Cu toate acestea, nu veți putea accesa totul imediat: peșterile dingy au nevoie de o lanternă și mai profundă, mai multă apă deschisă va necesita un antrenament suplimentar și un echipament mai bun. Amasarea numerarului subacvatic și a colecțiilor pentru a vinde și moderniza avatarul tău te ține să explorezi mai larg și mai departe. Și, întrucât acesta este un joc Roblox, aspectul MMO al platformei vă oferă o echipă pregătită pentru a împărtăși sfaturi și a sprijini reciproc. Am spus că a fost sănătos.

Cele mai bune jocuri Roblox din 2023

Consultați lista noastră cu unele dintre cele mai bune jocuri Roblox precum All Star Tower Defense, Pet Simulator X și Blox Fruits pentru a juca pe cont propriu sau cu prietenii.

Cele mai bune jocuri Roblox

Publicat: 22 septembrie 2023

Care sunt cele mai bune jocuri Roblox? Jocurile nu sunt mai bune ca niciodată pentru copii; Mijloacele de a le crea sunt și ele. Cel mai bun exemplu în acest sens este Roblox: o platformă masiv multiplayer de creare a jocurilor online și, deoarece este atât de ușor să faci ceva distractiv, există milioane de jocuri Roblox pentru a te bucura. Creațiile generate de utilizator vă permit să intenționați amenințarea existențială a unui dezastru natural, încercați-vă mâna ca producător de pizza și faceți o pauză de la toate cu un loc de scufundări pașnice.

De la SIMS la RPG -uri și titluri de aventură, am evidențiat cele mai bune jocuri Roblox de care să vă bucurați, cu peste 100 de milioane de prieteni în jocurile online. Gândiți -vă la asta ca Minecraft și LittleBigPlanet neteziți împreună și falsificați într -o întreagă platformă pentru a crea unul dintre cele mai bune jocuri PC gratuite disponibile. Mai jos puteți găsi cele mai bune jocuri Roblox și mai multe despre această platformă interesantă. Dacă sunteți în căutarea unor freebies Roblox, puteți verifica aceste ghiduri pentru funcționare, coduri de skibiverse noi și coduri de luptă de fructe pentru a obține un avantaj în jocurile dvs.

Cele mai bune jocuri Roblox sunt:

O serie de personaje anime care se pregătesc să lupte într -unul dintre cele mai bune jocuri Roblox, All Star Tower Defense

Apărarea Turnului All Star

?

Modul principal al poveștii Star Tower Defense vă duce într -o misiune de a apăra o serie de locații celebre anime – pe măsură ce completați fiecare nivel, câștigați recompense care vă permit să obțineți turnuri mai puternice. Există, de asemenea, mai multe moduri de provocare, un mod PVP și chiar un mod infinit pentru a -ți testa rezistența. Consultați lista noastră cu codurile de apărare a tuturor Star Tower pentru cele mai recente freebies.

Un câmp plin de animale de companie blocante în PET Simulator X, unul dintre cele mai bune jocuri Roblox

Simulator pentru animale de companie x

. . Avem aici o listă de coduri active de simulator de animale de companie X, dacă sunteți în căutarea unor.

Lumea Blox Fruits, unul dintre cele mai bune jocuri Roblox

Fructe Blox

Inspirat de fructele diavolului din anime -ul One Piece, consumând un fruct Blox vă oferă diverse puteri ciudate și minunate, în funcție de tipul de fructe pe care îl mâncați. Folosind puterea acestui fruct, misiunea ta este să crești constant în putere și îndemânare pe măsură ce progresezi prin lumi, alungând împreună cu alți jucători pentru a ucide dușmani și a nivela la nivel.

Utilizarea fructului tău de blox este esențială pentru a progresa, deoarece fiecare fruct are puncte forte și puncte slabe particulare. Fructele pot fi achiziționate de la un dealer, dar, de asemenea, creează în mod regulat pe hartă în fiecare oră, așa că urmăriți fructele noi dacă doriți să vă schimbați abilitățile. Prindeți cele mai recente coduri de fructe Blox prin link. Fii la curent cu Meta, verificând lista noastră de niveluri de fructe Blox.

Supraviețuirea dezastrelor naturale

Supraviețuirea în dezastre naturale are un indiciu de terenuri de luptă ale Playerunknown. Pregătiți -vă să vă îmbrăcați cu disperare pentru viața dragă împotriva elementelor din orice adăpost pe care îl puteți găsi. Așa jucăm PUBG, oricum. S -ar putea să nu vă luptați unul cu celălalt în acest joc Roblox, dar veți încerca să vă acoperiți de la diverse dezastre naturale concepute în mod explicit pentru a vă omorî mort.

În prima noastră rundă, a trebuit să trântim în vârful unui turn de sticlă pentru a scăpa de o inundație fulgerătoare. Apoi, în timpul unei alte runde de pe aceeași hartă, ne -am împușcat din nou în vârf, doar pentru a constata că un cutremur ne -a necesitat distanța de toate clădirile înalte. Cue dezintegrarea avatarului nostru în multe, multe piese.

Roblox Games - scufundări la Lacul Quill

Scufundări la Lacul Quill

Dacă mamele noastre ne -ar fi văzut jucând această mică bijuterie când eram mai tineri, s -ar putea să cerșească puțin mai puțin pentru noi să obținem locuri de muncă reale. Scubarea scufundării la Lacul Quill este totul Doom 2016 nu a fost: relaxant, sănătos și răcit. A fi transportat la acest lac pitoresc se simte ca o vacanță pe jumătate decentă, în timp ce rapirați parcurgeți zona pentru comoară.

. Amasarea numerarului subacvatic și a colecțiilor pentru a vinde și moderniza avatarul tău te ține să explorezi mai larg și mai departe. Și, întrucât acesta este un joc Roblox, aspectul MMO al platformei vă oferă o echipă pregătită pentru a împărtăși sfaturi și a sprijini reciproc. .

Roblox Games - Tematică Tycoon 2

Tycoon Park Tematic 2 2

. După un tutorial scurt, simplu, obțineți o placă de pământ importantă cu care să vă creați propria încercare la Disneyland.

Interfața de utilizator este simplificată și are o alegere bună a opțiunilor, dar nu prea multe pentru a fi copleșitoare. În mod previzibil, scopul este de a crea un parc tematic care să -i placă participanților pe măsură ce numerele lor se umflă și, prin extensie, bugetul dvs.

Aici este atenția asupra detaliilor: trebuie să vă asigurați că aveți suficiente pubele și alte facilități pentru a vă menține oaspeții fericiți și parcul dvs. Spick și Span. Dacă vă redactați obligațiile sanitare, pregătiți -vă pentru o mulțime de gunoi pentru a acoperi podeaua. .

. Cu banii rivali online și cu oaspeții care bântuind constant colțul ecranului, veți fi condus să continuați să urmăriți parcul tematic al viselor voastre. S -ar putea să nu puteți crea parcurile neplăcute pe care le puteți găsi în jocuri precum Planet Coaster, dar Tycoon Park Theme este un joc Roblox care merită timpul dvs.

Lucrează la un loc de pizza

Acesta este cu siguranță pentru fanii jocurilor de gătit. Dacă lucrăm pentru o companie de pizza a fost atât de distractiv, ne -am aruncat pe desktop -urile noastre pentru cea mai apropiată sucursală a Pizza Hut într -un flash. Lucrul la un loc de pizza este un joc Roblox care vă invită să vă alăturați Pizza Builder Brothers pentru a vă trăi visul de înțelegere de a fi casier, gătit, boxer (nu de genul acesta) și de livrare Mule.

A juca cu primele trei locuri de muncă este destul de amuzant, dar veți fi cel mai distractiv ca un casier nepoliticos, chicotind la indignarea cu umor scrisă a clienților dvs. După ce ați terminat enervarea populației iubitoare de pizza, puteți testa mecanica de conducere surprinzător de sunet, livrând comenzile clienților la ușa lor, câteva case în jos din propria proprietate.

. Ca și Sims, îți folosești salariile câștigate în afara programului de lucru pentru a-ți ridica casa. Urmăriți totuși un anumit portal și sunteți teleportat la „Party Island”, un mediu paralel în care vă puteți lăsa părul Roblox pătat de grăsime până la „Despacito” de Justin Bieber și alte melodii. Cine știa că muncitorii pizza o aveau atât de bine?

Misterul criminalului 2

Acest joc Roblox este un luptător de dependență cu o răsucire a misterului de crimă. După ce jucătorii au votat pe care dintr -o varietate de hărți concepute imaginativ și nuanțate pe care ar dori să le joace, li s -a oferit unul dintre cele trei roluri: nevinovat, șerif și criminal.

Criminalul și șeriful sunt singurele personaje înarmate, dar la începutul fiecărei runde, ambele clase încep cu armele lor înclinate și la fel de anonime ca și inocenții. Prin urmare, ei aleg când să -și facă mișcarea și un nivel palpitant de strategie rezultă în timp ce studiați disperat și suspectați fiecare membru al grupului să vadă cine arată cel mai schimbător.

După cum vă așteptați, depinde de șerif să îi protejeze pe nevinovați de atacatorul lor necunoscut și vor primi puncte bonus pentru fiecare nevinovat pe care îl economisesc. Șansele sunt că veți fi unul dintre acest număr nefericit; Singura clasă fără armă, nevinovății sunt obligați să fugă.

Este simplu, dar bine echilibrat. Criminalul are un cuțit mai degrabă decât o armă pentru a -i împiedica să fie supraviețuiți atunci când o resturi se izbucnește, creând distracție serios frenetică. Întrucât rundele vor dura doar câteva minute, cel mult, apelul just-unor-go al Murder Mystery 2 poate fi destul de mult timp.

Jailbreak

Jailbreak este la fel de aproape, deoarece jocurile Roblox vor ajunge în lumea GTA 5 rp. . Dacă îl alegeți pe acesta din urmă, veți trăi visul dvs. Michael Schofield în timp ce vă faceți să evadați din plăcerea Majestății Sale. Sau ai putea petrece restul zilelor tale în cantină și sărituri pe trambulinele din curte, ceea ce este de asemenea distractiv.

. Pentru a scăpa, veți avea nevoie de o carte cheie care, în mod previzibil, captivii dvs. de poliție ar prefera să nu aveți. Oricine este familiarizat cu Fallout și The Elder Scrolls V: Skyrim știe cum funcționează mecanicul de pickpocketing în acest joc Roblox.

Între timp, în calitate de polițist, veți fi înarmați cu un pistol, taser și un set de manșete pentru a face față încercărilor prizonierilor tăi odihnitori. Cu toate acestea, dacă scapă, jailbreak-ul explodează la scară pentru a deveni un joc deschis. Moment în care un joc masiv de ascundere are loc pentru cei mai persistenți dintre urmăritorii poliției.

Roblox Games - Super Bomb Survival !!

Supraviețuirea super -bombă!!

Rareori jucăm jocuri de supraviețuire în care holul pre-joc este la fel de distractiv ca și jocul propriu-zis. . La fel ca supraviețuirea în caz de dezastre naturale, va trebui să sustrageți diverse amenințări bazate pe fizică care se vărsă din ceruri, dacă vă place să rămâneți într-o bucată în supraviețuirea super-bombă.

Amenințările aeriene vin în multe aspecte, de la dinamita care explodează pe un cronometru până la răspândirea incendiilor. Bombbitele dezvăluie apoi verticalitatea și distrugerea fiecărui mediu-exploziile lasă daune structurale permanente care se schimbă constant pe fiecare două runde de două minute și jumătate. Adevăratul fior al acestui joc Roblox apare în timp ce te -ai străduit să găsești un nou traseu de evadare, după ce tocmai ai evadat un alt pericol prin pielea dinților tăi.

Așa cum am menționat anterior, căderea pradei unei bombe nu este sfârșitul lumii (ca să zic așa). În schimb, sunteți teleportat în zona spectatorilor care înconjoară haosul pentru a urmări supraviețuitorii rămași în eforturile lor disperate. Și dacă acest lucru nu este destul de interesant, zona Spectator este echivalentul holului Playzone: Există chei de pian pentru a sări, tunuri din care să se concedieze și chiar un fotbal pentru a da lovitura.

Roblox Games - Speed ​​Run 4

Viteza rulată 4

Speed ​​Run 4 este un joc clasic de platformă rapidă, care este perfect pentru a juca pe scurt și la izbucniri de prânz. După ce treceți linia de pornire, sunteți plasat automat în modul sprint, iar obiectivul dvs. este, în mod surprinzător, să alergați pe fiecare dintre cele 31 de niveluri cât mai repede posibil.

Este simplu, dar designul nivelului este la fel de eclectic ca coloana sonoră. O hartă s -ar putea să vă dețină pe platforme violet strălucitoare către o transă psihedelică, în timp ce următoarea ar putea fi alb, cu viteza sunetului lui Coldplay ca piesă de sprijin – pentru că de ce nu nu?

Nu lăsați acest lucru să vă oprească: așa cum este valabil cu multe jocuri Roblox, Speed ​​Run 4 intră în cont propriu cu prietenii. Avocatul prin fiecare nivel pe singuratul tău este suficient de distractiv, dar cursa împotriva colegilor tăi Pals Roblox adaugă o altă dimensiune acestui platformer cu ritm rapid.

Doi porci stau cu lilieci de baseball în mâini, unul poartă o rochie albastră și unul poartă o rochie maro într -unul dintre cele mai bune jocuri Roblox, Piggy

De porc

Există destul de multe jocuri de groază pe Roblox și, dacă sunteți în căutarea unei experiențe spookier, poate fi greu să restrângeți alegerea. Ei bine, suntem aici pentru tine, deoarece piggy-ul horror asimetric rămâne unul dintre cele mai bune jocuri Roblox din toate timpurile, iar acum are 24 de hărți de explorat, unele cu mai multe finaluri.

Cu capacitatea de a juca ca piggy (sau unul dintre prietenii lor) sau un supraviețuitor și, cu mai multe moduri de joc, există o cantitate aproape nesfârșită de distracție de a fi în Piggy, în timp ce alergați pe hartă alungând oamenii sau încercați și să scapi cu viața ta. Toate acestea au loc cu o coloană sonoră intensă, dar distractivă, pentru a vă menține pe marginea scaunului.

Piggy nu se rezumă doar la a alerga în jurul diferitelor hărți, deoarece există și un element de puzzle la joc-credeți că supraviețuirea în stilul Resident Evil. Pe măsură ce explorați ca supraviețuitor, păstrați -vă ochii decojiți pentru chei colorate, seifuri, instrumente și multe altele, toate fiind esențiale pentru supraviețuirea dvs.

Jocuri Roblox - ascundeți -vă și căutați extrem

Ascunde și caută extrem

Ascunderea și-a fost un rit de trecere pentru toți școlarii. Dar, unde odată ce am riscat ploaia, urzicile înțepătoare și mai mult decât partea noastră corectă de genunchi răzuitori, acum ne putem bucura de fiorul celui mai bun joc al lor de joacă de pe desktopul nostru cu ascunderea și căutăm extrem.

În cazul în care ești blocat în detenție perenă și nu ești conștient de premisă – în primul rând, ar trebui să te gândești să faci o schimbare – un jucător este selectat la întâmplare ca „IT” și trebuie să -și găsească chumele după ce li s -a oferit un Timp scurt pentru a vă ascunde în hărțile concepute imaginativ ale jocului.

Deci, ceea ce este exact „extrem” în ceea ce privește acest joc Roblox pe concept? Fiecare personaj „IT” are propria sa abilitate care adaugă nuanță la jocul tău standard de ascundere. Puteți, de asemenea, să vă încurcați dacă vă simțiți încrezător în locul dvs. atent selectat. Deși, de multe ori am descoperit că eram în mare parte nepăsători, și nu invers. Copiii pot fi răutăcioși.

Dimensiuni anime

Când vine vorba de jocuri Roblox care vă permit să vă trăiți fanteziile anime -ului, nimic nu o face mai bine decât dimensiunile anime. Indiferent dacă preferați Dragon Ball Z, One Piece sau orice alt anime de sărituri Shonen, există o mulțime de lucruri de văzut în dimensiuni anime care vă vor oferi puterea de a învinge valurile de dușmani periculoși. Nu uitați să consultați ghidul codurilor noastre de dimensiuni anime pentru a vă oferi un avantaj în joc imediat.

Adoptă-mă!

Oricine își amintește de Nintendo DS Classics Catz și Dogz este sigur că îi place acest joc drăguț pentru animale de companie despre creșterea, îmbrăcarea și îngrijirea criticilor adoptați. Puteți să vă construiți propria casă și să o decorați cum doriți, gata pentru sosirea noului animal de companie.

Dacă nu sunteți nemulțumit de animalul dvs. de companie sau aveți cu ochii pe câinele de neon ultra-rar, puteți tranzacționa animale cu alți jucători. Adopt Me este actualizat în mod regulat, introducând animale noi de la papagali la ren, cu cea mai recentă actualizare, Monkey Fairground, adăugând maimuțe la joc. Sunt multe pentru a vă menține ocupat în adoptarea mea, făcându -l unul dintre cele mai populare jocuri Roblox.

Acolo ești – cele mai bune jocuri Roblox pe care le poți juca acum. Acestea fiind spuse, există mii de experiențe generate de utilizatori de care să vă bucurați pe platformă, așa că asigurați-vă că încercați cât mai multe posibil. Acum este timpul să consultați listele noastre de coduri promoționale Roblox și coduri de muzică Roblox. De asemenea, dacă vă plac jocurile Roblox, veți adora faimosul echivalent al lui Mojang, așa că consultați uimitorii hărți Minecraft și semințele Minecraft pe care le puteți explora. Asta, plus numeroasele jocuri Roblox excelente, vă vor ține ocupat pentru mai multe vieți, așa că obțineți crăpături.

Christian Vaz în vestul Londrei, născut și crescut, Christian își petrece majoritatea zilelor jucând jocuri precum Elden Ring și Genshin Impact. Îl vei găsi, de asemenea, explorând universul în Starfield și practicând combos în Street Fighter 6.

Network N Media câștigă comision de la achiziții calificate prin Amazon Associates și alte programe. Includem legături de afiliere în articole. Vizualizați termenii. Prețurile corecte la momentul publicării.

Cele mai distractive 16 jocuri Roblox pentru a juca cu prietenii

supraviețuiește mobilei ucigași

Roblox continuă să fie o imensă creativitate imensă, expresie jucătorilor și experiențe de calitate pentru jucătorii tineri și bătrâni deopotrivă. Pe frontul multiplayer, există o cantitate copleșitoare de jocuri făcute în cea mai populară platformă de jocuri online din lume și sistem de creare a jocurilor pe care să le peruseze. Și când luați în considerare toate genurile care au fost transformate în valoare Roblox Titluri multiplayer, s -ar putea să fie un pic greu să găsești cele mai bune recomandări care să răspundă preferințelor dvs. specifice de joc. Spuneți -le amicilor dvs. să urce pe serverul pe care vă aflați și să vă pregătiți să aveți timpul vieții voastre, verificând alegerile pentru cele 16 cele mai distractive Roblox Jocuri pentru a juca cu prietenii!

Jocuri Roblox distractive pentru a se juca cu prietenii

Fkygyoaviaailtp

1. ‘Adoptă-mă!-

PNG

Roblox Jocuri pentru a juca cu prietenii. De îndată ce intri Adoptați -mă Talm luminos și bubuit de animale, veți putea alege și alegeți care doriți să vă faceți animalele de companie personale și să vă aduceți în casa dvs. personalizată. A face acest lucru cu mugurii dvs. online este dependență atunci când vine timpul să vă arătați animalele de companie pentru drepturi de lăudare și chiar să le tranzacționați. Devenind proprietarul mândru al unui dragon pentru animale de companie în timp ce îți trăiești zilele într -o casă tematică după ce un hipodrom sună grozav, nu -i așa? Viața nu devine mai bună decât atât!

2. „Supraviețuiește criminalului!-

PNG 1

Pentru fanii jocurilor de groază asimetrice, cum ar fi Mort de lumina zilei și Evil Dead: Jocul, Supraviețuiește criminalului. . Vom fi sinceri – este mult mai distractiv să fii criminalul datorită tuturor jocurilor minții și uciderilor terifiante pe care jucătorul solo le poate scoate pentru a -i scoate pe supraviețuitori. ! Fă asta Roblox Joc unul dintre următoarele tale întâlniri multiplayer odată ce soarele a scăzut.

. „Forțele fantomă”

PNG 1 1

Acest Roblox Rotiți -vă de obiceiul dvs Chemarea la datorie și Câmp de luptă Configurarea militară a trăgătorilor din prima persoană este mult mai bună decât te-ai aștepta. , Forțele fantomă Ieșirea grafică este mult mai bună decât a fost la lansare (efectele vizuale expuse de armele de foc incluse sunt destul de impresionante, trebuie să spunem!). Luptele de armă din PVP care transportă în acest joc ar trebui să-i calmeze pe fanii tuturor acelor iconice jocuri FPS militare de la începutul până la mijlocul anilor 2000. Personalizare profundă a personajelor, hărți uriașe, moduri tradiționale precum Team Deathmatch & Capture the Flag și mecanici solidă .

4. „Misterul criminalului 2”

PNG 2

Misterul criminalului 2 este unul dintre jocurile mai unice din această listă cu cea mai distractivă Roblox Jocuri pentru a juca cu prietenii, deoarece se potrivește cu elemente de groază multiplayer cu mecanică de deducere socială. Imaginează -ți dacă Vineri 13: jocul a avut un copil cu Printre noi Și puteți vedea ce este pe priză aici. Iată acordul – nevinovății sunt responsabili de utilizarea know -how -ului detectivului pentru a afla cine este criminalul, șeriful are sarcina de a -i proteja pe nevinovați, deoarece au acces doar la o armă, iar criminalul trebuie să obțină câștigul ucigând ucigând uciderea Toată lumea evită în timp ce împușcăturile șerifului. Este destul de sălbatic faptul că jucătorii pot acumula o gamă uriașă de cuțite ca criminal (ceea ce face din jocul ca acel arhetip de personaj sună cel mai distractiv, sincer!).

5. „Bedwars”

PNG 3

Toată lumea știe că patul cuiva este una dintre cele mai esențiale părți ale vieții corecte. BEDWARS te pune într -o configurație de luptă Royale unde protejarea patului tău este singurul obiectiv al jocului. Pe măsură ce adunați arme, resurse și upgrade -uri, veți începe să acumulați tot ce aveți nevoie pentru a vă apăra posesia prețioasă. Puteți să urcați în acest simulator de apărători de pat pe cont propriu sau să vă conectați la o echipă de colegi războinici, în încercarea de a distruge paturile tuturor celorlalți și de a ieși victorios. Bedwars Două moduri principale de joc („Skywars” și „Lucky Block”) oferă tone de distracție. Deci, cel mai probabil veți ajunge la acest joc ca următoarea dvs. dependență zilnică multiplayer în Roblox.

6. „Prieteni curcubeu”

PNG 4

Prieteni curcubeu Roblox . Dar, odată ce ai urcat în primul tău meci, îți vei da seama cât de oribilă este adevărata sa natură. Călătoria dvs. standard pe teren cu câțiva prieteni se transformă rapid într -o luptă pentru supraviețuire în timp ce alergați, ascundeți și încercați tot posibilul să scăpați de înțelegerea acelor amici multicolori aparent veseli, dar sincer terifianți. Îndepărtați -le cât puteți!

7. „Uși”

PNG 5

Vom rămâne pe tărâmul tematic de groază Roblox Jocuri cu această următoare recomandare pe lista noastră. Uși . Nu vrem să aruncăm o grămadă de spoilere aici despre ceea ce voi și prietenii dvs. online vă veți întâlni la intrarea în acest joc plin de teamă – sunteți mult mai bine să experimentați cele mai înfricoșătoare părți ale Uși pentru tine și cu amicii tăi fără niciun tip de spoiler.

8. „Fruits Battlegrounds”

PNG 6

Fruit Battlegrounds are o mulțime de apeluri pentru fanii legendarului manga/anime O singură bucată. Ceea ce aveți aici este o experiență de luptă Royale în care dvs. și restul opoziției colectați atotputernicul „fructe diavolului” pentru a obține abilități speciale care vă ajută în luptă. Ta Roblox Avatar are o mulțime de mobilitate și abilități ofensive distructive la dispoziția sa – scoaterea unei ucideri bolnave prin puterea fructelor „Venom” este doar un exemplu de momente interesante de joc care coboară în acesta. Câștigarea recompenselor, deblocarea fructelor de diavol noi și lupta pentru a apărea ca cel mai dominant războinic dintre aceștia sunt factori imens răsplătiți aici!

9.

Grand Theft Auto’s . oglindește acel fenomen de jocuri folosind Roblox Motor de creare a jocului pentru naștere O experiență de rol în cadrul unei recreere 3D a Bonita Springs. .

10. „Meepcity”

PNG 10

Meepcity Vă permite să vă trăiți zilele digitale într -o întindere plină de viață plină de altele Roblox jucători, care este un fel de prezentare de joc pe care fanii jocurilor precum The Sims și se va îndrăgosti de. Puteți avea câteva chat -uri distractive cu toți cei pe care îi întâlniți, jucați un sortiment mișto de minigame cu prietenii, construiți -vă/personalizați propria proprietate și vă ocupați cu o mulțime de alte activități în lumea primitoare a „Meepcity.„Mergând cu un con de înghețată, în timp ce toți ceilalți se relaxează și prinde o atmosferă noaptea, lângă o fântână de apă, se poate face aici, apropo!

11. „Expediție Antarctica”

Pentru oamenii mai puțin aventuroși și mai mult de risc, să ne îndreptăm spre o alternativă mai sigură pentru a explora Antarctica din lumea reală. Expediție Antarctica vă provoacă și compadrele dvs. online să intrați în întinderea rece a Antarcticii și să explorați cel mai înalt munte. În timp ce tu și toți ceilalți vă îndreptați în jurul locului înghețat, veți alerga în aisberguri, ghețari și munți în timp ce încercați să îndepliniți obiectivul final de a ajunge la Polul Sud. Și înainte de a întreba. !

12. !-

PNG 9

Loco oficial! își câștigă locul aici ca altul dintre cele mai recomandate distracții Roblox jocuri pentru a juca cu prietenii datorită acestuia O.N.U-ca structura jocului de cărți. Până la patru jucători își potrivesc în esență cărțile pe baza aceleiași culori sau simboluri, într -o ofertă de a fi primul care își șterge mâna. Puteți alege să jucați împotriva tuturor celorlalți sau puteți concura ca parte a unei echipe, în timp ce vă bucurați de colecția de cărți, punți și reguli de casă extrem de personalizabile din acest joc.

13. „Slap Battles”

. Doar glumim aici, dar suntem serioși cu privire la multiplayer -ul de calitate Roblox joc bazat pe acea activitate stupidă! Asa de Bătălii cu palmă„Principalul concept al jocului nu este altceva decât un cenușă pură – alergi în jurul etapelor uriașe, pălmuiește pe toți la vedere și folosești punctele pe care le câștigi din acest lucru pentru a debloca mănuși speciale care te oferă cu un fel de abilități care îți fac puterea de bălut și mai puternică. Doar asigurați -vă că rămâneți pe ofensivă în aceasta!

14. „Outaster”

PNG 8

Voi, băieți și Gals, vă amintiți de reality show -ul iconic Supravieţuitor, dreapta? Acum imaginați -vă doar cele mai bune părți ale acelei serii implementate într -un Roblox joc, care este mult mai bun decât s -ar putea crede. Numele acelui joc este Taster Și te plasează pe tine și o grămadă de alți locuitori în junglă pe o insulă în care spiritul competiției este puternic. Depinde de tine să depășești restul pachetului în timp ce participați la minigame asortate și să votați alți jucători de pe insulă (puteți fi la fel de mărunt pe cât doriți să ieșiți în vârf, oameni buni!).

15. „Jailbreak”

? Sau mai degrabă te-ai alătura din partea legii și ai prinde pe toți acei criminali și ai oprit schemele lor fără bună? Ambele opțiuni vă sunt disponibile atunci când luați Jailbreak . Cu o gamă frumoasă de vehicule gata, tu și echipajul dvs. criminal trebuie să planificați și să scoateți cu succes o evadare din pușcărie, să ieșiți din Dodge în acea călătorie aleasă și, în cele din urmă, să jefuiți totul la vedere. Dar Fret Not – polițiștii redabili au, de asemenea, partea lor corectă de plimbări dulci și echipamente suplimentare de combatere a criminalității de partea lor pentru a neutraliza toți acei băieți răi, dar!

16.

PNG 7

Lucrul cu prietenii de liceu la un loc de pizza este una dintre acele amintiri din copilărie care se vor debloca imediat ce încercați acestui joc. Cei simplu numiți Lucrează la un loc de pizza Are o buclă de joc la fel de simplă – lucrează din greu alături de prietenii tăi pentru a îndeplini toate comenzile rapide și furioase de la clienții tăi fideli. . Cine știa că lucrul la un loc de pizza vă poate câștiga suficient „aluat” pentru a deține o casă mare?

Cele mai bune jocuri Roblox pentru a juca în 2023

Roblox este în jur de aproape 18 ani și, în acel timp, au fost create sute de jocuri minunate, așa că este timpul să vorbim despre Cele mai bune jocuri Roblox. Cu o bază de jucători care merge la fel de puternic ca oricând datorită creșterii continue și colaborării uriașe, nu există niciun sfârșit la vedere pentru această platformă de creare a jocului gratuit pentru joc. Acum este un moment excelent pentru a proba unele dintre cele mai bune jocuri create de utilizator pe care Roblox trebuie să le ofere.

Fie că aveți chef să colectați animale de companie în Pet Simulator X, să mergeți într-o aventură cu temă anime în Blox Fruits sau să săriți din piele cu jocul de groază Murder Mystery 2, iată Cele mai bune jocuri Roblox a juca chiar acum.

În momentul scrierii, există peste 50 de milioane de jocuri pe Roblox. Această listă a unora dintre jocurile de top ia în considerare tendințele actuale, precum și favoritele pe termen lung și își propune să vă ofere câteva idei despre ce să jucați în cele mai populare genuri ale platformei.

Adoptă-mă!

Arta oficială din jocul Roblox mă adoptă!

Adoptă-mă! își menține poziția ca unul dintre cele mai populare jocuri ale lui Roblox și este cu ușurință cel mai jucat RPG pe platformă. Este un joc despre îngrijirea. Jucătorii își asumă rolul fie al unui părinte adoptiv, fie al unui copil adoptat și tind la nevoile lor de zi cu zi, în stilul sims.

Cu toate acestea, accentul jocului s -a schimbat pe durata de viață, cu Animale de companie colectate devenind marea atragere pentru majoritatea jucătorilor. Recent, au adăugat animale de companie suplimentare pentru jucători pentru a obține și îngriji, alături de vehicule, jucării și alte produse cosmetice. Dacă sunteți curioși despre ce însoțitori puteți găsi în joc, iată lista noastră cu toate animalele de companie și cum să le obțineți. Adoptă-mă! arată puțin semn de încetinire cu actualizări viitoare și este un joc obligatoriu pentru jucătorii Roblox.

! Obține actualizări săptămânale și evenimente periodice limitate de timp, inclusiv câteva legături cool cu ​​proprietăți precum Scooby-Doo. .

Simulator pentru animale de companie x

Artă oficială de la Roblox Game Pet Simulator X!

A doua noastră alegere este un alt joc de colectare/simulare a animalelor de companie, de data aceasta sub formă de Simulator pentru animale de companie x! În timp ce mă adoptă! este un favorit de lungă durată în mintea jucătorilor Roblox, cei cu foame pentru animale de companie suplimentare pot colecta Peste 950 de animale unice cu acest titlu.

Cei care investesc suficient timp în acest colecționar de animale de companie vor putea debloca noi lumi, încântătoare și își va îmbunătăți animalele de companie în urmărirea cultivării unei colecții unice de animale de companie. Cu peste 5 miliarde de vizite și 4.7 milioane de favoriți, Pet Simulator X este un joc relaxant pe care îl sugerăm pentru aproape toată lumea. Puteți schimba și animale de companie, așa că aducerea prietenilor dvs. pentru călătorie este un mod mișto de a construi o grămadă dulce de animale iubitoare. Oh, și nu uitați că există, de asemenea, o serie de coduri de animale de companie SIM X, oferind jucătorilor o serie de freebies, inclusiv diamante și impulsuri.

Misterul criminalului 2

Un băiat schițat care cere să fie prieten cu o persoană care poartă cuțitul

MIRTOR MISTERY 2 este primul joc al lui Roblox sub groază etichetă. Un jucător pe rundă este desemnat la întâmplare criminalul, iar altul șerif. Până la zece jucători suplimentari sunt inocenții. Toate cele trei grupuri joacă propriul set de reguli cu condiții de victorie diferite: criminalul își propune să elimine pe toți înainte ca șeriful să -i prindă; Șeriful trebuie să încerce să identifice și apoi să oprească criminalul; iar inocenții își propun să supraviețuiască și pot ajuta ancheta șerifului. Nu uitați să consultați și codurile noastre de mister de crimă 2, deși pentru o serie de cuțite personalizate.

Cu creșterea recentă a popularității Jocuri de deducere socială (în special printre noi), nu este surprinzător faptul că Mircle Mystery 2 continuă să fie unul dintre cele mai vizitate jocuri de pe Roblox. Jocul este jucat în runde scurte și are un număr mic de suplimente plătite, inclusiv opțiunea de a configura servere private la 10 robux fiecare (aproximativ 11p/12 ¢).

Bine ați venit la Bloxburg

Artă oficială de la jocul Roblox Bine ați venit la Bloxburg!

Bine ați venit la Bloxburg este inspirat de Sims Oraș și oraș . Caracteristicile sunt în mare parte ceea ce ne -am așteptat de la genul de simulare a vieții: personajul tău poate obține un loc de muncă de o zi, să trăiască o viață de timp liber cu prietenii sau să caute aventuri în lumea jocului în general. Acest joc prezintă și un modul de construire asta a primit laude deosebite.

Este demn de remarcat faptul că Welcome to Bloxburg este unul dintre puținele jocuri Roblox pe care trebuie să le faci Cumpărați înainte de joc. .59/4 $.99 pentru 400). Există, de asemenea, un număr mic de suplimente cumpărabile, care introduc în principal instrumente de construcție mai variate și flexibile.

Royale High

O captură de ecran de la Royale High în Roblox!

Royale High este etichetat ca un aventură Joc pe Roblox, dar în practică este un RPG fantezist. Controlați a liceu supranatural dintr -o familie nobilă, Iar scopul este de a echilibra socializarea cu alți jucători împotriva studierii pentru a -ți nivela caracterul. Note mai bune duc la mai multe monede în joc, care pot fi cheltuite pentru articole cosmetice pentru personajul dvs. Există, de asemenea, o lume de joc din ce în ce mai mare și variată de explorat în afara școlii.

Jocul include o rotație regulată a evenimentelor și actualizărilor sezoniere. Royale High vă permite, de asemenea, să configurați un server privat pentru 100 robux (aproximativ 1 GBP.12/1 $.27).

Fructe Blox

Artă oficială de la Roblox Game Blox Fruits

Blox Fruits este unul dintre cele mai populare luptă Jocuri în Roblox chiar acum și iese în evidență ca unul dintre cele mai bine primite jocuri de luptă pe care le poți porni. . De acolo, este vorba despre consolidarea personajului tău pentru a -ți lua dușmani mai dure într -o călătorie nesfârșită pentru a -ți îmbunătăți abilitățile. Avem chiar și o pagină de coduri Blox Fruits pentru a vă ajuta să obțineți bunătăți gratuite pentru călătoria dvs.

Blox Fruits este întotdeauna actualizat și este cu adevărat unul dintre cele mai pline de jocuri cu conținut de pe Roblox chiar acum. Dacă nu l -ați încercat încă, încercați să vedeți despre ce este vorba!

Artă oficială de la Roblox Game Meep City

Meepcity este altul Oraș și oraș Joc de -a lungul liniilor similare cu Welcome to Bloxburg, dar cu un accent mai mare pe socializarea cu alți jucători: Serverele susțin până la 200 de jucători (Roblox Games, în general, în jur de 30).

În multe feluri, Meepcity oferă cele mai mari hituri ale unora dintre cele mai populare jocuri ale lui Roblox: prezintă, de asemenea, o serie foarte populară de animale de companie personalizabile, un sistem de construcții în care îți poți crea casa de vis și mini-jocuri care îți câștigă moneda în joc pentru cumpărarea de articole cosmetice.

Brookhaven RP

Brookhaven este unul dintre cele mai populare jocuri RP din Roblox!

Brookhaven RP este un Oraș și oraș joc care are acum peste doi ani. Popularitatea uriașă pe care jocul a reușit să o câștige în acest timp scurt, demonstrează ceea ce a făcut Roblox atât de popular pe tot parcursul anului 2020 și 2021. Concentrați -vă pe viața de lux și să poți să -ți părăsești casa ori de câte ori vrei. Ce nu este de iubit?

Descrierea jocului subliniază găsirea jucătorilor cu gânduri similare cu jocul de rol, iar serverele sunt limitate la un cerc social relativ mic de 18 jucători. Probabil pentru a susține acest lucru, puteți configura un server privat RP Brookhaven pentru 100 de robux (aproximativ 1 GBP.15/1 $.30). Nu uitați să consultați pagina noastră de coduri de muzică Brookhaven pentru a adăuga și o serie de melodii suplimentare la joc.

Turnul Iadului

O captură de ecran a Tower of Hell în Roblox!

Turnul iadului este etichetat ca un aventură Joc, dar Aficionados Roblox îl vor recunoaște ca un OBBY (scurt pentru cursul obstacolelor). OBBIES sunt oarecum notorii în rândul jucătorilor Roblox: în timp ce există Câteva obbies excelente Pe platformă, au dobândit și un pic de reputație ca cel mai ușor tip de joc Roblox pentru a se împinge la o calitate foarte scăzută.

Evident, Turnul Iadului este unul dintre cei buni. Imaginați -vă că ajungeți la finalul toamnei de fiecare dată și de scramble sălbatice care urmează. Care se laudă cu niveluri generate aleatoriu și absolut niciun punct de control pentru a face lucrurile mai ușoare, până la 20 de jucători alergați reciproc în vârful turnului titular. Serverele private au costat 250 Robux (aproximativ 2 GBP.82/3 $.20) și permiteți gazdei să modifice unele setări.

Simulator de luptă pentru anime

Artă oficială de la Roblox Game Anime Fighting Simulator

Simulatorul de luptă cu anime este, așa cum te -ai putea aștepta, un luptă joc inspirat de Combatere extravagantă văzut în diverse anime. Fiind un joc Roblox, este înțeles mai puțin grafic decât unele dintre francizele de luptă cu nume mari, dar altfel este o experiență surprinzător de completă dacă îți place genul.

Actualizările periodice adaugă articole noi, echipamente și alte funcții; Jocul are chiar și anotimpuri (în prezent în sezonul 6). Pentru a opri experiența, există diferite moduri de joc, inclusiv un mod de turneu și acea incluziune clasică: un mod de poveste pe care nu l -a atins nimeni. Alături de diferitele moduri și actualizări frecvente, există și o mulțime de coduri pentru simulatorul de luptă pentru anime.

Serverele găzduiesc până la 20 de jucători, iar un server privat costă 250 robux (în jur de 2 GBP.82/3 $.20) pentru a configura.

De porc

Piggy este unul dintre cele mai bune jocuri de groază ale lui Roblox și urmează un format asimetric care este comparabil cu morții de zi. .

În timpul jocului intens de ascunzătoare ucigătoare, cu toate acestea, există o mulțime de alte secrete de descoperit. Descoperiți instrumente, chei și seifuri pentru a vă ajuta cu supraviețuirea dvs. (sau cu omul de crimă) și experimentați terminațiile alternative pe care unele hărți le trebuie să le ofere.

Apărarea Turnului All Star

Apărarea All Star Tower este o bijuterie pe Roblox. Se joacă ca jocul tău tipic de apărare a turnului; Îți asumi hoarde de dușmani cu un arsenal de arme și unelte, cu excepția apărării tuturor Star Tower, turelele și alte arme sunt schimbate pentru personaje iconice anime.

Unitățile dvs. din All Star Tower Defense vor prezenta personaje de la Demon Slayer, One Piece, Dragon Ball Z, Naruto și multe altele, iar zonele pe care le veți apăra sunt, de asemenea, luate direct din seria anime-favorită a fanilor. În plus, există o mulțime de moduri de joc pentru a încerca și un mod nelimitat pentru a acționa ca testul final al forței. Consultați codurile noastre de apărare All Star Turn dacă intenționați să săriți.

Prieteni curcubeu

Rainbow Friends este unul dintre jocurile străine ale lui Roblox, dar s -a dovedit a fi un hit cu cei care sunt fani ai experiențelor de groază distractive, colorate. O experiență multiplayer, bazată pe povești, Rainbow Friends este împărțită în mai multe capitole, cu primii jucători trimiși într-un parc de distracții numit Odd World.

Cu excepția, ei nu ajung niciodată la Odd World. Când călătoria lor ia o întorsătură neașteptată, jucătorii ajung într -o unitate bizară, unde monștri surprinzător de vibranți pândesc în fiecare colț. Drept urmare, grupul nostru de jucători trebuie să colecteze obiecte, să se îndepărteze de probleme și să găsească o modalitate de a supraviețui timp de cinci nopți.

Războaie de pat

S -ar putea să fiți familiarizați cu Bed Wars ca un joc popular Minecraft, dar acum este disponibil pentru a juca și în Roblox. Premisa este simplă; Îl vei lupta cu o duzină de alți jucători, toți vor încerca să distrugă paturile tale și altora. Paturile distruse vor împiedica jucătorii să reiau și, prin urmare, vor duce la o pierdere.

Acest lucru poate părea dificil, dar nu vă faceți griji, deoarece veți juca ca parte a unei echipe din Bed Wars. În plus, există câteva moduri diferite de joc cu care să experimentați și o mulțime de blocuri speciale, arme și obiecte pentru a amenaja jocul.

Simulator de lupte de braț

Simulatorul de lupte de braț pe Roblox este exact ceea ce te -ai aștepta, având în vedere numele său. În acest joc, veți merge cu capul în cap cu alți jucători, în unele meciuri de lupte neliniștite.

Pentru a deveni cel mai bun dintre cei mai buni, va trebui să petreceți ceva timp îmbunătățindu -vă bicep și mână de mână, precum și abilitatea dvs. cardio, înainte de a aborda în cele din urmă șeful final al Simulatorului Simulatorului Brarm Wrestle. Puteți să vă antrenați la conținutul inimilor dvs., să -l luptați cu alți jucători și să așteptați cu nerăbdare actualizările săptămânale ale jocului.

Uși

Doors este o experiență de groază pentru prima persoană pe Roblox și pune un spin distractiv și multiplayer pe deschiderea nesfârșită a ușilor pe care o vedem într-o mulțime de jocuri de groază psihologice, cum ar fi straturi de frică și P de P.T. Demo. Cu toate acestea, în acest joc, trebuie să faceți echipă cu alți jucători pentru a ajunge în cele din urmă la Door 100.

Veți începe cu o ușă, apoi trebuie să continuați încet să deschideți ușile până când veți ajunge în cele din urmă la 100. În timpul tuturor acestor lucruri, vor fi entități groaznice care vă vânează și echipa dvs. Din fericire, în vânătoarea ta pentru ușa 100, vor fi o mulțime de camere de explorat; Aici, puteți câștiga monede și obiecte pentru a vă ajuta cu călătoria sau puteți căuta răgaz de la dușmani ostili într -o ascunzătoare. Chiar și atunci, nu poți avea încredere în propria ta ascunzătoare uneori.

Nu uitați să folosiți codurile de uși pentru un headstart, de asemenea.

Inspirat să încerci să faci un joc Roblox? Consultați Ghidul pentru începători pentru utilizarea Roblox Studio. Sau dacă sunteți după niște produse cosmetice gratuite pentru a vă personaliza avatarul Roblox, consultați pagina noastră de coduri promoționale Roblox pentru a vedea ce este disponibil pentru a răscumpăra acum. De asemenea, vânează în mod regulat pentru cele mai recente coduri pentru cele mai populare experiențe din jur, economisindu -vă toată munca grea. Dacă doriți să aflați despre toate experiențele pe care le acoperim, consultați pagina noastră de index ROBLOX CODES GAME.

Pentru a vedea acest conținut, vă rugăm să activați cookie -urile. Gestionați setările cookie -urilor

Nu ești conectat!

Creați -vă ID -ul Reedpop și deblocați funcțiile comunității și multe altele!