Primul pas este să vă asigurați că Xbox -ul dvs. este conectat corect la Internet. . .

. .

16 dolari .99 /mo.

. .

  • Avantaje, inclusiv conținut în joc și oferte de parteneri
  • Consola online multiplayer

..

. .

  • Xbox Game Studios titluri în aceeași zi cu lansarea

..

.

.

? .

. .

. . ..


** Conectați -vă pentru ofertele dvs. disponibile. Este posibil ca ofertele promoționale să nu fie valabile pentru toți membrii și sunt disponibile doar pentru o perioadă limitată de timp. . . După perioada promoțională, abonamentul continuă să fie perceput la prețul regulat de atunci (sub rezerva modificării), cu excepția cazului în care este anulat.


Prin abonarea, autorizați plățile recurente efectuate la Microsoft la intervalele pe care le -ați selectat, până la anulare. Pentru a înceta să mai fiți perceput, anulați abonamentul în contul dvs. Microsoft (cont… .


..

?

? . . !

!

  • După ce v -ați conectat, acum sunteți conectat la contul dvs. EA pe Xbox

. . .

. . .

După ce ați creat contul EA, îl puteți conecta la Xbox. . . .

După ce ați conectat contul dvs. EA la Xbox, veți putea accesa toate jocurile și serviciile EA. . De asemenea, veți putea profita de conținut exclusiv, reduceri și oferte promoționale.

Gestionați -vă contul EA pe Xbox

. . .

. . .

. . .

. .

. . .

Pasul 2: Verificați starea contului EA

. . .

Concluzie

Conectarea contului EA la Xbox -ul dvs. este ușoară și este cea mai bună modalitate de a accesa biblioteca de jocuri și servicii din EA. Cu contul dvs. EA legat de Xbox, puteți profita de conținut exclusiv, reduceri și oferte promoționale. În plus, vă puteți gestiona contul EA direct din Xbox și depanați orice probleme de conexiune rapid și ușor.

Top 6 întrebări frecvente

?

. .

?

. .

Cum se conectează un cont EA la Xbox?

. Odată ce aplicația se încarcă, jucătorii vor trebui să selecteze opțiunea „Conectați -vă” și să vă conectați la contul lor EA. .

?

. . În plus, conectarea unui cont EA la Xbox permite jucătorilor să -și conecteze contul Xbox Live cu contul lor EA, permițându -le să obțină realizări în jocurile EA.

?

. .

Pot să -mi deconectez contul EA de la Xbox?

. . .

Cum să vă conectați contul EA la PSN sau Xbox – Metodă nouă 2023

. . De aici, puteți începe să vă jucați jocurile EA preferate pe Xbox și să vă bucurați de un nivel cu totul nou de experiență în joc!