..

. ?

MacBook Air de la Apple cu cipul M2 vine la peste un an și jumătate după predecesorul său bazat pe M1 și, cel mai recent, compania a introdus un model de 15 inci. Noul ‌Macbook Air‌ prezintă o reproiectare completă, precum și câteva îmbunătățiri importante sub capotă, care ar putea face un upgrade major demn de luat în considerare pentru mulți utilizatori, chiar dacă este posibil să nu merite pentru unii.

M1 MBA vs M2

. .

Indiferent dacă cântăriți actualizarea de la ‌m1‌ ‌macbook air‌ la ‌m2‌ ‌Macbook air‌ sau sunteți pe piață pentru un nou ‌Macbook Air‌ și vă mulați dacă merită să economisiți 100 de dolari cumpărând modelul ‌m1‌, ghidul cumpărătorului nostru vă ajută să lucrați 100 Care dintre modelele ‌Macbook Air‌ sunt în prezent în vânzare este cel mai bun pentru dvs.

În ciuda diferitelor lor modele, există încă un număr mare de paralele importante între cele două modele ‌Macbook Air‌:

Asemănări

 • Afișare retină cu culoare largă P3 și ton adevărat
 • Atingeți ID
 • Trackpad Force Touch
 • Design fără ventilator cu răcire pasivă
 • Video codifică și decodează motoarele pentru h accelerat hardware.
 • Două porturi Thunderbolt/USB 4
 • .Jack pentru căști de 5 mm
 • Suport pentru Wide Stereo Sound și Dolby Atmos Redare
 • Tablou cu trei mic cu formarea de fascicul direcțional
 • .11ax Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.
 • Până la 18 ore de viață a bateriei

Dincolo de proiectele lor, există diferențe cruciale între ‌m1‌ ‌Macbook Air‌ și noul, ‌m2‌ ‌Macbook Air‌:

M1 MacBook Air

 • 13.Afișaj de retină de 3 inci
 • Apple ‌m1‌ cip cu GPU de până la 8 nuclee
 • 68.22 GB/s Lățimea de bandă a memoriei
 • Configurații de memorie unificate de 8 GB și 16 GB
 • Vorbitori stereo
 • .Jack pentru căști de 5 mm
 • 49.Baterie de litiu-polimer de 9 watt
 • Disponibil în aur

 • .6-inch sau 15.Afișaj de retină lichid de 3 inci
 • 500 de luminozitate
 • Apple ‌m2‌ cip cu GPU de până la 10 nuclee
 • Prorurile codifică și decodează motorul pentru prorăii accelerați de hardware și prore brute
 • Lățimea de bandă de memorie de 100 GB/s
 • Configurații de memorie unificate de 8 GB, 16 GB și 24 GB
 • 1080p ‌FaceTime‌ Cameră HD
 • Sistem de sunet cu patru difuzoare sau sistem de sunet cu șase vorbitori, cu woofers care anulează forța
 • 3.Jack pentru căști de 5 mm cu suport avansat pentru căști cu impedanță mare
 • 52.Baterie de litiu-polimer de 6 watt
 • Acceptă încărcarea rapidă cu un adaptor de alimentare USB-C de 67W
 • Disponibil în Starlight și Midnight

Proiecta

Cea mai vizibilă diferență între două modele ‌Cbook Air‌ este designul lor. În timp ce ‌m1‌ ‌Macbook Air‌ oglindește designul modelelor anterioare cu un design conic, „pană”, modelul ‌m2‌ preia indicii de design de la cele mai recente modele MacBook Pro de 14 și 16 inci, cu o grosime uniformă și un blat plat cu margini de jos rotunjite.

MacBookairthunderBoltports

Designul conic al ‌m1‌ ‌Macbook Air‌

. ‌M2‌ ‌Macbook Air‌ folosește cel mai recent limbaj de design al Apple și arată ca un dispozitiv mult mai modern.

Macbook Air Design

Grosimea uniformă a ‌m2‌ ‌macbook air‌

O altă diferență de proiectare demnă de evidențiat este faptul că ‌m2‌ ‌Macbook Air‌ prezintă un rând de cheie cu funcție completă, mai degrabă decât un rând de jumătate de înălțime al modelului ‌m1‌ și are un alt design ‌touch Id‌ Scanner Design. . Este puțin probabil ca rândul cu funcție cu înălțime completă să influențeze orice decizii de cumpărare, dar merită totuși să evidențiați pe fondul îmbunătățirilor mai mari.

‌M2‌ ‌Macbook Air‌ de 13 inci este 0.19 inci (4.8 mm) mai subțire decât cel mai gros al modelului anterior. . În ciuda faptului că nu are un design conic, noul ‌macbook Air‌ de 13 inci oferă o reducere a volumului de 25 la sută față de generația anterioară și ar trebui să se simtă mai ușor în mână.

MacBookairclose 1

Fidel numelui său, ‌M2‌ ‌Macbook Air‌ de 13 inci este de asemenea 0.1 kilograme (45 grame) mai ușor decât modelul anterior.

 • Înălţime .63 inci (1.61 cm)
 • Înălţime (la punctul cel mai subțire): 0.16 inci (0.
 • Lăţime: 11..41 cm)
 • Adâncime: 8.36 inci (21.24 cm)
 • : 2..

M2 MacBook Air (13 inch)

 • Înălţime: 0.44 inch (1.13 cm)
 • Lăţime: 11.97 inci (30.41 cm)
 • Adâncime: 8.46 inci (21.
 • : 2.7 kilograme (1.24 kg)

În timp ce Air‌ de 13 inci ‌m2‌ ‌Macbook nu oferă o schimbare masivă în ceea ce privește portabilitatea, reducerea greutății și volumului acesteia este probabil să fie binevenită de utilizatorii care de multe ori trebuie să-și poarte dispozitivul. . Noul design poate fi mai izbitor și atrăgător vizual, dar, în general, nu merită să cumpărați cel mai recent model doar pentru o mai bună portabilitate.

Pentru utilizatorii care sunt mai puțin preocupați de dimensiune și greutate și ar prefera un afișaj mai mare, Apple oferă acum o variantă de 15 inch a ‌m2‌ ‌Macbook Air‌.

Opțiuni de culoare

. .

. Tonul unic de șampanie al Starlight sau nuanța nuanțată a bleumarinului de la miezul nopții poate fi pur și simplu mai atrăgătoare, dar utilizatorii de argint și spațiu nu au niciun motiv să prefere modelul ‌m2‌ pur și simplu pe baza culorii.

Afişa

Ambele modele prezintă un afișaj de retină de înaltă rezoluție, cu o culoare largă P3 și ton adevărat, dar Apple se mândrește cu faptul că ‌m2‌ ‌Macbook Air‌ prezintă cel mai recent „afișaj de retină lichid.„Acest lucru îi permite să aibă granițe mai subțiri, încadrând un afișaj mai mare într -un dispozitiv de dimensiuni similare și marginile curbei de afișare în jurul colțurilor superioare ale capacului pentru un aspect mai modern.

M2 MacBook Air

Afișajul de 13 inci ‌m2‌ ‌Macbook Air‌ oferă un 0 suplimentar 0.3 centimetri de spațiu în diagonală, ceea ce face puțin mai mult spațiu pentru conținutul pe ecran, iar afișajul poate obține 25 % mai luminos decât modelul ‌m1‌, ceea ce îl face mai bun pentru utilizare în aer liber, în lumina directă a soarelui sau în medii luminoase.

‌M2‌ ‌Macbook Air‌ are o „crestătură” pentru a adăposti camera ‌FaceTime‌ HD care se taie în partea de sus a afișajului. .

M1 MacBook Air

‌M1‌ ‌Macbook Air‌ are încă un afișaj LCD LCD mai mult decât funcțional, care va satisface nevoile majorității clienților. Există puține diferențe materiale între afișaje în ceea ce privește specificațiile care merită să cumpere un dispozitiv peste celălalt sau să se actualizeze, dar marginile mai mari din jurul afișajului mai mic al modelului ‌M1‌ îl fac cu siguranță să pară mai datat, ceea ce poate schimba unii clienți către cel mai nou model.

Pentru utilizatorii care necesită un afișaj mai mare sau încearcă să înlocuiască o configurație pe desktop cu un ‌Macbook Air‌, de 15 inci ‌m2‌ ‌Macbook Air‌ este alegerea perfectă.

M1 vs.

Una dintre cele mai importante diferențe între actualul și generația anterioară MacBook Airs este cipul lor de siliciu Apple. Chip ‌m1‌, introdus în noiembrie 2020, se bazează pe cipul Bionic A14 al Apple A14. Pe de altă parte, ‌m2‌ se bazează pe cipul A15 Bionic de pe iPhone 13.

M2

În timp ce ambele jetoane au un procesor de opt nuclee cu patru nuclee de performanță și patru nuclee de eficiență, nucleele ‌M2‌ oferă îmbunătățiri moderate de performanță și eficiență și până la două nuclee GPU suplimentare. Apple spune că, cu ‌m2‌ cip „volumele de muncă intensive, cum ar fi editarea termenelor complexe în Final Cut Pro sunt cu aproape 40 la sută mai rapide decât generația anterioară. Aplicarea filtrelor și efectelor în aplicații precum Adobe Photoshop este de până la 20 la sută mai rapidă decât înainte.

La fel ca M1 Pro, ‌M2‌ oferă un motor media pentru prorăii accelerați hardware și proră video codifică și decodează. Pe de altă parte, motorul media dedicat al lui ‌m1‌ Chip poate accelera doar h.Video 264 și HEVC. Apple spune că acest lucru accelerează dramatic fluxurile de lucru video pe cele mai recente ‌macbook air‌, permițând utilizatorilor să joace mai multe fluxuri de 4K și 8K de video și să convertească proiecte video în proră considerabil mai rapid decât înainte.

Pentru utilizatorii casual, cipul ‌m2‌ este puțin probabil să facă o mare diferență față de cipul ‌m1‌ în sarcinile de zi cu zi, îmbunătățirile fiind mai vizibile în fluxurile de lucru profesionale.

Atât ‌m1‌, cât și ‌m2‌ sunt configurabile cu 8 GB sau 16 GB de memorie unificată, dar ‌M2‌ oferă o opțiune suplimentară de memorie de top de 24 GB. .

.25 GB/s cu ‌m1‌, ceea ce înseamnă că cele mai recente ‌macbook air‌ poate accesa mai multă memorie mai rapidă.

aparat foto

‌M2‌ ‌Macbook Air‌ include o nouă cameră de 1080p ‌FaceTime‌ HD cu rezoluție de două ori și performanța cu lumină scăzută a generației anterioare, potrivit Apple. Acest lucru este sigur că va îmbunătăți substanțial experiența de apel video în comparație cu camera 720p a modelului ‌M1‌.

Difuzoare

‌M2‌ ‌Macbook Air‌ oferă un sistem de sunet cu patru difuzoare integrat între tastatură și afișaj, despre care Apple spune că „produce o separare stereo îmbunătățită și claritate vocală.”‌M1‌ ‌Macbook Air‌ păstrează o configurație de vorbitori stereo, care este probabil să fie suficient de bună pentru majoritatea utilizatorilor. Ambele dispozitive acceptă un sunet stereo larg și redarea Dolby Atmos.

Porturi și încărcare

‌M2‌ ‌Macbook Air‌ crește acreditările audio ale dispozitivului în continuare, cu suport pentru căști cu impedanță de înaltă calitate, cum ar fi PRO-urile MacBook de 14 și 16 inci, care ar putea fi un upgrade important pentru unii profesioniști audio.

.

Ambele modele prezintă două porturi Thunderbolt, astfel încât nu există nicio diferență directă atunci când vine vorba de conectarea accesoriilor, dar este de remarcat faptul că portul ‌Magsafe‌ de pe modelul ‌M2‌ eliberează eficient un port Thunderbolt pentru accesorii care altfel ar trebui să fie utilizat pentru încărcare.

. Când utilizați un adaptor de putere USB-C de 67W, ‌M2‌ ‌Macbook Air‌ acceptă încărcarea rapidă.

‌M2‌ ‌Macbook Air‌ Modelele configurate cu opțiunea GPU cu 10 nuclee vin cu un adaptor de putere compact compact de port USB-C de 35W, mai degrabă decât adaptorul de alimentare USB-C un singur port 30W care vine cu modelul ‌M1‌ și baza ‌M2‌ ‌Macbook Air‌ Model.

Gânduri finale

În unele sensuri, ‌M2‌ ‌Macbook Air‌ este similar cu predecesorul său, cu același tastatură magică și trackpad Force Touch, două porturi Thunderbolt/USB 4, un sistem de răcire pasivă și durata de viață a bateriei de 18 ore. Dispozitivele au o amprentă similară, afișaj retina în jur de 13 inci, cu dimensiuni, până la 2TB de stocare, poate accelera hardware h.264 și video HEVC și vin cu un încărcător de 30W ca standard.

Acestea fiind spuse, nu există nici o îndoială că ‌m2‌ ‌Macbook Air‌ oferă o reproiectare majoră. Grosimea uniformă, volumul și greutatea redusă, afișajul mai mare cu margini mai subțiri și rândul cu funcție cu înălțime completă sunt sigure că vor face un aspect mai modern. .

Noul model de 15 inci oferă un nou factor de formă care oferă cel mai bun echilibru de zonă de afișare și portabilitate pentru mulți utilizatori, pentru doar 1.299 USD-cu 200 USD mai mult decât cei de 13 inci ‌M2‌ ‌Macbook Air‌. Nu există o variantă de 15 inci a modelului ‌m1‌ disponibil.

Având în vedere că au trecut doar aproape trei ani de când Apple a lansat ‌M1‌ ‌Macbook Air‌, va merita să alegeți modelul ‌M2‌ din perspectiva probarii viitoare.

Din aceste motive, dacă alegeți între achiziționarea ‌m1‌ ‌Macbook Air‌ sau ‌m2‌ ‌Macbook Air‌, merită cu siguranță să cheltuiți 100 USD suplimentar pentru noul design al modelului ‌M2‌, performanțe mai bune și îmbunătățiri de la bord. Acestea fiind spuse, dacă prețul este o problemă, ‌m1‌ ‌Macbook Air‌ este încă o mașină foarte capabilă, cu o mulțime de asemănări cu cel mai recent model. Cipul ‌m1‌ rămâne foarte capabil și ar trebui să ofere o performanță suficientă pentru mulți utilizatori.

. . De exemplu, prorii ‌m2‌ codifică și decodează motorul, o opțiune de bandă de memorie de 100 GB/s și opțiunea de memorie de 24 GB pot face ca acesta să fie un dispozitiv mult mai puternic pentru profesioniști.

. . De asemenea, modernizarea la modelul de 15 inci este un pas de valoare, pur și simplu datorită dimensiunii sale.

. Cu toate acestea, ‌m2‌ ‌Macbook Air‌ este un pachet general semnificativ mai atrăgător, cu îmbunătățiri majore în aproape toate domeniile, ceea ce îl face un upgrade justificabil pentru aproape toată lumea.

MacBook Air M2 vs M1: cheltuirea a 100 USD nu a avut niciodată mai mult sens

2022 MacBook Air are un cip mai bun, un afișaj mai mare și un nou design, dar merită să cheltuiți mai mult în timp ce versiunea M1 este încă la vânzare?

Karen Haslam

Editor, MacWorld 29 iunie 2023 6:26 AM PDT

M2 MacBook Air vs M1

Verdictul nostru

MacBook Air cu M2 este o îmbunătățire semnificativă față de predecesorul său. . .

Cele mai bune prețuri astăzi: MacBook Air Apple de 13 inci (M2, 2022)

Compararea prețurilor de la peste 24.000 de magazine din întreaga lume
MacBook Air (2022) 13.3-inch-Apple M2 8-core și 8-core GPU-8 GB RAM-SSD 256 GB
MacBook Air (2022) 13.
MacBook Air (2022) 13.3-inch-Apple M2 8-core și 10 nuclee GPU-8 GB RAM-SSD 256 GB
.
Compararea prețurilor de la Backmarket

M2 MacBook Air a ieșit la vânzare în iulie 2022. Comparativ cu M1 MacBook Air lansat în noiembrie 2020, a fost complet revizuit, nu doar pe interior, ci pentru prima dată în ani, tot la exterior. 2022 MacBook Air are un cip mai bun, un afișaj mai mare (13.6-inch, până la 13.3-inch) și un design nou. Dar dacă te uiți în Apple Store, vei observa că încă poți cumpăra predecesorul său (cel puțin deocamdată). Merită să cheltuiți mai mult pentru a obține noul model?

În acest articol, ne uităm la modul în care 13.MacBook Air de 6 inci, M2 se compară cu cele 13.. Pentru mai multe informații, consultați recenziile noastre complete despre M1 MacBook Air și M2 MacBook Air. De asemenea, evaluăm ce laptop Mac este cel mai bun în ghidul nostru de cumpărare separat.

De când am scris pentru prima dată acest articol în iulie 2022, s-au schimbat câteva lucruri: în iunie 2023 Apple a introdus o versiune mai mare a M2 MacBook Air cu un ecran de 15 inci. În același timp, compania a scăzut prețul M2 MacBook Air cu 13.. Noul preț pentru nivelul de intrare M2 MacBook Air este acum de 1.099 USD/1.149 £, care este cu doar 100 USD/150 £ mai mult decât prețul mai vechi M1 MacBook Air care rămâne la vânzare.

M2 MacBook Air vs M1: Design

2022 MacBook Air este cu siguranță un ochi și iese în evidență clar de predecesorul său. Acest MacBook Air a obținut un design nou, care include un ecran mai mare, precum și noi finisaje de culoare.

.MacBook Air de 6 inci, M2, Dimensiuni

 • 0.44in x 11..46in
 • 1.13cm x 30.41cm x 21.5cm
 • 2.7 kilograme (1.24 kg)

13.MacBook Air de 3 inci, M1, Dimensiuni

 • 0.16–0.63in x 11.97in x 8.36in
 • 0.41–1..41cm x 21.
 • 2.8 kilograme (1.29 kg)

.

. .

. În ciuda diferenței de design, cu toate acestea, ambele modele sunt fără fan, ceea ce ar putea fi un dezavantaj pentru utilizatorii de energie.

Zvonurile potrivit cărora 2022 MacBook Air își pierdeau designul conic s -au dovedit corecte, dar orice speranță că acest lucru ar însemna mai multe porturi. M2 MacBook Air are aceleași două porturi Thunderbolt/USB 4 ca predecesorul său și nu are un port HDMI precum MacBook Pro de 14 inci sau 16 inci. Noul model adaugă Magsafe pentru încărcare pentru a elibera un port Thunderbolt, dar, în caz contrar, ambele modele sunt aceleași: TOUCH ID, Two Thunderbolt/USB 4 Ports, 802…

O altă mare diferență este opțiunile de culoare. . 2020 MacBook Air vine în spațiu gri, argintiu și auriu.

Cealaltă diferență atrăgătoare între modelele M1 și M2 este adăugarea unei crestături pentru cameră. . Când a ajuns nota pe modelele MacBook Pro mai mari în 2021, a existat unele critici, dar dacă considerați că Apple a adăugat spațiu de ecran de o parte și de alta a crestăturii și a făcut ca afișajul să fie mai înalt, nu pierdeți de fapt spațiu.

MacBook Air M2

M2 MacBook Air vs M1: Afișare

Mărimea afișajului este cealaltă diferență cheie între noul M1 și M2 MacBook Air. .Ecran de 6 inci, comparativ cu cele 13.Ecran de 3 inci pe modelul M1.

 • MacBook Air M2: 13.6 inci, 2560 x 1664, 500 nits luminozitate
 • MacBook Air M1: 13.3 inci, 2560 x 1600, 400 nits luminozitate

. De asemenea, îi lipsește tehnologia de promovare a acestor modele.

M2 vs M1 MacBook Air Dimensiune

. Principala diferență este că afișarea retinei lichide are raporturi de contrast mai bune, suport pentru mai multe culori (un miliard, mai degrabă decât milioane) și mai mulți pixeli pe inch. .

Datorită acestor modificări, afișarea M2 MacBook Air nu este mai bună decât predecesorul său-este, de asemenea, mai bun decât MacBook Pro de 13 inci. . Reprezentarea mai bună a culorilor, pe de altă parte, va fi un beneficiu pentru munca profesională de proiectare.

Dacă un ecran mare este ceea ce sunteți după ce ați putea fi interesat să aflați despre MacBook Air de 15 inci lansat în iulie 2023.

Apple vinde în prezent cinci modele MacBook Air: un model M1 de 13 inci și două modele M2 de 13 inci și două MacBook Air de 15 inci. Există, de asemenea, o serie de opțiuni de construire la comandă. .

 • MacBook Air M1 cu procesor de 8 nuclee, 7 nuclee GPU, 8 GB RAM, 256 GB stocare: 999 USD/999 £

În ceea ce privește opțiunile de actualizare, puteți adăuga 16 GB RAM pentru 200 USD, 512 GB stocare (200 USD), 1TB stocare (400 USD), stocare 2TB (800 USD). Opțiunea GPU cu 8 nuclee nu mai este disponibilă pentru acest model.

În ceea ce privește opțiunile de actualizare, puteți adăuga 16 GB RAM pentru 200 USD, 24 GB (400 USD) 512 GB stocare (200 USD), 1TB stocare (400 USD), stocare 2TB (800 USD).

 • MacBook Air M2 cu CPU cu 8 nuclee, 10 nuclee GPU, 8 GB memorie, 512 GB stocare: 1.399 USD/1.449 £

.

. . În testarea noastră, M2 are un procesor de 18 % mai rapid decât M1.

Noul cip nu înseamnă doar că noile Mac -uri pot realiza mai mult, totuși, folosesc mai puțină putere, făcând acest lucru: Apple promite o performanță crescută a procesorului de 18 % cu același consum de energie datorită diferitelor optimizări.

. De atunci Geekbench 6.1 a sosit așa că am rulat din nou repere, care pot fi văzute mai jos.

Scorurile noastre originale GeekBench 5 au arătat că M2 MacBook Air a oferit performanțe maxime în conformitate cu M2 MacBook Pro și a fost puțin mai bun decât M1. .

De asemenea, am rulat referința Cinebench R23, aici a fost mai evident că răcirea activă a MacBook Pro face o diferență în ciuda aceluiași cip M2 folosit. Dar 2022 MacBook Air a fost cu 15 % mai rapid decât modelul M1.

M2-ul superior cu 10 nuclee GPU oferă un GPU cu 35 % mai puternic decât M1, pe baza de referință. .

Un alt factor care ajută la priceperea grafică a M2 este adăugarea de motoare special pentru editarea video în M2. În plus, Apple susține că motorul neural este cu 40 % mai rapid decât în ​​M1.

Am efectuat testul de calcul Geekbench 5 pe GPU MacBook Air cu 10 nuclee. Acest model a fost cu aproape 60 la sută mai rapid decât vechiul MacBook Air cu 7 nuclee M1 (ceea ce nu este o surpriză reală), dar au fost, de asemenea, cu aproximativ 40 la sută mai rapide decât cele 8 nuclee GPU din M1 MacBook Pro și la egalitate cu același cip M2 În MacBook Pro.

În testele noastre, M2 MacBook Air, cu un GPU complet cu 10 nuclee, a fost, de asemenea, cu aproximativ 40% mai rapid decât M1 Air, cu 7 nuclee GPU în Rise of the Tomb Raider, și între 20-50 la sută mai rapid în Civilization VI, în funcție de setările.

În timp ce memoria standard oferită atât de M1 cât și de M2 ​​MacBook Pro este aceeași: memorie unificată de 8 GB, performanța nu este aceeași. Potrivit Apple, M2 oferă cu 50 % mai multă lățime de bandă de memorie în comparație cu M1 (100 GB/s de bandă de memorie), astfel încât ar trebui să existe unele îmbunătățiri vizibile.

Dar cea mai mare diferență este cantitatea de memorie. În cazul în care M1 MacBook Air se ridică la memoria de 16 GB, M2 MacBook Air poate dura până la 24 GB. Aceasta este încă mai mică decât 32 GB din modelele M1 Pro, dar este o îmbunătățire și, fără îndoială, vă rog pe cei care au fost îngrijorați că 16 GB nu a fost suficient.

În ceea ce privește stocarea, atât M1 cât și M2 MacBook Air Ship cu 256 GB ca standard, cât și maxim la 2TB pentru până la 800 USD în plus.

Webcam și boxe

Webcam-ul din M2 acceptă o rezoluție de 1080p, care este semnificativ mai bună decât camera HD FaceTime HD de grad scăzut 720p din M1 MacBook Air. Acest lucru lasă M1 MacBook Air și M2 MacBook Pro ca singurul laptopuri cu camera veche.

Vorbitorii au fost, de asemenea, actualizați în M2 MacBook Air. În loc să se bazeze pe un sistem stereo, 2022 MacBook Air oferă patru boxe cu suport pentru audio 3D, aka Spațial Audio. În plus, cei 3..

Putere și baterie

. . Există un adaptor de putere USB-C de 30W (inclus cu GPU M2 cu 8 nuclee și alegerea unui adaptor de putere compact compact de port USB-C mai compact de 35W (cu GPU M2) cu 10 nuclee).

M2 MacBook Air are o baterie mai mare decât predecesorul său: un 52..Baterie de litiu-polimer de 9 watt din generația anterioară. Împreună cu afirmațiile Apple că M2 înseamnă că 2022 MacBook Air este mai eficient din punct de vedere al energiei, vă poate duce să presupunem că noul MacBook Air ar avea o durată de viață mai bună a bateriei, dar Apple afirmă că durata de viață a bateriei este aceeași 18 ore.

.5 ore, care a fost destul de aproape de cererea de 18 ore a Apple. În testele noastre, Bateria M2 MacBook Air a bătut M1 MacBook Air și M2 MacBook Pro cu aproape o oră și jumătate.

De asemenea, am efectuat testul nostru de viață a bateriei de redare a filmului pe cele două dimensiuni ale M2 MacBook Air și M1 MacBook Air și am constatat că diferența dintre cele două modele M2 nu este la fel de mare pe cât credeți, având în vedere bateria mai mare în cea mai mare Macbook. .

M2 MacBook Air vs M1: Preț

Dacă aveți în vedere să cumpărați un MacBook Air chiar acum, există trei modele din care să alegeți: originalul MacBook Air 2020 M1 cu un GPU cu 7 nuclee pentru 999 USD/999 £, un 2022 M2 MacBook Air cu un GPU cu 8 nuclee pentru 1.099 USD/ 1.149 de lire sterline (redus de la 1.199 dolari/1.239 £ și un aer M2 MacBook de top M2 cu 10 nuclee GPU pentru 1.399 USD/1.449 £ (redus de la 1.499 USD/1.549 £). Citiți de ce, dacă vă puteți permite, atunci ar trebui să cumpărați 1.399 USD/1.449 £ MacBook Air în MacBook Air de 1.099 M2 M2 nu este la fel de bun pe cât pare.

.

Decizia este destul de simplă cu adevărat. Mai nou MacBook Air costă doar o sumă mică mai mult decât modelul mai vechi și pentru acești 100 de dolari/150 £ în plus, veți obține mult mai multe.

. Dacă doriți ca MacBook Air mai vechi, să se rezolve timpul pentru a cumpăra unul.

M1 vs M2 MacBook Air: Recomandarea noastră

MacBook Air cu M2 este în multe privințe o îmbunătățire semnificativă față de predecesorul său. Oferă performanțe mai bune, un design mai modern, un afișaj îmbunătățit și unele îmbunătățiri mai mici, dar notabile.

Dacă sunteți unul dintre acei utilizatori care utilizează MacBook în primul rând pentru sarcini de zi cu zi, cum ar fi navigarea pe web, citirea e -mailurilor sau vizionarea videoclipurilor, puteți fi atras de 999 USD/999 £ M1 MacBook Air. Un M1 MacBook Air va putea gestiona toate aceste sarcini fără probleme.

Cu toate acestea, dacă doriți să economisiți bani, mai degrabă decât să cumpărați un M1 MacBook Air, vă recomandăm să căutați o ofertă pe M2 MacBook Air. Dacă te uiți în jurul tău, s -ar putea să poți obține un M2 MacBook Air pentru cât mai puțin decât modelul M1. .

Dacă faceți mai mult cu MacBook -ul dvs. sau îl utilizați pentru aplicații profesionale, cum ar fi editare video sau editare foto, M2 MacBook Air merită cu siguranță banii în plus în comparație cu predecesorul său. De fapt, dacă bugetul dvs. vă permite, vă recomandăm să săriți la modelul de ultimă generație cu un GPU cu 10 nuclee, un stocare suplimentară și o grafică mai bună. Și ca întotdeauna, ar trebui să cumpărați cât mai multă memorie.

M1 MacBook Air este încă o mașină bună, chiar dacă se îndreaptă spre a treia aniversare, dar veți fi mult mai fericit cu noul MacBook Air într -un an sau doi.

Cele mai bune prețuri pentru MacBook Air M1, de obicei 999 USD/999 £ sunt mai jos.