Cum să vă schimbați numele de utilizator și ID -ul jocurilor revolte

Veți primi un cod de verificare, veți verifica contul dvs. și veți fi bine să mergeți.

Cum să schimbați numele de nume de utilizator, parola, eticheta, etc.

Este posibil să avem un nume de utilizator particular pentru contul nostru de revolte de care este posibil să nu fim fericiți. Nu este nevoie să vă faceți griji ca în acest articol, vom vedea cum puteți Schimbați numele de utilizator, parola, e -mail, regiune, etichetă, limbă, limbă. Deci, fără să pierdem timp, să începem.

Schimbați numele de utilizator, parola, e -mail, regiune, etichetă, limbă, limbă

 1. Schimbați numele de utilizator sau ID -ul jocurilor Riot
 2. Schimbați parola de jocuri revolt
 3. Schimbați e -mailul jocurilor revolte
 4. Schimbați regiunea Riot Games
 5. Schimbați eticheta de jocuri revolt
 6. Schimbați limba Riot Games

Să mergem la ghid și să vă configuram contul de jocuri Riot.

1] Schimbați numele de utilizator sau ID -ul jocurilor revolte

 1. .RiotGames.com.
 2. Folosiți -vă acreditările pentru a vă conecta.
 3. Click pe ID ROOT
 4. Schimbă -ți ID -ul revoltei.

Așa puteți schimba numele de utilizator sau ID -ul revolte

2] Schimbați parola de jocuri Riot

Cum să schimbați numele de utilizator, parola, eticheta și multe altele

 1. Conectați -vă la contul dvs. de jocuri revolte.
 2. Faceți clic pe Cont Riot Conect.
 3. Introduceți parola curentă corectă.
 4. Apoi, introduceți noua parolă.

Asigurați -vă că păstrați o parolă care poate fi amintită și ar trebui să fie suficient de puternică.

3] Schimbați e -mailul jocurilor de revoltă

Pentru a trece la un nou cont de e -mail, ar trebui să urmați pașii prescriși.

 1. Conectați -vă la contul dvs. Riot.
 2. Mergi la INFORMAȚII PERSONALE.
 3. Click pe Adresa de e-mail Și unul nou.
 4. Faceți clic pe butonul Salvare și Verificați.

Veți primi un cod de verificare, veți verifica contul dvs. și veți fi bine să mergeți.

4] Schimbați regiunea Riot Games

În cazul în care ați greșit regiunea sau ați folosit un VPN și acum doriți să schimbați regiunea. Riot Games are o opțiune pentru tine. Vizitați doar suport-valorant.RiotGames.com. Acum, faceți clic pe verificare, vă va detecta contul, urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a schimba regiunea.

5] Schimbați eticheta de jocuri revolte

 1. Mergeți la cont.RiotGames.com și conectați -vă la contul dvs.
 2. Faceți clic pe ID ROOT.
 3. Faceți clic pe Tagline și schimbați -l.

6] Schimbați limba Riot Games

 1. Conectați -vă la contul dvs. de jocuri revolte.
 2. Faceți clic pe pictograma Globe.
 3. Selectați limba în care doriți să fie contul dvs. ROOT.

Sperăm, acum știți cum să schimbați detaliile contului de jocuri revolte.

Poți să -ți schimbi revolta de conectare?

Da, puteți modifica cu ușurință detaliile de conectare la revolte accesând contul dvs. Pentru asta, trebuie să cunoașteți detaliile contului dvs., cum ar fi numele de utilizator și parola pentru a vă conecta la contul dvs. Puteți schimba numele de utilizator, de asemenea, ID, parolă, e -mail și multe alte lucruri. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că puteți schimba ID -ul Riot și etichetat o dată în 30 de zile. Dacă încercați să o faceți înainte între timp, veți vedea un mesaj de eroare care spune „ID -ul Riot poate fi schimbat la fiecare 30 de zile”.

Cum îmi schimb eticheta valoroasă?

Etichetele Valorant pot fi schimbate doar prin contul de joc Riot. Așadar, pentru a utiliza o linie diferită, trebuie să accesați contul dvs. valoros cu ajutorul acredităților dvs., atunci puteți schimba linia de etichetă la fiecare 30 de zile. Vă recomandăm să verificați ghidul pentru pașii pentru a face același lucru.

Cum să vă schimbați numele de utilizator și ID -ul jocurilor revolte

Pentru mulți jucători, crearea contului dvs. de jocuri revolte a fost ceva ce ați făcut cu mulți ani în urmă și cu acest caz, uneori este o schimbare în ordine.

.

Modificările de identificare revolte sunt complet gratuite și se pot face o dată pe lună. Dacă sunteți gata să schimbați lucrurile și să începeți nou acum, aici este tot ceea ce va trebui să știți despre cum vă puteți schimba ID -ul de jocuri revolte.

Cum să vă schimbați numele de utilizator și ID -ul jocurilor revolte

Schimbarea numelui de utilizator și ID nu este o sarcină dificilă, dar va face câțiva pași diferiți.

 • În primul rând, veți dori să vă îndreptați către site -ul oficial al Riot Games și să vă autentificați. Acest lucru se poate face din pagina conturilor de aici.
 • După ce vă conectați, probabil că vi se va solicita să vă verificați autentificarea prin introducerea unui cod care este trimis la adresa de e -mail asociată cu contul dvs. de jocuri Riot.
 • Introduceți acest cod.
 • Acum pe pagina Conturi, apăsați fila ID ROOT din bara laterală.
 • Introduceți ID -ul de revoltă dorit în caseta de text – puteți regla și linia de etichetă aici.
 • Acum pur și simplu apăsați Salvați și sunteți bine să mergeți!

Acum, numele dvs. va fi schimbat, totuși, rețineți că acest lucru se poate face doar la fiecare 30 de zile, astfel încât să nu doriți să alegeți nimic din ceea ce veți regreta.

Odată ce reculul de 30 de zile s-a terminat, puteți repeta din nou acești pași.

Ryan este un scriitor de personal senior pentru eSports Dot, care lucrează la Gamurs din 2020. El acoperă o mare varietate de titluri din întregul spațiu de jocuri, cu accent pe Pokémon. Se mândrește cu o diplomă în jurnalism de la Universitatea Murdoch și consideră că FromSoftware este cel mai mare dezvoltator din toate timpurile. E -mail: [e -mail protejat]

Cum să vă conectați contul de revoltă și Xbox Game Pass

Cum se leagă contul ROIT la contul de trecere a jocului Xbox

. Rezultatul acestui nou parteneriat este adăugarea titlurilor Riot la Xbox Game Pass pe 12 decembrie. Da, acum puteți accesa jocuri precum Valorant, League of Legends, Team Fight Tactics și multe altele din aplicația Xbox de pe PC -ul dvs. Windows. Cu toate acestea, cea mai bună parte a colaborării Xbox-Riot va trebui să fie recompensele nebunești pe care le puteți debloca în Valorant și League of Legends. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui tutorial pas cu pas despre cum puteți conecta contul dvs. RIOT la contul dvs. Xbox pentru a accesa recompensele de pas, ați ajuns la locul potrivit. Fără alte întârzieri, să ne scufundăm!

Cum să vă conectați conturile revolte și Xbox (2022)

Ghid pas cu pas pentru conectarea contului RIOT cu contul Xbox

Procesul de conectare a contului dvs. ROOT la Xbox este un proces simplu în 3 etape. Pur și simplu trebuie să vă conectați la conturile respective dintr -un browser web și să autentificați procesul de împerechere. Iată cum funcționează:

1. În primul rând, trebuie să navigați la „Conectare socială Xbox”Pagina web legată aici. Trebuie să vă conectați la contul Microsoft pe pagina menționată.

Conectați -vă la contul Microsoft

2. Apoi, Selectați contul Microsoft (Xbox) Tocmai te -ai conectat.

Notă : Acest pas pare redundant și poate să nu apară pentru toți utilizatorii. Va apărea cu siguranță pentru utilizatorii care sunt deja conectați la contul lor Xbox în browserul web.

Alegeți -vă contul Microsoft Xbox

3. Acum, trebuie să acordați permisiunea jocurilor Riot pentru a accesa informațiile despre contul Xbox pentru a conecta cele două conturi. Apasă pe Butonul „Da” Pentru a autentifica conexiunea.

Faceți clic pe Da pentru a autentifica linkul Riot și Xbox

4. În continuare, vi se va cere să vă conectați la contul dvs. de jocuri Riot. Introduceți datele de autentificare și treceți la pasul următor.

Conectați -vă în cont de revolte

. Si asta e! Ați legat cu succes conturile dvs. Xbox și Riot. Veți vedea un mesaj de confirmare pe ecran. Apasă pe “Bine”Buton pentru a vă îndrepta către pagina de setări a contului ROOT.

contul Xbox Riot Conectează succesul

5. În pagina de setări ale contului ROOT, puteți confirma că cele două conturi sunt legate sub „Conturi conectate” secțiune.

Contul Xbox și Riot legat

Deblocați agenții Valorant, LOL Champions cu Xbox Game Pass

Acum, s-ar putea să credeți că v-ați legat cu succes conturile revolte și Xbox, așa că ar trebui să vedeți deja efectele sale în joc. Ei bine, nu este cazul. Cel puțin nu a fost pentru mine. Am deschis Valorant după ce mi -am legat conturile și nu am fost deblocate toți agenții. Am repornit jocul de câteva ori. Cu toate acestea, a trebuit să trec prin câteva cercuri în plus pentru a vedea beneficiile abonamentului meu Xbox Game Pass în Valorant. Așa că urmați pașii de mai jos:

1. Deschideți aplicația Xbox și veți vedea pop-up Valorant (sau orice alt joc Riot pe care l-ați instalat) în bara laterală din stânga. Jocul a arătat că are o actualizare în așteptare. Apasă pe “Actualizați”Pictogramă.

Notă : Făcând clic pe pictograma de actualizare nu a făcut nimic în special pentru mine. În schimb, aplicația mea Xbox s -a prăbușit de câteva ori în proces. Am redeschis apoi aplicația Xbox.

Actualizați Valorant în aplicația Xbox

2. Când am redeschis aplicația, opțiunea de a actualiza jocul a dispărut și puteam deschide Valorant din aplicația Xbox. .

Joacă Valorant din aplicația Xbox

3. Valorant s -a deschis ca de obicei, dar de data aceasta am fost întâmpinat cu „Beneficii de trecere a jocului Xbox”Notificare deblocată în joc. Acum, pot confirma că procesul meu de revoltă și cont de cont Xbox a funcționat.

Notă : Pe o pagină oficială de asistență, Riot spune că procesul de deblocare poate dura până la 24 de ore în unele cazuri. Veți vedea o notificare în joc odată ce programul Rewards și beneficiile sale vă sunt disponibile.

Valoranți Xbox Game Pass Beneficii

4. Așa cum se arată în capturile de ecran, agenți Valorant precum Astra, Reyna, Yoru și mai mulți au fost acum „deblocat cu programul de recompense” pentru mine. Toți poartă indicatorul programului de recompense. De asemenea, după cum am promis, am primit recompensa gratuită de amic de armă de buzunar de buzunar. Puteți consulta o listă cu toate beneficiile și recompensele parteneriatului de legătură cu contul ROIV-XBOX.

Notă : Potrivit unui tweet al lui Joe Hixson de la Riot, amintiți -vă că recompensele deblocate folosind Xbox Game Pass va fi revocată dacă încheiați calitatea de membru. Dar asta nu înseamnă că îți vei pierde toate progresele. „Totul câștigat din gameplay va rămâne deblocat mai târziu dacă vă lăsați abonamentul să se scurgă”, a spus Hixson.

 • Deblocați gratuit agenții Valoranți
 • Cum să vă conectați contul de revoltă și Xbox Game Pass

Nu toată lumea poate pune în aceeași perioadă de timp pentru a macina un joc și a debloca toate personajele. Deci, Riot Games și Xbox Partnership este o modalitate excelentă de a sări peste măcinare și de a avea acces la toate personajele simultan. . Este un avantaj excelent pentru a cheltui bani pentru serviciul de jocuri Microsoft. Puteți citi lista completă de beneficii pe site -ul Xbox legat aici.

 • Valorant (PC): Pocket Sage Buddy
 • League of Legends (PC): piept și cheie de masterwork
 • Tactica echipei de luptă
 • Lol Wild Rift (Mobil): piept cu emot aleatoriu
 • Legendele Runeterra (PC și mobil): piept prismatic

Deblocați beneficiile prin conectarea valororantului, lol cont de Xbox

. Nu doar asta, primiți recompense suplimentare atunci când conectați cu succes cele două conturi, ceea ce este o cireșă pentru jucătorii obișnuiți. . Ei bine, este uimitor. Ești în aceeași barcă ca mine, încântat să încerci câțiva agenți de valorificare noi sau campioni League of Legends? Spuneți -ne în secțiunea de comentarii de mai jos.