Riot a fost combat pentru a combate toxicitatea jucătorului LOL cu funcția de raport nou care debutează în patch -ul 13.

.8, jucătorii vor putea raporta pe alții prin intermediul istoricului propriu al meciului. Jucătorii vor putea să facă clic dreapta pe rândul jucătorului Toxic din istoria meciului și să le raporteze acolo. .

Dacă nu sunteți sigur cu privire la raportarea în lobby-ul Ligii Post-Joc League of Legends sau sunteți în căutarea de a raporta un jucător la câteva zile după meci, dar nu sunteți sigur de proces, v-am acoperit. .

Să știi să raportezi pe cineva din League of Legends este esențial dacă vrei să joci jocul. Știm cu toții cât de dur poate fi acolo pe Rift -ul convocatorului. Mai ales dacă aveți coechipieri fie care o rulează la mijloc, fiind nesimțit de toxici, sau poate întregul pachet. . Așa că rămâneți cu noi în timp ce vă arătăm cum să raportați un jucător în League of Legends.

. Puteți raporta un jucător fie în Champion Select, fie imediat după meciul din holul post-joc, fie chiar când se întâmplă jocul.

4 pași simpli pentru a raporta un jucător în Campion Select:

Oricât de trist este, unii jucători au ales deja să fie enervanți în Campion Select. .

  1. Faceți clic pe marca de exclamare roșie (“!”) Alături de numele lor de convorbire
  2. Selectați categoriile de raport adecvate jucătorului
  3. Apăsați „Raport” în partea de jos a ferestrei raport

. .

  • Jucători enervanți te fac să vrei să renunți la ligă? PlayStation 5 pe Amazon.

  1. Găsiți jucătorul pe care doriți să îl raportați pe ecranul holului post-joc
  2. Faceți clic pe marca de exclamare roșie (“!”) Alături de numele lor de convorbire
  3. Selectați categoriile de raport adecvate jucătorului
  4. Scrieți detalii despre comportamentul lor cât mai exact și concis posibil (timestamps, ce cuvinte au fost folosite, ce au făcut, etc.
  5. .

Este important de menționat că revolta este mai probabil să pedepsească un jucător dacă descrieți cu exactitate ce s -a întâmplat. Cu toate acestea, există o linie fină și chiar dacă vor să fii clar În ceea ce s -a întâmplat, ar trebui să fiți și tu concis. Iată un exemplu excelent din .

RAPORT JUCĂTOR

În 2023 Riot a adăugat, de asemenea, o nouă caracteristică în joc, care va permite jucătorilor să raporteze pe cineva în timp ce ei se joacă. .

  1. !

.

Cum să raportezi jucătorul în afara clientului ligii

Dacă se întâmplă să ratați oportunitatea dvs. de a raporta pe cineva chiar înainte, în timpul sau după un joc, le puteți raporta pe site -ul RIOT, folosind acest lucru formă.

De asemenea, aici, este important să adaptați raportul pentru a se potrivi situației dvs. .

Doar unul dintre cele 20 de jocuri anterioare . Așadar, asigurați -vă că raportați la timp!

Lucruri de evitat atunci când raportați un jucător

Toate pieile empyrean din League of Legends

Pentru a face ca raportul dvs. să fie mai probabil să fie luat în considerare, există anumite lucruri pe care ar trebui să le evitați.

. Nu amenință să raportezi

. În plus, dacă continuați să vă certați cu cineva care se comportă greșit, veți fi, de asemenea, în pericol pentru posibile rapoarte.

.

. Un raport este suficient, .

3.

Dacă mai mulți jucători se comportă greșit, sistemul de raportare a lui Riot Game nu îi pasă cine a început un argument și toată lumea va fi tratată la fel. Ca întotdeauna, cel mai bun lucru de făcut atunci când cineva acționează este doar să mute, să raporteze și să meargă mai departe.

Și cu asta, știți tot ce este necesar pentru a raporta un jucător în League of Legends. Sperăm că articolul a fost util și vă poate ajuta să ne ajutăm să menținem serverele curate de jucătorii care se comportă greșit.. .

Riot a fost combat pentru a combate toxicitatea jucătorului LOL cu funcția de raport nou care debutează în patch -ul 13.8

Jocuri revolte

Dezvoltatorul hitului MOBA League of Legends, Riot Games, a găsit o nouă modalitate de a combate toxicitatea jucătorilor, capacitatea de a raporta jucătorii prin istoria meciului se va alătura jocului în Patch 13.8.

League of Legends a fost cunoscută ca unul dintre cele mai toxice jocuri de acolo, inspirând unele dintre cele mai vulgare și inadecvate limbaj cunoscut de omenire. Luați cinci străini compleți și aruncați -i împotriva altor cinci străini compleți într -un test de capacitate, muncă în echipă și strategie, și sunt siguri că vor fi anumite cuvinte care zboară în jurul Riftului.

. .

Riot își continuă efortul continuu pentru a minimiza toxicitatea în cadrul jocului, cercetând constant noi modalități prin care poate proteja mai bine comunitatea jocului. Unul dintre aceste noi moduri este pe cale să fie implementat în patch -ul 13.8, cu introducerea unei noi funcții de raportare.

Abonați -vă la newsletter -ul nostru pentru cele mai recente actualizări despre sporturi, jocuri și multe altele.

Articolul continuă după anunț

..

Riot introduce funcția de raport în istoria meciului de jucători

În patch -ul 13.. . Aceasta înseamnă că jucătorii pot raporta orice coechipier sau adversar recent în ultimele 20 de jocuri, ceea ce face ca raportarea să fie mai accesibilă dacă jucătorii ar părăsi ecranul statistic după meci.

Raportarea în League of Legends este unul dintre singurele moduri în care jucătorii sunt capabili să trimită feedback pentru a revolta despre toxicitate în jocul lor și de multe ori poate duce la pedeapsă dacă jucătorul vede suficiente rapoarte în contul lor. În schimb, este posibil ca jucătorii să poată trolla acest sistem, cu toate acestea, este puțin probabil să adăugați această caracteristică va schimba acest lucru.