Mergeți întregul lucru înapoi și reveniți cu ceva care îi împuternicește pe creatori.6 iunie 2023

Totul de știut despre obținerea sponsorilor Twitch

Pe măsură ce twitch -urile își cresc următoarele, vor fi într -o poziție mai bună pentru a -și monetiza canalul. Dar cum pot twitch streamers să obțină sponsorizări pentru canalul lor, fără a avea o urmărire masivă? Vestea bună este că este mai ușor de făcut decât crezi.

.

?

. În timp ce Twitch este o platformă folosită în principal de jucători, este folosită și pentru muzică, talk -show -uri și alte streamers de stil de viață. Tipurile de companii dispuse să sponsorizeze streamerele Twitch pot depinde de conținutul fluxului.

Un sponsorizare Twitch este un parteneriat între un streamer Twitch și o companie. Compania plătește streamer pentru a -și promova produsul sau serviciul pe canalul lor Twitch.

Conținutul sponsorizat poate apărea în fluxuri Twitch în mai multe moduri. Iată câteva moduri comune prin care streamerele Twitch pot lucra cu mărci pentru a câștiga bani:

 1. Legături de afiliere în descrieri
 2. Menționarea produselor în timpul fluxului
 3. Bannere de vânzări în videoclipuri
 4. Cadouri de produs

Companii comune care lucrează cu streamers Twitch

. . .

În căutarea sponsorilor? .

Spre deosebire de ceea ce ai putea crede, nu ai nevoie de un număr mare de spectatori pentru a obține un canal Twitch sponsorizat. . Obținerea unor mici sponsorizări vă poate ajuta să obțineți resursele și capitalul necesar pentru a vă dezvolta canalul Twitch într -un ritm mai rapid.

Ce să faci pentru a fi sponsorizat

.

Transmite conținut de calitate

Numărul unu de a obține o urmărire bună este să transmiteți conținut excelent. În timp ce acest lucru este nevoie de multă muncă, concentrarea pe conținut de calitate vă pune în măsură să obțineți oportunități de sponsorizare. . .

Cu Twitch, puteți discuta pe fluxul dvs. cu spectatorii; Ar trebui să folosiți chat -ul dvs. în flux live pentru a vă angaja mai bine cu telespectatorii.

Faceți canalul dvs. să pară prezentabil

Pentru a obține un sponsorizare, concentrați -vă pe experiența completă a utilizatorului. Începeți prin actualizarea canalului dvs. Twitch și concentrați -vă pe crearea de conținut de calitate pentru fluxurile dvs. Asigura-te ca:

 • Faceți o grafică de calitate

Fii activ pe conturile sociale

Nu este vorba doar de canalul Twitch – social media contează și! .

. Numărul de like -uri și comentarii poate ajuta la vânzarea unui sponsor și la construirea unui caz pentru a lucra cu un sponsor care merge mai departe. .

 • Twitter – Multe streamers au un cont Twitter.
 • .
 • .
 • .

.

. Ca un streamer Twitch, dacă canalul dvs. este vizualizat pozitiv de către abonații, adepții și sponsorii dvs., acesta va ajuta doar atunci când vorbiți cu sponsori.

dreapta Sponsor pentru fluxul dvs. Twitch (și de ce este important)

. Pentru ca un sponsorizare să aibă succes, parteneriatul trebuie să fie potrivit. Pentru a găsi sponsorul potrivit, poate doriți să vă puneți următoarele întrebări:

 1. Este brandul de încredere?
 2. ?
 3. Ați recomanda sau susține personal produsul?
 4. Produsul/serviciul sau compania merge împotriva credințelor sau a mărcii personale?

Aceste întrebări definitorii ar trebui să vă ofere claritate dacă oportunitatea de sponsorizare este potrivită. Este important să găsiți un sponsor Twitch care să fie potrivit pentru canalul dvs. Găsirea potrivirii potrivite poate duce la o relație lungă și fructuoasă în care ambele părți beneficiază.

Când există un interes reciproc cu un potențial sponsor, ar trebui să vă concentrați pe aruncarea sponsorului. .

 1. Faceți clar că doriți să fiți sponsorizați de companie. .
 2. Faceți clar că le cunoașteți produsul și brandul în interior și în exterior.
 3. Identificați obiectivele de marketing adecvate pe care le poate avea brandul. .
 4. Cunoaște -ți publicul. În ceea ce privește ceea ce dorește un potențial sponsor, încearcă să ajungă la un public de jucători? ? Vor să crească vânzările unui nou produs?
 5. Valoare – Ce fel de valoare oferă fluxul dvs. Twitch pentru un sponsor?
 6. Performanță – Cunoașteți creșterea actuală și istorică a canalului dvs. Twitch. Urmăriți lucruri precum numărul mediu de spectatori, numărul de abonați și le place și comentariile pe rețelele de socializare

Elaborați termenii sponsorizării

Când amândoi ați fost de acord că potrivirea este bună și că doriți să mergeți mai departe, ultimul pas este să creați termenii sponsorizării.

.

 1. Suma compensării
 2. Frecvența de plată

DannyDorito23 este un streamer de varietate și creator de conținut pentru Elevategg. El a adunat 215k adepți pe canalul său Twitch. Aflați mai multe despre Danny și canalul său Twitch de mai jos:

Brand personal. .

: Danny a cultivat o urmărire masivă pe Tiktok într -un timp scurt, totalizând peste 3 milioane de adepți și 103 milioane de like -uri pentru conținutul său. În timp ce Tiktok este principala sa tactică de promovare, el are și un canal YouTube de 130.000 de adepți și găzduiește podcast -ul Creators UNITE!

. El conduce o campanie Tiktok în care amestecă creativ diferite arome de Gfuel și le evaluează cu un scor de 1-10. . .

Puteți vizualiza canalul său Twitch aici.

! . .

?

. .

.

. Este 100% liber să ne răsfoiți oportunitățile – înscrieți -vă astăzi!

Twitch Streamers și -au exprimat preocupările cu privire la planurile platformei pentru un nou sistem în jurul sponsorizărilor, cu mulți îngrijorați că Twitch va lua o tăietură grea pentru ei înșiși.

Chiar dacă Twitch s-a cimentat ca platformă de acces pentru majoritatea streamers, au existat o mulțime de probleme din partea lor cu platforma deținută de Amazon.

. .

. Acum, Twitch vrea să -și reînnoiască propriul sistem de sponsori, dar streamerele nu sunt prea mulțumite.

Pe 4 aprilie, platforma deținută de Amazon a anunțat că telespectatorii și fluxurile pot vedea fluxuri sponsorizate care încep să fie testate, unde sponsorii au capacitatea de a plăti cu abonamente supradotate.

.

.

. .

. . „Ați putea începe să testați o modalitate de a nu mai lua jumătate din venitul meu în schimb?.

Articolul continuă după anunț

Nu, mulțumesc, îmi place să -mi administrez sponsorizările și veniturile pe care le derivăm personal din acea lucrare �� Ideea drăguță, totuși.

– Paladin (@Paladinamber) 4 aprilie 2023

. .

De ce aș vrea să vă ofer 50% din banii mei de sponsorizare, Twitch?

– Steven Spohn (Spawn) (@Stevenspohn) 4 aprilie 2023

. „Sponsorii care plătesc prin subsoluri supradotate sună îngrozitor pentru mine”, a comentat ITMEJP.

.

.

Twitch și -a cerut scuze că a creat „confuzie și frustrare”, dar streamerele spun că problema nu este confuzie, este o politică proastă.

Twitch actualizează ghiduri de conținut de marcă

.

. .

.

“Recunoaștem că streamerele doresc să colaboreze cu mărci, dar așa cum este prezentat în termenii serviciului, menținem dreptul exclusiv de a vinde, servi și afișa reclame pe serviciile Twitch”, afirmă pagina. „Acest lucru înseamnă că nu puteți introduce, încorpora sau„ arde în ”unități de publicitate preînregistrate în live -stream.

Pagina explică și în format grafic ceea ce este și nu este permis. Este în regulă:

Și acesta nu este:

Noile politici sunt o problemă potențial mare pentru o mulțime de streamers. . . Nu numai că limitele de plasare a anunțurilor amenință să reducă fluxurile de venituri ale fluxurilor individuale, dar ar putea forța și evenimente de jocuri precum EVO și jocuri făcute rapid pentru a -și schimba întregul machete de flux.

. Observați fereastra de anunțuri mari de pe partea de jos:

“Acest anunț Twitch ar fi mai puțin în ceea ce privește dacă aș avea credință în echipa de vânzări a lui Twitch, în măsură să răspundă nevoilor unei întregi planete în valoare de evenimente live”, a replicat directorul general EVO, Rick Thiher, a replicat.

..-

“Am degetele încrucișate Twitch vede feedback -ul în acest sens și nu trece de fapt, deoarece ar ucide practic orice sponsorizări cu care evenimentele noastre live pot lucra pentru a ne ajuta”, a adăugat Jebailey. .

. .

. pic..

.Bine ați venit la viitorul streamingului. Câte produse @LogItechg puteți observa? ..com/rt9frbldjhjune 6, 2023

.-

„Actualizarea politicii de conținut de marcă de astăzi a fost prea largă. . . .

.

.6 iunie 2023

„Mergeți totul înapoi și reveniți cu ceva care împuternicește creatorii”, a replicat regele streamer Gothalion ca răspuns la scuzele lui Twitch.

..

.

.

. De acolo a absolvit zilele de glorie ale Sierra Online Adventures and Microprose Sims, a condus un BBS local, a învățat cum să construiască PC -uri și a dezvoltat o dragoste de lungă durată pentru RPG -uri, sims imersive și trăgători. . . Multe .

Payday 3 trântit pe Steam de către jucători obligați să aștepte în cozile de server doar pentru a se juca singuri