Cum să urmărești Scream 6 pe SOAP2day

Milan Polk este asistent editorial pentru bărbați’s Health, specializat în raportarea divertismentului și a stilului de viață și a lucrat pentru Vulture și Chicago Tribune din New York Magazine.

Poti sa te uiti Țipă vi Acasă chiar acum

Previzualizare pentru Scream VI | Trailer oficial (Paramount Pictures)

Filmele de groază au un moment minunat chiar acum. Nu există lipsă de filme noi și interesante pentru gen. Numai în 2022 am avut hituri deosebite , Barbar, nu. Apoi M3Gan . Halloween Ţipăt În viața noastră din nou.

Când primul film lansat în teatre în 1996, a oferit o alternativă meta-twist-încărcată la groaza mai tăiată și uscată din deceniile anterioare. Ţipăt . Neve Campbell a jucat ca fata finală de neuitat ( este primul film din serialul în care nu va fi prezentat), iar ucigașul dezvăluit pentru istoria filmului horror. Și cu regretatul regizor horror lăudat, Wes Craven, la cârma pentru primele patru filme ale francizei, nu este de mirare a devenit o capsă de groază iubită. Acum, în 2023, a șasea tranșă din serie prezintă o distribuție nouă, dar aceleași răsuciri și trucuri pe care le iubim de la franciză.

În rolurile principale Melissa Barrera, Jenna Ortega, Mason Gooding și Jasmine Savoy Brown, Țipă vi este al doilea film din repornirea francizei, care a început anul trecut cu Scream (2022). . Pentru fanii slashers și reinventări de gen, Țipă vi este un film de văzut – și recenziile timpurii și proiecțiile de la box office arată că aproape toată lumea este încântată.

? Avem răspunsul de mai jos.

Țipă vi

Cand va Fii streaming online?

Țipă vi este acum disponibil pentru a transmite fluxuri online. Totuși, veți avea nevoie de un abonament pentru a -l urmări.

Unde este Țipă vi Streaming?

Începând cu 25 aprilie, Țipă vi acum este transmis pe Paramount+ împreună cu orice alt film din franciză. Oricine are un abonament la Paramount+ poate viziona filmul la nesfârșit.

Pentru mai multe despre „Scream”.

Capul de cap al Milan Polk

.

Cum să urmărești Scream 6 pe SOAP2day

.

Лайкtări: 470.коя până la «« тикmer �� �� п п �� »@THATONEJERSEYDUDE):« Trebuie să știți când screamul va fi pe SPAMSHï �� (@ThatoneJerseyDude): «trebuie să știți când țipătele 6 va fi pe soap2day #foryou #foryoupage #trend #trend Oricine știe când Scream 6 va fi pe Soap2day? Originalton - DarkVidez

.5k

Trebuie să știți când Scream 6 va fi pe SOAP2day #Foryou #ForyOupage #Trend #Trending #Scream6 #soap2day

Лайки: 148.Видео в TikTok (тикток) от пользователя Jayjay(billy loomis's version) (@heartz4billyl00mis): «Happy to see one of my husbands *my husbands* chad billy ethan stu*#scream6 #jennaorangatang #jennaorangatang #screamviedit #screamvi #screamvi #scream2023 #fyp シ #fyp シ #fyp #fyp @screamMovies @nickiminaj @jackchampion ».original sunet - jayjay (versiunea lui Billy Loomis)

880