! În prezent, aproape 10 milioane de utilizatori s -au alăturat RAID în ultimele șase luni și este unul dintre cele mai impresionante jocuri din clasa sa, cu modele, medii detaliate și 60 de cadre netede pe secundă! Toți campionii din joc pot fi personalizați cu un echipament unic care vă schimbă buff -urile și abilitățile strategice! Șefii temniței au unele abilități ridicole și își dau seama de petrecerea și strategia perfectă pentru a le depăși foarte mult! ! Comunitatea crește rapid, iar caracteristica de la Faction Wars este acum live, s -ar putea să -mi găsești chiar și echipa mea pe arenă! ! ? Accesați descrierea videoclipului, faceți clic pe linkurile speciale și veți primi 50.000 de argint și un campion epic gratuit ca parte a noului program de jucători pentru a începe călătoria! Noroc și ne vedem acolo!

[Copypasta] Raid Shadow Legends AD Script

Twitchquotes: RAID: Shadow Legends ™ ️ este o experiență online imersivă cu tot ceea ce te -ai aștepta de la un nou titlu RPG. Are o poveste uimitoare, o grafică 3D minunată, lupte cu șefii uriași, lupte cu PVP și sute de campioni niciodată văzuți pentru a colecta și personaliza. . ! . . ! Și ca să nu mai vorbim, acest joc este absolut gratuit! . Acolo, veți găsi un link către pagina magazinului și un cod special pentru a debloca tot felul de bunătăți. Folosind codul special, puteți obține imediat 50.000 de argint și un campion gratuit de nivel epic ca parte a programului de jucători noi, amabilitatea desigur a RAID: Shadow Legends ™ ️ devs.

. . Nu m -am așteptat niciodată să obțin acest nivel de performanță dintr -un joc mobil. ! RAID: Shadow Legends ™ ️ devine foarte rapid, așa că ar trebui să te apropii de timpuriu. . ! Și ca să nu mai vorbim, acest joc este absolut gratuit! . Acolo, veți găsi un link către pagina magazinului și un cod special pentru a debloca tot felul de bunătăți. .

Subiect: Scriptul Legends Shadow Raid

RAID Shadow Legends Script acum 3 ani 7 luni #1192797

! ! ! ! În prezent, cu peste 300.000 de recenzii, RAID are aproape un scor perfect pe Play Store! Comunitatea crește rapid, iar caracteristica de la Faction Wars este acum live, s -ar putea să -mi găsești chiar și echipa mea pe arenă! Este mai ușor să începeți acum ca niciodată cu programul de tarife pentru jucătorii noi, primiți o nouă recompensă zilnică de conectare pentru primele 90 de zile în care jucați în joc! Deci ce mai aștepți? ! !

.
.,

Scriptul RAID Shadow Legends acum 3 ani 7 luni #1192799

! ! Toți campionii din joc pot fi personalizați cu un echipament unic care vă schimbă buff -urile și abilitățile strategice! ! ! ! Este mai ușor să începeți acum ca niciodată cu programul de tarife pentru jucătorii noi, primiți o nouă recompensă zilnică de conectare pentru primele 90 de zile în care jucați în joc! ? Accesați descrierea videoclipului, faceți clic pe linkurile speciale și veți primi 50.000 de argint și un campion epic gratuit ca parte a noului program de jucători pentru a începe călătoria! !

Mulțumesc Bro a avut nevoie de asta pentru următorul meu videoclip
Conectați -vă sau înregistrați -vă pentru a posta un răspuns.

RAID Shadow Legends Script acum 3 ani 7 luni #1192800

Videoclipul de astăzi este sponsorizat de Raid Shadow Legends, unul dintre cele mai mari jocuri de rol mobile din 2019 și este total gratuit! ! Toți campionii din joc pot fi personalizați cu un echipament unic care vă schimbă buff -urile și abilitățile strategice! ! ! ! Este mai ușor să începeți acum ca niciodată cu programul de tarife pentru jucătorii noi, primiți o nouă recompensă zilnică de conectare pentru primele 90 de zile în care jucați în joc! Deci ce mai aștepți? ! Noroc și ne vedem acolo!

Conectați -vă sau înregistrați -vă pentru a posta un răspuns.

RAID Shadow Legends Script acum 3 ani 7 luni #1192802