. .

?

? . În acest articol, ne aprofundăm în situația actuală a pieței de cadouri și tranzacționare a pielii în Valorant, precum și oferim câteva explicații și informații despre potențialele schimbări viitoare ale limitărilor existente.

Situația actuală a cadoului pielii în valorificare

Din 2023, Riot Games nu a introdus încă opțiunea de a -i oferi direct piei de arme în Valorant. În ciuda faptului că anunță o posibilă dată de lansare din 2020 la Ask Valorant #3, funcția rămâne indisponibilă. .

Comentariul Riot Usury cu privire la implementarea caracteristicilor de cadouri a pielii în 2020

Moduri alternative de a cadou piei în valorificare

Deși jucătorii Valorant au sperat la capacitatea de a cadou pielea de arme direct, Riot Games a venit cu o soluție alternativă pentru a le permite prietenilor să -și arate generozitatea lor.

Carduri cadou digitale valororant

Carduri cadou digitale valororant

Riot Games au introdus cărți cadou preplătite care servesc ca o modalitate de a împărtăși emoția pielilor fără a încălca reguli. Aceste cărți sunt disponibile în cantități și pot fi răscumpărate pentru punctele valoroase (VP), oferind destinatarilor libertatea de a -și alege pachetele și armele preferate de piele. Aceste carduri pot fi achiziționate atât fizic ca voucher, cât și online ca cod. Codul este activat în joc și cantitatea corespunzătoare de VP este adăugată la soldul jucătorului.

 • ..00
 • 950 VP (+50 Bonus VP) pentru 9 USD.99 sau 10 €.00
 • 1900 VP (+150 Bonus VP) pentru 19 USD.99 sau 20 €.00
 • .99 sau 35 €.00
 • .99 sau 50 €.00
 • 9500 VP (+1500 Bonus VP) pentru 99 USD.99 sau 100 €.

Card cadou fizic valorant

Card cadou fizic valorant

?

Interesant este faptul că Riot Games are deja experiență de succes în implementarea caracteristicilor de cadouri și tranzacționare a pielii la jocurile lor, cum ar fi League of Legends (LOL). În LOL, jucătorii au capacitatea de a cadou piei, agenți și RP. Cu toate acestea, sistemul Valorant funcționează diferit, cu ofertele sale stricte (puteți cumpăra doar de la joc pentru un preț specific, care nu este determinat de cerere și ofertă), pachete și piață de noapte care limitează semnificativ opțiunile de cumpărare, fără a permite astfel economie de piata.

. .

. Această abordare ar putea duce, de asemenea, la o pierdere semnificativă a profiturilor, deoarece jucătorii ar avea opțiunea de a vinde articole vechi pentru a cumpăra altele noi, mai degrabă decât să investească continuu în cele mai recente oferte.

. . Pentru a contracara acest lucru, Riot Games ar trebui să introducă o piață deschisă în care jucătorii ar putea cumpăra și comercializa în mod direct piei, stabilind astfel dinamica cererii și a ofertei unei piețe eficiente. .

. . Cu capacitatea de a vinde piei vechi pentru a achiziționa altele noi, mai degrabă decât pentru a cumpăra în mod constant cele mai recente oferte, jucătorii ar reduce fluxul de numerar al jocului, afectând direct veniturile companiei.

CS: GO CASE (LOOTBOX) Ecran de deschidere

. . . .

.

Ghiduri de top conexe

Cât am cheltuit pe Valorant?

.

© 2023 thespike.GG | Toate drepturile rezervate | Nu este afiliat cu jocurile revolte
18+ BET în mod responsabil | BegambleAware.

Compus de

. Faceți clic aici pentru a citi și a afla dacă le puteți cadoi și cum o faceți!

Poți să cadou piei de valorificare

Dacă îți place să ieși în evidență în timp ce joci jocuri video, atunci pielea este calea de urmat. . Acestea includ Gunbuddies, și . Principala modalitate este însă, desigur .

Este posibil să trimiteți piei ca cadouri altor jucători din Valorant?

Fie că doriți să oferiți unui prieten un cadou de aniversare sănătos, sau dacă aveți nevoie să răspândiți dragostea, cadou o piele de armă ar fi cea mai bună modalitate de a face acest lucru corect? . .

, ! !

a susținut că Valorant va avea are ca răspuns la o întrebare comunitară trimisă de cineva la fel de dispus ca tu să trimiți piei de armă prietenilor lor!

2

Cum poți să dai încă piei de armă unui jucător în Valorant

, Există o cale în jurul acestei probleme!

. Puteți achiziționa un card cadou fizic și oferiți destinatarului dvs. norocos cardul cadou preplătit sau doar codul. Sau puteți Cumpărați o versiune digitală – Ceea ce este mult mai ușor.

Cardurile de cadouri anti -revolte preplătite vin într -un varietate de prețuri, !

 • 5 € pentru 475 Puncte valoroase
 • 10 € pentru 950 Puncte valoroase
 • 20 € pentru 1950
 • 25 € pentru 2450 Puncte valoroase
 • 35 € pentru 3325 Puncte valoroase
 • 100 € pentru 10500 Puncte valoroase

Acesta este unul altuia, care este disponibil în acest moment al jocului, dar este puternic împins de comunitatea valoroasă că ar trebui să fie introdusă cadou cu pielea armelor directe.

Un Alternativa la cadourile directe ale pielii ar fi jocuri revolte care introduc capacitatea de a -i oferi direct punctele de valorificare cadou . pentru ca ei să cumpere pielea de armă cu!

Cardurile cadou Old League of Legends funcționează cu Valorant?

Riot Games a reînnoit aspectul cărților lor cadou, făcându -i să pară mai puțin liga de legende centralizate. Aceasta înseamnă că unii vor avea agenți valoroși, precum Jett, Phoenix și Sova, pe față.

Riot Games au declarat că aceste cărți cadou preplătite din League of Legends preplătite poate fi încă răscumpărat pentru puncte valoroase.

. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă primiți unul dintre cei noi cu campioni League of Legends pe față în loc de agenți Valorant, !

. , .

. . .

.

Unii jucători care cumpără o piele pe un cont alternativ și o fac în contul lor principal.

Și nu ale lor. !