.

?

După recentul eveniment în care au fost sporite cele 150 de rate de naștere pokemon originale, am presupus că ar putea afecta ratele de reproducere ale acelor Pokemon. . . Am înțeles că aducerea ratelor de reproducere a celeilalte generații va satura oarecum câmpul, dar se pare că nu este cazul. Ce afectează, dacă este ceva, ratele de reproducere ale unui Pokemon?

Întrebat 1 octombrie 2018 la 5:09
41.1K 66 66 Insigne de aur 191 191 Insigne de argint 311 311 Insigne de bronz

  • . Unii Pokemon născut mult mai frecvent decât alții, de exemplu, Rattata este un naștere relativ obișnuită în comparație cu Snorlax.
  • .
  • . Dacă există un cuib pentru un anumit Pokemon, acel Pokemon este mult mai probabil să creeze până când cuibul va fi reluat. Iată o listă de Pokemon care poate avea cuiburi.
  • . . . Dincolo de apă, restul se bazează pe observație și speculații cu dovezi discutabile. De exemplu, la un pârâu din apropierea vechii mele case pre-gen 2, pokemon de tip otravă, în afară de Grimer și Koffing (tipuri rare de otravă) au fost navigații obișnuite, dar tipurile de apă nu au fost, dar nu aș spune că acesta este cazul pentru Fiecare pârâu.
  • Regionali. Au creat doar în anumite țări
  • . Evident, evenimentele pot face ca anumite pokemon să apară mult mai mult, de exemplu, ziua comunității

a răspuns 20 oct. 2018 la 6:18
6.472 2 2 Insigne de aur 28 28 Insigne de argint 61 61 Insigne de bronz

Celulele S2 determină locațiile specifice de naștere ale oricărui Pokémon. . Aceasta se bazează pe o celulă S2.

În timpul evenimentelor speciale, cum ar fi festivalul Kanto, care s -a încheiat recent, punctele de naștere suplimentare sunt activate pe celule pentru a da aspectul mai multor Pokémon disponibil. Ia notă între evenimentele din locațiile tale de joc frecvente și vei vedea o rată (aproximativ) 2x de reproducere pe zona de celule S2.

. . Voi căuta o sursă în acest sens și o voi oferi dacă sunt capabil.

Pokemon Go Jucători furioși ca sezon al Alola Change Hits Stay-at-Home Trainers

Ash Ketchum de la Pokemon Anime de lângă Pokemon Go Sezonul de ecran de artă promoțională ALOLA

. Jucătorii susțin că noile anotimpuri ale schimbării Alola pedepsește utilizatorii care stau acasă.

După ani de așteptare, Pokemon Go se adaugă în cele din urmă la Sun & Moon Pokedex de la Gen VII, la lansarea sezonului Alolaului .

.

Pokemon Go GO Sezonul ecranului de tapet promoțional ALOLA

Sezonul lui Alola a făcut o schimbare majoră pentru a genera ratele, iar fanii Pokemon Go nu sunt fericiți.

Anotimpurile lui Alola a dat startul oficial, dar în ajunul lui înainte de lansare, Niantic i -a surprins pe jucători, dezvăluind că au făcut modificări la ratele de reproducere a tămâiei.

  • Citește mai mult: Cel mai bun mișcare pentru Tapu Koko în Pokemon Go

„Am vrut să vă oferim un cap în ceea ce privește unele ajustări pe care le facem la 1 martie 2022. . .

. . Acest lucru rupe destul de mult jocul pentru mulți oameni din nou. De ce Niantic continuă să ia decizii care nu beneficiază de jucătorii reali?.

Articolul continuă după anunț

.

.

?

Legate de:

Top 24 cele mai scumpe și cele mai rare cărți Pokemon vândute vreodată

. „Da, au crescut timpul, dar fac matematica. . .

Acum: 1 Spawn la fiecare 5 minute = 18 Spawn pe tămâie

.

. ?.

„O astfel de idee. Pentru jucătorii din mediul rural ca mine, doar omoară Pokemon Go Again ”și„ Este într -adevăr supărat că schimbă acest lucru. .

Articolul continuă după anunț

Jucătorii Pokemon Go reacționează la schimbarea tămâiei în sezonul de ecran Alola

Mulți utilizatori Go și -au exprimat îngrijorarea cu privire la modul în care schimbarea tămâiei ar avea impact asupra trainerilor cu dizabilități.

. În calitate de cineva care trăiește cu dizabilități care îmi afectează capacitatea de a călători, schimbările făcute pentru a merge au făcut imposibil să țin pasul ”, a citit un tweet citit.

În momentul scrierii, Niantic nu a răspuns încă la reacții. Deoarece schimbarea nu a fost explicată în postarea lor pe blog, unii utilizatori află doar după ce au văzut tendința subiectului pe social media.

.