Prime Loot League

. După aceea, atingeți opțiunea „Cont de link” și urmați pașii care vor fi furnizați.

Prime Gaming League of Legends Loot pentru aprilie 2023 – Skin LOL gratuit și multe altele

League exclusiv League of Legends Prime Loot continuă în aprilie. Încă o dată, avem șansa de a bloca câteva articole minunate în joc pentru titlul popular MOBA. Tot ce ai nevoie este un membru activ activ și ești bine să mergi!

Prime Gaming League of Legends aprilie 2023 Conținut capsule

Dacă comparați această ofertă cu luna trecută, veți vedea că nu s -a schimbat absolut nimic. Există încă aceeași cantitate de puncte de revoltă, precum și piei aleatorii și alte articole pe care jucătorii le consideră valoroase, indiferent dacă sunteți un jucător nou sau un veteran.

Puteți consulta lista completă a articolelor incluse în oferta de capsule de jocuri Prime Gaming din aprilie 2023 2023 aici:

 • 350 RP
 • 200 Orange Essence
 • Piele de mister permanentă (epopeea garantată)
 • Mister Ward Skin
 • Campion permanent
 • (2) Seria 1 Eterne Shards
 • XP Boost: 30 de zile
 • (4) Shards Champion

?

. .

Pur și simplu vizitați pagina următoare de recompense, apăsați butonul „Get In Game Conținut” și Voila! Pachetul este al tău. .

După cum puteți vedea din imagine, această ofertă va fi disponibilă doar până la 19 mai 2023. Oamenii care susțin Freebie înainte de această dată vor putea ridica bunătățile de pe pagina de loot din League of Legends. !

Nu este un membru Prime Gaming, dar doriți să obțineți aceste articole în joc? Noii veniți au un mod de a -i obține fără să petreacă un ban. . Utilizați linkurile postate mai jos și profitați de proces!

Procesul gratuit de 30 de zile Amazon / Prime Gaming:

 • Trial de 30 de zile Amazon Prime (SUA)
 • Trial de 30 de zile Amazon Prime (Germania)
 • 30 de zile de încercare Amazon Prime (Marea Britanie)
 • 30 de zile de încercare Amazon Premium (Spania)
 • 30 de zile de încercare Amazon Premium (Franța)

Versiunea de încercare a membrilor Prime este disponibilă numai pentru noii utilizatori ai Amazon. După 30 de zile, Prime se va reînnoi automat și vi se va cere să plătiți pentru a continua să utilizați beneficiile sale. Pentru a împiedica acest lucru să se întâmple, cel mai bine este să încetați calitatea de membru în timpul procesului.

Actualizarea de întârziere a capsulelor de jocuri „League of Legends”: iată când este disponibil; Va fi ultimul pradă?

Întârzierea capsulei de joc „League of Legends” a dezamăgit mulți utilizatori.

(Foto: Foto de Chris Delmas/AFP prin Getty Images)
Această ilustrare foto arată un ecran de smartphone cu jocul „League of Legends” în fața logo -ului Riot Games afișat pe ecranul computerului din Los Angeles, 27 decembrie 2021.

Primul din acest 2023 trebuia să fie lansat pe Jan. 31. Riot Games nu a confirmat motivul din spatele întârzierii. Dar se pare că capsula de jocuri primare va continua în sfârșit în februarie.

Dacă sunteți printre jucătorii care nu au revendicat recompensele de capsulă de jocuri, iată detaliile majore pe care trebuie să le cunoașteți.

„League of Legends” Prime Gaming Capsule Capsule Actualizare

. 16 sau februarie. 17.

(Foto: Creditul foto ar trebui să citească Tobias Schwarz/AFP prin Getty Images)
Un jucător, membru al echipelor de esports Team Vitalitatea, joacă jocuri video în sala de antrenament pe 16 ianuarie 2019 la o „casă de jocuri” din suburbia din Berlinul din Suburbii din Berlin, Halensese. – Berlin, care găzduiește Campionatele Europene ale celui mai popular joc video online din lume „League of Legends din lume.-

Jucătorii care sunt interesați să obțină acest pradă trebuie să -și conecteze conturile „League of Legends” la Amazon Prime.

Site -ul oficial Amazon Prime Gaming a oferit lista de recompense pe care le puteți primi:

 • 30 de zile XP Boost
 • 350 RP
 • 5 esență mitică
 • 200 Orange Essence
 • 2x Seria 1 Eterne Shards
 • Piele de 1350 RP neatinsă permanentă
 • 5x Champion Shards

Dacă doriți să vă conectați contul „LOL” la Amazon Prime, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe acest link. După aceea, atingeți opțiunea „Cont de link” și urmați pașii care vor fi furnizați.

Există un motiv major pentru care ar trebui să fii cu ochii pe această capsulă de jocuri primare „League of Legends”.

Mulți pasionați de jocuri au susținut că va fi ultima capsulă de jocuri primare pe care le va oferi jocurile Riot.

În ceea ce privește scrierea, nu este încă clar de ce zvonurile cred că parteneriatul dintre cele două companii va fi întrerupt.

Deocamdată, cel mai bun lucru pe care îl poți face ca jucător „lol” este să aștepți anunțurile oficiale ale jocurilor Riot înainte de a face vreo concluzie.

Alte probleme cu care se confruntă fanii „lol”

În afară de întârzierea capsulei de joc, există și alte probleme în detrimentul convocatorului care afectează drastic experiențele jucătorilor.

În ultimul timp, s -a confirmat că „League of Legends” Patch 13.Actualizările 1b au fost eliminate din joc.

Riot Games a explicat că îmbunătățirile au fost revenite din cauza unui bug în joc. Pentru a rezolva această problemă, editorul de joc a relansat patch-ul 13.1b îmbunătățiri.

Riot Games a recunoscut că cea mai recentă „League of Legends” 2023 Cinematic a fost o dezamăgire.

De asemenea, am raportat despre sosirea reelaborațiilor Aurelion Sol.

Pentru mai multe actualizări de știri despre „League of Legends” și alte jocuri de strategie, păstrați -vă întotdeauna filele deschise aici la TechTimes.