109 Cele mai bune construcții pentru PC – cele mai bune setări de jocuri noi

Contents

. În mod corespunzător, George numește această platformă Napoleon, pentru că este mică și puternică și este folosită într -o configurație de jocuri din sufragerie. .

Cea mai bună construcție de PC pentru jocuri avansate de 1750 $ – septembrie 2023

Dacă sunteți după amestecul perfect de putere, eficiență și capacitate de utilizare într -un computer, nu căutați mai departe decât PC -ul nostru avansat de jocuri de 1.750 USD. Acest sistem combină unele dintre componentele noastre preferate pentru a oferi ceea ce credem că este computerul ideal. Da, acest sistem poate rula toate cele mai recente jocuri cu ușurință, dar ceea ce este foarte grozav la acest sistem este că oferă un echilibru fantastic de viteză, tăcere și stil.

Construirea din această lună, alimentate de Intel și AMD!

Pentru septembrie 2023, construirea avansată de PC pentru jocuri de 1.750 de dolari începe cu Core șocant de rapid I5-13600KF 14-core, CPU cu 20 de fire. . !

Acest sistem prezintă, de asemenea, un număr imens de hop-up-uri față de lunile anterioare, datorită scăderilor prețurilor. Aceasta include 32 GB DDR5-6400 RAM de mare viteză, împreună cu o unitate de înaltă performanță PCIE Gen 4 în stare solidă, perfectă pentru toate nevoile dvs. de jocuri sau productivitate. Topping It All Off este o sursă de alimentare eficientă de 850 W, un răcitor de turn de 120 mm extrem de eficient și o carcasă de sticlă temperată cu aer înalt de la Silverstone!

Gânduri despărțite

Dacă aveți nevoie să vă accesorizați noua construcție, veți găsi alegerile noastre de top pentru o tastatură, mouse și monitorizare pentru a se asocia cu acest sistem. Pentru și mai multe idei, consultați ghidul cumpărătorului nostru de monitor și ghidul cumpărătorilor perifericilor! De-a lungul ghidurilor noastre, oferim legături directe către Amazon, care va converti automat pentru cititorii din Marea Britanie, Canada și multe țări din UE. Utilizarea dvs. a acestor legături ajută la susținerea dezvoltării continue a acestor ghiduri!

109 Cele mai bune construcții pentru PC – cele mai bune setări de jocuri noi

Cea mai mare vitrină a celor mai bune construcții de PC -uri, de la configurații personalizate pentru jocuri de calculatoare și moduri de cazuri cool, până la idei inspirate de cameră de jocuri.

Cele mai bune PC Builds 01

Publicat: 15 septembrie 2023

Nu există niciun motiv pentru care mândria și bucuria ta PC -ul construi Trebuie să fie adăpostit într -o carcasă neagră standard Bog, care arată ca computerul tuturor celorlalți. Cu o explozie dinamică de inspirație, un fler imaginativ și mult timp îți murdărește mâinile, poți transforma Configurarea jocurilor de calculatoare într -un spectacol tehnic care necesită respect.

PC -ul personalizat a sărbătorit cele mai bune PC -uri Din 2003 și al nostru PC constructor Facebook Group are peste 420.000 de membri. Am văzut multe PC -uri personalizate pentru jocuri, De la moduri bazate pe proiectele de cazuri existente până la zgârieturi. În această listă uriașă am împărtășit calculatoarele noastre preferate, setările de jocuri și ideile de cameră de jocuri care arată cu adevărat ce este posibil dacă vă gândiți.

Iată lista noastră cu cele mai bune construcții de PC:

1.

Computer într -un Xbox One s

Folosind un APU AMD Ryzen 7 cu 8 nuclee și un sistem super-compact de răcire a apei, membrul comunității Aaron Howe a transformat un Xbox One S într-un PC complet funcțional. Aaron 3D a imprimat un șasiu intern pentru a-l menține pe toate împreună, în timp ce pantofii un radiator dublu de 50 mm în interior pentru a menține procesorul rece. Vedeți acest lucru pentru PC Xbox Build.

2. Încercați să observați echipamentul de răcire a apei în acest computer Galaxy Diner Gaming

Galaxy Diner PC

Puteți observa oricare dintre componente sau echipamente de răcire a apei în acest computer personalizat ? Când a construit un computer pentru soția sa, Josiah a dorit Fast să concentreze interiorul pe o scenă de știință sci-fi cu modele personalizate, în timp ce ascundea hardware-ul. Acest superb PC Galaxy Diner are o navă spațială model și călăritul pilot deasupra plăcii sale grafice răcite cu apă, plus un câmp de stea luminos realizat din fibre optice . Vedeți acest lucru pentru PC Sci-Fi Build.

3. Acest computer pentru birou are două platforme de jocuri în interiorul său!

Folosind abilitățile sale în fabricarea ușilor și ferestrelor din aluminiu, Daniel Hunter a creat acest computer uimitor care nu conține unul, ci două PC -uri pentru jocuri. Această întreagă configurație de jocuri pentru PC duble a fost construită de la zero folosind aluminiu și o moară CNC, apoi a fost amenajată cu două PC-uri de jocuri cu răcire complet cu apă, completate cu tuburi dure. Vedeți această configurație pentru jocuri pentru PC Dual Desk.

4. Consultați acest computer Steampunk pentru jocuri cu cadran și conducte de fier

PC -ul pentru jocuri steampunk

Folosind conducte de fier, foi de aluminiu și componente electrice autentice din anii 1940, PC Modder Dante Mutti a creat acest uimitor PC-ul retro-industrial pentru jocuri, numit HydroPower. Este construit în principal din Pine Wood, care a fost colorat negru, cu componentele montate pe platforme de foi de aluminiu. . Vedeți acest Stampk PC Build.

5. Este PC -ul SpongeBob SquarePants!

PC -ul SpongeBob Squarepants

Înarmat cu o încărcătură de spumă EVA și o mulțime de vopsea galbenă, PC Modder Dewayne Carel a construit acest computer personalizat SpongeBob Squarepants, care a fost comandat pentru Prințul arab din NWA, care aparent este un mare fan Spongebob Fan Fan Fan SpongeBob. Picioarele lui sunt făcute din conducte din PVC, iar mâinile sale sunt făcute din lut modelat în jurul unui schelet imprimat 3D. .

6. Acest uimitor computer din lemn folosește tehnici kumiko japoneze

PC Kumiko din lemn

Inspirat de prelucrarea lemnului japonez Kumiko, Nick Falzone a făcut acest computer de jocuri din lemn rafinat cu un sistem personalizat de răcire a apei și câteva meșteșuguri superbe. Mașina se numește Ikigai, iar corpul principal este fabricat din Wenge Wood, cu molidul Sitka folosit pentru a face detaliile în stil kumiko pe panoul frontal și laterale. .

7. Acest caz minunat pentru PC a fost tipărit 3D

Cazul PC tipărit 3D

Arătând mai mult ca un motor de avion decât un șasiu tipic PC Boxy, acest mic carcasă cu tipar 3D tipărit deține un platformă AMD Ryzen 7 cu 8 nuclee. Creatorul Jean Roberto de Lacovo a creat toate părțile de care avea nevoie pentru a face șasiul cu o imprimantă 3D modificată, rezultând în acest uimitor computer construit cu zgârieturi, care se numește Piñasphere. Vedeți această construcție de cazuri de PC tipărită 3D.

8. !

Mașină cu gheare cu arcade pentru PC

Această construcție colorată se bazează pe un șasiu ThermalTake Tower 100 și are o gheară mecanică, joystick și slot de monedă pentru a -l face să pară o mașină arcade. . .

. Este banda Las Vegas în interiorul unui computer!

PC cu o mulțime de iluminare RGB

Această construcție strălucitoare a PC-ului este plină de blocaj cu iluminare RGB. Pentru a 50-a aniversare, cititorul personalizat de PC, Steve Higgins, a decis să aibă prima sa înjunghiere la realizarea unei bucle personalizate de răcire a apei în această construcție colorată PC, care folosește un kit de răcire a apei Corsair Hardline, precum și triunghiurile LC100 LC100 ale companiei. El numește în glumă această operațiune de calculatoare pentru jocuri de joc, nu te electrocutați. Vedeți acest Build PC RGB cu apă RGB.

. !

Alien Breach PC

Această configurație pentru computer pentru jocuri este puțin diferită de cazul obișnuit Boxy. Nu numai că este un computer pentru birou, dar se bazează pe interiorul unei nave spațiale din franciza de film extraterestru. Acest computer de jocuri de știință sci-fi se numește Alien Breach și a fost construit de PC Modder Mick Black, care a dorit să recreeze un interior spațial întunecat și greșit, cu rugină, pete și deversare de ulei. .

11. Consultați discul plasmatic de pe această construcție de calculatoare Steampunk pentru jocuri

PC -ul cu disc plasmatic steampunk

. Utilizează conducte de cupru tăiate manual pentru sistemul de răcire a apei, există un ceas de tub Nixie în partea de sus și un disc plasmatic pe panoul frontal. . Citiți totul despre această construcție de carcasă pentru calculatoare steampunk.

12. Există două platforme de jocuri pentru PC-uri răcite cu apă în această construcție!

PC Intel Gamer Days

Suntem îndrăgostiți de acest computer colorat de jocuri, care nu prezintă unul, ci două PC-uri răcite cu apă, ambele cu GPU-uri NVIDIA GeForce RTX 3000 și CPU-uri Intel-end Intel. PC Modder Kris Butterill a modificat un caz Raijintek Enyo pentru a crea acest Monster Dual-System Build pentru campania Gamer Days Intel și are tuburi îndoite de mână, o mulțime de iluminare RGB și piese personalizate realizate cu o imprimantă 3D. Aflați toate detaliile despre această compilare pentru PC -uri pentru jocuri duble.

.

Construirea pentru PC Mini-ITX în aer liber

Nu am mai văzut niciodată un PC Mini-ITX pentru jocuri la fel ca acesta. Dispune de o carcasă personalizată în aer liber, realizată din panouri de oțel, pe care Modder PC Michael Sheppard le-a tăiat și s-a aplecat să se modeleze-îl numește proiectul Mini Z. De asemenea, oferă un GPU de jocuri AMD de dimensiuni complete și un sistem personalizat de răcire a apei, pe panouri care se fantează din centru. Citiți mai multe despre această construcție de PC Mini-Air în aer liber.

14.

Configurarea PC -ului pentru jocuri de citrine

Acest computer de jocuri răcit cu apă, cu tub dur, se pare că a fost extras dintr-o stâncă încrustată de cristal de către un geolog foarte norocos. Înarmat cu o mașină CNC, o mulțime de foi acrilice și unele abilități expert de modelare 3D, Modder PC Søren Kirkegaard a făcut această construcție izbitoare inspirată de aspectul cristalelor de citrină. Acesta este motivul pentru care Kirkegaard numește această construcție citrină și este o piesă fină de măiestrie pentru PC. Vedeți mai multe din acest PC cu efect de cristal răcit cu apă construiți.

15. Placa de bază a acestui computer este în mijlocul cazului

PC -ul cu meshif s2 modificat

Nu este ușor să vă schimbați aspectul carcasei pentru computer, astfel încât placa de bază să fie mutată la mijloc, dar Modder PC Jeroen ter Horst a făcut o treabă de expert cu acest PC pentru jocuri răcite cu apă. . Citiți mai multe despre această construcție de PC S2 Moshify MODDED.

16.

Proiect Taichi PC

Acest computer cu jocuri în aer liber arată puțin ca și cum ar fi ieșit dintr-o fabrică de ceasuri Clockwork, fiind inspirată de designul plăcilor de bază Taichi de la Asrock cu motivele lor de cog și bazată pe un șasiu P5 Core Termaltake. Modder PC Jason Simm a ieșit totul pe sistemul de răcire a apei pentru acest PC Build, care are două radiatoare de 480 mm, tuburi PETG tăiate manual și panouri personalizate din aluminiu. .

. Este un computer de jocuri răcit cu apă într-un monitor CRT vintage!

PC într -un monitor CRT

Dacă sunteți un veteran de calcul care își amintește monitoarele și televizoarele CRT (cu siguranță o facem!), atunci s-ar putea să ne alături de noi în dragostea noastră pentru acest computer de jocuri răcite cu apă, cu o răsucire vintage. . Citiți totul despre cum a fost construit acest computer răcit cu apă într-un televizor CRT.

18. Cazurile pentru PC nu sunt mult mai minime decât acest platformă în aer liber

Această carcasă pentru PC pentru jocuri mini-ITX merge corect la elementele de bază, stând într-o mică amprentă, în timp ce este capabil să se adapteze și la o placă grafică cu dimensiuni complete și la sursa de alimentare ATX. Este fabricat din aluminiu tăiat cu laser și designerul său, Jerome Kelty, a pus la dispoziție fișierele de design disponibile pentru oricine altcineva să descarce și să aibă un Go Sellow. .

19. Este aceasta setarea finală a PC-ului cu temă cu dragon?

O enormă sculptură de dragon care stă pe o configurație pentru calculatoare pentru jocuri

. Cu toate acestea, există altceva un pic de pește în această configurație de jocuri, altfel ușor de minte.

. Imaginează-ți dezamăgirea noastră de a ni se spune … este artă generată de AI! Cu toate acestea, este încă uimitor în felul său – imaginați -vă dacă a fost real! Vedeți toate fotografiile acestei configurații de jocuri pentru PC Dragon Generated AI.

20.

PC -ul pentru jocuri cu o schemă de vopsea albă și iluminare include un suport GPU Stormtrooper alb

Această configurație de jocuri pentru PC-uri cu temă Star Wars este specială subtilitate, deoarece întreaga temă este definită doar prin adăugarea unei singure figurine. Inspirându-se din schema sa de culori alb-albă, PC-ul personalizat și setarea jocurilor de jocuri, membrul grupului Facebook, Robert Lachance, a completat aspectul computerului său cu adăugarea simplă a unui Stormtrooper. . Vedeți mai multe din acest PC -ul White Star Wars Gaming Build.

21. Acest computer al lui Jack Daniel pare că este plin de whisky

Jack Daniels PC

Ne place absolut ceea ce a făcut constructorul de PC Craig Ferrie cu acest computer al acestui Jack Daniel. . Vedeți mai multe din această construcție pentru PC -ul lui Jack Daniel.

22. Sărbători fericite, de la acest computer Hello Kitty

Acesta nu este doar niciun computer Hello Kitty, ci un computer Hello Hello Kitty! Modder PC Anthony Martino a vrut să facă un computer pentru soția sa obsedată de Hello Kitty de Crăciun, rezultând această mașină roșie, albă și verde. Carcasa este acoperită cu înveliș de vinil personalizat, iar interiorul prezintă grilele de ventilatoare acrilice personalizate și o placă de spate Hello Kitty Graphic. .

23. Acest computer Cyberpunk 2077 are câteva lucrări incredibile de vopsea și gravură

Acest uimitor PC Cyberpunk 2077 pare că a venit direct pe stradă în Night City. . Are o cantitate incredibilă de vopsea personalizată, câteva gravuri superbe pe sticlă și un ecran obraznic pe PSU Guuld.

Pentru a-l elimina pe toate, în interior există un sistem complex de răcire a apei cu tub dur și chiar o figură Keanu Reeves care stă în interiorul mașinii. Vedeți mai multe poze ale acestui uimitor Cyberpunk 2077 PC Build.

24. Consultați placa grafică a dragonului și grafică a acestui computer

Adăugarea propriului dvs. gravură pentru PC este o modalitate excelentă de a face computerul să iasă în evidență de mulțime și ne place foarte mult ceea ce a făcut cititorul personalizat Simon Beacock cu designul său de dragon aici. De asemenea, a ieșit cu toții cu primul său de răcire cu apă hard-line pentru această construcție, pe care îl numește Little Drakon, modificând în același timp configurația pentru a găzdui o placă grafică unghiulară. Vedeți mai multe din această construcție de PC -uri de gravură Dragon.

. Gobble up up Acest PC pentru cabinet arcade Pac-Man, răcit cu apă,

. Folosind câteva panouri și cutii acrilice personalizate, cititorul personalizat de PC Karl Patterson a transformat acest cabinet arcade Pac-Man într-un computer de jocuri de înaltă calitate, care conține două bucle de răcire a apei. ! .

26.

. Acest mini-ITX PC Build, pe care creatorul său îl numește Odna, este un exemplu uimitor de design și măiestrie-nu am văzut niciodată un computer chiar ca acesta. Vedeți mai multe din această fabuloasă construire a PC -ului cu valuri din lemn.

27. Consultați conectorii de cablu metal PSU din această platformă de divizie

Proiect PC ISAC

Acest computer de jocuri răcit cu apă are o mulțime de detalii personalizate, inclusiv blocaje modificate ale CPU și GPU, un panou lăudat pe radiator și unele lucrări de gravare de calitate. . . Vedeți mai multe din această diviziune PC construită.

28. Această construcție de PC din aluminiu în vârstă spațială este inspirată de satelitul Sputnik

PC -ul Sputnik

Inspirat de lansarea primului satelit de pe Pământ, Sputnik, PC Modder Lobaciov Andrey Vladimirovich a construit de la zero acest PC Mini-ITX pentru vârsta spațială. Designul evită coturi de 90 de grade pentru a evita aspectul cuty al cutii standard pentru PC și este construit din aluminiu de 2 mm tăiat cu laser 2mm. Vedeți mai multe din această construcție de PC din aluminiu tăiat cu laser.

29.

Mașini și plante Zachary Nazech Configurare pentru jocuri pentru PC

Aceasta nu este configurarea medie a jocurilor de jocuri pentru automobilele dvs. auto. Sigur, există mașini model pe raft și chiar și unele roți Yokohama Model T6 pe perete, dar acest lucru nu a fost suficient pentru membrul comunității Facebook personalizat Zachary Nazech. Ca un iubitor interesant atât de mașini, cât și de plante, Zachary a decis să amestece două dintre pasiunile sale, cu unele roți care încolțeau frunzișul. .

. Consultați această configurație inteligentă de jocuri pentru PC-uri inspirate de extraterestru

Jesse Drew Lambros Alien PC Setup

Ne place aspectul curat al acestei configurații de jocuri pentru PC -uri extraterestre, care este realizat din diverse piese de mobilier IKEA și folosește foarte mult luminile și panourile de perete. . Vedeți mai multe din această configurație de jocuri pentru PC extraterestre și citiți Q&A nostru cu Jesse.

31. Apple mănâncă-ți inima, aceasta este cea mai bună construcție pentru computer all-in-one

Întotdeauna poftă după ușurința curată a all-in-one de utilizare a unui iMac? Ei bine, Björn Höjing Burle arată că nu trebuie să parcurgi traseul fructat pentru a obține același efect. . Folosește o placă de bază mini-ITX și o sursă de alimentare SFX compactă pentru a economisi spațiu, apoi valorifică puterea de direcție de căldură a răcirii cu apă pentru a trage căldură de pe cardul grafic și CPU la cele două radiatoare de 240 mm din cealaltă parte a monitorului. .

. Vedeți minimalismul la cel mai bun cu această configurație de computer alb

Cea mai curată construire a PC -ului alb și configurare de birou vreodată

Acest lucru trebuie să fie printre setările noastre preferate de jocuri pentru PC -uri minimaliste pe care le -am văzut vreodată. . . Cu toate acestea, este accentul pentru restul spațiului care completează cu adevărat piesa – nu există nimic altceva pe birou sau pe pereți care înfundă aspectul. Aflați mai multe despre acest PC -ul alb minimalist construit aici.

. Această sărbătoare a Thailandei este o minune de PC -uri verzi și aurie și aur

Sportând un bust enorm al demonului hindshasa thotsakan și împodobit cu decorarea aurului pe tot parcursul, acest computer cu aspect îndrăzneț este o sărbătoare a tuturor lucrurilor iconic thailandez. A fost observat într -un magazin de calculatoare din Thailanda, unde se folosea probabil pentru a atrage ochii trecătorilor – ceva ce a obținut clar. Nu suntem siguri de practicile utilizării unui astfel de computer pe un birou normal, dar ne place sărbătoarea fără restricții a culturii locale. Vedeți mai multe din acest uimitor PC -ul tailandez de aur construit aici.

.

Ne place o carcasă PC bine pictată la PC -ul personalizat, iar acest PC de jocuri Cyberpunk 2077 viu colorat arată o utilizare magistrală a vopselei spray kobra de PC Modder Richard Ord. . Vedeți mai multe din acest Technicolor Cyberpunk 2077 PC Build.

. Sărbărește-ți ochii pe acest computer Joker Gaming, răcit cu apă

Joker PC

Tăierea și îndoirea tubului dur pentru un computer de jocuri răcit cu apă nu este o muncă pentru cei slabi, dar poate obține rezultate uimitoare, așa cum se arată în coturile strânse din acest Joker Gaming PC Build Build. Creat de PC Modder Tom Keen, această platformă colorată preiau indicii de design din diverse aspecte ale nemezei flamboyante ale lui Batman și prezintă o mulțime de piese personalizate. .

36. Acest computer de jocuri BB8 răcit cu apă este pe minge

BB8 PC pentru jocuri

Este acest computer de jocuri BB8 Droidul pe care îl căutați? Cu siguranță ne place. PC Modder Kamil Lee și-a combinat dragostea pentru schemele de culori portocalii și albe, precum și drăguțele droiduri Star Wars, cu această construcție de PC-uri răcite cu apă super-curățată, care prezintă un design personalizat de plăci de distro. Citiți totul despre acest Star Wars PC Build.

37. Acest Build PC pentru jocuri are toate monitoarele și de aceea ne place

Am văzut mulți un PC-ul multi-monitorizat în timpul nostru, dar acest aranjament de la Casey Steward, membru al comunității Facebook Custom, este printre cele mai extreme exemple. Nu are mai puțin de patru monitoare, cu trei dintre ele stivuite chiar unul peste altul. Ba mai mult, ecranul de sus este de fapt un televizor de 45 de inci! Cu siguranță este o modalitate de a folosi cea mai eficientă utilizare a spațiului dvs. limitat de birou, prin a nu folosi biroul. .

. Verificați coturile strânse de tuburi în acest computer filetat cu apă răcită cu apă

PC-ul tăcut răcit cu apă de ploaie

Dacă credeți că un răcitor de lichid AIO de 360 ​​mm are o mulțime de putere de răcire, atunci așteptați până când vedeți abilitățile monstruoase de răcire ale acestui PC-ul Threadripper răcit cu apă Build Build. Cititorul personalizat pentru PC Sam Liggat s-a scufundat în cap în capătul adânc cu primul său sistem de răcire a apei pentru acest turn termiclake 900 Build. . Vedeți mai multe din această construcție de computer filetat cu apă răcită cu apă.

39. Consultați acest server Plex cu răcire cu apă plată

Server Plex montat pe perete

. Cititorul personalizat de PC, Chris Marsh, a dorit ca oamenii săi să -i uimească pe ușa din față și are un design extravagant. Dispune de un șasiu plat MDF plat, care ar putea fi montat pe perete, împreună cu un radiator de 480 mm și o buclă de răcire a apei cu tub dur. Vedeți mai multe din această construcție de server Plex montabil pe perete.

40. Urmăriți ascensoarele monitorului motorizat în acest birou pentru birou pentru lemn construit

Configurare pentru jocuri pentru calculatoare pentru birou din lemn

Vedem o mulțime de carcase pentru PC -uri și construiri la PC -ul personalizat, dar această configurație de jocuri pentru calculatoare din lemn se află într -un alt parc de bilet. Cititorul personalizat pentru PC Martin McDonald a dorit să construiască un birou de colț pentru a-și găzdui configurarea PC-ului cu două monitoare, dar și pentru a fi utilizat pentru marcarea lucrărilor mari de proiectare a hârtiei. Rezultatul este această piesă unică de tâmplărie realizată din arțar și sicamore, cu ascensoare automate de monitorizare și o consolă dedicată de control. Consultați acest Build pentru PC pentru jocuri din lemn.

41. Da, această construcție de PC Borderlands-Shaded este reală

Borderlands PC Build

Nu eram convins că această construcție de PC Borderlands a fost reală atunci când am văzut-o pentru prima dată, dar cititorul personalizat pentru PC Ivan Cervenak a făcut o treabă excelentă de a ne păcăli ochii cu acest computer de jocuri bazat pe robotul de frontieră Jimmy J3nn5, completat cu un cel- aspect de desene animate schițate. . Vedeți mai multe din această construcție de PC Borderlands.

42. Uită-te la această uimitoare construcție a carcasei pentru PC în aer liber

Suntem foarte conștienți de faptul că pasionații de PC-uri sunt împărțiți atunci când vine vorba de perspectiva unei construiri de calculatoare în aer liber. . Ne place totuși acest caz personalizat pentru PC în aer liber, care a fost construit de zgârieturi de către cititorul personalizat pentru PC Michael Sheppard și se numește Proiectul Z. Dispune de o placă grafică unghiulară, o buclă de răcire a apei cu tub dur și unele lucrări incredibile de îngrijire a cablurilor. Vedeți mai multe din această construcție de computer în aer liber.

. Consultați detaliile tipărite 3D în acest Fiery BioShock PC Build

Termaltake P3 Build

Imprimarea 3D este un instrument excelent pentru Modding PC, iar constructorul de PC Steve Grever a împins barca cu această construcție în aer liber în aer liber. Dorind să se îndepărteze de cutia neagră standard, a construit acest computer echipat cu ecran tactil într-un șasiu roșu Thermaltake P3, cu mai multe piese PC tipărită 3D, realizate cu filament roșu potrivite. Există, de asemenea, un tătic mare de la BioShock, urmărind flăcările. Vedeți mai multe din această construcție Bioshock PC cu detalii tipărite 3D.

44. Natura se întâlnește cu mașina în această configurație de jocuri strălucitoare și ordonate

Arătând că puteți crea o configurație uimitoare de jocuri pentru PC fără să treceți peste bord pe frâu, există ceva calmant fără efort în ceea ce privește această configurație de jocuri de calculatoare de la membrul grupului PC Custom Facebook, Nicholas Shannon. De la construirea PC -ului albă și rece și simplă purpuriu care se referă la biroul curat și acel tapet bântuitor alb -negru desktop. Dar partea noastră preferată? . Citiți mai multe despre această configurație strălucitoare a jocurilor PC cu ferigi.

45.

Configurarea jocurilor Avengers PC

Îmbrățișați spiritul muncii în echipă cu această construcție de PC-uri cu temă Avengers, care prezintă autocolante de vinil strălucitoare în întuneric, o mulțime de iluminat RGB și mini figuri de acțiune. A necesitat mai mult decât o clipă a unui deget pentru a crea, dar a fost încă pus laolaltă într-un weekend, arătând că o configurație de jocuri distractivă și pe deplin tematică poate fi realizată destul de repede. Citiți mai multe despre acest PC Avengers Build aici.

46. Cabluri îngrijite definește această construcție de computer montată pe perete

PC-urile montate pe perete nu sunt în totalitate o idee inedită, dar această configurație duce lucrurile la un alt nivel. Esaerg Yeknom a montat nu doar computerul său, nu doar monitorul său, nu doar vorbitorii săi, ci și întregul lot până la perete, împreună cu un suport pentru căști și un suport al controlerului Xbox. Apoi, alăturarea tuturor acestora este o cablare bine aranjată, care a fost fixată pe perete într-un model asemănător cu urme de PCB. Se combină pentru a crea destul de izbitor vibrația de știință pentru care suntem toți. Vezi aici setarea completă a jocurilor de joc montată pe perete.

47. Cea mai boozientă configurație a jocurilor pentru PC

Beer Cocktail Bar Bar Gaming PC Build

Cu siguranță, acesta trebuie să fie unul dintre cele mai bune bare de stații de jocuri pe care le -am văzut vreodată. Membru personalizat al grupului Facebook PC, Arnie Lye, și -a montat jocul de jocuri cu un frigider cu băuturi importante, aprovizionat cu sticle de bere, un mini butoi pentru a servi bere la robinet, a umplut un blat și două rafturi cu băuturi spirtoase, vin și mixere și mixere și mixere și mixere și mixere chiar a montat un cuier de sticlă pentru toate legiile sale fanteziste. ! Vedeți finalul complet al acestei configurații pentru PC -uri pentru jocuri cu o bară aici.

48. Acest caz de PC excepțional a fost complet tipărit 3D

Carcasă PC tipărită 3D - lucrul

Nu numai că acest PC portocaliu și alb construit de zgârieturi arată absolut superb, dar folosește și o carcasă PC-ul complet imprimat 3D. Cu o utilizare inteligentă a unui inovator minifactor și a două imprimante extinse+ 3D Ultimaker 2, PC Modder Antti Väisänen a făcut o construcție de PC răcită cu apă, care nu pare niciun alt computer pe care l-am văzut. Vedeți mai multe din această construcție de computer imprimată 3D.

49. Consultați panourile din lemn de pe acest mini -jocuri de jocuri de joc Build

Tilia Wood PC construiește

Când aruncați o primă privire asupra acestei platforme personalizate în aer liber, se pare că un PC din lemn este construit, dar în spatele panourilor din lemn se află un șasiu metalic personalizat, pe care Modder Lindmarker Axel PC a făcut-o de la zero, înainte de a adăuga panourile de lemn clasice pe laturi. Acest Mini-ITX PC nu compromite nici SPEC, cu un procesor de 16 nuclee, un GeForce RTX 3080 și un sistem complet de răcire a apei ambalate în spațiul său minuscul. Vedeți mai multe din această mini -jocuri de joc pentru PC -uri.

50. Deschideți acest sertar de birou și ieșiți o construcție de computer răcită cu apă

PC pentru sertare pentru birou

Acest computer pentru birou din lemn a fost construit de la zero de către constructorul de PC Mads Alexander, după ce a construit un design similar pentru cursul său de tâmplărie. Nu numai că biroul în sine este o bucată minunată de măiestrie, dar are și un computer de jocuri complet răcit cu apă în sertarul său. Ne place atenția asupra ventilației și a gestionării cablurilor ordonate în acest computer PC. Vedeți mai multe din acest computer pentru sertare pentru birou.

51. Acest computer Art Deco arată ca partea din față a unei mașini clasice

Construirea Spirit of Motion Classic Car PC

Cu grila frontală din aluminiu și panourile roșii de mere cu bomboane strălucitoare, această construcție clasică pentru PC -uri auto se inspiră din epoca automobilelor Hotrod din anii 1930. Construit de PC Modder Josiah Fast, care a făcut și acest genial PC Galaxy Diner Build, acest PC Art Deco se bazează pe designul mașinii din 1938, Graham Spirit of Motion, cunoscut și sub numele de „Sharknose”. Vedeți mai multe din această construcție Art Deco Car Build.

52. Îndepărtați-vă ochii pe acest frumos PC pentru jocuri în aer liber, construiți

ROG Pagoda PC Build

Această construcție de PC în aer liber ia inspirație arhitecturală din Pagoda Design, cu structura sa deschisă și unghiulară și a fost construită în întregime de la zero. . .

53. Consultați Grilles -ul fanilor Jack Nicholson în acest computer Joker Gaming

Joker PC Fan Grille

Inspirându-se din culorile îngrozitoare, acide ale Nemesisului Arcului Batman al lui Tim Burton, acest computer Joker are răcire verde luminoasă, iluminare și grile de ventilatoare personalizate. Ne place în special autocolantul de vinil care a fost așezat alături de placa de distribuție a apei care umple partea din față a carcasei. Vedeți mai multe din acest uimitor PC Joker Build aici.

54. Atenție la coperta PSU personalizată în acest PC Monochrome Build

Copertă PSU din aluminiu personalizat

Ne place foarte mult această construcție de PC monocrome, care arată că nu trebuie să treceți peste bord cu LED -uri RGB Rainbow intermitente pentru a face un computer care iese în evidență. Insuflându-se din schema de culori alb-negru a plăcilor de bază MSI Krait, această mașină este prima compilare a cititorului PC-ului personalizat Ricky Kemp, cu o buclă personalizată de răcire a apei, iar el a fabricat mai multe piese din aluminiu personalizate pentru interior. Vedeți mai multe din această construcție de computer alb -negru.

55. Această construcție de PC-uri super curate are două bucle de răcire a apei

Termaltake Tower 900 PC-ul răcit cu apă PC

Interiorul carcasei PC-ului dvs. poate fi rapid înfundat și dezordonat odată ce începeți să adăugați mai multe cărți grafice și unelte de răcire a apei, dar cititorul personalizat pentru PC Peter Morey a arătat că puteți face în continuare un aspect complicat de PC, cu adevărat curat cu această uimitoare apă- Construire pentru computer răcită. Se bazează pe un ThermalTake the Tower 900 și are două bucle de răcire a apei. .

56. Acest portal Companion Cube Gaming PC Build merită tot tortul

Companion Portal Cube PC

Jocurile portalului excelent sunt pline de modele iconice, de la personajul principal extrem de cosplayable, Chell, până la terifiantul strălucire cu ochi roșii a Turetelor Sentry. . În interior există și un panou gravat care înfățișează instrucțiunile participantului la portal și, desigur, există și o supapă roșie strălucitoare. .

. Această construcție de computer este răcită de o cutie de gheață externă

Acest computer răcit cu apă nu are radiator, pompă sau rezervor în carcasa sa. În schimb, inginerul de refrigerare Matt Marshall a avut o altă idee – răcirea lichidului de răcire în interiorul unei cutii de gheață externe. Rezultatul este această construcție de PC-uri răcită cu ICE, care are un interior curat și neclintit, ca să nu mai vorbim de temperaturi super-cool. Vedeți mai multe din această construcție de PC-uri de jocuri răcite la frigider.

58.

Acest computer alb pentru jocuri albe pune o rotire atât de simplă, dar eficientă a ideii de a vă monta placa grafică în mod, cum ar fi cel mai bine să o arătați. . Această poziție prezintă frumos cardul pentru a fi privit atât din lateral, cât și de mai sus. În ceea ce privește restul sistemului, folosește în mare parte componente albe cumpărate din magazin, dar include unele piese albe pictate la comandă, cum ar fi piesele de pe placa grafică, pentru a completa aspectul curat. Vedeți mai multe din această construcție de PC -uri pentru jocuri albe.

59.

PC-ul cu răcire cu apă albastru

Uneori nu este nimic mai satisfăcător decât un computer simplu, dar elegant, răcit cu apă, iar această construcție este un exemplu perfect. . Cu toate acestea, nu vă lăsați păcăli. Obțineți această poveste completă pe acest computer răcit cu apă, răcit cu apă, răcit cu apă.

60. Această construcție de computer pentru birou răcită cu apă a fost construită de la zero

PC pentru birou răcit cu apă

. Construit de la zero de cititorul personalizat al PC-ului Johnny Anderson, acest computer personalizat pentru birou răcit cu apă este un adevărat singur, completat cu tubul Hardilne. .

61. Obțineți butoane cu acest computer arcade retro

Construirea retro arcade PC

Folosind un dulap din lemn construit manual, acest computer arcade retro are un monitor IPS de 26 de inci, joystick-uri adecvate în stil arcade și butoane satisfăcătoare. A fost creat de cititorul PC Custom, Rich, un veteran de a -și face propriile mașini arcade. Vedeți povestea completă a acestui PC Arcade Build aici.

62. Ziua Glow Goo PC

Day-Glo Green Green Water PC Build

. Acest PC-ul toxic „ploaie acidă” inspirat de deșeuri prezintă un sistem complet răcit cu apă, cu un procesor și două GPU-uri răcite de o singură buclă, cu un bloc de distribuție imens umplând întreaga față a computerului pentru a arăta lichidul. Vedeți mai multe despre această zi Glow Green PC aici.

63. Ștergeți-vă biroul în picioare cu acest hack pentru PC-uri de fixare a cablurilor

. Folosind astfel de conducte de scurgere din PVC pătrate ieftine și câteva suporturi de montare, el a creat o modalitate de a conține curat toate cablurile de putere și date pentru sistemul său, ceea ce le are pe toate ieșind într -un șarpe de cablu care se poate deplasa împreună cu biroul său electric în picioare. Vedeți aici pentru cum a fost construit acest computer de ordine de birou în picioare.

64. Acest computer Bladerunner este pură joi

. O căsătorie simplă a unui tapet desktop bun și seturi de iluminat potrivite ale acestei construcții, care prezintă, de asemenea, o carcasă în stil modern, cu o sticlă dublă, cu 12 fani RGB în interior. .

65. Acest computer în formă de creier este jignitor

Hardwired to Brain are un sens cu totul nou cu acest PC Build. Folosind o mică placă de bază Mini-ITX, sistemul este adăpostit în interiorul unei cuști metalice în formă de creier, cu conducte de răcire de răcire de răcire. Constructor de PC creat David Wieland, acest PC Steampunk este un mini minim al designului PC -ului. Vedeți aici pentru cum a fost construit acest minuscul creier într -un computer borcan.

66.

Această configurație amețitoare a PC-ului pentru jocuri de neon este o declarație îndrăzneață în tot ceea ce RGB cu o bandă de iluminat de perete RGB inspirată, semn de neon „pe lună personalizat” și un computer plin de RGB. . Este o modalitate atât de excelentă de a adăuga ceva iluminare fără a face mai mult dezordine, în plus, ar trebui să însemne că este mai puțin probabil să vă bazați piciorul pe colțul biroului din întuneric. Vedeți mai multe din acest birou RGB PC Build aici.

67.

Diablo IV PC construiește

. Unul dintre acestea este ilustrat mai sus, dar puteți vedea mai multe făcând clic pe linkul de mai sus. De la afișe și lumânări Diablo IV până la iluminatul RGB Moody și logo -urile Little Diablo IV pe răcitoarele CPU, aceste setări fac tot ce pot pentru a sărbători jocul.

68.

Cute Kirby PC Setup

Ești fan al tuturor lucrurilor roz și cutesy și kirby? . . Între timp, jucăriile de pluș, un Sims Plumbbob și multe alte adăugări distractive pentru familie completează această configurație distractivă. Citiți mai departe pentru a vedea mai multe din această configurație Kirby PC.

. IKEA SKADIS GAMING SETUP

IKEA SKADIS DRIVING SIM SIM TIDY GAMING PC Setare 01

Dacă căutați o inspirație a organizației de birou, aceasta este construcția pentru a arunca o privire atentă. . Cu recunoștință că a folosit o imprimantă 3D pentru a crea majoritatea acestora, dar deținătorii de pe raft sunt utile pentru multe articole și ieftine. .

70. Această configurație pentru calculatoare pentru jocuri are toate ecranele

PC-ul multi-monitor nebun construiți cinci ecrane 02

Ne -am obișnuit să vedem două sau trei monitoare care împodobesc un birou sau adăugarea unui televizor mare pentru a se așeza înapoi în pat sau a -ți înclina scaunul de birou și a lua un film. Cu toate acestea, nu de multe ori vedem la fel de multe ecrane ca în această configurație. Constructorul personalizat de PC, Lesko Bence, are trei monitoare și un ecran laptop pe biroul său, precum și un televizor 4K alături de. Sincer, sunt atât de multe ecrane, încât nu suntem siguri ce am face cu toate. Vedeți mai multe din configurația PC-ului pentru jocuri multi-monitorizate a Lesko aici.

.

PC pentru birou răcit cu apă din lemn

Luându -și indicii de design de la mașini sport italiene, bărci din lemn și design interior, acest computer de birou strălucitor este o lume departe de obișnuita dvs. carcasă pentru PC Tower. În mod uimitor, acesta a fost primul echipament al constructorului de PC-uri Wilhelm Bäckman, și a fost nevoie de patru ani și multă muncă pentru a construi pentru a construi. .

72. Acest computer cu fir portocaliu și alb este electrizant

. Inspirându-se din pielea de armă Asiimov în contra-grevă: ofensivă globală, Modder PC Devin Waddell (aka Tekredmods) a construit acest computer portocaliu și alb cu o temă de electricitate, pe care o numește în mod corespunzător Revolt. Vedeți mai multe din această construcție de computer filetat cu apă răcită cu apă.

. Medalionul lui Geralt s -ar răsuci la această configurație de jocuri Witcher 3

The Witcher 3 Wild Hunt PC Build 01

Ce mod mai bun este să recunoaștem unul dintre cele mai bune jocuri pentru PC -uri făcute vreodată decât să -l faci pe un altar de jocuri pentru PC. Acesta este tocmai membru personalizat al comunității PC -ului, Xrain Bibiano, a făcut -o cu această fantastică configurație de jocuri pentru PC Witcher 3, care prezintă ambele tipuri de sabie vrăjitoare pe perete, precum și un medalion în centrul scenei. Vedeți mai multe din această configurație a PC -ului Wild Hunt Wild.

. Numărați GPU-urile în acest computer răcit cu apă monstru

Corsair 1000d PC-ul cu apă răcită cu apă

Mai puțin nu este cu siguranță mai mult cu această mașină extrem de complexă. Nu am văzut niciodată un computer atât de plin de unelte, precum acest uimitor Corsair Obsidian PC Obsidian 1000D, răcit cu apă. Creat de Modder PC Expert Alexander Banks pentru a se arăta la Corsair Tech Shows, acest incredibil sistem dual conține patru GPU-uri Nvidia, trei bucle de răcire a apei și o mulțime de cabluri personalizate. Vedeți mai multe din această construcție dublă a PC-ului cu apă răcită cu apă.

. Este acesta regele setărilor PC -ului pentru jocuri?

Iată o configurație de jocuri pentru PC care trebuie să ia, ahem, mândria locului în casa sa. Ne-am obișnuit să vedem locuri de jocuri inspirate de natură, cu plante folosite pentru a crea medii calmante, liniștite, dar membrul comunității, John Galli, a luat o abordare diferită cu această ciocnire între natură și sci-fi. Vedeți mai multe din această configurație de jocuri pentru PC -uri Lion.

76. Cine are nevoie de panouri de caz?

Antec Striker Gaming PC Build 02

. . Făcând un pas mai departe, RUI a eliminat toate panourile externe ale cazului pentru a crea un aspect uimitor, dacă este destul de periculos, Antec Striker PC Build.

.

Rezervor dual Termaltake Tower 900 PC răcit cu apă 07

Există puține puncte de vedere mai plăcute pentru noi decât un sistem personalizat de răcire a apei personalizat, iar această construcție simetrică cu două rezervoare are unul dintre cele mai frumoase exemple pe care le-am văzut. Construit în interiorul unei uriașe carcasă TermalTake Tower 900, care oferă vederi uimitoare pe partea din față și pe laturile sistemului, membru al comunității PC -ului personalizat, Heiko Erhard, a conceput o platformă uimitor de detaliată. Vedeți mai multe din această construcție de PC-ul cu răcire cu apă duală-rezervă.

78.

Metro Exodus PC Build

Arătând că ar fi venit direct dintr-o distopie steampunk post-apocalipsă, acest computer accidentat de metrou Exodus are o mulțime de atingeri mecanice care răsună aspectul jocului, cu pistoane de pompare, cadranuri analogice și fum aruncat din el. . Vedeți mai multe din această construcție de PC -uri Metro Exodus.

. Îndepărtați -vă cu această configurație relaxantă de jocuri pentru PC

Eames Scale Gaming PC Configurare 01

Această configurație glorioasă a jocurilor de jocuri pentru PC -uri se referă la redactarea pentru a vă relaxa în timp ce utilizați computerul. Membrul comunității PC-ului personalizat, Kade Morgan, se află din nou pe replica sa de scaun Eames Lounge, completată cu otoman, în timp ce tastatura și mouse-ul se află pe o masă personalizată cu un efect de râu care trece prin mijlocul acesteia, totul în fața unui monitor TV cu dimensiuni mari. Vedeți mai multe din această configurație relaxantă de jocuri pentru PC.

80. Consultați liniile curate de pe acest computer de living răcit cu apă

Build PC-ul răcit cu apă Napoleon

Crearea unui PC cu aspect curat, cu hardware-ul de top nu este ușor, mai ales într-un caz mic, și suntem cu adevărat impresionați de ceea ce a obținut constructorul de PC-uri George Antonopoulos cu liniile drepte și curate din acest superb răcit cu apă cu apă, răcit cu apă PC. . Vedeți mai multe din această construcție de PC-uri cu răcire cu apă super-curate.

81. Acest Build PC pentru benzi desenate Marvel este incredibil

Stan Lee Marvel Comic Book PC Build

. Construit de hobbyistul PC Modding, Marios Dalainos, efectul său de benzi desenate a fost creat cu tehnica de decupare, în timp ce pictura sa pare să fie schițată de un artist comic. Făcut ca un omagiu adus lui Stan Lee, creatorul unora dintre cei mai iconici supereroi, face un spectacol strălucitor. Vedeți mai multe din acest Build PC pentru benzi desenate Marvel.

82. Dacă intrați în pădure astăzi, veți vedea un computer cu temă Noctua!

Noctua Wood PC

? Aceasta a fost abordarea modderului PC Jesse Mills când a fost vorba de construirea acestui computer pentru jocuri din lemn umplut cu echipament de răcire Noctua, după ce a văzut o placă grafică Asus Noctua. . .

83. Priviți în reflectarea acestui uimitor computer cu oglindă

Construirea PC -ului Hall of Mirrors

. Acest computer oglindă prezintă plăci de distro personalizate care reflectă tubul satin și răceala magenta înapoi la tine. Efectul arată uimitor și totul este încorporat într-o carcasă masivă de cool Cosmos C700M, cu o mulțime de hardware de top-end. Vedeți mai multe din această construcție reflectantă pentru computer.

84. Zece puncte pentru producătorul acestui computer Hermione

Suntem sub vraja acestui computer Harry Potter Gaming, bazat pe portretizarea lui Hermione Granger din Emma Watson în filme și înseamnă asta într -un mod bun. . În mod uimitor, producătorul său, PC Modder Bry Aliado, nu este chiar un fan al lui Harry Potter, dar a pus o mulțime de lucrări pentru a -l menține fericit pe copilul clientului său. .

85. Acest computer pentru jocuri montate pe perete este un masterclass cu tuburi de metal

PC pentru jocuri montate pe perete Build 02

Dacă veți monta computerul pe perete ca o operă de artă, atunci trebuie să fie specială și nu vor veni mult mai speciale decât acest superb PC montat pe perete, răcit cu apă, cu tuburi metalice. Creatorul său, membrul personalizat al comunității PC, Michael Matney, l -a bazat pe panouri personalizate care au fost înfășurate de vinil pentru a crea un efect învolburat, iar tubul metalic arată fantastic. Vă recomandăm în detaliu să faceți clic pe pentru a vedea mai multe din acest fantastic Build PC montat pe perete, răcit cu apă, montat pe perete.

86.

Retro Rust Steampunk PC Build PC

Arătând ca ceva din Liga domnilor extraordinari, această construcție uimitoare a computerului folosește piele pe acoperiș, panouri laterale ruginite și mult lemn. . . .

87. Atenție la scheleton în această configurație uimitoare a PC -ului pentru jocuri

Setarea jocurilor de jocuri Schelet Infinity Mirror 04

. Ambalat cu aproape fiecare piesă de tehnologie de jocuri pe care ți -ai imagina -o, acesta este unul dintre cele mai extreme spații de jocuri pe care le -am văzut, cu o masă de cafea Infinity Mirror, patru ecrane, două căști VR și multe altele în afară de. . Oh, și există săbii … patru dintre ele! Vedeți mai multe din această configurație de jocuri pentru PC Schelet.

88.

Hope Lantern PC Build

Ne place angajamentul față de Vintage Chic în această construcție retro, care nu numai că încorporează o pereche de radiatoare de mașini Harrison din anii 1930, dar, de asemenea, le-a înființat să funcționeze ca părți de lucru ale sistemului de răcire a apei. . .

. Această platformă roz cu apă cu apă are patru radiatoare de 360 ​​mm

PC-ul Purpur cu apă PC

Acum aceasta este o capacitate serioasă de răcire. Dacă credeți că răcitorul AIO de 240 mm legat de procesorul dvs. este destul de bun, atunci pregătiți -vă pentru a fi umilit de monstruoasa putere de răcire aici. !. .

90.

Phanteks-NV7-lian-Li-SL-Infinitate-PC-Build-03

Această construcție extrem de ordonată profită din plin de cazul Phanteks NV7, ceea ce vă oferă o vedere neîntreruptă atât a laterală, cât și a din față a platformei, cu designul său dual-fereastră. Membru personalizat al grupului Facebook PC, Javier Perez, a combinat acest caz excelent cu fanii Lian Li-Infinity Lian Lian Lian pentru a crea o construcție izbitoare. Vedeți mai multe din acest Phanteks NV7 PC Build.

91.

Vrăjitoare PC -uri Build

Arătând că nu aveți nevoie de componente scumpe și echipamente de răcire a apei pentru a vă face computerul să iasă în evidență de mulțime, această construire a PC-ului de vrăjitoare, construită de PC Modder Peter Nefedov, în schimb se concentrează pe crearea unei scene pe care Alice în Țara Minunilor ar putea să o exploreze după Consumând o poțiune de băutură. . Vedeți mai multe din această construire a PC -ului de vrăjitoare.

92. Fugi pentru scări, este un computer Dalek!

Extermina! Indiferent dacă sunteți un fan al Doctor Who sau nu, această construcție de PC Dalek este o piesă uimitoare de măiestrie. Întregul robot a fost construit de la zero și are o cutie vocală și un senzor de mișcare, astfel încât să poată reacționa la mișcare. Deschideți-l și veți vedea chiar și Dalek-ul real care controlează coaja robotului, precum și computerul răcit cu apă în interiorul său, în mod natural. Vedeți mai multe dintre acest Doctor Who PC Build.

. Această construcție de calculatoare a stației spațiale este remarcabilă

Purificator Sci-Fi PC Build

Arătând mai mult ca un produs al laboratorului de cercetare și dezvoltare al NASA decât turnul dvs. mediu de PC, această construcție de calculatoare spațială outlandish pare că ar trebui să fie așezată pe un ghișeu în bucătăria internațională a stației spațiale. Numit în mod adecvat Purificator, a fost realizat de modder taiwanez extraordinaire AK, iar rezultatul final este un PC extraordinar răcit cu apă, împărțit în trei părți. Vedeți mai multe din această construcție de PC -uri din Age Space.

94. Acest Build Viking PC Build este gata să intre în Valhalla

Umpleți -vă claxonul de băut și ridicați un pâine prăjită la Thor. Acest Build Viking PC, realizat de PC -ul Custom PC Facebook, membru al comunității Pavel Virozub, a luat multă muncă. . .

95.

. În timp ce s -ar putea să pară că ar fi o strângere strânsă, Jon a reușit să se potrivească cu o placă de bază ATX standard cu o placă grafică normală și a existat chiar spațiu pentru un răcitor AIO de radiator de 240 mm. Este o construcție simplă, dar cu aspect deosebit, care este însoțirea perfectă a obsesiei Sim Sim de curse a lui Jon. Vedeți mai multe din acest computer pentru jocuri cu rotile auto aici.

. De ce atât de serios?

Joker Gaming PC RGB Lighting 01

Combinând în mod expert schema de culori verde și violet a principalului nemesis al lui Batman, acest computer cu jocuri de jocuri cu temă Joker este plin de iluminat RGB, incluzând nouă fani Corsair QL120 și chiar un mouseem-trimmed RGB. . Vedeți mai multe din acest computer Green and Purple Joker Gaming aici.

97. Obțineți băutura energizantă cu acest computer de jocuri de energie Sneak

. Cu cada sa împrăștiată de băutură energetică și chiar un semn de neon, această configurație pentru jocuri de băuturi cu băuturi energetice, arată o adevărată dedicare pentru cauză.

98. Construirea finală a PC-ului fără RGB

Thor Open Air Mini ITX PC Build 10

Aruncându-și nasul la recenta furie pentru RGB Rays, această construcție de PC-uri este sfidătoare de valul care nu se încheie fără sfârșit de culoare multicolor, evitând orice RGB suplimentar (există o parte din punct de vedere tehnic pe placa grafică, dar acest lucru nu ar putea fi ajutat). . .

.

Dragon Ball Goku Black PC Build 01

. Creat de PC-ul personalizat și de setarea jocurilor de noroc, membru al grupului Facebook, Jonny Justgaming, această configurație de jocuri neagră triplă monitor Goku este un tribut demn pentru Dragon Ball Universe.

.

Cu totul, de la un scaun de jocuri Razer Iskur la un vorbitor Razer Leviathan, această configurație de jocuri este dedicată tot ceea ce este verde și negru. . . Citiți povestea completă a acestei configurații de jocuri Razer.

. Privește -te la această uimitoare Build PC Starfield

. . Creat de apreciatul modder ben q, acest platform de stele prezintă, de asemenea, câteva lucrări fantastice de pictură și intemperii. .

102.

. . Mass, și -a construit propria mașină CNC pentru a fabrica blocajele personalizate și plăcile de distro. Se bazează pe un caz Phanteks Evolv X puternic modificat, cu un aspect simetric izbitor bazat pe două radiatoare și tuburi dure. Merită să vedeți mai mult din această construcție de PC Mini-ITX, răcită cu apă, astfel încât să puteți consulta toate piesele personalizate.

103.

Masca roșie cu coarne de pe partea din față a acestei construcții Samurai PC îi oferă un aspect de coșmar și este echipată și cu o pereche de katanas pe spate, cu o frânghie care îi trece prin gură. . .

104. ?

. Totuși, ceea ce nu ne așteptam era să fim atât de aruncat de calitatea construcției și a vibrației de colorare violet și portocaliu. !

. ?!

Pochita PC Build

! Niciodată nu am fost atât de confuzați cu privire la sentimentele noastre pentru un computer. ? !

106. Această construcție Red Queen PC este o piesă egală minunată și terifiantă

Există o anumită generație de Gamer care, după ce a auzit Resident Evil menționat, imediat și a exprimat tipul din meniul principal. . . Chiar dacă modul în care se uită ne face să ne simțim puțin inconfortabili.

.

Sakura V2 Flower PC construiește

. Nu am considerat niciodată că florile funcționează ca parte a unui PC Build înainte, dar știți că vom căuta modalități de a -l face să funcționeze înainte!

. Oricine a primit timpul?

. .

.

Construcțiile de calculatoare din lemn nu sunt comune, dar există, iar atunci când au terminat corect, pot fi printre cele mai frumoase construcții pe care le vedem. Acest combo de nuc și alamă este tras la perfecțiune și arată cu adevărat că poate exista mai mult pentru o carcasă pentru PC decât plastic, metal și sticlă.

Am văzut câteva construcții de calculatoare personalizate cu adevărat remarcabile și setări de jocuri de la cititori și comunitate și suntem întotdeauna dornici să vedem mai multe. ! .

. Pe lângă supravegherea operațiunilor vechii reviste PC personalizate și a noului site web personalizat pentru PC -uri, Ben revizuiește în mod regulat cele mai recente cărți grafice.