McDonald Happy Meals

Informațiile despre nutriție de pe acest site web sunt derivate din testarea efectuată în laboratoare acreditate, resurse publicate sau din informațiile furnizate de la Furnizorii McDonald. Informațiile despre nutriție se bazează pe formulări standard de produse și dimensiuni de servire. Caloriile pentru băuturile fântânii se bazează pe niveluri de umplere standard, plus gheață. Dacă utilizați fântâna cu autoservire în interiorul restaurantului pentru comanda dvs. Toate informațiile despre nutriție se bazează pe valori medii pentru ingrediente și sunt rotunjite în conformitate cu curentul U.. Reglementări FDA NLEA. Variația dimensiunilor de servire, tehnicile de preparare, testarea produsului și sursele de aprovizionare, precum și diferențele regionale și sezoniere pot afecta valorile nutriției pentru fiecare produs. În plus, formulările de produse se schimbă periodic. Ar trebui să vă așteptați la o anumită variație a conținutului de nutrienți al produselor achiziționate în restaurantele noastre. Dimensiunile băuturilor pot varia pe piața dvs. SUA McDonald’s SUA nu certifică și nu pretinde niciunul dintre elementele sale din meniul american ca halal, kosher sau îndeplinește alte cerințe religioase. Nu promovăm niciunul dintre elementele noastre din meniul nostru din SUA ca vegetarieni, vegani sau fără gluten. Aceste informații sunt corecte din ianuarie 2022, cu excepția cazului în care se prevede altfel.

Hamburger Happy Meal®

Bucurați -vă! ? Hamburger Happy Meal® McDonald’s Happy® include un hamburger suculent McDonald’s cu felii de renume mondial de dimensiuni pentru copii și felii de mere. Apoi alegeți băutura unui copil: ulcior cu lapte cu conținut scăzut de grăsimi, zahăr redus* lapte cu ciocolată cu conținut scăzut de grăsimi, apă Dasani® sau onest pentru copii pentru copii. În plus, o jucărie Happy Meal® a lui McDonald, care completează fiecare masă pentru copii McDonald’s.

. Comandați astăzi unul din meniul nostru complet din aplicație folosind comanda mobilă fără contact și plătiți cu preluarea bordului.

Descărcați aplicația McDonald și câștigați puncte la fiecare comandă eligibilă cu recompensele lui Mymcdonald pentru a răscumpăra pentru o masă fericită de hamburger gratuit.

*Cu 25% mai puțin zahăr decât lapte de ciocolată cu conținut scăzut de grăsimi cu servicii rapide – 14g de zahăr vs. AVG. 23G la restaurante cu servicii rapide cu servicii rapide.
. Consultați termenii programului MyMcdonald pentru detalii. Comanda mobilă și plata la participarea McDonald’s. .

Personalizați

Informatii nutritionale

Rezumatul nutriției

Informații despre alergeni

Calculator de nutriție

Notă importantă :
La McDonald’s, avem mare grijă pentru a servi articole de meniu de calitate, cu gust excelent pentru clienții noștri de fiecare dată când vizitează restaurantele noastre. Înțelegem că fiecare dintre clienții noștri are nevoi și considerații individuale atunci când alegem un loc unde să mănânce sau să bea în afara casei lor, în special acei clienți cu alergii alimentare. Ca parte a angajamentului nostru față de dvs., vă oferim cele mai actuale informații de ingredient disponibile de la furnizorii noștri de produse alimentare pentru cei mai buni alergeni, astfel cum sunt identificați de U de U.S. Administrarea alimentelor și a drogurilor (ouă, lactate, grâu, soia, alune, nuci de copaci, pește, crustacee și susan), astfel încât oaspeții noștri cu alergii alimentare să poată face selecții alimentare informate. Cu toate acestea, dorim, de asemenea, să știți că, în ciuda asumării de precauție, operațiunile normale de bucătărie pot implica unele zone de gătit și pregătire comună, echipamente și ustensile, iar posibilitatea există ca produsele alimentare să intre în contact cu alte produse alimentare, inclusiv alergeni. .McDonalds.com pentru informații despre ingrediente și pentru a -și consulta medicul pentru întrebări cu privire la dieta lor. Dacă aveți întrebări cu privire la mâncarea noastră, vă rugăm să vă adresați direct folosind formularele noastre de contact din SUA.

.

** Procentul zilnic valorile (DV) se bazează pe o dietă de 2.000 de calorii. Valorile dvs. zilnice pot fi mai mari sau mai mici în funcție de nevoile dvs. de calorii.

. Informațiile despre nutriție se bazează pe formulări standard de produse și dimensiuni de servire. Caloriile pentru băuturile fântânii se bazează pe niveluri de umplere standard, plus gheață. Dacă utilizați fântâna cu autoservire în interiorul restaurantului pentru comanda dvs. Toate informațiile despre nutriție se bazează pe valori medii pentru ingrediente și sunt rotunjite în conformitate cu curentul U.S. Reglementări FDA NLEA. Variația dimensiunilor de servire, tehnicile de preparare, testarea produsului și sursele de aprovizionare, precum și diferențele regionale și sezoniere pot afecta valorile nutriției pentru fiecare produs. În plus, formulările de produse se schimbă periodic. Ar trebui să vă așteptați la o anumită variație a conținutului de nutrienți al produselor achiziționate în restaurantele noastre. . SUA McDonald’s SUA nu certifică și nu pretinde niciunul dintre elementele sale din meniul american ca halal, kosher sau îndeplinește alte cerințe religioase. . Aceste informații sunt corecte din ianuarie 2022, cu excepția cazului în care se prevede altfel.

Încărcați -vă creativitatea

Fișe de activitate de probă Fișe de activitate de probă

Fiecare jucărie vine cu o monedă Pokémon și o foaie de autocolant

plus 4 cărți de tranzacționare

Activități

Pokémon Pokémon

Încărcați -vă creativitatea

cu foi de colorat și activitate

Masă fericită, colorat de carte Descărcați pictograma

Masă fericită, colorare distractivă Descărcați pictograma

Masă fericită, colorare a fructelor Descărcați pictograma

Masă fericită, activități Descărcați pictograma

Pokémon

Masă fericită prezintă TVC

Joaca impreuna

Desenați împreună joc

Prinde -ți prietenii și familia și să ne atragem împreună! Acest joc este super distractiv și poate deveni super neplăcut, în cel mai scurt timp. Nu există răspunsuri greșite, de fapt, mai nebun pe care îl poți desena, cu atât mai bine!

O donație se face către RMHC® de fiecare dată când cumpărați o masă fericită®

Se face o donație către RMHC ® de fiecare dată când cumpărați o masă fericită®.

Imagine de colorat și activitate RHMC®

Stai pe aproape

familie
Activități.

Pentru părinți

!

Gândește -te la HappyMeal..

Pe iTunes: http: // suport..com/kb/ht1904?ViewLocale = en_en pe Google Play: https: // suport.Google.?hl = ro pentru informații despre cum să solicitați o parolă pentru achizițiile de aplicații și pentru a lăsa recenzii în magazinul de aplicații iTunes: http: // suport.măr.com/kb/ht1904?ViewLocale = en_en pentru a configura protecția parolei pe contul dvs. de redare Google: https: // suport.Google.?hl = ro

Nu vor fi colectate date personale de la dvs. sau copilul dvs. prin intermediul aplicației. Aplicația este gratuită de utilizat (cu excepția oricăror taxe de date care se pot aplica).

 • Pentru iOS, aplicația este disponibilă pentru utilizatori care utilizează iOS 9 sau mai mare.
 • Pentru Android, aplicația este disponibilă pentru utilizatorii care utilizează Android 4.1 sau mai mare. .Procesor 5GHz.

Vă rugăm să rețineți că atât jocul de muzician, cât și un joc de erou necesită utilizarea giroscopului dispozitivului și a accelerometrului, jocul pentru aceste jocuri nu este acceptat pe anumite dispozitive care nu au această funcționalitate încorporată în. Dacă dispozitivul dvs. nu are giroscop sau accelerometru, aceste jocuri (să fie muzician și/sau să fie erou) pot fi dezactivate.

Scânteie imaginația și creativitatea prin joc!

Gândește -te la HappyMeal.com ca o versiune online a tot ceea ce îți place la Happy Meal®.

Este întotdeauna distractiv și plin de mesaje pozitive, împuternicite. Este un loc minunat pentru copii și familii să creeze amintiri de durată.

.. De asemenea, promovează stiluri de viață active și alegeri alimentare echilibrate, cum ar fi felii de mere și lactate cu conținut scăzut de grăsimi, cu videoclipuri muzicale minunate, jocuri și alte activități.

Aflați mai multe despre mesele fericite la McDonalds.com

McPlay

Aplicația Happy Meal® este o resursă de joc inovatoare, unică, plină de jocuri și activități creative pentru a ajuta copiii să dezvolte abilități utile. Aplicația Happy Meal® se bazează acum pe principiile jocului epistemic, o teorie pe care copiii o învață cel mai bine atunci când sunt angajați în experiențe care îi permit să se comporte ca niște profesioniști adevărați.

Pentru a aduce această viziune la viață, am creat o serie de jocuri și activități de dezvoltare care îi ajută pe copii să dezvolte o gamă largă de abilități în timp ce experimentează și rezolvă provocări.

Credem că încurajarea copiilor să acționeze ca profesioniștii îi ajută să gândească creativ, să facă lucruri de care pot fi mândri și să -și consolideze abilitățile.

 • Copiii sunt creativi!
  Fii artist, muzician, inventator. Vrem să hrănim curiozitatea copiilor și să le stârnim creativitatea folosind jocul de rol pentru a-i implica.
 • !
  . Copiilor le place să experimenteze. .
 • Copiii vor să crească!
  Nu există greșeli – doar lucruri pe care le înveți pe parcurs. Copiii pot lua ceea ce învață în aplicația McPlay și îl pot folosi în lumea reală.

Părăsind site -ul web al lui McDonald

. Conținutul și politicile, inclusiv Politica de confidențialitate, pe site -ul pe care îl intrați pot varia de la punctele de vedere și politicile McDonald. . Vă rugăm să vă asigurați că examinați politicile, declarațiile sau practicile oricărei alte companii, cum ar fi cele care pot fi exprimate pe site -ul web pe care îl intrați.

Pentru părinți Logo -ul fructelor și legumelor mai multe materie Ronald McDonald House Caritate

.
La participarea lui McDonald. .
Întrebați despre jucăriile noastre speciale pentru copii sub 3 ani.
© 2023 McDonald’s. .
Proiectarea Happy Meal Box și personajul fericit sunt mărcile înregistrate ale McDonald’s Corporation și afiliații săi.

McDonald anunță un nou element de meniu și jucării fericite de masă – dar există o captură

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei gustări de noapte târziu după ce ați părăsit parcurile Disney World sau aveți doar chef, nu este nimic mai bun decât OL ”Faithful: McDonald’s.

Și în epoca restaurantelor fast -food, inovându -se constant și reinventați -vă, suntem adevărații câștigători – pentru că ajungem să încercăm totul! McDonald’s aruncă în curând un nou articol de meniu și jucării fericite de masă, dar este posibil să nu doriți să vă ridicați speranțele!

Toată lumea rămâne calmă – Squishmallows vin la McDonald’s! Știam că în cele din urmă, jucăriile de masă fericite se vor derula, dar se pare că și un alt articol nou este pe drum – dar numai în Canada!

Începând de astăzi, canadienii pot obține noile Squishmallows McFlurry – Vanilla Soft Service amestecată cu bomboane roz de popping și sirop de afine – pentru o perioadă limitată de timp.

Jucăriile Squishmallows Happy Meal vor fi disponibile în cutii cu temă special, inclusiv un cod pe care îl scanați cu telefonul dvs. care aduce „fiecare dintre personalitățile personajelor într-o experiență muzicală imersivă.”

Deocamdată, se pare că jucăriile Squishmallows McFlurry și Happy Meal sunt disponibile doar în Canada, dar vom fi cu ochii pe ei să vină sperăm la magazinele noi – așa că verificați mai multe pentru mai multe.

Vrei să simți că mănânci mâncarea lui McDonald în Disney World? Consultați câteva dintre locurile noastre preferate de fast-food din parcuri:

Rămâneți la curent cu Allears pentru cele mai recente știri alimentare!

Alătură -te lui Allears.net newsletter pentru a rămâne în vârful tuturor știrilor Disney Breaking! De asemenea, veți avea acces la sfaturi, recenzii, trivia și multe altele! Faceți clic aici pentru a vă abona!

Faceți clic mai jos pentru a vă abona

Care este comanda ta la McDonald? Spune -ne în comentarii.