0 Ping Fortnite

Pasul 1. apasă pe Angrenaj pictogramă de deschis Setări Windows.

[Ghid complet] Cum să obțineți un ping scăzut în Fortnite pe Windows 10/11?

Dacă sunteți cel care se întreabă cum să obțineți un ping scăzut pe Fortnite și cum să obțineți 0 ping în PC -ul Fortnite, ați ajuns la locul potrivit. Veți găsi cele mai utile sfaturi și trucuri în acest articol al site -ului MiniTool. Fără alte ADO -uri, să începem subiectul simultan.

Ce este ping în Fortnite?

Ping este latența dintre serverul de joc și clientul dvs. Cu cât ping -ul este mai mic. Cu atât mai puțin timp va dura pentru a răspunde la server și cu cât veți primi mai puțin latența. Prin urmare, reducerea ping -ului atunci când jocurile este foarte importantă. În acest ghid, veți găsi cele mai detaliate orientări cu privire la modul de a obține un ping scăzut în Fortnite pentru a avea o experiență de joc mai bună.

Bacsis: Cum se afișează ping în Fortnite PS4/PS5/PC? Puteți învăța să faceți un test de ping din – cum să verificați ping -ul pe Windows? Efectuați acum un test de ping.

Cum să obții ping scăzut în Fortnite?

În ceea ce privește diferite situații, venim cu soluții corespunzătoare pentru dvs. Acum, să trecem în soluțiile de mai jos.

Soluția 1: Dezactivați aplicațiile de fundal

Înainte de a juca orice jocuri precum Fortnite, este foarte recomandat să închideți orice programe care rulează în fundal, deoarece vă vor scurge rețeaua mai mult sau mai puțin, provocând astfel o latență ridicată în jocuri. Iată cum se face:

Pasul 1. Faceți clic dreapta pe bara de activități a alege Gestionar de sarcini.

Pasul 2. În Procese Tab, faceți un clic dreapta pe fiecare proces care este irelevant pentru Fortnite și alegeți Sarcina finală.

Sarcina finală

Pasul 3. Acum, relansați Fortnite pentru a vedea dacă puteți obține un ping scăzut.

Soluția 2: Rephoose un server de joc

Cum se reduce ping -ul în PC -ul Fortnite? A doua metodă este de a reîncărca un server mai potrivit. Fortnite vă permite să alegeți și să schimbați serverele, așa că dacă întâlniți acum o latență ridicată, puteți alege să reglați un server. Ar trebui să navigați la meniul Setări, să schimbați regiunea de vizionare și să selectați regiunea care este cea mai apropiată de casa dvs.

Soluția 3: optimizați setările adaptorului de rețea

Schimbarea adaptorului de internet vă permite să vă bucurați de cele mai bune performanțe atunci când jucați Fortnite și trebuie să vă conectați internetul prin Ethernet.

Pasul 1. apasă pe Angrenaj pictogramă de deschis Setări Windows.

Pasul 2. Derulați în jos în Setări meniu pentru a alege Rețea și internet.

Pasul 3. În stare, Click pe Centrul de rețea și partajare.

Pasul 4. Faceți clic pe fontul albastru Ethernet.

Pasul 5. Lovit Proprietăți > Configurați > Avansat.

Faceți clic pe proprietăți

Pasul 6. Acum, puteți modifica setările adaptorului de rețea în funcție de următorul conținut:

 • Descărcare ARP – Dezactivat
 • ECMA – Dezactivat
 • Ethernet eficient din punct de vedere energetic – Dezactivat
 • Controlul debitului – Dezactivat
 • Moderare de întrerupere – Dezactivat
 • Descărcare de checksum IPv4 – Dezactivat
 • Cadru jumbo – Dezactivat
 • Numărul maxim de cozi RSS – depinde de numărul de nuclee pe care le are procesorul. Puteți verifica acest lucru accesând Task Manager și selectând fila Performanță. Selectați 4 cozi RSS dacă CPU -ul dvs. are 4 sau mai multe nuclee. Selectați 2 cozi RSS dacă CPU -ul dvs. are 2 nuclee
 • Adresă de rețea – Nu este prezent
 • NS Descărcare – Dezactivat
 • Primiți tampoane – 1024
 • Primiți scalare laterală – Activat
 • Opriți -vă treziți – Dezactivat
 • Speed ​​& Duplex – Selectați cele mai mari MBP -uri disponibile și Duplex complet. Pentru majoritatea, vor fi 100 Mbps Full Duplex
 • Swoi – Dezactivat
 • Descărcare de control TCP – Dezactivat
 • Transmite tampoane – 1024
 • Trezește -te pe pachetul magic – Dezactivat
 • Trezește -te pe potrivirea modelului – Dezactivat

Soluția 4: Schimbați serverele DNS

Pentru a obține un ping mai mic în Fortnite într -un mod eficient și sigur, trebuie să treceți la un server DNS mai bun. Pentru a face acest lucru:

Pasul 1. Mergi la Setări > Rețea și internet > stare > Centrul de rețea și partajare.

Pasul 2. Click pe Schimbă setările adaptorului, Deschideți adaptorul pe care îl utilizați și faceți clic dreapta pe acesta pentru a alege Proprietăți.

Pasul 3. Sub Rețele, localiza TCP/IPv4 (Internet Protocol Version 4) Și faceți dublu clic pe el.

Pasul 4. Verifica Utilizați următoarele adrese ale serverului DNS și schimbare Serverul DNS preferat în 1.1.1.1 Și Server DNS alternativ în 1.0.0.1.

Pasul 5. Apăsați pe Bine Pentru a salva modificările.

Acum, trebuie să ștergeți cache -ul de rezolvare DNS.

Pasul 1. Tip cmd a localiza Prompt de comandă Și faceți clic dreapta pentru a alege Rulat ca administrator.

Pasul 2. Tip ipconfig /flushdns în fereastra de comandă și lovește introduce. Prompt de comandă de ieșire până când vedeți „a spălat cu succes DNS Resolver Cache”.

Cum să remediați sfâșierea ecranului Fortnite, pâlpâirea și înghețarea?

Cum să remediați sfâșierea ecranului Fortnite, pâlpâirea și înghețarea?

Ce este ruperea ecranului? De ce îl obțineți pe Fortnite? Cum să te descurci cu asta? Acest ghid vă va arăta cum să -l eliminați pas cu pas.

 • Facebook
 • stare de nervozitate
 • LinkedIn
 • Reddit

Erori comen

Este o cunoștință de a avea cunoștință că ping -ul inferior obțineți, cu atât veți avea o mai bună experiență de joc. Deci jucătorii ar încerca totul pentru a obține un ping mai mic. Dar cum să obții 0 ping? Este 0 ping posibil? Găsiți aceste răspunsuri în acest articol.

Ping este o valoare foarte importantă pentru jucătorii de joc. Unii dintre ei se întreabă dacă este posibil să obțineți 0 ping în jocuri. În timp ce obțineți 0 ping, veți simți că jocul dvs. rulează mai ușor și s -ar putea să vă bucurați de lumea virtuală imersivă. Cum putem obține 0 ping sau reducem ping -ul în jocuri? Aici introducem 7 moduri fiabile de a obține 0 ping pentru jocuri online și de a -ți îmbunătăți foarte mult viteza de joc.

Reducător de ping labofast

 • ✅ Reduceți lag și ping ridicat.
 • ✅ Boost FPS în același timp.
 • ✅ Obțineți 0 Ping în jocuri
 • ✅ Susțineți lobby -ul ușor în toate jocurile de cod

Ce este ping în jocuri?

Ping este timpul necesar pentru ca datele să călătorească înainte și înapoi de pe computer la serverul de jocuri. Este întotdeauna conectat la problemele de latență în jocuri. În general, jocul dvs. va funcționa mai lin cu un ping mai mic. În plus, lag -ul va deveni vizibil atunci când ping -ul dvs. depășește 100 sau chiar 150. În timp ce un ping scăzut este de dorit, este poate mai crucial ca jocurile online să aibă o conexiune cu câteva vârfuri de ping și pachete ratate. Vârfurile de ping sunt atunci când ping -ul tău urcă brusc la un nivel extrem de ridicat, cum ar fi peste 200 de ani, și te simți ca și cum cineva ți -a lovit corpul, pierzând controlul brațului tău. Aflați mai multe despre ce este ping în jocuri.

Cum să arăți ping în timp ce jocuri?

Puteți verifica cu ușurință ping-ul dvs. în timp real în multe jocuri, accesând setările de afișare Ping. De exemplu, în jocurile video Fortnite, Apex, etc. În plus, Windows Task Manager vă permite să examinați ping -ul jocurilor. În mod alternativ, puteți utiliza testul de ping Lagofast pentru a arăta și verifica ping -ul dvs. în timp real. Și în comparație cu aceste modalități de afișare a ping -ului, testul de ping pentru jocuri din Lagofast ar putea fi mai precis.

Test de ping pentru jocuri

W Hy este ping -ul meu atât de mare în jocuri ?

Cu diferite condiții sau situații de sistem, ping -ul dvs. poate crește în timp ce jucați jocuri. conexiune retea ar putea fi principala și cea mai frecventă cauză a acestor elemente. De exemplu, veți întâmpina o problemă de ping ridicată dacă rețeaua sau lățimea de bandă este supraaglomerată, conexiunea dvs. este instabilă, sau rutarea dvs. este subpar. În plus, o configurație hardware defectuoasă Poate necesita timp suplimentar pentru procesarea datelor, încetinirea fluxului de date. În plus, pingul tău ridicat nu a putut nici măcar să vină de la tine. Ping -ul dvs. poate crește dacă serverul de joc nu funcționează bine sau dacă sunt prea mulți oameni online simultan.

Cum să obțineți 0 Ping și să remediați probleme de ping ridicate?

Metoda 1. Folosiți reductor de ping Lagofast

Vreau să știți cum să obțineți 0 ping pentru computer în timp ce jocuri, există multe măsuri pe care le puteți încerca. Modul recomandat este de a utiliza cel mai bun reductor de ping Lagofast. Acesta este cel mai ușor, cel mai eficient și, de asemenea, cel mai puțin costisitor. Lagofast vă poate oferi mai întâi un test de ping precis în timp real. Puteți cunoaște problema cu jocul dvs. de joc și apoi luați cea mai potrivită măsură pentru a obține 0 ping 0. Puteți verifica imaginea de mai jos:

Iar Lagofast poate folosi protocolul său unic de transmisie a datelor pentru a reduce timpul petrecut la transfer. Mai mult, nodurile la nivel mondial și rutele exclusive vă pot ajuta să rezolvați problemele de conectare la rețea. Puteți alege un nod în funcție de locația dvs. geografică și de statutul nodului. Și apoi scade semnificativ distanța de transmisie și, de asemenea, îmbunătățiți conexiunea la rețea.

În comparație cu alți reducători de jocuri de înaltă pin G pentru PC, Lagofast a lansat planul pe minut, puteți suspenda serviciul de reductor de ping Lagofast în orice moment și nu veți fi taxat atunci când nu utilizați produsul. Prin urmare, dacă nu jucați jocuri video în fiecare zi, Lagofast este cea mai economică opțiune pentru dvs!

Urmați pașii și obțineți 0 ping acum cu Lagofast.

Pasul 1. Descărcați LagoFast și conectați -vă;

Pasul 2. Înainte de a rula jocul, trebuie doar să găsiți jocul pe care doriți să îl jucați în Lagofast și să faceți clic pe butonul „Boost”, Lagofast vă va asigura experiența de jocuri lină în fundal.

PING SPOST

Pasul 3. Alegeți serverul și nodul preferat pentru jocul pe care îl adăugați și începeți să vă bucurați.

Lagofast acceptă, de asemenea, 1000+ jocuri online mai populare, puteți folosi pentru a obține un ping mai mic în alte jocuri.

Ping Booster

Metoda 2. Schimbați serverul la unul mai aproape

Așa cum am menționat mai sus, Ping în jocuri se referă la timpul petrecut în transmiterea datelor între locația dvs. și serverul de joc. Prin urmare, distanța și ping -ul vor scădea dacă selectați un server de jocuri aproape de locul în care vă aflați.

Metoda 3. Obțineți o conexiune cu fir

În comparație cu conexiunile wireless, conexiunile cu fir generează mai puține interferențe. De exemplu, alte conexiuni wireless s-ar putea să nu poată fi văzute în conexiunea conectată Ethernet. Iar transportul de date prin conexiunea cablului ar fi, de asemenea, mai rapid și mai de încredere dacă nu ar exista pereți de beton sau alte obstrucții. Dacă doriți să îmbunătățiți viteza și stabilitatea conexiunii la rețea și, prin urmare, reduceți vârfurile de ping și ping -ul prost în jocurile video, trecerea la o conexiune cu fir Ethernet poate fi avantajoasă.

Metoda 4. Scoateți sarcina inutilă

Încărcarea inutilă este o cauză majoră a problemelor de congestionare a rețelei la jocuri. Pentru a preveni acest lucru, asigurați -vă că nimic nu descărcați în timp ce jucați jocul. În plus, asigurați -vă că nu o mulțime de alte persoane joacă jocuri pe aceeași conexiune la internet ca tine.

Metoda 5. Reporniți conexiunea la rețea.

Uneori, dacă nu aveți un ping bun pentru jocuri, puteți încerca să reporniți conexiunea la rețea. Puteți reporni rutarea sau WiFi -ul și puteți încerca, de asemenea, să reporniți jocul și ferestrele pentru a obține o nouă încărcare.

Metoda 6. Verificați starea serverului de joc

Vă puteți conecta la site -ul oficial al jocului pentru a afla dacă există unele probleme cu serverul de joc. De exemplu, dacă joci vârful, puteți vizita site -ul oficial EA.

Metoda 7. Actualizați configurația hardware

Cel mai mare pentru jocuri poate depinde și de performanța computerului. Dacă configurația hardware nu îndeplinește cerințele minime ale sistemului, ar trebui să o examinați. În plus, s -ar putea să încercați să îndepliniți cerințele de sistem recomandate pentru a obține 0 ping -uri cât mai pot.

Este de încredere de utilizat Lagofast Reductor de ping?

Diferență de reducătorii de ping obișnuiți, Lagofast folosește protocolul său unic de transmisie a datelor de joc pentru a ajuta la reducerea ping-ului pentru jocuri în timp real. Prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji pentru că contul dvs. este interzis de dezvoltatori. Este un instrument util doar pentru jocuri și îi va ajuta întotdeauna pe jucători să obțină cea mai bună condiție de joc, fără întârziere, 0 ping, FPS ridicat și fără pierderi de pachete.

Linia de jos

Obținerea 0 ping pentru jocuri online este mult mai importantă decât reducerea ping -ului. Presupunând că trăiești departe de serverul de joc și ping -ul este întotdeauna atât de mare atunci când te lupți, este urgent să te bucuri de 0 ping. Unele jocuri precum Fortnite au un server de ping 0 și știm cum să obținem 0 ping în Fortnite. Dar pentru alte jocuri, ar fi bine să încercați metodele de mai sus pentru a reduce un ping mai mic. Folosiți Lagofast pentru a obține 0 ping în jocuri multiplayer și experimentați cele mai netede filmările.

Dă drumul la joc de joc, spune la revedere de la FPS scăzut!

 • ✅ Reduceți lag și ping ridicat
 • ✅ Boost FPS în același timp
 • ✅ Obțineți 0 Ping în jocuri
 • ✅ Susțineți lobby -ul ușor în toate jocurile de cod

Cunoştinţe

Mulți fani ai Fortnite consideră că rata de ping are ceva de -a face cu latența. Rata de ping este frecventă în fortnite, dar problema de ping ridicată este inevitabilă. Deci, ce înseamnă rata pingului? Este 0 ping posibil în Fortnite? Cum să obțineți 0 ping în Fortnite pe PC fără Ethern

Stilul de luptă cu ritm rapid al Fortnite și sistemul de arme bogat, plin de întâmplare, se asigură că jucătorii se vor distra în fiecare luptă, sistemul său inovator de construcții extinde foarte mult conținutul de joc al jocului, iar actualizările sale masive la fiecare două luni și sezonul continuă să stimuleze în continuare stimularea The Stimul prospețimea jocului. Este echipat cu două moduri: PVP și PVE. În PVP (Airborne Action), jucătorii joacă o rundă cu alți jucători pentru a determina câștigătorul; În modul PVE, jucătorii pot face echipă pentru a explora lumea, apoi pot ataca monștri primiți și pot salva supraviețuitorii poveștii. Oricum, există unele cerințe pentru rețeaua jucătorului și pentru configurația computerului. Ați observat vreodată că ping -ul din colțul din dreapta sus al unui joc pare să reflecte starea rețelei într -o oarecare măsură? Cu cât ping -ul este mai mare, cu atât latența mai mare în Fortnite. Dacă vă întrebați cum să obțineți 0 ping în Fortnite și este 0 Ping posibil în Fortnite, urmați acest articol.

Ce înseamnă ping ridicat în Fortnite

Când vorbim despre rata de ping, o parte din fani o va asocia cu latența. De fapt, cel mai direct semn al unei valori Ping ridicate este o viteză de acces lent, cum ar fi eșecul de a finaliza un nivel în timp ce joci un joc din cauza latenței. Dar nu sunt la fel. Ping este un semnal trimis de la un computer la alt computer din aceeași rețea, iar latența este timpul (în milisecunde) necesar pentru ca ping -ul să se întoarcă la computer. Astfel, întârzierea este o măsură a călătoriei totale dus-întors a semnalului, iar ping-ul este doar o metodă. Din nou, latența se referă la calitatea unei conexiuni de rețea, nu la viteza acesteia. Viteza de conectare la rețea este formată din două elemente. Prima este lățimea de bandă (sau cantitatea de date care pot fi transferate într -o anumită perioadă de timp); Al doilea este timpul de așteptare, care este momentul pentru ca o anumită cantitate de date să fie transferate. Latența se referă de fapt la întârzieri sau încetiniri cauzate uneori de ping -uri mari (sau latență ridicată). În timpul jocului, latența ridicată poate duce la un decalaj, ceea ce reprezintă un decalaj scandalos între acțiunile jucătorului și răspunsul jocului, afectând performanța, provocând întreruperile jocului și chiar prăbușind jocul. Deși întârzierile sunt cauzate de obicei de o latență ridicată, ele pot fi, de asemenea, cauzate de probleme cu computerul pe care se desfășoară jocul. Acestea includ o putere suficientă pentru unitatea centrală de procesare (CPU) sau placa grafică (GPU), sau memoria sistemului scăzut (RAM) sau video (VRAM).

În acest caz, este 0 ping cel mai bun? Este 0 ping posibil în Fortnite? În lumea jocurilor de noroc, orice sub 20 ms este considerat excepțional și „scăzut”, cu o valoare între 50 ms și 100 ms fiind medie până la bun și o valoare de 150 ms sau mai mare fiind mai puțin de dorit și denumită „ping mare” . Având în vedere că transferul de date nu este instantaneu, 0 ping este foarte dificil să se întâmple. O valoare ping aproape de 0 ping nu afectează cu adevărat experiența jocului. Puteți avea tendința către un reductor de ping pentru jocuri din Fortnite pentru ajutor pentru a se apropia de 0 ping.

Cum să obțineți 0 ping în Fortnite pe PC

Deși există multe modalități de a reduce ping -ul, ei au ceva în neregulă cu ei. Dacă vă întrebați cum să obțineți 0 ping în Fortnite, iată un cel mai bun reductor de ping Fortnite pe care îl puteți lua în considerare —- Lagofast. Cu o istorie de 8 ani, Lagofast lucrează la verificarea și rezolvarea acelor probleme inevitabile despre Fortnite. Imediat după ce faceți clic pe buton, rata de ping va scădea rapid și Fortnite Lag va pleca. Oferă un protocol de transmisie de date de joc auto-dezvoltat. Acest avantaj auto-dezvoltat înseamnă că poate crește viteza rețelei jucătorilor fără alte interferențe de rețea. Fanii care nu merg la un preț de o lună completă își pot permite. Comparativ cu alte produse, are un plan de plată pe minut și cel mai mic plan lunar. În general, este cel mai bun joc de joc Fortnite care merită alegere. Următoarele caracteristici sunt, de asemenea, motivele pentru care acest produs este recomandabil.

Caracteristicile Lagofast sunt următoarele:

 • Rute rapide cu acoperire globală.
 • Are un plan de plată pe minut, un plan rentabil
 • Monitorizare în timp real pentru a verifica tipul de rețea, Ping și pierderea pachetelor.
 • Protejați -vă cu confidențialitatea jucătorilor absolut
 • Simplu de utilizat, doar un singur clic
 • Boost pentru 1000+ jocuri online populare

Urmați pașii următori dacă doriți să reduceți rata de ping în Fortnite.

Pasul 1: Descărcați Lagofast

Pasul 2: Tastați „Fortnite” în biblioteca de căutare și faceți clic pe butonul Fortnite.

Pasul 3: Alegeți serverul de care aveți nevoie. Poate cu cât este mai ușor decât înainte sau mai puțin latența.

Pasul 4: Atunci puteți vedea rata de ping și starea pierderii pachetelor după stimularea Fortnite.

Beneficiile obținerii 0 ping în Fortnite

O valoare ping de 0 înseamnă de obicei că latența rețelei este foarte scăzută, adică viteza de transfer de date este foarte rapidă. Iată câteva beneficii posibile:

O mai bună experiență de joc online: pentru jucătorii online, un ping de 0 înseamnă o latență de rețea foarte mică, ceea ce poate ajuta la îmbunătățirea experienței de joc în Fortnite. Jucătorii cu latență scăzută au mai multe șanse să câștige jocul, în timp ce jucătorii cu latență ridicată pot întâmpina probleme precum blocarea și întârzierea.

Stabilitatea rețelei mai mari: latența rețelei mai mici înseamnă, în general, mai multă stabilitate a rețelei. Acest lucru poate reduce întreruperile de rețea și alte probleme de conectivitate și poate îmbunătăți experiența de joc.

0 rata de ping trebuie să ajungă. Lagofast ajută la realizarea 0 ping în Fortnite cu ușurință și posibil.