Cea mai bună stație de andocare a laptopului pentru a -ți actualiza performanța de muncă

Contents

PUNĂ Simplu, 40 Gbps.

Cele mai bune stații de andocare a laptopurilor din 2023

Cele mai bune stații de andocare îți pot transforma laptopul, sau tableta, în ceva cu atât mai mult. Nu lăsați numărul limitat de porturi de pe dispozitivul dvs. Posibilități care pot duce la laptopul tău să stea în centrul unei stații de lucru cu mai multe dispreții, axate pe productivitate; sau ca coloana vertebrală a unei stații de luptă cu jocuri complet realizate.

. Acesta este motivul pentru care este important să alegeți stația de andocare potrivită pentru a se potrivi nevoilor dvs. .

.

Lista rapidă

1. Stație de andocare a afișajului USB-C Triple 4K conectate

Cel mai bun se îmbunătățește doar atunci când vine vorba de incredibilul stație de andocare USB-C al pluglable. Designul său doar vertical nu este pentru toată lumea, dar viteza și caracteristicile sale sunt de neegalat.

Cea mai bună stație de andocare a laptopului pentru a -ți actualiza performanța de muncă

. Stațiile de andocare a laptopului sunt concepute pentru a transforma laptopul într -un desktop, extinzându -și capacitățile și făcându -l mai puternic și mai versatil.

În această postare, vom trece în revistă stațiile de andocare a laptopului de top din 2023, astfel încât să o puteți găsi pe cea perfectă pentru nevoile dvs. Vom acoperi diferitele caracteristici ale modelelor cele mai bine cotate, precum și avantajele lor, astfel încât să puteți determina care este potrivit pentru dvs. Vom oferi, de asemenea, câteva sfaturi despre cum să obțineți la maxim docul laptopului, astfel încât să -i puteți maximiza potențialul.

imagine

Stație de andocare a laptopului conectat

imagine

Stația de andocare a laptopului Ivanky

imagine

Stația de andocare a laptopului Mokin

imagine

Stația de andocare a laptopului Falwedi
Majoritatea opțiunilor de conectare

imagine

Cel mai bun pentru birourile de acasă

imagine

Stația de andocare a laptopului Zmuipng
Compararea stațiilor de andocare a laptopului de top din 2023

 • 1 stație de andocare a laptopului conectat – cel mai bun în general
 • 2 Stația de andocare a laptopului Ivanky – cea mai bună multitasking
 • 3 Stația de andocare a laptopului Mokin – Cel mai bun pentru laptopurile HP Envy X360
 • 4 Stația de andocare a laptopului Falwedi – Majoritatea opțiunilor de conectare
 • 5 Stația de andocare a laptopului Dell – Cel mai bun pentru birourile de acasă
 • 6 Stația de andocare a laptopului Zmuipng – cea mai compactă

Compatibilitate

Unul dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare este dacă laptopul dvs. este sau nu compatibil cu stația de andocare la alegere. Asigurați -vă că specificațiile și porturile laptopului dvs. sunt compatibile cu cele ale stației de andocare pe care le aveți în vedere.

Numărul de porturi

Un alt factor crucial este numărul de porturi pe care le are doctorul. Dacă intenționați să conectați mai multe periferice, poate merita să investiți într -un doc cu mai multe porturi, astfel încât să aveți mai multe opțiuni. Cu toate acestea, asigurați -vă că porturile sunt cele pe care le veți folosi.

Ieșiri video

Este important să luăm în considerare ce rezultate video cu docul înainte de a -l cumpăra. Unele docuri vin cu mai multe ieșiri video, cum ar fi HDMI, VGA, DisplayPort sau Thunderbolt. Altele pot include doar unul sau două dintre aceste porturi.

Conectivitate

Asigurați-vă că docul oferă conexiuni Wi-Fi și/sau Ethernet dacă aveți nevoie de ele. Nu toate docurile vor veni cu aceste caracteristici, așa că asigurați -vă că verificați înainte de a cumpăra.

Livrare de putere

Priviți cât de multă putere poate livra docul pe laptop pentru încărcare și asigurați -vă că îndeplinește cerințele de putere ale dispozitivului. Un doc subestimat vă poate deteriora laptopul, deci verificați întotdeauna dublu înainte de a cumpăra.

Sloturi de extensie

Verificați dacă stația de andocare are sloturi disponibile pentru componente periferice, cum ar fi o placă grafică sau un hub USB. Acest lucru poate fi foarte util în funcție de ceea ce aveți nevoie de la doc.

Proiectarea și construirea calității

Calitatea de design și construire a unui doc vă poate spune multe despre fiabilitatea și performanța sa în timp. Unele docuri oferă standuri reglabile și suport până la trei monitoare. Alții pot fi mai de bază în proiectarea lor și nu au opțiuni de ajustare. Gândiți -vă la nevoile dvs. înainte de a cumpăra.

Preț

Fii întotdeauna cu ochii pe cât costă docul în comparație cu produsele similare de pe piață. Calitatea mai mare vine de obicei la un punct de preț mai mare, dar asigurați -vă că toate celelalte criterii sunt verificate înainte de a se stropi pe o opțiune mai scumpă.

Recenzii

Înainte de a face orice achiziție, citiți întotdeauna recenzii despre produsul care vă interesează. Acest feedback de la proprietarii existenți poate oferi o perspectivă de neprețuit asupra performanței și calității produsului.

Compararea stațiilor de andocare a laptopului de top din 2023

Stație de andocare a laptopului conectat – cel mai bun în general

imagine

Stația de andocare a laptop-ului 11-in-1 pluglable vine cu o garanție de 2 ani, așa că știi că va fi cu tine pe termen lung. Dispune de o gamă impresionantă de porturi și putere, inclusiv două porturi HDMI 4K 60Hz, încărcare de 100 W de trecere, un port USB-C, trei USB 3.0 porturi, sloturi SD și microSD, Ethernet și chiar un 3.Jack audio 5mm.

Această stație versatilă de andocare a laptopului vă poate extinde desktopul pe două ecrane la până la 4K 60Hz pe Windows și Crome Computers. Puteți adăuga, de asemenea, un afișaj extins de 40Hz sau două afișaje oglindite pe sisteme Mac. Datorită compatibilității sale de adaptor USB-C, puteți rămâne complet încărcat cu o încărcare de până la 100W de trecere pentru utilizare pentru toată ziua. Această stație de andocare a laptopului este compatibilă cu Windows 10 și mai nou, macOS 11+ și Chromeos. Această opțiune câștigă cea mai bună valoare generală pentru dispozitivul său de productivitate all-in-one, conceput pentru a răspunde nevoilor atât ale muncii, cât și ale călătoriei.

PRO

 • Punct de preț bun
 • Frumos senzație și greutate
 • Include ghid rapid util
 • Funcționează pentru mai multe monitoare și dispozitive

Contra

 • Poate avea probleme cu unele tastaturi

Stația de andocare a laptopului Ivanky – cea mai bună multitasking

imagine

Stația de andocare a laptopului Ivanky este un instrument incredibil de puternic de la start. Cu Dual 4K la porturi de afișare 30Hz, vă puteți conecta la două porturi HDMI și puteți profita de imagini uimitoare, fără a fi nevoie să descărcați drivere suplimentare. De asemenea, puteți conecta până la cinci dispozitive externe la stația de andocare, deoarece vine cu două USB 3.0 și două USB 2.0 porturi pentru viteze de transfer de date de până la cinci gigabyte pe secundă. Slotul cardului SD/TF are o viteză maximă de 104 megabyte pe secundă, în timp ce portul Ethernet RJ45 Gigabit vă menține conexiunea în funcție de 1000 de megabyte pe secundă.

Adaptorul de putere poate suporta laptopurile care depășesc 85 de wați de putere și să mențină în continuare 65W dacă portul PD de 18W este ocupat în timp ce încărcați un alt dispozitiv, permițându -vă să vă faceți multitask fără a experimenta lag sau încetinirea. Funcționează cu laptopurile Windows cu USB-C 4.0 porturi, porturi Thunderbolt 3/4 sau porturi USB-C funcționale complete, precum și SteamDecks, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la problemele de compatibilitate.

PRO

 • Super compatibil
 • Vă permite multitask
 • Poate conecta cinci dispozitive simultan

Contra

 • Conexiunea poate fi instabilă

Stația de andocare a laptopului Mokin – Cel mai bun pentru laptopurile HP Envy X360

imagine

Stația de andocare Mokin este un accesoriu pentru laptop indispensabil pentru oricine are nevoie să-și eficientizeze fluxul de lucru. Butucul de dimensiuni de buzunar transformă rapid și cu ușurință portul USB-C în șase porturi, oferind o gamă de versatilitate care nu se vede de obicei într-un astfel de pachet compact.

. Puteți utiliza chiar și monitorul în moduri de afișare duală sau triplă, astfel încât să vă puteți maximiza productivitatea sau pur și simplu să vă bucurați să aveți suficient spațiu pentru a vă deplasa între mai multe ferestre. USB 3.0 port și două USB 2.0 porturi activează transferuri de date rapide, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la așteptarea fișierelor sau prezentărilor pentru a termina sincronizarea.

Adaptorul este, de asemenea, extrem de ușor de utilizat și compatibil cu o gamă largă de produse Windows. Pur și simplu conectați -l și sunteți bine să mergeți!

PRO

 • Calitate de construcție solidă
 • Fără mouse la
 • Conectivitate audio puck
 • Alternativă economică la o stație de andocare HP

Contra

 • Nu este compatibil cu unele modele de laptop

Stația de andocare a laptopului Falwedi – Majoritatea opțiunilor de conectare

imagine

Stația de andocare a laptopului Falwedi este un dispozitiv care oferă utilizatorilor opțiuni de conectivitate impresionante pentru toate tipurile lor de laptopuri. Utilizatorii Windows se pot bucura, de asemenea, de funcția de afișare triplă atunci când conectați trei monitoare simultan.

Hub-ul permite rate de transfer de date mai rapide între transferurile de fișiere datorită portului de date USB-C și trei USB 3.0 porturi. Cei doi USB 2.0 porturi sunt capabile să obțină viteze maxime de 480Mbps în timp ce transferă fișiere fără întârzieri. Sloturile de card SD și TF acceptă, de asemenea, până la o rată de 5 Gbps pentru a asigura o experiență de partajare a fișierelor fără probleme fără probleme. Pentru un plus de comoditate, include și un PD 3.0 port care permite încărcarea de mare viteză a dispozitivelor compatibile de până la 100 W Power și nu necesită drivere sau software suplimentar pentru instalare.

Această stație de andocare este echipată cu un port Ethernet Gigabit pentru o conexiune la internet fiabilă și rapidă în cazul rețelelor wireless eșuate. Acest produs are o compatibilitate impresionantă, deoarece funcționează cu cele mai multe laptopuri de tip C de la MacBooks și Chromebook Pixel la cele de la HP, Lenovo și multe altele. Este livrat cu o carcasă din aluminiu de calitate aeronavă pentru disiparea căldurii, ceea ce îl face un dispozitiv mai stabil pentru o utilizare prelungită.

PRO

 • Punct de preț accesibil
 • Calitate excelentă de construire cu carcasă metalică
 • Suport bun pentru dispozitivele externe
 • Performanță bună a rețelei

Contra

Stația de andocare a laptopului Dell – Cel mai bun pentru birourile de acasă

imagine

Stația Dell Docking oferă o soluție de andocare puternică, eficientă și versatilă pentru orice casă sau birou modernă. .

Pe partea de conectare, D3100 oferă două USB 2.0 până la 4 pini Porturi de tip AS A pentru conectarea la periferice și o intrare/ieșire a căștilor 3.Jack de 5 mm pentru utilizare multimedia. În plus, include o ieșire DisplayPort cu un cablu SuperSpeed ​​DisplayPort cu 20 de pini pentru conectarea monitoarelor externe, două porturi HDMI pentru conectarea până la o configurație triplă monitor și este inclus și un adaptor HDMI-DVI.

În ceea ce privește cerințele sistemului, Dell D3100 este compatibil cu Microsoft Windows XP, 7, 8, 8.1 și 10 sisteme de operare cu configurație de 32/64 biți.

PRO

 • Funcționează cu două ieșiri HDMI
 • Permite mai multe ecrane extinse
 • Proces de instalare rapid și ușor

Contra

 • Nu este compatibil cu toate laptopurile

Stația de andocare a laptopului ZMUIPNG – cea mai compactă

imagine

Stația de andocare Zmuipng este un produs fantastic care aduce puterea biroului în orice mediu sau mediul de lucru.

Această stație de andocare vine cu opt porturi care să vă ajute să vă conectați fără efort la mai multe dispozitive. .0 porturi, puteți transfera rapid date, în timp ce portul USB C oferă până la 100 W de livrare de încărcare a energiei electrice. Este compatibil cu majoritatea dispozitivelor, astfel încât să îl puteți folosi cu orice laptop.

Dacă aveți nevoie de o soluție eficientă și puternică pentru conectarea mai multor dispozitive simultan, atunci această stație de andocare te -a acoperit. Această stație de andocare a laptopului este o alegere ideală pentru pasionații de tehnologie care au nevoie de cele mai bune în opțiunile avansate de calcul și afișare video. Oferind acces facil la toate perifericele dvs. într -un singur loc convenabil, aceasta este soluția perfectă pentru realizarea productivității finale și multitasking -ului fără probleme.

PRO

 • Calitatea clară a imaginii
 • Oferă încărcare puternică

Contra

 • Stația de andocare poate fi sfătuită cu ușurință

Î: Cum folosesc o stație de andocare a laptopului?

A: Pentru a utiliza o stație de andocare a laptopului, conectați laptopul la stația de andocare prin portul USB sau Thunderbolt și apoi conectați -vă dispozitivele periferice dorite. Apoi, porniți computerul și va recunoaște perifericele conectate și le va configura pentru utilizare.

Î: Care sunt avantajele unei stații de andocare a laptopului?

A: Principalul beneficiu al utilizării unei stații de andocare a laptopului este că vă permite să vă creșteți cu ușurință productivitatea conectând rapid tot hardware -ul esențial într -o locație convenabilă. .

Î: Ce tip de laptop va funcționa cu o stație de andocare a laptopului?

A: . În general, majoritatea laptopurilor care rulează Windows 7 sau mai târziu ar trebui să poată utiliza o stație de andocare a laptopului fără probleme.

Ce accesorii mă pot conecta la laptopul meu printr -o stație de andocare a laptopului?

A: Puteți conecta o varietate de dispozitive diferite la laptop printr -o stație de andocare, inclusiv monitoare, tastaturi, șoareci, imprimante, hard disk -uri externe și alte dispozitive USB sau Thunderbolt.

Î: Există probleme de compatibilitate cu diferite mărci sau modele de laptopuri și stații de andocare?

A: . Asigurați -vă că porturile de pe doc se potrivesc cu cele de pe laptop și că sunt compatibile între ele.

Î: Cât costă o stație de andocare a laptopului?

A: . În general, prețurile pot varia oriunde de la aproximativ 50 USD până la câteva sute de dolari în funcție de acești factori.

Î: ?

A: Nu, majoritatea laptopurilor moderne vin cu drivere preinstalate care permit instalarea ușoară și configurarea docului, fără a avea nevoie de nicio instalare software suplimentară de la dvs.

Î: Există probleme de securitate de care ar trebui să fiu conștient atunci când folosesc o stație de andocare a laptopului?

A: Da, este întotdeauna important să ne asigurăm că datele trimise pe rețelele Wi-Fi publice sunt criptate pentru a se proteja împotriva potențialelor încercări de hacking prin conexiuni nesigure. În plus, asigurați -vă întotdeauna că orice porturi de pe doc sunt protejate pentru încercări de acces neautorizat, precum și pentru scanarea în mod regulat pentru malware sau viruși atât pe computerul dvs., cât și pe dispozitivele externe conectate prin dock.

În calitate de computer și analist de informații, Denise se află în mod constant încercând cele mai noi și mai mari produse tehnologice. Experiența ei personală extinsă cu Electronics îi permite să -și împărtășească concluziile cu alții online. Pentru întrebări referitoare la testarea produsului sau un anumit articol, vă rugăm să contactați [email protected]

Cel mai bun Docks Thunderbolt 2023: Extindeți capacitățile laptopului

Dock-urile Thunderbolt pot fi costisitoare, cu porturi de porturi-dar mai mulți producători proiectează opțiuni low-cost pentru a se potrivi mai multor bugete.

Mark Hachman

Editor senior, PCWorld 16 septembrie 2023 6:00 AM PDT

Un dig Thunderbolt este acum aproape un accesoriu obligatoriu, care oferă acces la I/O pentru șoareci moșteniți, tastaturi, unități externe și multe altele. Este un ingredient cheie pentru un birou productiv, fie la serviciu sau acasă. Și acum există o nouă rid: Thunderbolt 5.

. Acest lucru poate părea că îți împinge aceste costuri (care sunt), dar înseamnă că poți alege și alege un doc cu exact porturile de care ai nevoie.

De ce să cumperi un dock Thunderbolt? Din cauza lățimii de bandă pe care o oferă. Cele mai bune hub-uri și dongle USB-C oferă porturi moștenite (USB-A, MicroSD și altele) pentru conectarea perifericelor pentru PC, cum ar fi șoareci, imprimante, hard disk-uri externe și multe altele. Dock-urile Thunderbolt folosesc același conector USB-C. (Căutați logo -ul „Lightning Bolt” pentru a le distinge.) Dar afișajele, în special afișajele 4K, consumă gobs de lățime de bandă. Un hub USB-C de 10 Gbps poate alimenta doar un singur afișaj 4K la 30Hz. . Thunderbolt 5 nu va fi disponibil până în 2024, dar va suporta trei afișaje 4K, la 144Hz fiecare. Docks Thunderbolt bun, indiferent dacă este Thunderbolt 4 sau 5, vă pot încărca și smartphone -ul.

Această rotunjire începe cu cele mai bune docuri Thunderbolt, inclusiv opțiuni bugetare. Ne vom închide recomandând docurile noastre preferate de DISPLAYLINK USB-C-soluții de tip Simpler, mai ieftine care au apărut recent. Cele mai bune hub-uri și dongle USB-C sunt acoperite într-o poveste separată. Confuz? Nu fi. Vom explica diferențele dintre întrebările frecvente care urmează recomandările noastre, clarificând terminologia pentru a vă ajuta să înțelegeți ce să cumpărați și cum să economisiți și bani.

Rețineți că nu fiecare Dock Thunderbolt pe care îl revizuim apare aici, cum ar fi Kensington SD5760T, pe care am vrut să -l iubim cu adevărat – dar nu am putut, din cauza problemelor de stabilitate.

Cele mai bune docuri Thunderbolt

Kensington Thunderbolt 4 Dual 4K Dock (SD5780T) – Cel mai bun Dock Thunderbolt general

Kensington Thunderbolt 4 Dual 4K Dock (SD5780T) - Cel mai bun Dock Thunderbolt general

 • Performanță solidă
 • Fără probleme termice
 • Reducerile de prețuri au ajutat -o să fie mai accesibilă
 • Unul dintre docurile mai scumpe (MSRP) pe care le -am testat
 • Porturile USB-A din spate oferă mai puțină putere decât se aștepta
 • Un port de afișare, care necesită un dongle suplimentar pentru două afișaje

Inițial, ne -am gândit că cea mai bună alegere a noastră va fi Kensington SD5760T, un doc care a prezentat un mix ideal de porturi pe hârtie, dar și unele probleme de performanță. Ne-am gândit apoi că UD-4VPD-ul pluglabil se va potrivi facturii, dar o sesiune de jocuri intensive a făcut ca doctorul să se supraîncălzească și să se închidă. Așa că ne -am reconsiderat.

Kensington Thunderbolt 4 Dual 4K Dock (SD5780T) este câștigătorul. Nu este perfect; Acest doc include doar suport pentru un port de afișare, care necesită să cumpărați un cablu de convertor sau un dongle. Dacă flexibilitatea este ceea ce doriți, vă recomandăm alegerea noastră de alergare, TBT3-UDZ pluglable, în schimb. Dock -ul lui Kensington a fost, de asemenea, îngrijorător de scump atunci când l -am revizuit pentru prima dată, dar reducerile de prețuri au adus prețul în scădere de la 399 USD la aproximativ 260 USD.

.

Dock TBT3-UDZ THUNDERBOLT plugable-Cel mai bun al doilea în general Thunderbolt Dock Dock

 • Tone de porturi
 • Stand vertical de economisire a spațiului

. Dar este un credit pentru a se conecta pe care pur și simplu nu putem elimina acest doc de pe lista noastră. În parte, acest lucru se datorează faptului că conectarea și -a redus prețurile, astfel încât un doc care a avut odată cu un preț de aproximativ 300 de dolari să aibă acum 230 USD.

În timp ce Thunderbolt 4 docuri oferă teoretic mai multă stabilitate, nu am avut niciodată probleme cu acest doc. De ce să -l cumperi? Deoarece oferă practic fiecare port disponibil: două DisplayPort și două porturi HDMI, plus o încărcătură de alte opțiuni. Este, de asemenea, unul dintre puținele docuri care pot fi montate vertical cocoțat pe un suport pentru a șterge spațiul pentru birou.

Belkin Thunderbolt 3 Dock Core – Cel mai bun buget Thunderbolt Dock

Belkin Thunderbolt 3 Dock Core - Cel mai bun buget Thunderbolt Dock

 • Compact
 • HDMI 2.0 + displayport 1.4 port acoperă două afișaje
 • Porturile USB-A nemarcate arată identic
 • Cu autobuzul

Belkin’s Thunderbolt 3 Dock Core este un dock de călătorie „Alimentat”, proiectat inteligent, și unul ieftin. Am actualizat -o la cea mai bună alegere bugetară din cauza reducerilor recente ale prețurilor lui Belkin.

La un aproape pătrat 5.2 x 6..5 centimetri, The Thunderbolt Dock Core Black nu ocupă prea mult spațiu, iar cordonul Thunderbolt 3 inclus de 8 inci oferă o lungime suficientă pentru flexibilitate. Porturile sunt distanțate în mod adecvat în jurul cubului plat, de plastic negru, cu HDMI 2.0 și displayport 1.4 porturi care oferă o experiență stabilă de 4K/60Hz pentru ambele afișaje 4K. Există Gigabit Ethernet și un 3.Jack audio 5mm, dar noroc spunând USB 3.1 și USB 2.0 Tipul A Porturi în afară – nu sunt etichetate.

Iogear Quantum Dual Mode Thunderbolt 3 Dock Pro (GTD737)-Cel mai bun buget Thunderbolt Dock Runner-Up

Iogear Quantum Dual Mode Thunderbolt 3 Dock Pro (GTD737) - Cel mai bun buget Thunderbolt Dock Runner -Up

 • Un amestec excelent de caracteristici
 • Preț de buget
 • 60W de putere de încărcare a pasului
 • Două porturi DisplayPort Limitează opțiunile I/O de afișare
 • Ar putea fi dificil de găsit în magazine

.2 porturi din spatele docului, care servesc ca singurele ieșiri dedicate de afișare. (Bănuim că HDMI este mai popular.)

În caz contrar, acest doc este excelent, oferind aproape toate funcțiile pe care le doriți la un preț accesibil: un port USB-A de 10 Gbps pe partea din față pentru 7.Încărcare de smartphone -uri 5W; În spate, două porturi USB-A de 5 Gbps pentru șoareci și tastaturi vechi și două porturi USB-C de 10 Gbps pentru o extindere suplimentară. Există, de asemenea, un port Gigabit Ethernet și un mufă pentru căști. 2.Furnizările de cablu Thunderbolt 3 de 3 metri 60W pentru laptopul dvs. prin intermediul cărămidă asociată de 135W de 135W. Detaliile performanței pot fi găsite în recenzia noastră.

. .

HP Thunderbolt Dock 120W G4 (4J0A2AA) – Cel mai bun Dock Thunderbolt pentru afaceri

 • Porturi abundente, plus încărcare
 • Performanță solidă
 • Fără preocupări termice

Acest dock mic Thunderbolt 4 Squat se simte mult mai solid decât 1 -ul său 1.68 de kilograme ar indica, iar porturile de vârf în toate părțile: un port USB-C de 10 Gbps capabil să încarce 15W pe față, un port USB-A de 5 Gbps pe ambele părți, plus alte două pe spate, toate capabile de 7.5w afară. Spatele găzduiește, de asemenea, două DisplayPort 1.4 porturi, un HDMI 2.0 Port, Ethernet și un USB-C 3.2 port gen 1 proiectat pentru video. .Laptop 4 capabil cu compresia fluxului de afișare sau DSC.

4J0A2AA furnizează până la 100W laptopului gazdă prin cablul Thunderbolt – cel mai mare dintre cei mai mari pe care i -am văzut. Chiar și atunci, nu au existat probleme termice.

Kensington SD5780T Thunderbolt 4 Stație de andocare - Best Thunderbolt 4 Dock

 • Performanță solidă
 • Un amestec destul de solid de porturi, inclusiv în aval Thunderbolt 4
 • Unul dintre cele mai scumpe docuri pe care le -am testat
 • Porturile USB-A din spate oferă mai puțină putere decât se aștepta
 • Un port de afișare, care necesită un dongle suplimentar pentru două afișaje

. (Amazon a eliminat 15 % din preț la momentul celei mai recente revizuiri, reducând considerabil prețul nostru.)

SD5780T se îmbunătățește pe predecesorul său prin adăugarea unui HDMI 2 dedicat.. Dock -ul s -a comportat excelent în testele noastre, deși puterea externă a fost puțin mai mică în locuri decât am sperat. (Totuși, contează acolo unde contează, care include încărcarea unui smartphone.)

OWC Thunderbolt Go Dock-Cel mai bun Thunderbolt 4 Dock Runner-Up

OWC Thunderbolt Go Dock - Cel mai bun Thunderbolt 4 Dock Runner -Up

 • Cărămidă de putere este ascunsă în interior, îndepărtând dezordinea
 • 90W pentru a -ți încărca laptopul
 • .5W pentru încărcarea smartphone -ului
 • HDMI 2.1 suport
 • Ethernet este glitchy și necesită un șofer
 • Scump
 • Opțiuni de afișare încorporate limitate

O reducere recentă a prețurilor ne-a determinat să ne reconsiderăm numirea Anker Apex (777), în schimb, a fost, dar recenzia noastră ne-a amintit de prea multe probleme de compatibilitate.

Dock -ul Thunderbolt Go de la OWC are un punct de vânzare unic în favoarea sa: lipsa unei cărămizi de putere externă. Acest lucru ajută la reducerea dezordurii de cablu și, în teorie, facilitează luarea acestui Dock Thunderbolt 4 din mers. Din păcate, nu -și atinge promisiunea.

Combable 5-in-1 Thunderbolt Hub (USB4-HUB3A)-Cel mai bun Hub Thunderbolt 4

Combable 5-in-1 Thunderbolt Hub (USB4-HUB3A)-Cel mai bun Hub Thunderbolt 4

 • Adaptorul USB-C la HDMI inclus
 • Porturi limitate

Lumea Mac tinde să sublinieze afișajele conectate la Thunderbolt mult mai mult decât o face Windows World, așa că acesta ar putea fi un produs de nișă pentru majoritatea dintre voi. minuscul (4..88 x 0.5 inci) Chiar dacă, din păcate, cărămida de putere asociată nu este. Acesta va trimite 15W de putere prin intermediul conexiunilor Thunderbolt/USB-C pentru a încărca smartphone-urile și 60W pe computerul gazdă.

Ne-a lipsit un afișaj conectat la Thunderbolt în momentul testării. .) Dar caseta include un adaptor USB-C la HDMI, astfel încât să puteți conecta cu siguranță un afișaj în afara casetei, apoi atașați un hub USB-C pentru a conecta altul.

Anker 568 Stația de andocare USB-C-Cea mai bună stație de andocare USB4

Anker 568 Stație de andocare USB -C - Cea mai bună stație de andocare USB4

 • Valoare solidă
 • Garanție de optsprezece luni
 • Instabilitate ocazională pe un al doilea afișaj sau dispozitive conectate

O stație de andocare USB4 seamănă foarte mult cu o stație de andocare Thunderbolt 4 – puteți vedea mai multe explicații în urma recomandărilor noastre despre produs. Dar dacă căutați în mod specific o stație de andocare USB4, ar trebui să cumpărați Anker 568 USB-C Dock.

Această stație de andocare 11 în 1 favorizează DisplayPort, cu două DisplayPort 1.4 porturi și un singur HDMI 2.0 port video. . Este destul de neobișnuit, iar cele două porturi ar trebui să încarce rapid un smartphone și, eventual, o tabletă.

Am observat ocazional un pic de instabilitate, dar, în general, Anker 568 a oferit o conexiune solidă la o pereche de afișaje 4K și alte periferice.

Stație de andocare Dual HDMI conectată USB4 (UD-4VPD)-Cel mai bun stație de andocare USB4

Stație de andocare Dual HDMI conectată USB4 Dual (UD-4VPD)-Cea mai bună stație de andocare USB4

 • Preț și valoare excelentă, chiar și la MSRP
 • Capacități de afișare 4K120 Deschideți posibilitățile de joc
 • Capabilități excelente de încărcare
 • Testele de stocare pe parcursul docului au fost mai mici decât media

A decide între cel mai bun doc USB4 este o adevărată dilemă. Dock -ul pluglable pretinde capacitatea dublă 4K120, dar cei 568 de docuri ale lui Anker îl margine în preț și ușor în flexibilitatea afișajului. Ceea ce ne-a sigilat afacerea au fost problemele termice ale UD-4VPD conectate. Dock -ul pluglable a fost absolut bine pentru munca la birou, crescând doar destul de cald la atingere. . .

. Recenzia noastră intră mai detaliat.

Caldigit Thunderbolt Station 4 (TS4) – Cel mai bun pentru utilizatorii Apple Mac

Caldigit Thunderbolt Station 4 (TS4) - Cel mai bun pentru utilizatorii Apple Mac

 • Thunderbolt 4
 • Un rau de 18 porturi
 • 2.
 • Doar două porturi TB4 în aval
 • Scump

Această recomandare vine prin amabilitatea colegilor noștri de la MacWorld, care și -au compilat propria listă cu cele mai bune stații de andocare a Thunderbolt pentru piața Apple Mac Market. „Toate porturile pe care le-ați putea dori, cuplate cu încărcarea cu putere mare justifică prețul acestui doc cu caracteristică completă” și cine trebuie să ne certăm? Putem face personal pentru progenitorul său, TS3 Plus, pe care l -am clasat favorabil printre alte docuri Thunderbolt.

În timp ce încă nu am examinat noi înșine TS4, un simplu gander la prețul reafirmă certitudinea că acesta este un produs pentru piața Mac.

DisplayLink Docks USB-C, despre care discutăm mai detaliat într-un articol separat, nu oferă o lățime de bandă suficientă pentru monitoare de rată mare de rafinare sau jocuri, dar funcționează admirabil pentru munca de birou de zi cu zi, inclusiv vizionarea de filme. .

Ceea ce am dori să vedem într-o stație de andocare USB-C DISPLAYLINK este un set de caracteristici care se apropie de un Dock Thunderbolt cu drepturi depline, dar acesta are un preț sub ceea ce ați plăti pentru Thunderbolt Performance. Alegerea noastră actuală face exact asta.

Stație de andocare orizontală USB-C dosar 4K conectată (UD-6950PDH)-Cel mai bun DISCLINK DISPLAYLINK USB-C

Stație de andocare orizontală USB-C dosar 4K conectată (UD-6950PDH)-Cel mai bun Docklink DifuitLink USB-C

 • Suport pentru trei afișaje
 • Atât DisplayPort, cât și HDMI sunt acceptate
 • Șase porturi USB-A
 • 60W de putere laptop
 • Trei afișaje peste doar un cablu de 5 Gbps este nebun
 • Calitatea imaginii excelentă, stabilă, se descompune ușor cu video
 • Fără porturi USB-C
 • Fără porturi de încărcare rapidă

Dacă sunteți tipul de persoană care adoptă o abordare maximalistă, atunci HDMI-ul USB-C Triple 4K conectați și stația de docking DisplayPort (UD-6950pdz) este pentru dvs. . Acestea sunt niște lucruri magice negre.

Nu vă așteptați să jucați mai multe jocuri de mare viteză pe acest doc. Dar pentru munca de birou, acesta este un doc de top. Există alte dezavantaje, inclusiv 60W (spre deosebire de cele 90W sau altele alți docuri) de putere de încărcare. Dar am găsit întotdeauna docurile de afișare a lui DisplayLink ca fiind extrem de stabile, iar acest doc nu este la curent cu această promisiune.

Ugreen USB-C Triple Display Docking Station-Cel mai bun lucru USB-C DISPLAYLINK Dock Dock-Up

Ugreen USB-C Triple Display Docking Station-Cel mai bun lucru USB-C DisplayLink Dock Runner-Up

 • Compact
 • Selecție port excelentă
 • Suport pentru trei afișaje
 • Numele nu se potrivește cu ceea ce este pe cutie
 • Destul de scump
 • Șoferii sunt necesari și acest lucru nu este suficient de accentuat
 • Încărcătorul nu este inclus

Ciudat, ceea ce veți cumpăra de la Amazon (stația de andocare a afișajului Triple Ugreen USB-C) nu se potrivește cu numele din casetă (USB-C multifuncție Docking Station Pro). Celălalt cârlig? Acesta este un dock alimentat … dar va trebui să furnizați încărcătorul.

Acestea sunt câteva aspecte ciudate, stabilite cu ceea ce este un produs destul de prețios. Treceți peste acestea, totuși, și acesta este într -adevăr un dispozitiv solid – conduce de fapt trei afișaje! Doar asigurați -vă că descărcați software -ul DisplayLink, așa cum este detaliat în recenzia noastră, mai jos.

Am revizuit peste 25 de docuri Thunderbolt, stații de andocare Displayport USB-C și hardware conex, cu evaluări practice ale fiecăruia. Între site -urile noastre surori, TechAdvisor și MacWorld, am revizuit și mai mult. Deși nu pretindem că am revizuit absolut fiecare doc de pe piață, avem o înțelegere bună a ceea ce include un bun Dock Thunderbolt, tehnologia care le conduce și ceea ce veți dori să cumpărați. Eu personal am lucrat ca jurnalist tehnologic de peste douăzeci și cinci de ani, datând din 1995.

De unde știu dacă laptopul meu are tunet?

Răspuns scurt: uitați -vă la specificațiile publicate ale laptopului pentru a fi sigur. Un port Thunderbolt poate părea indistinguibil de la un port USB-C, deoarece ambele folosesc aceeași conexiune USB-C fizică. Altfel spus, toate porturile Thunderbolt sunt USB-C, dar nu toate porturile USB-C sunt echipate cu tunete.

Porturile Thunderbolt sunt presupus Pentru a avea o pictogramă mică de șuruburi pentru a le identifica. Dar unii producători de laptopuri folosesc o pictogramă similară cu fulgere pentru a indica faptul că un port USB-C poate fi utilizat pentru încărcarea telefonului dvs. și nu pentru Thunderbolt. . Din fericire, majoritatea laptopurilor aleg acum să-și evidențieze capacitățile Thunderbolt, astfel încât porturile ar trebui să fie bine marcate.

Puteți vedea, de asemenea, hub-uri USB-C comercializate ca „Thunderbolt compatibil.” Este adevărat. Puteți conecta un dock Thunderbolt într-un port USB-C non-thunderbolt, generic. Dar va fi limitat de lățimea de bandă disponibilă pe care o oferă portul, așa că este oarecum înșelător în această privință.

Thunderbolt vs USB-C

Dețin deja un dongle USB-C. Pot să -l folosesc cu Thunderbolt?

Un dongle USB-C de 10 Gbps nu va înlocui un dock Thunderbolt de 40 GBPS, deoarece există circuite în interiorul docului care îi permite să funcționeze cu portul Thunderbolt de mare viteză al laptopului. Cu toate acestea, nu există nimic care să spună că nu puteți conecta dongle la un port USB-C disponibil pe Dock Thunderbolt în sine pentru a adăuga și mai multe porturi. Dacă laptopul dvs. are două porturi Thunderbolt, puteți, de asemenea, să atașați un dock Thunderbolt la un port, iar dongle la celălalt.

Această soluție va adăuga mai multă aglomerație la biroul dvs., dar s -ar putea să vă permită să cumpărați și un dock bugetar mai ieftin. Depinde de tine!

Cât de rapid este Thunderbolt?

PUNĂ Simplu, 40 Gbps.

Majoritatea porturilor USB-C sunt construite pe cea de-a doua generație USB 3.1 standard de transfer de date, care transferă date la 10 Gbps. Thunderbolt 3 și 4 porturi, cel mai frecvent standard, transfer datele de până la 40 Gbps. Thunderbolt 4 diferă foarte ușor prin faptul că acceptă un maxim teoretic de 32 Gbps pentru dispozitivele de stocare externe, dar probabil că nu veți observa diferența.

Intel este de așteptat să dezvăluie o versiune de 80 Gbps a Thunderbolt în acest an, numită Thunderbolt 5, ceea ce înseamnă că veți vedea chiar și Docks Thunderbolt cu și mai multe capacități atunci când dispozitivele vor fi lansate în 2024.

Există câteva excepții, pe care le puteți ignora în mare măsură. Un nou USB 3.2 Gen 2 × 2 Spec poate asocia două canale de 10 Gbps împreună, creând un hub agregat de 20 Gbps. (Acest lucru este într-adevăr doar pentru SSD-uri externe din clasa de jocuri.) Și în timp ce marea majoritate a laptopurilor echipate cu 3 Thunderbolt sunt proiectate cu patru benzi PCIE pentru un total de 40 Gbps, unele laptopuri se livrează doar cu două benzi PCIE pentru un total de 20 Gbps. (O pagină de asistență Dell, de exemplu, detaliază laptopurile sale pe patru benzi și cu două benzi.) În esență, o conexiune de 20 Gbps ar trebui să fie suficientă pentru un singur monitor 4K care rulează la 60Hz, cu un pic de lățime de bandă suplimentară pentru alte transferuri de date între perifericele conectate.)

. Jetoanele de nucleu a 12-a-gen de la Intel și al 13-lea gen oferă cea mai consistentă experiență Thunderbolt, cu 40 Mbps Thunderbolt 4 viteze, inclusiv 32 Gbps pentru transferuri de date către și de la dispozitivele de stocare.

Care este diferența dintre Thunderbolt 3, Thunderbolt 4 și Thunderbolt 5?

Răspunsul scurt: nu atât de mult! Thunderbolt 3 și 4 sunt echivalente funcțional, transferând datele la 40 Gbps.

Thunderbolt 5 este versiunea de 80 Gbps, dar va fi compatibil înapoi atât cu Thunderbolt 3 și 4. Cu toate acestea, nu o veți vedea până în 2024. (Dacă dețineți un laptop cu un port Thunderbolt 4, veți putea folosi cu un dock Thunderbolt 5, spune Intel. Singura rid este că un laptopuri Thunderbolt 4 va trece doar datele la viteza sa de 40 Gbps.)

De dragul completării, vom detalia unele dintre diferențele de mai jos. Dar dacă sunteți nou în acest sens, să reiterăm: Thunderbolt 3 și 4 sunt practic aceleași, iar Thunderbolt 5 nu va fi o problemă până în 2024. Nu transpirați detaliile.

Gândiți -vă la Thunderbolt 4 ca la versiunea mai restrictivă a Thunderbolt 3, cu mai puțin spațiu pentru orice Gotchas.

În esență, Thunderbolt 3 și Thunderbolt 4 permit până la 40 Gbps lățime de bandă, suficient pentru două afișaje 4K/60. „Up to” este fraza cheie: Thunderbolt 3 este doar necesar pentru a susține o conexiune de 10 Gbps, permițând un singur Afișaj 4K extern (o conexiune PCIe de 16 Gbps, asociată cu USB 3.2). Cu toate acestea, majoritatea producătorilor depășesc acest lucru, iar docurile noastre recomandate acceptă specificațiile complete de 40 Gbps (și două afișaje 4K), cu excepția cazului în care se menționează. .

Thunderbolt 3 este, de asemenea, singura specificație (nu Thunderbolt 4) pe care am văzut -o conectarea la GPU -uri externe, în cazul în care doriți să încercați această abordare.

Thunderbolt 4 nu permite nicio libertate-primiți o conexiune completă de 40 Gbps (32 Gbps PCIE + USB 3.. Pentru stocare externă, Thunderbolt 4 acceptă 32 Gbps de transfer de date – acest lucru contează doar pentru video, conexiuni externe GPU sau, eventual, jocuri. Thunderbolt 4 acceptă „Wake on Sleep” de la o tastatură sau mouse extern, ceea ce vă permite să atingeți tastatura externă sau să vă lăsați mouse -ul pentru a vă trezi computerul, care este la îndemână. Thunderbolt 4 permite cabluri mai lungi și mai multe porturi Thunderbolt pe laptopuri.

Producătorul de dispozitive Anker are un rezumat frumos al tuturor caracteristicilor tehnice asociate cu Thunderbolt 3, Thunderbolt 4 și USB4, dacă aveți într-adevăr doriți să intrați în distincțiile fine (mai jos). Ce este USB4? Abordăm asta în următoarea întrebare.

Thunderbolt 3 Thunderbolt 4 USB4 Chart Comparație Anker

Laptopul meu spune că are un port USB4, nu Thunderbolt. Pot să -l folosesc cu un Dock Thunderbolt?

Probabil. Porturile USB4 apar de obicei pe laptopuri cu procesoare AMD Ryzen în interior. USB4 și Thunderbolt 4 sunt compatibile și echivalente funcțional. . Asta înseamnă că laptopurile Ryzen sfârșesc cu porturile USB4, iar laptopurile Intel Core includ Thunderbolt.)

Ca un subset de Thunderbolt 4, un dispozitiv USB4 va rula doar bine conectat într -un port Thunderbolt 4. Dar producătorii de docuri ne spun că este posibil ca un dispozitiv Thunderbolt 4 să nu funcționeze așa cum este de așteptat atunci când este conectat la ceea ce este în mod specific un port USB4. În schimb, majoritatea hub -urilor și docurilor sunt comercializate ca Thunderbolt 4, în timp ce majoritatea dispozitivelor (precum un SSD extern) sunt proiectate în jurul USB4. .) Acolo sunt Cu toate acestea, docurile USB4 pe care le veți găsi în lista noastră de cele mai bune alegeri, pe care le -am testat și pe care le -am testat.

Versiunea USB4 2 este un standard viitor care va propulsa USB4 până la 80 Gbps, la fel ca Thunderbolt 5. Primele produse vor debuta (la o presupunere) la începutul anului 2024, dar USB-IO nu ne-a oferit o cronologie exactă sau capacitățile docurilor USB4V2.

Rețineți că Thunderbolt 3 și 4 necesită cel puțin 15 W la dispozitivele de alimentare conectate în portul Thunderbolt, cum ar fi un hard disk cu bus cu autobuzul. USB4 necesită doar jumătate din asta.

Ce este atât de important la Thunderbolt 5?

. Spec împinge lățimea de bandă I/O de la 40 Gbps în Thunderbolt 4 până la 80 Gbps în Thunderbolt 5, și chiar la 120 Gbps în unele cazuri. Un alt mod bun de a gândi la Thunderbolt 5 este în contextul a ceea ce poate face. Thunderbolt 4 permite o lățime de bandă suficientă pentru două afișaje 4K, care rulează la 60Hz. . Acest lucru ajută la a face din Thunderbolt 5 o tehnologie din clasa de jocuri, mai degrabă decât doar pentru munca de birou.

Thunderbolt 5 va permite, de asemenea, 64 Gbps de lățime de bandă dedicată pentru stocare și GPU -uri externe, dublați 32 Gbps pe Thunderbolt 4.

În cele din urmă, există putere. Thunderbolt 5 va furniza până la 240W (140W necesară) puterii de încărcare pentru laptopul dvs. Majoritatea laptopurilor necesită astăzi 65W până la 90W, dar laptopurile pentru jocuri necesită mai mult. Toate acestea înseamnă că un dock Thunderbolt 5 va elimina potențial nevoia de a transporta încărcătorul unui laptop pentru jocuri. .)

Ce cablu ar trebui să folosesc cu un dock Thunderbolt?

. Vă recomandăm să utilizați Thunderbolt 3 Cables cu produse Thunderbolt 3 și Thunderbolt 4 Cabluri cu produse Thunderbolt 4. Ditto pentru Thunderbolt 5, când se livrează în 2024.

Ceea ce diferențiază o stație de andocare a afișajului USB-C de un dig Thunderbolt?

O stație de andocare afișată Usb-C este o nouă categorie de stație de andocare. De multe ori sunt comercializate la fel ca o stație de andocare USB-C, din păcate, deși logo-ul DisplayLink prezintă în mod proeminent pe cutie. Cheia aici este că tehnologia DisplayLink (acum deținută de Synaptics) folosește compresia datelor între computer și doc pentru a aproxima o experiență Thunderbolt (o pereche de 4K afișaje la 60Hz, plus periferice suplimentare) pe autobuzul USB-C mai restrâns și mai lent. Va trebui să instalați un driver de software pentru ca computerul dvs. să comunice cu cipul DisplayLink încorporat în Dock.

Avantajul aici este de două ori. În primul rând, DisplayLink vă permite să „înșelați” și să obțineți o experiență de andocare Thunderbolt pe un laptop mai vechi. În mod alternativ, chiar dacă dețineți un laptop cu un port Thunderbolt, este posibil să puteți găsi un dock USB-C DisplayLink pentru un preț mai ieftin decât Thunderbolt. Aceasta este o soluție viabilă, mai ales dacă nu vă deranjează să nu jucați jocuri pentru PC.

.

Ce este HBR3 cu DSC?

Începem să vedem că unele stații de andocare USB-C profitând de o alta Tehnologie: HBR3 (rata mare de biți 3) cu DSC (afișare compresie în flux). Gândiți-vă la aceasta ca la versiunea standard, producătoare-agnostică a DisplayLink. Funcționează prin portul USB-C și oferă din nou o experiență duală 4K60 afișare.

Problema? Este câștigător. Am constatat că suportul pentru tehnologie a fost foarte neplăcut în hardware-ul de gen al 11-lea și pare să funcționeze constant în laptopuri de bază de gen 12 sau al 13-lea gen (și mai sus, când se livrează). Deși nu o putem recomanda cu adevărat chiar acum, îl urmăm.

?

Da, poti. Anumiți producători (Razer este unul, deși există și alții) au carcase construite care pot găzdui o placă grafică pentru desktop standard, conectată la laptop printr -un Thunderbolt. . . Cum poți conecta un GPU extern la laptop prin Thunderbolt? Povestea noastră are mai multe.

Singurul egpus pe care l -am văzut cu Thunderbolt folosește Thunderbolt 3, nu Thunderbolt 4. De ce este asta?

. „Când eliberăm orice produs, facem acest lucru doar atunci când poate exista un avantaj material în generația anterioară”, ni s -a spus.

Deoarece Thunderbolt 4 a fost compatibil înapoi și echivalent funcțional cu Thunderbolt 3, Razer a refuzat pur și simplu să investească în producția și testarea unui Thunderbolt 4 EGPU. Presupunem că alți producători au urmat costum.

Cablu Thunderbolt 3

Ghid de cumpărare: Ce să cauți într -un Dock Thunderbolt

Porturi, cabluri, periferice: acestea sunt cele trei considerente majore atunci când cumpărați un dock Thunderbolt.

. În primul rând, există bugetul față de docurile cu caracteristici complete pe care le-am evidențiat mai sus. Dar este posibil să vedeți ceva similar cu hub -urile USB din vechi: dispozitive care iau Thunderbolt în afară. Există un număr mic de afișaje cu intrări Thunderbolt, care pot fi conectate direct la aceste hub -uri. ? Cu siguranță, puteți conecta acest lucru într -un dock Thunderbolt și adăugați și mai multe funcționalități I/O.

Practic, luați în considerare ceea ce veți dori să conectați la doc ca un ghid pentru cumpărarea unuia. Preferăm dispozitivele cu porturi încorporate (cum ar fi HDMI, USB-A și așa mai departe), deoarece ecosistemul dispozitivului USB-C este încă la început. Dar pune -ți câteva întrebări. ? Un slot pentru card SD contează? Câte periferice de tip USB intenționați să atașați? Vrei să folosești cablul Thunderbolt pentru a -ți încărca laptopul?

Cablurile pot fi, de asemenea, o considerație neașteptat de importantă. Practic, fiecare dock se livrează cu un cablu Thunderbolt. Dar luați în considerare afișajele pe care le dețineți (de obicei HDMI sau DisplayPort) și luați în considerare dacă Dock le va găzdui.

Verificați alimentarea cu alimentare a laptopului. Se conectează la laptopul dvs. prin USB-C? Dacă da, un dock Thunderbolt îl va alimenta probabil. Cu toate acestea, va trebui să înțelegeți cum docul furnizează puterea. Verificați încărcătorul laptopului pentru a afla cât de multă putere furnizează și cât va trebui să furnizeze docul pentru a -l înlocui. Dacă laptopul sau dispozitivele dvs. nu primesc suficientă putere, este posibil să vedeți un avertisment apărut.

Un dock „alimentat cu autobuzul” nu va veni cu un încărcător extern în pachet, economisind un anumit cost, spațiu și probleme de putere. Un doc cu „livrare de energie” își va furniza propria putere și Încărcați laptopul și/sau un telefon prin încărcătorul USB-C existent al laptopului dvs. (Șansele sunt ca acesta să nu ofere oferta de smartphone-uri premium de încărcare rapidă.) Cu cât este mai multă putere de dock, cu atât este mai mare posibilitatea de a -ți încărca laptopul și Orice dispozitive cu autobuz. Acesta este un GOTCHA, majoritatea oamenilor nu se gândesc, așa că dacă intenționați să conectați mai multe hard disk-uri sau SSD-uri, cumpărați un doc cu o sursă de alimentare grea. (Cheile USB, pe de altă parte, necesită cantități minuscule de putere. Nu vă faceți griji pentru acestea.)

Mark Hachman / IDG

Mai este o considerație: lungimea cablului Thunderbolt dintre laptop și doc în sine. . Luați în considerare cât de multă tensiune va fi pusă pe un cablu. Un dock Thunderbolt care se aruncă dintr -un port Thunderbolt va sublinia conectorul fizic. Nu vrei asta!

Dacă sunteți un utilizator Mac care s -a împiedicat de acest articol, bine ați venit. Dar vă rugăm să fiți conștienți de faptul că PRO -urile Apple MacBook timpurii alimentate de Intel Silicon acceptat până la două afișaje 4K. Primul Pros MacBook alimentat de cipul Apple M1 acceptă doar un singur ecran 4K. Mulți utilizatori Mac au lăsat recent recenzii negative pe Docks Thunderbolt pe site -urile de cumpărături din această cauză. Cumpărați un computer!

Cum testăm docurile Thunderbolt

Lucrăm de la premisa că cumpărați un dock Thunderbolt pentru capacitatea sa unică de a vă conecta la două monitoare 4K la 60Hz. Rezoluțiile mai mici ar trebui să fie mult mai ușor de rulat cu succes. Primul nostru test a conectat pur și simplu fiecare doc la o pereche de afișaje de 4K/60Hz, fiecare dintre acestea ar putea accepta cablarea DisplayPort și HDMI și s -a asigurat că nu există artefacte vizuale la rezoluție de 60Hz.

În al doilea rând, am verificat pentru a vedea dacă porturile disponibile au livrat lățimea de bandă la care ne -am aștepta, conectându -le la un SSD extern și transferând o colecție de fișiere de testare prin cablul și portul Thunderbolt. De asemenea, am folosit instrumentul de testare a sistemului AJA (și acum PCMark) pentru a verifica dublu numerele noastre și a testa dacă viteza de citire și scriere au fost consecvente.

În cele din urmă, am verificat la fața locului la egalitatea de putere disponibilă a butucurilor și porturilor cu un contor de alimentare USB, precum și pur și simplu conectarea lor la dispozitive cu bus pentru a vedea dacă ar putea furniza suficientă putere pentru a le permite să funcționeze.

Această poveste a fost actualizată pe sept. 12, 2023 cu informații suplimentare Thunderbolt 5.