

Wiki Sims! ? Apoi Creați un cont! Utilizatorii cu conturi vor vedea doar anunțuri pe pagina principală și .

Nu aveți un cont?

Wiki Sims

The Sims 4: Spa Day

The Sims 4: Spa Day

Sims stresat? Tratează -i într -o zi de răsfăț! .
Arte Electronice
Serie The Sims

Moduri (moduri)
Numai digital
Cerințe minime ale sistemului pe tensiuni.
Caracteristici de joc
genuri
Teme Spa și sport

The Sims 4: Spa Day . . .

. Include un nou tip de loc, spa, obiecte noi, cum ar fi sauna, ținutele și interacțiunile, cum ar fi obținerea unui masaj la scaunul de masaj și baia de noroi. Pachetul include, de asemenea, noua abilitate de wellness; Luând cursuri de yoga și învățând cum să meditați, Sims poate construi această abilitate. Cu cât este mai mare abilitatea lor de wellness, cu atât vor putea face mai multe yoga, iar masajele mai bune vor putea da.

La 2 septembrie 2021, a fost anunțat că Ziua spa Ar primi o actualizare la 7 septembrie 2021 pentru a adăuga un conținut semnificativ mai mare, inclusiv o nouă trăsătură, trei noi aspirații, manichiură, pedichiură și permițând copiilor să participe la yoga și meditație.

Conținut

 • 3 noi mecanici de joc
 • 5 Galerie
 • 6 Muzică
  • 6.

  !

  Tratează -ți sims -urile într -o zi de răsfăț cu ziua de spa Sims ™ 4. Vizitați noul Spa de echilibru perfect pentru un masaj revitalizant sau lucrați la abilitatea de wellness cu totul nouă cu ceva yoga. După o baie relaxantă de noroi, intrați în saună pentru a topi stresurile zilnice. Veți obține, de asemenea, o varietate de obiecte și decorațiuni noi, astfel încât să vă puteți împacheta casa cu atâta liniște încât Sims-ul dvs. nu vă pot ajuta, dar să-și găsească pacea interioară!

  Acest loc nou oferă o atmosferă calmă și primitoare, plină de activități și facilități unice, care cu siguranță vor reîncărca chiar și cel mai stresat SIM. .

  Cu noua abilitate de wellness, sims -urile pot deveni maeștri ai minții, corpului și emoțiilor lor. Pe măsură ce sims -urile dvs. îmbunătățesc această nouă abilitate prin yoga și meditație, acestea vor debloca puterea levitației și teleportării!

  . . . De la reflexologie la masaj de piatră, sims -urile dvs. pot primi acum și pot oferi o varietate de masaje care oferă o serie de beneficii. .

  Alunecați în confort Sims -urile dvs. nu vor trebui să sacrifice stilul pentru confort cu noua colecție de îmbrăcăminte elegant casual și coafuri fără efort.

  Adăugați o baie de noroi și instalați un nou acvariu de pește tropical. !

  Vizitați spa -ul Noua trăsătură de intrare! Sims -urile de întreținere ridicate se pot lupta cu lucruri banale, dar vizitarea spa -ului poate duce la catarsie și vă poate permite să vă relaxați aceste probleme.

  . . În plus, duceți-vă starea de bine la nivelul următor și aspirați să fiți un guru zen sau un specialist în îngrijirea în sine.

  Răsfăță -te . . .

  ! .

  • Tămâia
  • Scaune de meditație
  • Sauna
  • Covorașe de yoga
  • . . Aceste lupte pot fi remediate prin obiceiuri conștiente, ceea ce le pune într -o stare de catarsă.
  • . .
    • ! SIM cu perspectivă clară va putea avea un scurt răgaz din asprimea realității și re-contextualizarea lucrurilor. . Dar într -un mod bun!
    • Hustle · Câștigă notorietate de auto-îngrijire · Deveniți un spa obișnuit · Mențineți un client obișnuit
     • Expertiză de auto-îngrijireAcest SIM va fi expertul în îngrijire de sine și va dezvolta o expertiză pentru toate lucrurile de bine. .
     • Mângâie -i pe ceilalți · ghid pe ceilalți · împărtășește ceaiul de detoxifiere · Deveniți un profesor de wellness maestru
      • Trăsătură de recompensă: ! . Ei bine, a arăta minunat!

      Noi mecanici de joc []

      . . . . Luând băi de noroi relaxante, saune și masaje sunt disponibile la acest lot și acasă. .

      . . Alături de masaje sunt băi de noroi și înmuieri ale corpului, o nouă modalitate pentru Sims să -și retrăiască stresul. .

      Saunele se întorc și în Ziua spa. Saunele pot fi plasate orice tip de lot și sunt o altă modalitate excelentă pentru Sims să -și retrăiască stresul și să se relaxeze. Alături de aceste saune, există o nouă moarte de saună. .

      . . .

      Acvariile se întorc și din jocurile anterioare din acest pachet. . .

      .

      , Pentru construirea spa -ului perfect, împreună cu haine noi, stilul fiind spa și sport legat de sport.

      • este primul pachet de conținut din serie și . A fost lansat pentru prima dată pe 14 iulie 2015 și a fost actualizat ulterior cu multe funcții noi pe 7 septembrie 2021.

      Кizie пить The Sims ™ 4 SPA Day

      . . . ! Такую же уиротворяющую атосфферу можно создать и у себя дома: вас ждут prezea тематические пoредеты и iar.

       Посетите са-салон! Уииротворяющая и гостеctor okрииuter атоосффера и у уиальные пoроцедprezeры новых заведений. нного персонажа. Посетите же готовое заведение, постройте собственное или yoсart. . ! .

       • .1
       • Пoццессор: ..0 GHz Intel Core 2 duo, 2.
       • 2 GB зз
       • Видеокарта: 128 MB RAM video și suport pentru Pixel Shader 3.0. Cărți video acceptate: Nvidia GeForce 6600 sau mai bine, ATI Radeon X1300 sau mai bine, Intel GMA X4500 sau mai bine
       • DirectX: .
       • Место на диске: 10 GB

        • 64-разряздные sterцессор и перационная система
        • .
        • Место на диске:

        Требуются Sims 4 и все обновления игры. . .

        Leave a Reply

        Your email address will not be published. Required fields are marked *