. .

. .

.
Pictograma Twitter O pasăre stilizată cu gura deschisă, tweeting.

.

Pictograma Linkedin Fliboard O literă stilizată f.

.

Pictograma de e -mail Facebook Un plic. .

Pictograma link -ului prin e -mail O imagine a unui link de lanț. Simobilizează un URL al link -ului site -ului.

  • Dacă ați fost blocat pe Snapchat, nu veți fi anunțat, dar există modalități de a verifica.
  • Dacă bănuiți că cineva v -a blocat, căutați numele lor de utilizator, verificați -vă conversațiile sau încercați să le trimiteți prin Snapchat.
  • Dacă toate celelalte nu reușesc, căutarea numelui lor dintr -un alt cont poate confirma dacă ați fost blocat.

. .

. Dar există modalități de a verifica dacă s -a întâmplat asta.

.

.

Dacă ați fost blocat pe Snapchat de către cineva, contul lor nu va apărea atunci când îl căutați. Pentru a verifica acest lucru, deschideți Snapchat și atingeți lupă pictogramă, situată spre colțul din stânga sus al ecranului. Apoi introduceți numele sau numele lor de utilizator.

Dacă numele lor nu apare, nu este neapărat confirmarea că te -au blocat. . .

.

.

Dacă bănuiți că cineva v -a blocat pe Snapchat și ați avut conversații cu ei în aplicație, este posibil să fiți capabil să vă spuneți cu siguranță accesând istoricul chatului.

Pentru a verifica, deschide Snapchat și conectați -vă la contul dvs., dacă este necesar. Apoi atingeți Pictograma bulei de vorbire, captură filă, pentru a intra în chaturile tale. Dacă nu apar în istoricul chatului tău, acesta este un indiciu că s -ar putea să te fi blocat.

Dacă le vedeți numele în istoricul chatului dvs., atingeți numele lor și încercați să le trimiteți un mesaj. Dacă primiți un răspuns automat care citește ceva de genul, Nu a reușit să vă trimiteți mesajul – atingeți pentru a încerca din nou, s -ar putea să fi fost blocat.

. In asteptarea, .

3.

.

. Dacă o face, asta înseamnă că ai fost blocat.

Notă: De asemenea, puteți să vă conectați din contul dvs. și să creați unul nou pentru a verifica acest lucru.

. . .

. .

Snapchat este o platformă socială populară care permite utilizatorilor să posteze clipuri video în mod public și să trimită mesaje direct altor utilizatori dacă cineva nu răspunde la instantaneele sau mesajele dvs.

. . Dacă credeți că este posibil să fiți blocat de un prieten de pe Snapchat, continuați să citiți pentru a afla cum să verificați singur.

. . .

. .

. Dacă ar fi fost acolo un minut și ar fi plecat în următorul, este posibil să fi fost blocat. De asemenea, este posibil să fi fost eliminat doar ca contact, deci este cel mai bine utilizat ca verificare preliminară.

    .


Atingeți bara de căutare din partea de sus a ecranului.


Căutați -l pe prietenul care credeți că vă poate bloca.

. Dacă sunt un prieten, întrebați -i despre asta folosind o altă formă de comutații. .

. Dacă mai aveți chat -uri în lista dvs., încercați să le trimiteți din nou mesaje.

    Dacă vezi ceva de genul , .



Un alt mod ușor de a verifica dacă cineva te -a blocat pe Snapchat (sau orice alt social media pentru asta) este să folosești un alt cont și să vezi dacă le poți vedea în continuare. . Dacă pot vedea persoana, dar nu poți, șansele sunt că te -au blocat într -adevăr. Dacă nici nu le pot vedea, este probabil mai mult în poveste.

. Dacă le găsiți pe acel cont, dar nu pe contul principal, atunci cel mai probabil au blocat contul principal.


.


.

. Pentru a ocoli acest lucru, puteți crea un cont nou pe care îl veți folosi doar pentru a vedea dacă, de fapt, v -au blocat. Cu toate acestea, dacă cineva te -a blocat, creând un al doilea cont pentru a încerca să le trimită, oricum poate să nu fie cea mai bună modalitate de a gestiona situația.

. A fi urmat este un lucru pozitiv, așa că toate rețelele sociale vor să încurajeze acea buclă de feedback pozitiv. .

    Căutați numele lor în aplicație.


. .

  • Acest lucru vă va aduce la pagina lor de profil, așa cum se vede mai jos. . .
  • Nu este neapărat un lucru rău dacă cineva nu te urmărește înapoi; ar putea însemna doar că încă nu au ajuns. .

    întrebări frecvente

    ?

    . Nu veți primi o alertă dacă ați fost blocat, așa că va trebui să examinați sugestiile mai sus pentru a ajunge la o concluzie. .

    ?

    Nu. Nu veți putea vedea profilul lor, astfel încât să nu aveți opțiunea U0022Blocku0022 din profilul lor. Dacă nu doriți ca cealaltă persoană să aibă opțiunea de a vă debloca, va trebui să le verificați profilul periodic și să faceți acest lucru dacă apare din nou. . .

    Pot raporta pe cineva care m -a blocat?

    Puteți vizita site -ul web de asistență Snapchat și puteți depune un raport împotriva unui alt utilizator. .

    . ?

    . Fie că va încălca condițiile de serviciu sau pentru că a fost de fapt un cont Spam, Snapchat va trage conturi suspecte. Aceasta nu înseamnă că persoana te -a blocat (mai ales dacă conversațiile pe care le -ai avut au fost plăcute), chiar dacă aplicația poate acționa ca și cum ai fi fost blocată.

    . . .

    Aveți sfaturi, trucuri sau întrebări legate de a vă da seama dacă ați fost sau nu blocat pe Snapchat? Spuneți -ne în comentariile de mai jos.