. Află mai multe

Cuvinte încrucișate gigantice 4+

Recenzia mea anterioară (mai jos) este modificată. Programatorii au scăpat de glitch și au adăugat mai multe puzzle -uri. Chiar sunt prins când folosesc indicii cu două semnificații (mă face să mă gândesc!) ca rana care ar putea fi o vătămare sau o bobină. Loc de muncă bun! De asemenea, nu am văzut anunțul care mi -a plăcut recent. Mulțumiri!

Am mai multe jocuri ale lui David Hoyt și chiar le plac. Jumble Crosswords Jocul are câteva probleme. Primul este că nu primiți întotdeauna indicii pentru ca cuvântul să îl pună în rețea. Cel puțin jumătate din timp trebuie să mă întorc și să revin puzzle-ul pentru a obține cuvântul indiciu. . Astăzi am primit cuvântul inițial „bonus” la început, dar aplicația nu l -a acceptat. Am inversat cele două scrisori și aplicația încă nu a acceptat -o. Am sărit cuvântul bonus și mi -a dat cuvântul exact pe care l -am pus de mai multe ori. Ultima problemă este o alegere personală și doar o excepție. Există un singur anunț de joc care prezintă un joc de război cu distrugerea tancurilor etc. . . Sunt grozavi! Programatorii fac o treabă excelentă pe ei. .

Jocul meu preferat de cuvinte

Juc toate jocurile lui David Hoyt, pe lângă altele. Acesta este preferatul meu. Îmi place totul despre asta, de la provocările suplimentare de a câștiga monede, la efectele sonore, la cuvântul zilnic bonus, la întrebarea provocată după ce fiecare puzzle este rezolvat, la diferite niveluri de dificultate și continuu. Este foarte captivant. Singura mea plângere este că rămân fără puzzle -uri și trebuie să încep din nou pentru a -mi satisface dependența. Când se adaugă noi puzzle -uri, sunt în cer. CEL MAI BUN JOC DINTOTDEAUNA!

.

Euphoniumbaseball, 25/07/2020

Excelent – Sorta

?
Aplicația îmi întrerupe frecvent audio -ul de streaming. ?
Acestea fiind spuse, premisa jocului este distractivă și antrenantă, chiar dacă aplicația crede că principalul oraș al unui stat este „capitalul său..
Am toate intențiile de a cheltui 2 dolari pentru a elimina reclamele – odată cu încetarea înghețului – dar trebuie să mărturisesc că îmi va lipsi cu adevărat anunțul pentru îndepărtarea spotului cu doamna care a crezut că petele sunt „freakles.”
Așadar, vă rugăm să știți dacă aveți probleme cu înghețarea aplicației și/sau tăiați -vă audio de streaming!

Confidențialitatea aplicației

Dezvoltatorul, Adveractive Inc. , . Pentru mai multe informații, consultați Politica de confidențialitate a dezvoltatorului.

Date utilizate pentru a vă urmări

  • Locație
  • Identificatori
  • Date de utilizare

Datele care nu sunt legate de dvs

Următoarele date pot fi colectate, dar nu sunt legate de identitatea dvs .:

  • Locație
  • Identificatori
  • Date de utilizare

Practicile de confidențialitate pot varia, de exemplu, pe baza funcțiilor pe care le utilizați sau pe vârsta dvs.

informație

Vânzător Adveractiv, Inc.

IPhone de compatibilitate necesită iOS 13.0 sau mai târziu. iPad necesită iPados 13.0 sau mai târziu. iPod Touch necesită iOS 13.0 sau mai târziu. Mac necesită macOS 11.0 sau mai târziu și un Mac cu cip Apple M1 sau mai târziu.