Spectacolele au fost grozave. ? Nu, din moment ce personajele nu erau exact atât de complexe și bine scrise. . .

Black Knight (2023)

. Oamenii rareori își părăsesc casele fără măști de gaz, iar șoferii de livrare cunoscuți sub numele de cavaleri protejează și livrează pachete. . . (Sursa: CK Warrior la MyDramalist) ~~ Adaptat din Webbon “Black Knight” (택배 기사 기사) de Lee Yoon Kyun (이윤균). Editați traducerea

 • Ai
 • 택배 기사
 • Taegbaegisa, curier, cavaler de livrare, șofer de livrare
 • Genuri:Acțiune, aventură, dramă, știință științifică
 • Luptător calificat, familie găsită, plumb puternic masculin, nedreptate socială, discriminare, distopie, post -apocaliptic, competiție, conflict de clasă, șofer de camion plumb (vot sau adăugați etichete)
 • Dramă
 • Episoade: 6
 • Difuzat pe: vineri
 • .
 • .2 (marcat de 9.933 de utilizatori)
 • Clasat: #1480
 • #576
 • Evaluare conținut:

Unde să -l urmărești pe Black Knight

Distribuție și credite

Kim Woo Bin în Black Knight coreean Drama (2023)

Song Seung Heon în Black Knight Korean Drama (2023)

Kang Yoo Seok în Black Knight Korean Drama (2023)

ESOM în Drama coreeană Black Knight (2023)

Lee Sung Wook în Black Knight Korean Drama (2023)

Fotografii

Black Knight (2023) Fotografie

Recenzii

Oamenii au găsit această recenzie utilă
6

.

Nu există exact nimic inovator în acest spectacol. Exagerarea tipică a structurilor sociale nedrepte existente în prezent în lume, ticălos tipic cu motivații egoiste, erou tipic cu poveste personală. Și totuși, m -am distrat atât de mult urmărind.

. .

. Cred că, cu povești post-apocaliptice, prefer de fapt când au rămas multe lucruri cu un semn de întrebare la care trebuie să mă gândesc și să găsesc răspunsurile pentru mine. . Tot ceea ce consideră, pot vedea cum ar putea să -l privească alții ca pe un defect destul de mare.

. ? . Acestea fiind spuse, actorii au făcut o treabă fenomenală cu furnizarea de spectacole care au făcut ca personajele să pară reale și coezive, chiar dacă scrisul a fost destul de imprecis. .

. . .

! . Binge a urmărit toate cele 6 episoade cu doar pauze pee.

Mai mult, ritmul este grozav. Nu se concentrează inutil pe biți neimportanți, subliniind scenele care contează cel mai mult. Din păcate, confruntarea finală a fost o renunțare la. ? Ei bine, acesta este anticlimactic.

În ceea ce privește producția – mi -a plăcut designul setului. Știi care este unul dintre cele mai ridicole lucruri din spectacolele post-apocaliptice și de știință? . Lumea este spulberată, oamenii s -ar apleca spre simplitatea care ar fi eficientă din punct de vedere al costurilor, cu excepția elitelor bogate care ar încerca să se prefacă că realitatea este fie aceeași, în trecut, sau nu la fel de rău pe cât este cu adevărat. .

. Da, în context are sens, dar tot trebuie să vă gândiți la publicul dvs. și nu la realismul situației. Vizionarea doar a unui ecran negru nu este distractiv. Dacă faceți imposibil de văzut, puteți face la fel de bine doar într -o carte audio. . Au fost câteva scene care au reușit să creeze o imagine frumoasă doar cu iluminarea potrivită în locul potrivit.

. Rănile pistolului au fost în regulă, dar sângele CGI slab animat în timpul luptelor cu pumnul a fost doar comic.

. .

. . Moon Soo Ho este un om de afaceri cu o inimă pură, dar nu își arată niciodată adevăratele culori pentru nimeni, cu excepția lui Jung Hae Ra, un agent de turism care nu a călătorit niciodată în străinătate. . Se întâlnesc după ce cresc și iubirea se apropie de ei ca și cum ar fi soarta. Iubirea lor va supraviețui în ciuda tuturor evenimentelor falnice? (Sursa: Viki) Editați traducerea

 • 흑기사
 • Moștenitor, cavalerul negru, cavalerul negru, cavalerul negru – omul care mă păzește
 • Kim la tânăr
 • Romantism, dramă, fantezie, melodrama
 • Relația prietenilor din copilărie, setarea pe litoral, inamicul jurat, puterea supranaturală, iubitorii reîncarnați, vindecarea, nemurirea, nemurirea, dușmanii iubitorilor, blestemul (votează sau adaugă etichete)
 • Țară:
 • 20
 • 1 oră. 5 minute.
 • Scor: 7.
 • Popularitate:
 • Evaluare conținut: 15+ – adolescenți 15 sau mai mari
 • 14.002

Kocowa

Distribuție și credite

Shin Sae Kyeong în Black Knight: The Man Who Guards Me Korean Drama (2017)

Black Knight: The Man Who Guards Me (2017) Fotografie

Black Knight: The Man Who Guards Me (2017) Fotografie

Recenzii

45
20

. . .

. Conceptul avansat de reîncarnare.


-gelozie,
– ,
-,
– ?
– ,

– ..

! Cum poți să -l urăști atât de mult. Da, sunt de acord, drama nu merită un 8/10, dar cel puțin un 7/10. Nu este sincer să -i dai un 1/10 sau 3.
! Dar a fost în sfârșit lent, uneori complicat. ! Shin Se Kyung se îmbunătățește foarte mult, chimistul ei cu Kim Rae Won nu a fost o glumă.

. Mi -a plăcut foarte mult sfârșitul.
!

Black Knight Review – Imaginați -vă că șoferul dvs. Ocado este Mad Max și nu sunteți departe

În acest Hellscape coreean post-apocalipsă, un cabal elită controlează riff-raff cu capră de tragere la ucidere-și doar un tip de livrare diabolică de livrare ne poate salva!

Stuart Jeffries

.00 CEST Ultima modificare pe 15 mai 2023 03.

. . ? .

. . Pentru a obține semnături pentru colete, 5-8 trebuie să parcurgă detoxifierea încuietorilor de aer la fiecare proprietate, demonstrând o dedicație de neegalat de DPD sau Amazon Prime în experiența mea.

Black Knight poate suna ca cea mai recentă spin-off din sub-franciza Wakanda a Universului Marvel Comic Univers, dar este de fapt adaptat dintr-un webtoon coreean despre o distopie contraintuitivă în care, în mod efectiv, omologii futurist ai Parcelforce sunt sexy, eroici și nu vă lasă niciodată pachetul în pachetul dvs. coșul de gunoi.

Spre deosebire de, spune eroul filmului din 2019 al lui Ken Loach, inculparea practicilor exploatatoare de angajare curierat, 5-8 nu lasă note spunând: „Îmi pare rău că ne-a fost dor de tine.? . Într-adevăr în acest peisaj Hell-Apocalyptic, cei vii trebuie să invidieze morții.

Dar există vești bune. . Este aproape ca și cum cometa ar fi fost trimisă de o civilizație superioară aplecată să eradice oamenii urâți și să -și dea seama. Cât de norocos că cometa a cruțat atât de mulți coafori și artiști de machiaj.

Suella Braverman nu trebuie să aibă niciodată voie să vadă acest program. I -ar da idei. Societatea coreeană post-apocaliptică este împărțită în trei clase numite generale, specifice și de bază. .

În vârful societății se află Grupul Cheonmyeong, un cabal al arhitecților purtători de cravat și lacuri politice, care construiesc comunități închise cu livrări fiabile de oxigen. .

. Între timp, sora lui Sa-Wol, Seul-Ah, vine peste toate inutil în mod inutil când Hunky 5-8 iese prin încuietorul de aer, cu lotul său de produse proaspete, aspectul bun cizelat și ochii de vis care ar topi capacele de gheață polare. .

. Banii mei spun că va avea un lucru cu 5-8, când amândoi vor merge necinstit și vor conduce o revoluție împotriva purtătorilor de la Cravat în aproximativ, ooh, episodul șase.

Cât de izbitor este că astăzi suntem răsfățați pentru alegere când vine vorba de drame TV post-apocaliptice (dinte dulce, ultimul dintre noi, ca să nu mai vorbim de reluări de Westworld și The Walking Dead), probabil, la îndemâna stăpânirilor noastre inutile de arătat noi că distopia noastră actuală nu este chiar atât de rea. În acest moment pe Apple TV+, mult mai eficient siloz este bazat pe supraviețuitorii umani, inclusiv Rebecca Ferguson, Rachida Jones și David Oyelowo, care locuiesc într -un siloz subteran.