Fara resentimente

Încercare gratuită sau cumpărare

?

„Fără sentimente grele” va fi pe Netflix săptămâna viitoare … dar numai în India

Andy Cohen reflectă asupra sărutului „cu adevărat drăguț” pe care l -a împărtășit cu Jennifer Lawrence pe „WWHL”: „Cred că este atât de fierbinte”

Unde este setul de scenă „fără sentimente grele”?

Filme noi pe streaming: „Fără sentimente grele”, „Elemental” + mai mult

Dacă ți -a fost dor să te uiți la un Jennifer Lawrence gol, bate niște adolescenți în teatre, ei bine, în primul rând, asta e de rahat pentru tine. Îmi pare rău. Fara resentimente Lansarea digitală este mâine, ceea ce înseamnă că veți putea cumpăra filmul online prin intermediul unor platforme precum Amazon Prime, și să îl urmăriți din confortul casei dvs.

Regizat de Gene Stupnitsky, care, de asemenea, a scris scenariul cu John Phillips, această comedie evaluată în R Lawrence, în vârstă de 32 de ani, care răspunde la un anunț Craigslist. Locul de munca? Până în prezent, un băiat introvertit de 19 ani (interpretat de Andrew Barth Feldman), deoarece părinții lui sunt îngrijorați că este prea adăpostit. Este amuzant și surprinzător de dulce.

a fost bine primit de critici când s-a deschis în teatre la sfârșitul lunii iunie 2023 și a câștigat un impresionant de 83 de dolari.5 milioane la box office -ul mondial. . Prin urmare, unii pot fi surprinși să audă Fara resentimente .

Dar aceasta pare a fi noua strategie de lansare a Sony. Studioul a lansat, de asemenea, cel mai mare film al anului până acum, Spider-Man: De-a lungul orașului Spider-Verse, pe digital, de asemenea, după aproximativ o lună și jumătate în teatre. Pentru oamenii care preferă să aștepte să se uite acasă, sunt o veste bună. Fara resentimente eliberare digitală.

Cum să urmărești Fara resentimente la streaming:

, va fi disponibil pentru a cumpăra digital pe Amazon Prime, Google Play, Apple TV, Vudu și multe altele. Prețul poate varia în funcție de platforma pe care o utilizați pentru a achiziționa filmul, dar pe Amazon Prime, Vudu și Google Play, filmul costă 19 dolari.99 pentru a pre-comanda.

Fara resentimente nu este încă disponibil pentru închiriere pe platforme digitale.

Cand va Fara resentimente ?

Fara resentimente Probabil va fi pe Netflix înainte de sfârșitul anului. . Pentru filmul Adam Driver , Filmul a fost pe Netflix la patru luni după ce s -a deschis în teatre. Un alt film Sony, , a venit și la Netflix la aproximativ patru luni după ce a fost în teatre. Dacă Fara resentimente Urmează o strategie similară de lansare, este posibil să o vedeți pe Netflix încă din octombrie 2023.

Acestea fiind spuse, pentru că Fara resentimente este un film mai așteptat decât Exorcistul papei, Este posibil ca așteptarea să fie mai lungă. Pre-pandemie, fereastra Pay 1 a fost de obicei la nouă luni după deschiderea unui film în teatre, ceea ce ar fi pentru . . .

Fara resentimente

. În pragul pierderii casei din copilărie, Maddie (Lawrence) descoperă o listă de locuri de muncă intrigantă: părinții bogați ai elicopterului care caută pe cineva care să-și „întâlnească” fiul introvertit de 19 ani, Percy, înainte de a pleca la facultate. Spre surprinderea ei, Maddie descoperă curând pe Percy penibil nu este sigur.

.

Radiografie hdr uhd r subtitrări cc

Disponibil pentru închiriere sau cumpărare

Mai multe achiziții
Închirierile includ 30 de zile pentru a începe vizionarea acestui videoclip și 48 de ore pentru a termina odată începute.

Legate de

Clienții au urmărit și ei

Aruncă și echipaj

Jennifer Lawrence

Abonați -vă, închiriați sau cumpărați

Laura Benanti

Încercare gratuită sau cumpărare

Încercare gratuită sau cumpărare

Detalii

Mai multe informatii

Conținut consultativ nuditate, violență, consum de substanțe, consum de alcool, limbaj neplăcut, conținut sexual Limbi audio Limbi Dialogul englezesc: Înalt, Engleză, Dialog Engleză Boolog: Medium, Français (Canada), हिन्दी, Español (España), Italiano, Español (Latinoamérica ), Polski, Português, Deutsch, Français (Franța) Subtitrare Engleză (Marea Britanie), Engleză (SUA) [CC], Deutsch, Español (Latinoamérica), Español (España), Français, Italiano, Nederlands, Polski, Português, Svenska, directorii de directori Producătorii Gene Stupnitsky Alex Saks, Marc Provisiero, Jennifer Lawrence cu Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Laura Benanti Studio Cadavru excelent; Odenkirk Provisiero Entertainment; Sony Pictures Entertainment (SPE)

Alte formate

. .COM Services LLC.

Recenzii

.