Joc Quordle

Quordle . . Jocuri IO fără a fi nevoie să studiezi seturi de reguli îndelungate.

Game Quordle – Wordle cu 4 cuvinte

Joacă Quordle Online – versiunea populară a jocului Wordle, în care patru cuvinte sunt ascunse deodată. Poate părea ciudat și complicat, dar este de fapt foarte interesant. Dacă te-ai săturat să joci versiunea clasică sau dacă este prea ușor pentru tine, atunci versiunea quad-câmp este doar ceea ce ai nevoie.

Cum să joci Quordle?

. Fiecare dintre ele conține un cuvânt, format din același număr de litere (de la 4 la 6). Scopul tău este să ghicești toate cele 4 cuvinte.

. .

. . . Dacă scrisoarea este gridată, scrisoarea nu există în cuvânt.

Continuați să introduceți cuvinte. . Scrisorile de pe tastatură își schimbă și culoarea în sferturi pentru a vă face mai ușor să vă jucați.

întrebări frecvente

?

. Introduceți cuvinte, obțineți indicii de culoare și ghiciți ce cuvânt a fost ascuns. Spre deosebire de jocul clasic, Quordle are 4 câmpuri de joc și fiecare are un cuvânt diferit ascuns în el. .

Ce înseamnă sclipici și erori?

Jocul are indicii diferite. Cea mai frecventă eroare este cuvântul greșit. . .

?

Tastele tastaturii schimbă culoarea în funcție de solicitările pe care le primiți. Scrisorile de pe tastatură sunt împărțite în 4 secțiuni, fiecare dintre ele se referă la terenul de joc corespunzător. .

?

În mod implicit, vă jucați cu 5 cuvinte de litere. Adică toate cele 4 cuvinte ascunse în joc constau din cinci litere. Cu toate acestea, puteți schimba lungimea în setări și vă puteți juca cu 4 sau 6 cuvinte de litere. .

?

StopWatch vă permite să urmăriți durata jocului dvs. . . De asemenea, în setări puteți dezactiva complet funcționalitatea cronometrului.

Ți -a plăcut Quordle?

Acest site este mândria noastră. . .

. . Quordle . . Jocul este ușor de învățat, dar greu de stăpânit. .

1, care este jocul Quordle?

Un nou puzzle online inspirat de popularul joc Wordle Wordle. Acest joc este o versiune mai mare a Wordle, care este realizată de grupul de fani al lui Wordle. Deci, acest joc are ambele caracteristici ale lui Wordle, cât și ale noului beneficiu
Acesta este un joc de puzzle cu ritm rapid, social și de cuvânt, care combină cele mai bune elemente de trivia, cunoștințe de cuvinte și jocuri de cuvinte. . . .
. . Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a -ți menține mintea ascuțită pe măsură ce îmbătrânești.

Ați jucat Wordle înainte de acest joc ar putea arăta foarte asemănător, dar și foarte diferit. este practic patru Wordle dintr -o dată când începeți cu ghicirea unui cuvânt și vedeți că apare în primul rând al fiecărui joc Wordle. Apoi veți vedea culorile familiare care vă spun ce litere sunt corecte și care sunt în poziția corectă. . . . Fiecare grilă va evidenția literele care arată cum se raportează la cuvântul din acea grilă.
Evident, verde înseamnă că litera este exact corectă, iar galbenul înseamnă că litera este în cuvânt doar într -o poziție diferită. Aveți doar un total de ghicitori și ghicitul dvs. trebuie să fie același în fiecare dintre cele patru grile. Când obțineți cuvântul corect corect, grila va opri pur și simplu actualizarea și veți continua la următoarea grilă folosind procesul de eliminare împreună cu cunoștințele dvs. despre cuvintele cu cinci litere.

3, Quordle cum să joci?

. Regulile jocului sunt să completeze patru Wordle în nouă ghiciri. . . Dacă tastați un cuvânt nevalid, literele vor apărea roșu după ce faceți o ghicire, literele de pe tastatură vor evidenția cu cadranele pentru a indica ce puzzle se referă; Scrisorile gri sunt în zero puzzle -uri. Odată ce rezolvați un puzzle, nu se vor mai folosi ghiciri pe el, rezolvați fiecare puzzle în nouă ghicitori pentru a câștiga.

4, sfaturi rapide (și ușoare) pentru succesul jocului Quordle

. . Acest joc este necomplicat, totuși pentru a câștiga este provocator. Jocul are nevoie de jucători pentru a avea o mentalitate flexibilă și, de asemenea, receptivă, pentru a putea raționa în mod realist un cuvânt adecvat.
. Datorită faptului că este imposibil, nu încercați să vă gândiți la cuvântul potrivit din prima tură. Încercați orice fel de cuvânt, precum și localizați treptat răspunsul corect.
• Nu selectați cuvinte care sunt la fel de greu, alegeți cuvinte comune pe care toată lumea le cunoaște
• Alegeți cuvinte cu litere diferite. .

5. Concluzie

. Jocul are aceleași reguli ca Wordle, dar cu câteva răsuciri. A devenit foarte popular atât în ​​rândul tinerilor, cât și al bătrânilor, pentru că nu este doar un joc provocator, ci și o modalitate excelentă de a petrece timp cu prietenii sau familia.
– . . Tot ce ai nevoie este un smartphone sau o tabletă de jucat.

Dacă nu doriți să fiți constrânși de reguli, încercați să jucați un joc IO, spre deosebire de un joc de genul care are un set clar de reguli. Toate vârstele se pot bucura de jocurile din această serie, deoarece sunt simple și doar distractive. S -ar putea să mai jucați când intrați în lumea din fără a fi nevoie să studiezi seturi de reguli îndelungate.

Quordle

Quordle este cunoscut pur și simplu ca un joc de cuvinte complet nou, care funcționează pe același principiu ca și jocul Wordle, dar cu o răsucire. În loc să ghiciți un cuvânt de cinci litere, trebuie să ghiciți concomitent patru cuvinte atunci când jucați Quordle.

. . Mult mai mult decât un simplu joc, Quordle oferă o oportunitate de a întâlni oameni noi și de a -ți perfecționa abilitățile sociale.

. În timp ce acest joc este destul de simplu de jucat, este foarte dificil de stăpânit. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a -ți menține mintea ascuțită pe măsură ce îmbătrânești.

?

. .

Cu toate acestea, pentru cei care necesită mai mult, Quordle oferă și posibilitatea de a juca un număr nesfârșit de jocuri de practică, ceea ce îl face și mai captivant.

Regulile sunt aceleași, indiferent dacă joci zilnic sau gratuit Quordle.

  • .
  • De îndată ce îți tastezi ghicitul, arată toate cele patru cuvinte, cu orice litere corecte evidențiate.
  • A galben pătrat apare dacă litera ar trebui să fie într -un alt loc în interiorul cuvântului, ca în Wordle.
  • gri Literele indică faptul că nu apar în niciunul dintre cele patru cuvinte.

În special, atunci când jucați Quordle, o strategie bună este să încercați să preziceți toate cele patru cuvinte în același timp, ștergând cât mai multe litere din alfabet.

Principalele diferențe între Quordle și Wordle?

De fapt, Quordle este un spin-off care a fost creat de un grup de iubitori de Wordle. .

Popularitatea sa este în creștere, deoarece oferă o versiune mai dificilă a popularului cuvinte puzzle. . Prin urmare, puteți încerca întotdeauna din nou dacă vă blocați.

Mai mult, primiți și ghiciri suplimentare în Quordle, spre deosebire de cele șase eforturi ale lui Wordle, aveți nouă ghiciri pentru a obține corect cele patru cuvinte, oferindu -vă mai multe oportunități de a greși.

Câteva sfaturi pentru a juca Quordle

Deși Quordle pare a fi simplu, câștigarea este dificilă. .

  • În primul rând, ar trebui să selectați litere simple. Nu încercați să vă gândiți la termenul potrivit de la prima tură, deoarece este imposibil. Încercați orice fel de cuvânt și găsiți treptat răspunsul corect.
  • .
  • Mai mult, alegeți cuvinte care încep cu diverse litere. .
  • În cele din urmă, selectarea modului adecvat pentru nivelul dvs. de abilități este o necesitate.

Discutați Quordle

. Este făcut în scopuri distractive. Quordlewordle.io nu este afiliat în vreun fel „Wordle”.