Asigurări pentru animale de companie OSRS

De remarcat: Gilbert a avut o întâmpinare atât de călduroasă, încât se va lipi chiar și după eveniment pentru a înmâna coroanele de flori curcubeu și eșarfele oricui care a fost unul ca unul. .

Probita

. Dacă jucătorul primește un animal de companie duplicat (cu excepția lui Chompy Chick), vor primi un jeton de recuperare gratuit. Verificarea celor asigurate de animale de companie este o cerință pentru Jurnalul Easy Ardougne.

Animale de companie [EDIT | Editați sursa]

Dialog [editare | Editați sursa]

Acest articol despre un NPC are o pagină de dialog asociată.
Click aici Pentru o transcriere a posibilelor conversații cu acest NPC.
Click aici .

Modificări [editare | Editați sursa]

.

Animalele de companie unice sunt acum asigurate automat la primirea unuia. Jucătorii care au plătit taxa de asigurare de 500.000 de monede înainte de această actualizare vor avea taxele plătite adăugate la cofrul de recuperare a Probita, care poate fi apoi utilizat ca o reducere pentru orice recuperări suplimentare. De exemplu, dacă jucătorii au asigurat două animale de companie pentru 500.000 de monede fiecare, li se va oferi câte un jeton de recuperare gratuit, iar dacă cinci au fost asigurate, li se va acorda două jetoane de recuperare gratuite și o reducere de 500.000 de monede pentru următoarea cumpărare de jetoane de recuperare.

Meniul Probita arată acum prețul pentru recuperarea animalelor de companie.

Probita animă acum corect când mergeți.

Referințe [editare | Editați sursa]

 1. ^ Jagex. Contul de Twitter al Mod Ash. 18 mai 2022. Arhivat de la original la 22 iunie 2022.

Știri

Mândria 2022, Pet Reclaim Modificări și nou client mobil!

Săptămâna aceasta, introducem un eveniment de vacanță plin de dragoste și culori orbitoare! Este Mândria 2022!

Luna mândriei este un moment pentru a sărbători LGBTQIA+ Identitate în întreaga lume, iar Old School Runescape nu face excepție! Suntem mândri de comunitatea noastră fantastică, diversă, toate legate între ele de o dragoste reciprocă a jocului. Evenimentul de mândrie din acest an este angajamentul nostru de a ajuta jucătorii noștri LGBTQIA+ să se simtă în siguranță, incluși și susținuți în școala veche �, dar toată lumea se poate alătura distracției!

. Prinde-te cu el la sud-est de satul barbar, pe malurile râului Lum � și adu-ți cel mai verde degetele mari!

Evenimentul Pride este disponibil atât pe membri, cât și pe lumi gratuite pentru a juca, iar completarea acestuia vă va înscrie câteva modă fabuloasă florală: propria ta coroană de flori curcubeu! .

Întreaga echipă a școlii vechi a muncit din greu pentru a crea acest eveniment și sperăm că vă place să îl jucați la fel de mult cât ne -a plăcut să -l aducem la viață!

De remarcat: Gilbert a avut o întâmpinare atât de călduroasă, încât se va lipi chiar și după eveniment pentru a înmâna coroanele de flori curcubeu și eșarfele oricui care a fost unul ca unul. Desigur, veți putea totuși să revendicați aceste articole de la Diago și casa deținută de jucătorii dvs.

Mândrie fericită, toată lumea!

Mândrie în joc martie

!

Data: 23 iunie 2022

Timp: 18:00 BST – 19:30 BST

Lume: 500 (gratuit de jucat)

Lumea secundară: 562 (Free-to-Play)

Vom merge pe jos în timpul marșului Pride pentru a permite tuturor să țină pasul, începând de la locația evenimentului. Pentru mai multe informații, consultați imaginea de mai jos!

Noi J-Mod vom participa la cele mai bune echipamente curcubeu � și putem aștepta să vedem ce ținute colorate le aduci cu toții la masă!

. .

Old School Runescape este într -adevăr Runescape Old School și recunoaștem că anumite elemente ale jocului sunt mult mai puțin acceptabile decât au fost acum 20 de ani. Mergând mai departe, vom aborda o serie de probleme pentru a face din Gielinor un loc mai incluziv și mai primitor.

. Rămâneţi aproape!

Modificări ale animalelor de companie din sondajul 76

Este actualizarea pe care ați așteptat -o � timp pentru a vă completa menagerie cu o colecție de modificări pentru animale de companie!

În primul rând, orice animale de companie pe care le primiți în joc vor fi acum asigurate automat. Dacă nu aveți suficient de mult pentru a vă pierde animalul de companie, veți putea să -l recuperați de la Probita pentru taxa standard de 1 milion de GP.

Ambii jucători care ar fi fost urmăriți, dar nu și -au primit animalul de companie și jucătorii care și -au pierdut animalul de companie la moarte, îl pot colecta de la Probita, atât timp cât a fost marcat în jurnalul lor de colectare. De asemenea, locurile bancare lucrează ca o dovadă suficientă că animalul de companie a existat.

Din păcate, nu am putut să recuperăm animalele de companie care au fost primite și apoi pierdute înainte de lansarea jurnalului de colectare sau animale de companie al cărui loc de loc bancar a fost șters.

Orice animale de companie pe care le obțineți în joc sunt acum asigurate automat. Dacă nu aveți suficient de mult pentru a vă pierde animalul de companie, animalul dvs. de companie este rambursat din Probita pentru taxa obișnuită de 1 milion de GP.

. De exemplu, dacă ați asigurat două animale de companie pentru 500.000 gp fiecare, vi se va da 1 jeton de recuperare gratuită. Dacă ați asigurat 5 animale de companie, vi se va acorda 2 jetoane de recuperare gratuite și o reducere de 500.000 GP pentru următoarea dvs. cumpărare de jetoane de recuperare. Grozav!

În cele din urmă, am activat emisiile de scădere a loot -ului pentru toate Animale de companie, inclusiv picături duplicate. Vanatoare placuta!

Noi funcții ale clientului mobil și o versiune completă

Vești excelente pentru aventurieri din mers � am lansat pe deplin noile noastre funcții ale clientului atât pe dispozitivele Android, cât și pe IOS! Noul client va deveni disponibil pe parcursul zilei de astăzi, așa că urmăriți o actualizare!

Aceasta înseamnă că aplicația Java nu mai este utilizată. Pentru a juca Runescape Old School pe mobil, dispozitivul dvs. trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

 • Android: Android 8..
 • Versiunea 13 iOS.0 sau mai târziu.

Pe deasupra, jucătorii mobile au acum acces la toate funcțiile interesante pe care le -am făcut testarea beta, inclusiv:

 • Bare buff
 • Indicatori la locul de pescuit
 • Îmbunătățirile HUD (informații NPC și stiluri de luptă)
 • Agilitate și ajutoare de sus
 • Camerele lui Xeric Helper
 • Cronometre de tăiere a lemnului și a minereului
 • Repere entități pentru NPC -uri
 • Și altele!

Deci, ce urmărește? Aruncați o privire la acest Newspost, unde împărtășim toate detaliile despre viitoarele caracteristici ale clientului pe care căutăm să le implementăm.

Alte modificări

 • A crescut capacitatea de chat a prietenilor de la 100 la 500. . Ne cerem scuze dacă acest lucru este dezamăgitor.
 • HP Orb de la Minimap arată acum sănătatea dvs. în ultimul om care stă ca o proporție de 99, deoarece acesta este nivelul HP de bază utilizat în Minigame.
 • Levurile de teleport Edgeville și Ardougne au acum un mesaj de avertizare separat dacă sunt utilizate pe lumi cu risc ridicat. Atât acest nou mesaj, cât și avertismentul preexistent pot fi activate și oprit prin meniul Setări, ca nu cumva jucătorii să se răzgândească cu privire la respingerea lor permanentă. Avertismentul de la ieșirea din Enclava Ferox poate fi, de asemenea, reactivat prin meniul Setări.
 • .
 • Toate cuiburile de păsări vor dura acum de patru ori mai mult pentru a dispărea de pe podea.
 • Ironșii care se luptă cu regina Kalphite nu își va mai găsi bârlogul lipsit de cactus de cartofi.
 • Chestsurile Tzhaar Bank pot fi acum accesate din lateral. Palpitant!
 • Intrarea și ieșirile peșterilor revenante sunt acum și mai departe.

De asemenea, suntem bucuroși să anunțăm că PVP Rota s -a mutat acum în perioada A:

 • 539 – (SUA) – Lumea PVP
 • 548 – (Germania) – Lumea PVP cu risc ridicat
 • 577 – (SUA) – Lumea PVP gratuită pentru joc
 • 559 – (Marea Britanie) – competitiv LMS

.

Puteți discuta, de asemenea, această actualizare pe forumurile noastre oficiale, pe subredditul din 2007, Forumurile Steam sau discordia OSRS condusă de comunitate în canalul #GameUpdate Channel. Pentru mai multe informații despre conținutul de mai sus, consultați wiki -ul oficial al școlii vechi.

.

Acest site web și conținutul său sunt Copyright © 1999 – 2023 Jagex Games Ltd, 220 Science Park, Cambridge, CB4 0WA, Marea Britanie.

Utilizarea acestui site web este supusă termenilor și condițiilor noastre și politicii de confidențialitate