Andrew Wilson de la EA a declarat pentru The New York Times: „A fost cu adevărat despre cum putem face mai mult pentru jucători, mai mult pentru fani, cum le putem oferi mai multe modalități pentru a juca? Cum putem aduce mai mulți parteneri în joc, cum ne putem extinde dincolo de limitele jocului tradițional?-

Este aproape aici. EA Sports FC 24 va scădea în curând, iar epoca FIFA de 30 de ani – secțiunea iconică a jocurilor și fotbalului – se va încheia oficial.

Cu toate acestea, absența licenței FIFA nu va afecta calitatea titlului viitor. Este doar un nume, până la urmă, iar FC 24 pare să încorporeze toate mecanica și tradițiile FIFA obișnuite pe care le -am crescut de -a lungul deceniilor.

Echipa Ultimate va face o întoarcere (statisticile jucătorilor cu cel mai bine cotat au fost dezvăluite), până la urmă.

.

Dacă sunteți curios de viitoarea rebrand, nu vă temeți – vom împărtăși tot ce știm despre EA FC 24 de mai jos, de la data lansării (atât a standardului, cât și a ediției finale) până la sclipirea de detaliile jocului de joc.

EA Sports FC 24 Data de lansare

.

Cu toate acestea, rețineți că acesta este . .

?

5:00 BST vineri 22 septembrie – .

Între timp, aplicația Web EA FC 24 a fost lansată pe , în timp ce aplicația de companie este de așteptat să se lanseze 21 , .

Pot precomanda EA Sports FC 24?

.

Dacă preferați să mergeți la o versiune digitală sau la cea mai scumpă ediție finală care vine cu o săptămână de acces timpuriu, trebuie să vă îndreptați către magazinele oficiale de PlayStation, Xbox, EA, Steam, Epic Games și Nintendo pentru a pre- Comandați jocul.

Cine este pe coperta EA Sports FC 24?

Erling Haaland, care a apărut la evenimentul de dezvăluire din ceea ce arăta ca niște pijamale natty, va grația copertei EA Sports FC 24. !

?

. Imaginea cu stea prezintă o multitudine de talente de fotbal.

Iată toți jucătorii de la stânga la dreapta:

Marta, Marcus Rashford, Rudi Völler, Pelé, Zinedine Zidane, Bukayo Saka, Andrea Pirlo

Al doilea rând:

Al treilea rând:

Alexander Isak, Selma Bacha, Alexia Putellas, Virgil van Dijk, fiul Heung-Min, Trinity Rodman, Federico Chiesa, Enzo Fernández

EA SPORTS FC 24 Coperta ediției Ultimate

Este EA Sports FC va fi gratuit?

Fii un joc liber de jucat. .

Puteți vedea paginile de produse la prețuri la PlayStation, Xbox, EA, Steam, Epic Games și Nintendo’s Official Stores.

Ce platforme pot obține EA Sports FC ?

EA Sports FC urmează să fie lansată pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC și chiar Nintendo Switch, fiecare dintre aceste platforme care se laudă acum cu o pagină oficială de produs. .

! Vom vedea dacă EA trăiește la această promisiune.

.

Prin introducerea detaliilor dvs., sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre și politica de confidențialitate. Vă puteți dezabona în orice moment.

Will EA Sports FC are o echipă finală?

! EA Sports FC va avea o echipă finală. Mai mult, fotbalul feminin va fi adăugat la FUT (puteți avea bărbați și femei în aceeași echipă) și tot ceea ce știți și iubiți de la jocurile FIFA va fi acolo.

. .

.

Detalii despre jocul EA Sports FC

În primul rând, haideți să ne uităm la scufundarea oficială a jocului oficial, astfel încât să putem vedea cum se conturează totul.

.-

Această listă uriașă de jucători, combinată cu noul sistem Hypermotion V al jocului, care a preluat captarea în mișcare direct de la sute de fotbaliști pe teren în timpul a 180 de meciuri reale, va ridica acțiunea și va face ca reprezentarea frumosului joc să fie mai realistă ca niciodată – Asigurarea că cei peste 19.000 de jucători nu se joacă doar ca copii unul de altul, deoarece există „peste 11.000 de animații adevărate la fotbal”.

Îmbunătățirea în continuare a spectacolului este noul sistem de stiluri de joc, care transcende jocul de la doar un număr și o ținută cu statistici la unul care se concentrează mai mult în ceea ce privește modul în care joci jocul.

Puteți lua mișcări de semnătură de la anumiți jucători și le puteți adăuga la abilitățile personajelor dvs. și deblocați altele noi, cum ar fi stop-ball-tackles, dacă optați pentru un stil de joc defensiv. .-

. Există, de asemenea, Accelerate 2.0, ceea ce adaugă o granularitate suplimentară diferitelor arhetipuri de jucători în modul în care aleargă și controlează mingea.

Tipurile de accelerare de bază anterior au fost:

  • Controlat: .
  • Exploziv: Jucători mai scurti și mai agili, care sunt mai rapizi de pornit, dar rata lor de accelerare încetinește după explozia inițială de accelerație.
  • Lung: .

Acum se adaugă încă patru la joc:

  • Exploziv controlat – 50% exploziv, 50% controlat
  • În mare parte exploziv – 70% exploziv, 30% controlat
  • Controlat lung – 50% lung, 50% controlat
  • În mare parte lung – 70% lung, 30% controlat

Statisticile lor accelerate se bazează pe un amestec de accelerație, înălțime, agilitate și forță a jucătorilor – ceea ce face ca fiecare personaj și jucător să fie complet unic unul de celălalt.

Imaginea oficială care a însoțit anunțul EA Sports FC, care prezintă un montaj de imagini de fotbal

În ceea ce privește conținutul, EA ne -a spus că acei 19.000 de jucători menționați mai sus provin din „parteneriate exclusive” cu Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, MLS și multe altele. Acordul cu Premier League a fost anunțat în februarie 2023, Sky Sports confirmând că EA Sports va continua ca partener principal și deținător oficial de licență a jocului video al Premier League, într-o afacere de șase ani, în valoare de 488 de milioane de lire sterline.

De asemenea, ne putem aștepta ca EA Sports FC 24 să prezinte tot ceea ce cunoașteți și iubiți de la jocurile moderne FIFA, inclusiv echipa finală, modul de carieră, cluburi pro și Volta. Vă puteți aștepta la aceeași atenție la detalii și la numărul de licențe oficiale. Crearea de conținut poate, de asemenea, să se concentreze mai mult, cu repetări ale EA, aluzând o astfel de posibilitate peste o serie de interviuri.

Andrew Wilson de la EA a declarat pentru The New York Times: „A fost cu adevărat despre cum putem face mai mult pentru jucători, mai mult pentru fani, cum le putem oferi mai multe modalități pentru a juca? ?-

Un alt executor EA, David Jackson, a declarat pentru BBC: „Lumea fotbalului și lumea divertismentului se schimbă și se ciocnesc în produsul nostru. .-

Jackson a adăugat: „În acest moment, ne implicăm în joc ca o formă principală de experiență interactivă. În curând, vizionarea și crearea de conținut vor fi la fel de importante pentru fani.

.-

EA Sports FC Modul de carieră se schimbă

Sam Kerr în EA Sports FC 24, purtând un kit Chelsea

Modul de carieră a revenit și arată mai bine ca niciodată în EA Sports FC 24. Cariera managerului și cariera jucătorilor s -au întors încă o dată și sunt mai separate decât înainte.

Două adăugări mari la modul de carieră manager (standardul dvs. „preia controlul unei cluburi”) sunt implementate în cadrul noului sistem de management total: viziuni tactice și antrenori.

Viziunile tactice sunt în esență stiluri de joc prestabilite care pot fi personalizate după cum considerați că se potrivesc. Există șapte în total: standard, joc de aripi, tiki-taka, contraatac, gengenpressing, lovire și gras și parcați autobuzul.

.

. La fel ca în jocurile managerului de fotbal, veți putea angaja și concedia noi antrenori. Totul este puțin complicat și am fi aici toată ziua încercând să o explicăm.

Cu siguranță merită să verificați trailerul oficial EA Sports FC 24 în mod de carieră, pentru a verifica modificările făcute pe FIFA 23 în acțiune.

.

Abonați -vă la newsletter -ul nostru gratuit pentru jocuri pentru informații săptămânale și Urmăriți -ne pe Twitter pentru toate cele mai recente actualizări.

Căutând ceva de urmărit? Consultați ghidul nostru TV sau ghidul de streaming.

Încercați astăzi revista Radio Times și obțineți 10 probleme pentru doar 10 GBP, plus un voucher John Lewis și Partners de 10 GBP livrat la domiciliu – abonați -vă acum. Pentru mai multe dintre cele mai mari vedete din TV, ascultați podcast -ul Radio Times.

EA Sports FC Explicat: Ce este EA Sports FC 24 și unde este FIFA 24?

EA Sports

. .

EA Sports, echipa din spatele francizei FIFA a fost regele subgenului de simulare de fotbal al jocurilor sportive de ani buni. .

Articolul continuă după anunț

Următorul titlu, EA Sports FC, va fi prima versiune care urmează de la despărțirea dintre EA și FIFA, iar acest lucru a provocat o cantitate corectă de confuzie cu privire la viitorul francizei.

Articolul continuă după anunț

Așadar, avem tot ce trebuie să știți despre această nouă alternativă FIFA chiar aici, precum și informații despre zvonul FIFA 24 care ar putea veni în curând.

EA Sports FC Art Logos, o alternativă la FIFA

Ce este EA Sports FC?

. FIFA 23 a reprezentat titlul final al companiei pentru a utiliza numele și nu vor mai folosi numele „FIFA” pentru a merge mai departe.

Articolul continuă după anunț

Toate acestea s -au produs în 2022, când EA Sports a decis să nu -și reînnoiască acordul de licență cu FIFA – Federația Internationale de Football Association Association.

În afara rebrandingului numelui, EA Sports FC va conține toate reperele unui joc tradițional FIFA. De exemplu, jocul va include echipa Ultimate, modul carierei, cluburile pro și toate modurile preferate de fani pe care fanii au ajuns să le iubească de-a lungul anilor.

Înscrieți -vă gratuit la Dexerto și primiți
Mai puține reclame | Modul întunecat | Oferte în jocuri, TV și filme și tehnologie

. În ciuda pierderii licenței oficiale FIFA, EA Sports FC va păstra în continuare licențe oficiale pentru echipe, kituri și ligi.

Va exista un FIFA 24?

. Cu toate acestea, nu va fi din EA Sports, ceea ce înseamnă că va acționa ca un concurent direct la FIFA EA Sports FC și va fi realizat de un nou dezvoltator în întregime.

. .

Aceasta acoperă toate detaliile cheie cu privire la EA Sports FC și titlul separat FIFA 24 sau 25.

Data lansării FIFA 24: Când este rebranded EA Sports FC 24?

Cu FIFA 23 aproape de sfârșitul ciclului său de viață, atenția a apelat la următorul joc de fotbal din EA Sports.

EA Sports a găsit un succes enorm cu noi lansări anuale ale francizei lor de fotbal cu fanii care așteaptă întotdeauna cu nerăbdare ce se fac schimbări.

De la imagini vizuale îmbunătățite la modificări de joc, fiecare dintre jocurile de fotbal ale EA Sports oferă ceva ușor diferit, ceea ce poate face un upgrade anual demn de valoare.

.

? Știrile sportive aruncă o privire.

Data lansării FIFA 24 – Când va ieși EA Sports FC 24?

Data oficială a lansării EA Sports FC este 29 septembrie 2023.

Această fereastră de lansare a funcționat adesea bine pentru EA, deoarece coincide aproximativ cu începutul noilor anotimpuri ale clubului european și se asigură că jocul este față și centru care se apropie de Crăciun.

Un lucru de care trebuie să țineți cont este că următorul joc nu va fi numit de fapt FIFA 24 și va fi rebrandat la EA Sports FC. Noul nume este rezultatul EA Sports și FIFA care își încheie parteneriatul de 20 de ani.

Un acord reînnoit între cele două părți nu a putut fi convenit, ceea ce înseamnă că jocul trebuia rebrandat.

În timp ce a pierdut brandul FIFA, EA Sports are oferte separate cu 300 de cluburi și ligi din întreaga lume, permițând numele jucătorilor, cluburilor și competițiilor să continue existența în joc după schimbare.

.

. . Aceasta include parteneriate exclusive cu Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, MLS – și multe altele care vor veni.

EA Sports FC 24 Trailer dezvăluie

EA Sports și -a tachinat fanii cu trailerul de joc pentru prima dată de la anunțarea noului lor joc. Au dezvăluit noi funcții jocului, precum și conținutul de așteptat de la diferite moduri de joc.

Hipermotionv va fi folosit pentru a îmbunătăți animațiile jucătorilor în joc. Utilizează date volumetrice de la peste 180 de meciuri de nivel superior pentru a recrea mișcarea autentică. .

De asemenea, au anunțat parteneriate oficiale cu diferite competiții majore din întreaga lume. Aceasta include Premier League, bărbați și femei UEFA Champions League, primele cinci ligi din Europa și atât WSL, cât și NWSL.

Trailerul a aruncat, de asemenea, o privire aruncată unei noi experiențe care vine în modul de joc final al echipei. Videoclipul arată fosta internațională americană Mia Hamm vine pe teren pentru Luis Figo. .

. Cei care plătesc în plus vor primi jocul cu șapte zile mai devreme împreună cu alte șase produse din echipă finală.