Este Dragon Ball Super: Super Hero Streaming? Cum să vizionați noul film

Dragon Ball Super: Super Hero a fost exclusiv în teatre din 19 august 2022. Cea mai recentă ieșire de la unul dintre cei mai buni anime shounen, cu Goku și Z Fighters a obținut o lansare la nivel mondial, ceea ce înseamnă că dacă sunteți în SUA sau Marea Britanie sau mai departe în străinătate, ați putut găsi o proiecție de cinematograf.

Dragon Ball Super: Super Hero: Unde îl poți urmări?

Dragon Ball Super: Super Hero: Unde îl poți urmări?

.

21 martie 2023, 06:27 PM IST

 • ABC normal
 • Abc mare

Filmul Dragon Ball Super: Super Hero s-a ridicat în cele din urmă la poziția celui de-al doilea cel mai mare câștigător în întreaga franciză Dragon Ball. Disponibilitatea filmului pentru streaming online este în prezent o întrebare printre fanbase. . După aceea, pe 22 august, filmul a fost lansat la nivel mondial. Dragon Ball Super: Broly, este primul film din serial, cu un scenariu scris de autorul manga Akira Toriyama.

Cum poți urmări Dragon Ball Super: Super Hero?

Dragon Ball Super: Super Hero poate fi achiziționat de fani pe site -uri web, inclusiv Google Play Filme, YouTube, Amazon, Apple TV și multe altele. Din păcate, filmul nu a fost încă pus la dispoziție pe scară largă pentru vizionarea online de când s -a deschis pentru prima dată în teatrele din Japonia în august 2022. Pentru a vedea filmul, spectatorii americani pot alege serviciul de streaming DirectV.
O copie 4K Ultra HD Blu-ray, Blu-ray sau DVD a Dragon Ball Super: Super Hero este de asemenea disponibilă pentru cumpărare de către spectatori. Distribuția globală a mass -media de acasă a început pe 13 martie 2023. Cu toate acestea, mass -media de acasă a fost pusă la dispoziție pentru prima dată în Japonia la 7 decembrie 2022, anul trecut.
.

Deoarece Crunchyroll și compania sa de producție Toei Animation au fost responsabili în comun pentru aducerea filmului în teatrele din întreaga lume, au existat anterior speculații că Crunchyroll va oferi noul film site -ului lor de streaming.

.

Din păcate, DB Super: Super Hero nu a fost încă lansat pe platformă.

Descrierea filmului

. Următoarea este o listă a personajelor principale ale filmului, împreună cu actorii voci care le -au jucat:
Gohan, Goku, Goten și Piccolo sunt toate exprimate de Masako Nozawa.
Toshio Furukawa l -a exprimat pe Piccolo.
Ryo Horikawa a exprimat vegeta.

Hiroshi Kamiya l -a exprimat pe Gamma 1 în timp ce Gamma 2 a obținut vocea lui Mamoru Miyano.
.

Întrebări frecvente

 1. Când a fost lansat Dragon Ball Super: Super Hero în Japonia?
  .
 2. Cine a regizat Dragon Ball Super: Super Hero?
  Tetsuro Kodama este directorul Dragon Ball Super: Super Hero

Declarație de răspundere: Acest conținut este autor de o terță parte. Opiniile exprimate aici sunt cele ale autorilor/ entităților respective și nu reprezintă opiniile timpurilor economice (ET). . . ET își declină toate garanțiile, exprese sau implicite, referitoare la raport și orice conținut din acesta.

Citiți mai multe știri despre

 • minge Dragon
 • DIRECTV
 • Mamoru Miyano

(Prinde toate știrile despre afaceri, evenimentele de știri și cele mai recente actualizări de știri despre vremurile economice.

.

? Cum să vizionați noul film

Vă spunem cum să vizionați Dragon Ball Super: Super Hero, filmul anime care reunește Gohan și Piccolo împotriva unor răufăcători vechi și altele noi.

Actualizat: 28 iunie 2023

Este Dragon Ball Super: Super Hero Streaming? Luptătorii Z s -au întors pentru un alt film anime și, în sfârșit, – in cele din urma . Două decenii eliminate din jocurile celulare, ajungem să vedem mai mult din potențialul lui Gohan.

. Dr. Hedo, nepotul doctorului Gero, este vinovatul din spatele acestor modele particulare din filmul anime, dar nu sunt destul de antagoniști în care s -ar putea să credeți că intrați. Din păcate, acesta este teritoriul spoilerului, va trebui să -l vezi pentru a vedea ce înseamnă!

? Este noul mare capitol al seriei anime în streaming? Puneți radarul dragonului, nu veți avea nevoie de Shenron pentru a răspunde la orice dorințe. Avem toate răspunsurile prevăzute pentru dvs., cu excepția celor care trebuie să alegeți. E pe tine.

Cum poți urmări Dragon Ball Super: Super Hero?

. Cea mai recentă ieșire de la unul dintre cei mai buni anime shounen, cu Goku și Z Fighters a obținut o lansare la nivel mondial, ceea ce înseamnă că dacă sunteți în SUA sau Marea Britanie sau mai departe în străinătate, ați putut găsi o proiecție de cinematograf.

Miniatură YouTube

Poți transmite Dragon Ball Super: Super Hero?

Dragon Ball Super: Super Hero vine la Crunchyroll miercuri, 12 iulie 2023. La această dată, utilizatorii din Marea Britanie și SUA pot viziona filmul după voia lor.

Este de așteptat să fie exclusivitatea de streaming acasă, dar vă vom ține la curent cu acest lucru. În orice caz, acesta este serviciul pentru a fi gata.

Este Dragon Ball Super: Super Hero pe Netflix?

Nu, Dragon Ball Super: Superhero nu este pe Netflix și este puțin probabil să ajungă acolo. Crunchyroll are drepturi de streaming deocamdată.

Este Dragon Ball Super: Super Hero pe Disney Plus?

Dragon Ball Super: Super Hero nu transmite pe Disney Plus și nu va fi niciodată. Dragon Ball nu face parte.

Este Dragon Ball Super: Super Hero pe Amazon Prime Video?

Dragon Ball Super: Super Hero nu poate fi transmis ca parte a unui abonament Amazon Prime. .

Este Dragon Ball Super: Super Hero pe Blu-ray?

Da, Dragon Ball Super: Super Hero este pe Blu-ray! .

Dacă toate acestea te -au lovit pentru a obține peste 9000, consultați clasamentul nostru din filmele Studio Ghibli.

Anthony McGlynn The Digital Fix Irishman, Anthony Loves Filme Zombie, Star Wars și MCU. . Crede cu tărie că Jurassic Park este un film de groază.

. Includem legături de afiliere în articole. . .