Karambit | Cazul întărit

Cu o popularitate de 90%, ★ Karambit | Cazul întărit este în prezent extrem de popular, ceea ce îl face unul dintre cele mai populare articole din CS: GO. Această măsurare a popularității se bazează pe volumul zilnic de vânzări și pe prețul pielii.

CS extrem de rar: GO cuțit se presupune că costă mai mult de 1.2 milioane de euro

Acesta ar putea fi doar cel mai scump CS: mergeți pe piele vreodată!

Aditya Singh Rawat
Actualizat la: 16 septembrie 2021, 11:45 AM

Se presupune că un CS extrem de rar: GO Knife va costa mai mult de 1 dolar.2 milioane EUR, ceea ce reprezintă aproximativ 1 dolar.4 milioane USD.

CS -ul extrem de rar: Pielea Go este o variantă a cuțitului întărit al carcasei Karambit, care este denumit și „bijuteria albastră”.

Dacă cuțitul este vândut pentru costul estimat sau mai mult, acesta ar putea deveni cel mai scump CS: mergeți la piele în lume.

CS: Se știe că pielea GO și produsele cosmetice ating prețuri absurde pe baza diverșilor factori precum raritatea, valoarea floatului, cantitatea și multe alte variabile. .

S -ar putea să pară greu de crezut, dar o variantă extrem de rară a se estimează că costă mai mult de 1.200.000 EUR, ceea ce este aproximativ 1.412.820 USD USD. Evaluarea a fost prezentată de popularul CS: Go Skin Trader și YouTuber Ohnepixel, care acționează ca un intermediar în vânzarea pentru acest cuțit Skin Skin.

Dacă cuțitul Karambit în cauză reușește să vândă la un preț atât de ridicat, acesta va deveni oficial cel mai valoros și mai scump CS: GO Skin in the World.

Varianta ultra rară a cuțitului Karambit rar ar putea fi cea mai scumpă CS: Du -te pielea din lume

Informații despre această variantă de cuțit extrem de rară au apărut în august la începutul acestui an. În acel moment, Ohnepixel a estimat că, dacă proprietarul acelui caz de Karambit cuțit întărit a decis vreodată să -l vândă, prețul pielii ar fi în jur de 800.000 USD.

Ei bine, se dovedește că estimarea a fost oprită cu o marjă uriașă, întrucât o actualizare a Ohnepixel a susținut că prețul de vânzare al cuțitului unic a fost cu mult mai mult de 1.400.000 USD, potrivit proprietarului Virtual Skin – Newb Rage.

. .

Discutați între Ohnepixel și Newb Rage despre CS: GO Skin Skin

Cu toate acestea, această ofertă a fost respinsă de Newb Rage, care a pretins că suma va fi scăzută. Când i s -a cerut prețul de cumpărare pe care îl avea în minte, nu a existat niciun răspuns de la proprietarul pielii cuțitului.

Cazul Karambit cuțitul întărit în discuție este în condiții noi din fabrică, are un rating de uzură de 0.0480, și șablonul de model 387. Acest lucru îl face unul dintre cele mai rare piei de cuțit din CS: mergeți, deoarece apare literalmente complet albastru pe o parte, câștigându -l numele „Gem albastru”.

Newb Rage a achiziționat cuțitul în urmă cu cinci ani pentru aproximativ 100.000 USD USD și de atunci valoarea sa a crescut exponențial. În momentul scrierii acestui articol, vânzarea cuțitului nu a fost confirmată, astfel încât, în ciuda faptului că este valoros, este greu de identificat adevărata sa valoare.

.

★ Karambit | Cazul întărit

★ Karambit | Cazul întărit

Fiecare piele de armă are o valoare de uzură, uneori numită și valoarea float.

0.00 – 0.07 = fabrică nouă (FN)
0.07 – 0.15 = uzură minimă (MW)
0.15 – 0.38 = testat pe câmp (ft)
0.38 – 0.45 = bine purtat (WW)
..00 = Battle-scară (BS)

Fiecare piele are o valoare de uzură minimă și maximă, asta este ceea ce numim o gamă de uzură. Linia verde arată gama de uzură disponibilă pentru această piele.

Livra

STATTRAK FACTORY NOU
STATTRAK MINIMALĂ URTĂ
STATTRAK TESTAT FIELD

Gemuri albastre

Containere

CS: GO CASE AMEN

CS: GO ARMON CASE 2

eSports 2013 Cazul de iarnă

eSports 2013 Cazul de iarnă

Cazul de vară eSports 2014

Cazul de vară eSports 2014

Operațiunea Bravo Caz

Operațiunea Bravo Caz

Operațiunea de armă Phoenix

Operațiunea de armă Phoenix

Operațiunea armă Vanguard

Operațiunea armă Vanguard

Caz revolver

Carcasă de armă ofensivă de iarnă

Carcasă de armă ofensivă de iarnă

Jucători profesioniști

Tarik

giulgi

Rating comunitar

!

Postări pe blog

Cazul Karambit întărit: modele de semințe de bijuterii albastre

Cazul Karambit întărit: modele de semințe de bijuterii albastre

Cele mai bune piei Karambit din CS: du -te

Cele mai bune piei Karambit din CS: du -te

Videoclipuri

Cazul Karambit, previzualizarea uzurii întărite
Cazul Karambit Gameplay întărit

Statistici de preț

Oferte active

Având în vedere toate ofertele disponibile pentru acest articol, CSGOSKINS.GG recomandă Skinport:
Piață de înaltă încredere din Germania
Procesul de înregistrare rapidă și checkout
O gamă largă de metode de plată disponibile
Nu este necesară o reducere a soldului, ci doar plătiți

Inspectați pielea

★ Karambit | Captură de ecran întărită de caz

Istoricul prețurilor

Galerie

★ Karambit | Lucrări de artă întărite de caz

Descriere

Cu lama sa curbă imitând gheara unui tigru, Karambit a fost dezvoltat ca parte a disciplinei marțiale din Asia de Sud -Est a Silatului. Cuțitul este de obicei utilizat cu o prindere inversă, cu inelul degetului pe degetul arătător. . Puțină culoare nu a rănit niciodată pe nimeni

Istorie

★ Karambit | Cazul întărit a fost introdus pentru prima dată la CS: Go în urmă cu 10 ani, pe 14 august 2013. .

Origine

★ Karambit | Carcasa întărită poate fi obținută prin deschiderea unuia dintre cele 11 containere care conțin pielea. Aceasta include CS: GO Arme Case, CS: GO Arme Case 2 și CS: GO Arme Case 3 Container. Pielea nu face parte din nicio colecție.

Popularitate

Cu o popularitate de 90%, ★ Karambit | Cazul întărit este în prezent extrem de popular, ceea ce îl face unul dintre cele mai populare articole din CS: GO. Această măsurare a popularității se bazează pe volumul zilnic de vânzări și pe prețul pielii.

Raritate

★ Karambit | Cazul întărit este unul dintre alte 391 de piei de cuțit. .26%.

Disponibilitate

Cu un interval de prețuri între 691 USD.60 și 2.601 USD.03, The ★ Karambit | Carcasa întărită este o piele extrem de scumpă. Din fericire, în prezent este disponibil pe scară largă și poate fi achiziționat pe mai multe piețe diferite. În prezent sunt 5.5K unități ale cazului întărit în public CS: ​​GO Inventare.

Versiuni

Valoarea float a ★ Karambit | Cazuri întărite variază de la 0..00, ceea ce face pielea disponibilă în toate exterioare. .

Stil de finisare

Acest karambit a fost pictat într -un stil „patină”, cu carcasa întărită finisaj. O patină este o reacție chimică care formează o coajă ne-reactivă, întărită peste părți metalice. Patinele cu arme din viața reală includ întărirea carcasei, bluing rece și patine forțate acid. Aspectul cazului întărit este afectat de indicele său de model.

Sentiment comunitar

.Voturi 4K pentru CSGOSKINS.GG, ceea ce duce la un rating mediu de 4.5 din 5 stele. În prezent, pielea este deținută de CS: Go Players Tarik și Gișar.