Ant-Man 3: Quantumania pe Disney: Ora exactă de lansare confirmată

Wakanda a dovedit pentru totdeauna că Disney este dispus să aștepte ceva timp. Totuși, acest caz poate fi atribuit companiei care dorește să lanseze filmul online în februarie, pentru luna istoriei negre.

Iată când „Ant-Man and the Wasp: Quantumania” va fi disponibil pentru a fi transmis pe Disney+

Kelsie Gibson este editorul SEO al People Digital. De când s -a alăturat mărcii în 2021, ea a contribuit la o serie de verticale diferite, scrierea și editarea conținutului SEO, de la calendarul relației până la TV și filme Explalers. Înainte de a se alătura People, Kelsie a lucrat la Popsugar ca redactor de celebritate și divertisment, unde a scris și a editat conținut și a realizat diverse interviuri pentru online și video la Junkets Press, Covoare Red și evenimente precum Tribeca Film Festival. De asemenea, a fost anterior la Bustle, Tiger Beat și campusul ei și a absolvit Universitatea din Carolina de Nord la Chapel Hill.

Actualizat pe 27 aprilie 2023 09:01 PM EDT

Paul Rudd ca Scott Lang/Ant-Man în Ant-Man și Wasp: Quantumania. Foto cu amabilitatea Marvel Studios. © 2022 Marvel

Faza 5 a MCU a dat startul cu eliberarea Ant-Man și Wasp: Quantumania.

În rolul lui Paul Raud ca supererou titular, filmul Marvel urmează Ant-Man și Co. Pe măsură ce merg într -o nouă aventură care explorează tărâmul cuantic. Pe lângă înființarea Saga Multiverse, filmul include și introducerea lui Kang the Conqueror (Jonathan Majors), care servește ca noul Big Bad pentru MCU.

„În termeni foarte generalizați, așa cum vedeți în Quantumania, Este vorba despre înființarea marelui fir general care va parcurge următoarele faze “, a declarat pentru EW președintele Marvel Studios, Kevin Feige.

„Nu orice film din Saga Infinity s -a concentrat pe Infinity Stones sau Thanos și va fi același pe 5 și 6. Dar ne pregătim ”, a continuat el. „Oamenii vor avea un gust din acest lucru într -un mod mare Quantumania Pe măsură ce ducem la Răzbunători: Războaie secrete, pentru care sunt extrem de încântat.-

Filmul a ținut premiera oficială a filmului în Los Angeles pe februarie. 13 și urmează să fie lansat digital mai târziu în această lună.

Dacă speri să te aduci în film, iată tot ce trebuie să știi despre cum să urmărești.

Când a făcut Ant-Man și Wasp: Quantumania Eliberați în teatre?

Filmul a fost inițial lansat pe 28 iulie 2023, dar anul trecut Marvel a spus că filmul a fost „mai departe în procesul de producție” decât se aștepta (conform Deadline); Drept urmare, a schimbat datele de lansare cu Minunile În rolurile principale ale lui Brie Larson și a ajuns în teatre pe februarie. 17, 2023.

Cat de lung este Ant-Man și Wasp: QuantumaniaFereastra de eliberare teatrală?

Pe fondul pandemiei Covid-19 din 2021, Disney a oferit o mână din filmele sale o lansare teatrală de minimum 45 de zile exclusivă. Cu toate acestea, acea fereastră s -a schimbat destul de mult cu lansările recente ale Marvel.

Cand va Ant-Man și Wasp: Quantumania să fie disponibil pentru a flux?

Cand va Ant-Man și Wasp: Quantumania Fii pe Disney+?

În aprilie, Disney+ a confirmat că filmul va ajunge la serviciul de streaming pe 17 mai.

Ant-Man 3: Quantumania pe Disney+: Ora exactă de lansare confirmată

Ant-Man 3 Quantumania Disney+ Paul Rudd

În urma celei mai lungi decalaje dintre teatre până la streamer, Ant-Man și Wasp: Quantumania este în sfârșit Disney+ legat.

Fanii Marvel se pot aștepta Ant-Man 3 să renunțe la Disney+ miercuri, 17 mai, la 89 de zile de la lansarea teatrală din 17 februarie a celor din 17 februarie din trei.

Dar acum, întrebarea este exact la ce oră din 17 mai, primul film al MCU Faza 5 va face debutul în streaming?

La ce oră Ant-Man 3: Quantumania scade pe Disney Plus?

Ant-om în Quantumania

Ant-Man și Wasp: Quantumania Poate că a rupt un precedent al Marvel Studios cu premiera lui Disney+ împinsă.

Cu toate acestea, filmul va urma în continuare Times -ul de lansare tradițional Marvel și Star Wars din 3:00 a.m. ET (12:00 A.m. PT) miercuri, 17 mai.

De asemenea, marți, 16 mai, Ant-Man 3Blu-ray-ul va fi disponibil pentru a fi achiziționat, în urma lansării sale digitale din 18 aprilie din 18 aprilie.

Un viitor nou pentru Ant-Man 3?

In timp ce Ant-Man și Wasp: Quantumania Nu este unul dintre filmele mai mult din Marvel Studios, mai mult din punct de vedere financiar sau mai bine primit, povestea sa este departe de a se termina.

În timp.

De asemenea, este demn de remarcat faptul că filmele MCU au un istoric de îmbunătățire a retrospectivă, mai ales că filmele viitoare și seria Disney+ își revizuiesc narațiunile și oferă alte plăți de plată.

Dat QuantumaniaRolul în continuarea saga multiversului și lansarea fazei 5 a MCU, va fi interesant să vedem cum este primit filmul de Disney+ Abonați în anii următori.

Ant-Man și Wasp: Quantumania ajunge pe Disney+ miercuri, 17 mai.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania Disney Plus Data confirmată definitiv pentru 17 mai

(L-R): Kathryn Newton ca Cassandra

Cazul curios al lui Ant-Man și WASP: Data Disney Plus de la Quantumania s-a încheiat în sfârșit. Da, filmul nu a fost un succes uriaș de nicio metrică, dar data lansării sale te -ar fi convins de altfel, cel puțin dacă presupui că Disney întârzie lucrurile pentru a profita la maximum de un box office bun.

Răspunsul negativ la cel mai recent film Marvel a fost cel mai pronunțat de critici (în afara Ant-Man și The Wasp: Quantumania Review). Scorul Rotten Tomatoes al lui Ant-Man 3 s-a scufundat și s-a scufundat de la lansare, iar acum este la 47%. Asta îl pune la egalitate pentru ultimul loc în MCU, alături de Eternal.

După cum anunță Marvel Studios pe Twitter, vom putea urmări Scott Lang (Paul Rudd) să preia Kang the Conqueror (Jonathan Majors) pe Disney Plus începând cu 17 mai 2023. Acest ticălos va avea un rol imens în viitoarele filme Marvel (întrucât există literalmente un film Avengers numit dinastia Kang), dar lipsește de certitudine că Majors își va umple în continuare armura, întrucât actorul se confruntă în prezent.

Kang pare să fie încă uriaș să se minuneze, întrucât personajul a fost aici din vara anului 2021, când varianta Kang, care rămâne (de asemenea majoră), a apărut în finala Loki.

Așadar, să-l punem pe Ant-Man și The Wasp: Disney Plus de la Quantumania în context cu restul lansărilor cinematografice ale Marvel, pentru că spune o poveste interesantă.

Ant-Man and the Wasp: Data lansării Disney Plus de la Quantumania este cea mai întârziată încă

Marvel Studios a anunțat această dată de streaming după Ant-Man și The Wasp: Quantumania nu a apărut nu în programul Disney Plus mai 2023. Acum știm că această listă nu trebuie să includă filme Marvel. Și sosirea lui Ant-Man 3 din mai se potrivește cu gama medie a ferestrei de la teatru la streaming.

Pentru context, multe filme durează în jur de 45 de zile pentru a trece de la teatru la un serviciu de streaming. Acest lucru evoluează, totuși. În timp ce Batman de pe HBO Max avea acest tip de fereastră strânsă, Top Gun: Maverick’s Paramount Plus, a fost la 209 de zile de la data teatrală. Totuși, acel film este mai mult decât orice.

Așadar, deocamdată, să ne concentrăm pe Disney (și nu pe Sony + Disney, astfel încât să elimine filmele Spider-Man: No Way Home) care au ajuns în teatre înainte de a transmite streaming.

Această poveste a început faimos când CEO-ul Disney, Bob Chapek, a spus că Shang-Chi va avea o fereastră de exclusivitate teatrală de 45 de zile ca „un experiment interesant.„Star Simu Liu, a dat un mic pui pentru a -l ridica pe public, tweeting” Nu suntem un experiment. Suntem subdogul; cei subestimați. Suntem încălcătorii de tavan. Suntem sărbătorirea culturii și a bucuriei care vor persevera după un an înrădăcinat. Suntem surpriza. Am concediat f ** k pentru a face istorie. –

Și apoi, după cum veți vedea în acest grafic, a fost nevoie de Shang-Chi 70 de zile pentru a ajunge pe Disney Plus:

Glisați pentru a derula orizontal

Datele anterioare ale filmului Marvel Disney Plus

Titlu, (Data teatrală) Date Disney Plus Zile înainte de Disney Plus Box Office Global
Shang-Chi și legenda celor zece inele (sept. 3, 2021) Vineri, 12 noiembrie 2021 70 432 milioane USD
Eternals (5 noiembrie 2021) Miercuri, 12 ianuarie 2022 68 402 milioane USD
Doctor Strange in the Mulivers of Madness (6 mai 2022) Miercuri, 22 iunie 2022 47 952 milioane USD
Thor: Love and Thunder (8 iulie 2022) Joi, 8 septembrie 2022 60 760 milioane USD
Black Panther: Wakanda Forever (11 noiembrie 2022) Miercuri, 1 februarie 2023 82 855 milioane USD
Ant-Man and the Wasp: Quantumania (17 februarie 2023) Miercuri, 17 mai 2023 89 474 milioane USD

Ant-Man and the Wasp: Disney Plus de la Quantumania în contextul MCU

Privind prin datele de mai sus, veți vedea două tendințe: Disney pare să favorizeze miercuri și de multe ori scade filmele Marvel pe Disney Plus între 60 și 70 de zile de la lansare. Dar, ferestrele de eliberare sunt din ce în ce mai largi. Destul de interesant, numerele mari de box office nu duc la o așteptare mai lungă (la care s -ar putea aștepta).

Privind această istorie a datelor de lansare Disney Plus, se părea că Miercuri, 5 aprilie 2023, a fost cel mai bun posibil Disney Plus Data lansării pentru Ant-Man și The Wasp: Quantumania.

De ce? Este prima miercuri în jurul valorii de 45 de ani (din punct de vedere tehnic 47) zile după ce Quantumania’s 17 februarie 2023 Data teatrală. Dar asta nu s -a întâmplat. Este posibil ca Disney să nu creadă Disney Plus are nevoie Quantumania în aprilie, întrucât sezonul 3 mandalorian va fi în continuare difuzat în acea lună.

Ant-Man și Wasp: Data Disney Plus de la Quantumania este chiar lângă data sa Blu-ray

Vineri, 7 aprilie, un tweet din contul oficial @MarvelStudios a dezvăluit Ant-Man și WASP: Quantumania’s Digital (18 aprilie) și Blu-ray (16 mai) Datele de lansare.

Deci, acum știm că Quantumania îl lovește pe Disney Plus imediat După acea a doua întâlnire.

Wakanda a dovedit pentru totdeauna că Disney este dispus să aștepte ceva timp. Totuși, acest caz poate fi atribuit companiei care dorește să lanseze filmul online în februarie, pentru luna istoriei negre.

Perspective: Ant-Man 3 arată că datele Disney Plus pentru filmele MCU sunt imprevizibile

Predicția noastră inițială a fost aceea că Ant-Man și Wasp: Quantumania vine la Disney Plus pe 28 aprilie 2023. Filmul nu a fost un succes uriaș și se simțea ca Disney Plus avea nevoie de el mai mult decât oricine altcineva.

Dar, se pare, că Disney era dispus să aibă răbdare. Sosirea sa la jumătatea lunii mai are un sens, deoarece Disney Plus nu are o mulțime de lucruri mari în mai. Chineză născută americană (24 mai) arată deosebit de mare, iar Spider-Man: Homecoming (12 mai) scade la începutul lunii.

Cele mai bune pariuri ale noastre vor fi înainte să ne gândim când Disney Plus va avea nevoie de conținut, mai degrabă decât cum sugerează performanța unui film al unui film.

Oh, și consultați Ant-omul nostru și scenele de post-credite ale viespului pentru a decoda ceea ce tocmai am văzut.

Mai multe din Ghidul lui Tom

  • 7 cele mai bune spectacole precum Diplomatul de pe Netflix, Hulu și HBO Max
  • Am urmărit succesiunea greșită – singurul truc de știut
  • Ce se întâmplă cu represiunea de partajare a parolelor Netflix?