Puteți dezvălui un mesaj pe Tiktok
Acest lucru poate fi utilizat atât pentru chat -ul text, cât și pentru partajarea privată a videoclipurilor care au apărut pe pagina dvs. pentru tine, care ți -a plăcut suficient pentru a trimite unui prieten.
Cum să trimiteți pe cineva pe Tiktok
Tim Fisher are mai mult de 30 de ani de experiență în tehnologie profesională. Scrie despre tehnologie de mai bine de două decenii și servește ca SVP și directorul general al LifeWire.
- Colegiul Saint Mary-of-the-Woods
Jessica Kormos este scriitoare și redactor cu o experiență de 15 ani de scriere de articole, copie și conținut UX pentru Tecca.com, Rosenfeld Media și mulți alții.
În acest articol
Sări la o secțiune
Ce să știi
- Selectați Inbox (aplicație) sau pictograma mesajului (desktop) pentru a trimite mesaje.
- .
- Mesajele directe funcționează doar între prieteni care au DM -urile lor deschise.
Acest articol explică modul de a trimite un mesaj direct pe cineva pe Tiktok. Vom examina, de asemenea, ce înseamnă dacă nu puteți trimite cuiva un mesaj și ce să faceți dacă aveți nevoie să opriți pe cineva de la mesagerie privată.
Cum să trimiteți pe cineva pe Tiktok
Pentru a trimite un DM, vizitați profilul unui utilizator și atingeți Mesaj. Funcționează așa pe site -ul desktop și în aplicația mobilă.
Mai jos sunt direcții alternative care funcționează puțin diferit între aplicație și site -ul web.
Mesaje directe în aplicație
Puteți accesa mesaje și trimiteți unul nou din Inbox filă din partea de jos a aplicației.
Dacă persoana v -a trimis deja în trecut și conversația este încă acolo, puteți pur și simplu să o atingeți din listă pentru a merge direct acolo.
Selectați un prieten din listă, apoi utilizați caseta de text pentru a trimite persoanei un mesaj text.
Mesaje directe de pe un computer
Dacă utilizați Tiktok fără aplicație, puteți trimite în continuare unui prieten un mesaj text de la Mesaje Pagina site -ului.
- Selectează pictograma mesajului În partea dreaptă sus, lângă imaginea profilului. De asemenea, puteți ajunge acolo accesând pagina de mesaje Tiktok.
Selectați o conversație pentru a trimite un mesaj nou și vizualizați mesajele anterioare cu acel utilizator.
Cum să partajați tiktoks printr -un mesaj direct
Instrucțiunile de mai sus sunt pentru trimiterea unui mesaj text simplu către un prieten, dar este posibil să fi observat că acest lucru nu vă va permite să partajați un videoclip. Trebuie să porniți de la videoclip, să utilizați mai întâi butonul de partajare și apoi Alegeți prietenul pe care doriți să -l trimiteți.
- Cu videoclipul pe care doriți să îl partajați deschis în vizualizare completă, atingeți butonul săgeată/partajare din meniul din dreapta. Dacă sunteți pe site -ul desktop, treceți mouse -ul peste acel buton și selectați Trimite prietenilor. Dacă îl vizionați în modul pe ecran complet, selectați butonul Trimiteți/săgeată.
Trimiteți același mesaj către mai multe persoane, selectând pe toți cu care doriți să partajați videoclipul. Făcând acest lucru creează conversații separate, nu un mesaj de grup.
Adăugați opțional text la mesaj, apoi selectați Trimite.
Puteți trimite pe cineva pe Tiktok?
Nu, nu fiecare utilizator Tiktok vă poate trimite un mesaj privat și nici nu puteți trimite pe toți ceilalți utilizatori. Există restricții implicite încorporate pentru a preveni acest lucru, plus orice utilizator își poate bloca mesajele private.
Iată ce trebuie să știți:
- Utilizatorii de 16 ani și mai mari au voie să se angajeze în mesaje directe.
- Nimeni nu vă poate trimite un mesaj dacă setările dvs. DM sunt setate Nici unul (vezi mai jos).
- Un utilizator vă poate trimite un mesaj doar dacă amândoi vă urmați sau le -ați trimis un mesaj în trecut.
Unele încercări de DM cu non-prieteni vor afișa o notificare spunând că puteți trimite până la trei mesaje până când utilizatorul acceptă cererea dvs. de mesaj, dar acest lucru nu este valabil pentru fiecare utilizator. Se pare că este o caracteristică oferită doar pentru a selecta utilizatorii.
Cum să preveniți mesageria directă pe Tiktok
Dacă primiți mesaje de la cineva cu care nu mai doriți să comunicați, cel mai bun lucru de făcut este să blocați acel utilizator Tiktok. Acest lucru îi va împiedica imediat să interacționeze cu dvs. prin mesaje directe și chiar să comenteze videoclipurile dvs. Nu vor primi o notificare pe care le -ați blocat.
Altceva pe care îl poți face este să te oprești toata lumea de la mesaje deodată, chiar și prieteni. Faceți acest lucru prin editarea Cine vă poate trimite mesaje directe . Din aplicația mobilă, accesați > meniul > Setări și confidențialitate > Confidențialitate > Mesaje directe, și alege .
De ce nu pot trimite un mesaj pe Tiktok?
Dacă nu puteți trimite mesaje pe Tiktok, verificați conexiunea la rețea, actualizați aplicația și asigurați -vă că numărul dvs. de telefon este verificat. Tu sau utilizatorul ar putea fi dezactivat în setările dvs. Dacă mai aveți probleme, utilizați un site precum DowneTector pentru a vedea dacă Tiktok este în jos.
Ce se întâmplă când ștergeți un mesaj pe Tiktok?
Când ștergeți un mesaj pe Tiktok, acesta nu se dezvăluie, astfel încât destinatarul îl poate vizualiza în continuare. Ștergerea unui mesaj îl elimină doar de pe dispozitiv.
Pot vedea când cineva îmi citește mesajele Tiktok?
Nu. Spre deosebire de alte aplicații precum WhatsApp, Tiktok nu acceptă destinatarii citiți. De asemenea, nu există nicio modalitate de a spune dacă cineva ți -a văzut tiktok -urile.
Puteți dezvălui un mesaj pe Tiktok?
.
Articolul continuă după anunț
Articolul continuă după anunț
Utilizarea tiktok este în creștere pe zi.
Acest lucru poate fi utilizat atât pentru chat -ul text, cât și pentru partajarea privată a videoclipurilor care au apărut pe pagina dvs. pentru tine, care ți -a plăcut suficient pentru a trimite unui prieten.
Mulți dintre noi am avut acel moment de panică când ne dăm seama că am trimis un videoclip către persoana greșită – dar există de fapt o modalitate de a șterge un mesaj direct după ce l -ați trimis?
Puteți șterge mesaje pe Tiktok?
Din păcate, tu în prezent nu poate „dezvălui” un mesaj pe Tiktok.
Înscrieți -vă gratuit la Dexerto și primiți
Mai puține reclame | Modul întunecat | Oferte în jocuri, TV și filme și tehnologie
Articolul continuă după anunț
Când apăsați și rețineți un mesaj pe care l -ați trimis în fila Inbox, vi se oferă opțiunea de a „șterge”; Cu toate acestea, acest lucru nu șterge de fapt mesajul pentru destinatar.
Articolul continuă după anunț
Dacă ștergeți un mesaj Tiktok, îl dezvăluie?
După cum afirmă site -ul Tiktok: „Dacă ștergeți un chat sau un mesaj direct, acesta îl șterge doar pentru dvs. Persoana la care ați trimis mesajele poate vedea în continuare mesajele.”
Nu este clar dacă posibilitatea de a șterge un mesaj pe ambele capete va fi pusă la dispoziție în viitor, dar deocamdată, veți putea elimina mesajele de pe propriul dispozitiv.
Legate de:
Înregistrări de vizualizare live-stream: vizualizatori de vârf mai mari pe Twitch & YouTube All-Time
Articolul continuă după anunț
Dacă doriți să aflați mai multe despre cum să utilizați Tiktok, puteți consulta celelalte ghiduri aici:

:max_bytes(150000):strip_icc()/A1-Message-Someone-on-TikTok-a911dcc3377b4ba2a8df087162ca08fb.jpg)
:max_bytes(150000):strip_icc()/B1-Message-Someone-on-TikTok-7a8ede0b783e447799775f395da5d1f5.jpg)
:max_bytes(150000):strip_icc()/C1-Message-Someone-on-TikTok-cb73ead0c86a4d9fabfb39ee91220d83.jpg)
:max_bytes(150000):strip_icc()/D1-Message-Someone-on-TikTok-cf8a18200f17498fb48b56fe366efd63.jpg)
:max_bytes(150000):strip_icc()/E1-Message-Someone-on-TikTok-04b85c625b89474cb4a2dc9f263fd6cf.jpg)